2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2879216 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı ALDENYX

Paok’ta eksikler çok. Önemli oyuncuları sakat. Bizim gibi onlarda hazır değiller. 2. ve 3. ön elemeleri geçtikçe tur başı 400 bin € ödül var. En önemlisi ise kendimizi play-off’lara atarsak ELENSEK bile 5 milyon € yani 43 milyon ₺ ödül var. Umarız yönetim bunun farkındadır
Bulent uslu
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Erman1903

ben bir de bu adamın oyun içi istikrarsızlığını sevmiyorum. kafasına göre oynayan bir tip. hem sezon için de hem de maç içinde sürekli dalgalanıyor. dakikalarca ortada gözükmediği oluyor. bu dönemlerde savunma görevlerini de inanılmaz aksatıyor. rakip orta sahalar ceza sahamız çevresindeyken ortalarda el belinde bekleyen mensah görüp çok küfür edebiliriz, böyle bir adam. bu özellikleriyle merkez orta sahayı kesinlikle kaldırmaz.

ofansif orta saha olarak kullanırsak nebzen problemleri göze batmaz ama o zaman da dediğin gibi kreatif işlerde de aslında vasat bir adam olması gerçeğiyle karşı karşıya kalıyoruz. alternatif oyuncu olarak sıcak bakılabilirdi ama bu maliyetlerle değil.

Zaten benim anladığım Ljajic'yerine düşünüyoruz, bu sene Atiba'yı kullandığımız gibi kullanacak yanına Ljajic falan koyacaksak çok sıkıntılar çekebiliriz savunma anlamında. Oğuzhan bile olmaz Mensahla çok dirençsiz olur orta sahamız. Bana göre biraz anlam karmaşası yaşıyoruz Sergen hoca Mensah olmazsa N'Diaye istiyor deniyor bunların biri elma biri armut çok alakasız adamlar.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sunu da  ekleyeyim kendi sahasinda form durumune olursa olsun  Olympiakos tan bile daha guclu bir takim cunku  Yunanistan'in son 10 yildir acik ara en fanatik ve en atesli  taraftar grubunu arkasina alarak oynuyor ancak bu kotu perofrmanslarinin uzerine taraftarin  olmayisi bizim icinbuyuk sans!
Evet taraftarın olmaması çok büyük avantaj

Ama Sirbistanin en fanatik taraftarına karşı da oynadık 2015 de , Partizana 4 attık , Paok taraftarından aşağı değiller onlarda
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Erman1903

Evet taraftarın olmaması çok büyük avantaj

Ama Sirbistanin en fanatik taraftarına karşı da oynadık 2015 de , Partizana 4 attık , Paok taraftarından aşağı değiller onlarda

Zagreb'i seçmediğimiz yine biraz daha iyi oldu, yıldız oyuncuları var. Kolay değil kesinlikle Paok ama iyi motive oluruz sanki şu sıra ortam gergin seyircileri de yok kısmet artık...

Çevrimdışı tangaz

takımın kadro değeri 41,5 milyon yuro daha 2 sene evvel 150 milyondu nereden nereye way be vida layiçi çık 30 milyonun altına düşüyor şaka gibi bu arada paokun değeri 53,6
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

her an sahanın ortasına formasını atıp çıkabilir, şampiyonluğa giderken küstüm oynamıyorum yapıp daha da maçlara çıkmayabilir ama üst düzey bir yetenek. isterse tek başına şampiyon yapabilir o potansiyeli var. tam bir kumar. ben çok kararsızım.
Bende kararsizim bir yandan deli gibi istiyorum bir yandan da almasak mi diyorum

Tutarsa eğer fark yaratır , PANDEMI olmasa tutma ihtimali bence %100 du

Hayati boyunca gormediği ilgiyi ve sevgiyi görecekti buda performansına net şekilde yansıyacaktı ama maçlar seyircisiz olacağı için bunu goremeyecek

Bütün kariyeri boyunca ırkçılık görmüş bir adam bu , burada o aşırı ilgi ve sevgiyi görünce Deli gibi oynardı

Ama Hocaya kızıp topu Boş kale yerine Auta atan bir adam , çok da güvenmemek lazım tabi :D

Mario Mandzukic haberleri çıkmaya başladı yine Katardan ayrılmış ve boştaymış galiba

Aslında S.L kozunu kullanarak alabiliriz , oda Ben daha bitmedim demek için ve kendini göstermek icin gelebilir ,fifty fifty yani..

Problem maaşı , max 2 milyona oynarsa gelsin bence..

Ödül Gecesinde Kim Ne Kadar Bağışta Bulundu Tam Liste

Rahmi Koç:10 milyon TL
Ahmet Nur Çebi: 5 milyon TL
Beşiktaş Yönetim Kurulu: 5 milyon TL
İsmini vermek istemeyen 2 kişi: 4 milyon TL
Arzu Çebi: 1 milyon 903 bin TL
Nevzat Demir: 2 Milyon TL
Cemil Kazancı: 2 milyon TL
Umut Tahir Güneş: 1 milyon TL
Hüseyin Yücel, 1 milyon 903 bin TL
Berna Çebi 500 bin TL
Aykan Aydın: 1 milyon TL
Celal Aral: 1 milyon TL
Orçun Kundalı: 100 bin TL
Murat Boz 150 bin TL
Tevfik Yamantürk: 1 milyon 903 bin TL
SpaceX’te çalışan 10 Türk Uzay Mühendisi: 1 milyon 1903 TL
Evren Yazıcı: 100 bin TL
Salih Bezici: 500 bin TL
Burak Yakın: 1903 adet Beşiktaş logolu külçe altın
Eski TFF Başkanı Hüsnü Güreli kampanyaya 100 bin TL bağışta bulundu.
Nevzat Aydın kampanyaya 200 bin TL bağışladı
Hakan Poyraz: 200 bin TL
Anadolu Beşiktaşlılar Derneği: 100 bin TL
Mert Vardar: 100 bin TL
İsmail Ünal: 41 bin 903 TL
Storks Mücevher: 100 bin TL
Mustafa Balıkçıoğlu: 100 bin TL
İzmir Beşiktaşlılar Derneği: 50 bin TL
Sarp Apak: 20 Bin TL
Nuran Kaya: 100 bin TL
Haluk Levent: 150 bin TL
Şafak Mahmut Yazıcıoğlu:  100 bin TL
Barış Murat Yağcı’nın fan kulübü: 125 bin TL
Sare Çetinsaya: 500 bin TL
Hülya Avşar: 50 bin TL
Adnan Dalgakıran’ın babası: 1 milyon TL
Tuncay Saral: 260 bin TL

Çevrimdışı tangaz

Mario Mandzukic haberleri çıkmaya başladı yine Katardan ayrılmış ve boştaymış galiba

Aslında S.L kozunu kullanarak alabiliriz , oda Ben daha bitmedim demek için ve kendini göstermek icin gelebilir ,fifty fifty yani..

mandzukiç bence aranan adam değil iyi oyuncu büyük profesyonel düzgün karakter taktik disipline bağlılığı oyun bilgisi vbvb herşeyi süper ama golcülüğü yüksek değil
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi murat

mandzukiç bence aranan adam değil iyi oyuncu büyük profesyonel düzgün karakter taktik disipline bağlılığı oyun bilgisi vbvb herşeyi süper ama golcülüğü yüksek değil
35 yaşına gelmiş hiç kimseye güvenim yok ismi atiba değilse.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ödül Gecesinde Kim Ne Kadar Bağışta Bulundu Tam Liste

Rahmi Koç:10 milyon TL
Ahmet Nur Çebi: 5 milyon TL
Beşiktaş Yönetim Kurulu: 5 milyon TL
İsmini vermek istemeyen 2 kişi: 4 milyon TL
Arzu Çebi: 1 milyon 903 bin TL
Nevzat Demir: 2 Milyon TL
Cemil Kazancı: 2 milyon TL
Umut Tahir Güneş: 1 milyon TL
Hüseyin Yücel, 1 milyon 903 bin TL
Berna Çebi 500 bin TL
Aykan Aydın: 1 milyon TL
Celal Aral: 1 milyon TL
Orçun Kundalı: 100 bin TL
Murat Boz 150 bin TL
Tevfik Yamantürk: 1 milyon 903 bin TL
SpaceX’te çalışan 10 Türk Uzay Mühendisi: 1 milyon 1903 TL
Evren Yazıcı: 100 bin TL
Salih Bezici: 500 bin TL
Burak Yakın: 1903 adet Beşiktaş logolu külçe altın
Eski TFF Başkanı Hüsnü Güreli kampanyaya 100 bin TL bağışta bulundu.
Nevzat Aydın kampanyaya 200 bin TL bağışladı
Hakan Poyraz: 200 bin TL
Anadolu Beşiktaşlılar Derneği: 100 bin TL
Mert Vardar: 100 bin TL
İsmail Ünal: 41 bin 903 TL
Storks Mücevher: 100 bin TL
Mustafa Balıkçıoğlu: 100 bin TL
İzmir Beşiktaşlılar Derneği: 50 bin TL
Sarp Apak: 20 Bin TL
Nuran Kaya: 100 bin TL
Haluk Levent: 150 bin TL
Şafak Mahmut Yazıcıoğlu:  100 bin TL
Barış Murat Yağcı’nın fan kulübü: 125 bin TL
Sare Çetinsaya: 500 bin TL
Hülya Avşar: 50 bin TL
Adnan Dalgakıran’ın babası: 1 milyon TL
Tuncay Saral: 260 bin TL
Burası yaklaşık 45 milyon TL yapıyor. Gerisi reklam yapmadan vermiş herhalde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

https://www.transfermarkt.com.tr/eric-maxim-choupo-moting/profil/spieler/45660

şu arkadaş kanada kaçabilen kontenjanına uyuyor şuan boşta balotelli deneneceğine 10 kere buna yürümeliyiz.

Çevrimdışı tangaz

oumar niasse de boştaymış o da sol forvete düşünülebilir

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bal yapmaysn arı, anca deli gibi pres yapsin, güven ondan daha fazla gol atar, hem adam 34 yasinda,
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı tangaz

gesenin geçen sene alamadığı Alan ismi de benim aklıma yatıyor

Çevrimiçi mayguntr

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Burası yaklaşık 45 milyon TL yapıyor. Gerisi reklam yapmadan vermiş herhalde  :tabe:
Ebet bende farkettim

Listeye yazılmayan baya bi kişi var ..

https://www.transfermarkt.com.tr/eric-maxim-choupo-moting/profil/spieler/45660

şu arkadaş kanada kaçabilen kontenjanına uyuyor şuan boşta balotelli deneneceğine 10 kere buna yürümeliyiz.
Moting boştaysa evet denenebilir bence de ama Maaşı yüksektir bu arkadaşın , Epl veya campion chip yapar en kötü ihitmal

Çevrimdışı mrred

Balotelli 2.5 net maaş istemiyormuş 3 senedir yaptığımız görüşmelerde maaş olarak en yaklaştığımız dönemmiş kaynak gökmen özcan
1.4 veya 1.3 diyen de var kaynak aspor
The great gig in the sky

Çevrimdışı yoruk

Atiba yine yok. 3.oluyor arkadaş..Nasıl bir şeydir bu aklım almıyor.