2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2880689 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı worns

en iyi takım gelmiş kurada. alkmaar olsa işimiz zordu dağınık durumumuzu düşünürsek. lokomotiva da biraz gıcık bi takım. kağıt üzerinde favori olurduk ama ters bi takıma benzettim. dinamo zagreb'in kardeş takımı gibi birşey. potansiyelli gençlerini hep oraya kiralık gönderiyorlar. çok genç bi kadroları, potansiyelli-kendini göstermek isteyen adamları var. fizik olarak da krize girebilirdik.

ben paok'u sevdim. yine kolay değil tabi ama çok formda değiller. kadro kalitesi de eh işte, ortalama. hatta bizde daha çok bireysel etki yaratabilecek oyuncu var.

kötü bir zamanda bu maça çıkacağız. hem çok erken, hem de kadronun büyük oranda değişeceği bir döneme geldi. daha stabil bir günümüzde olsak üçüne karşı da bu turu rahat geçerdik. şu an paok bile bizden yüksek ihtimalle daha iyi durumdadır. umarım şansımız da yanımızda olur.

Çevrimdışı worns

Sosa da artık merkez 8 oynuyor, hatta daha da geride 6 numara gibi. Bu tiplerin yanına daha öne doğru oynayacak, atak yapacak / topla gidecek adamlar lazım. Benim bulduğum iki genç Riley Mcgree ve Francesco Antonucci. Bunlar kadar gitmese de baya yüksek ofansif meziyetleri olan Endri Çekici diye bir arkadaş var. O daha joker tipi, farklı bölgelerde oynayabiliyor. Aslında en mantıklısı ucuzdan Kanga'yı almak olurdu ama malesef 500Bin'e imza attı.

Mensah işi Dorukhan + bir miktar para falan olursa mantıklı olabilir ama sanmıyorum kabul edeceklerini onlar biraz yüksekten uçuyor artık yurt dışından da teklifler var.

kanga her şeyiyle mensah'tan iyi adamdı. yine hatırlattın. :) 8'de emin değilim ama mensah'ın da 8liğinde pek bi numara yok zaten.

Çevrimiçi yaço58

kanga her şeyiyle mensah'tan iyi adamdı. yine hatırlattın. :) 8'de emin değilim ama mensah'ın da 8liğinde pek bi numara yok zaten.
Kamga çok makul ücrete gitmiş 50 maç oynayacağımuzı varsayarsak ljajici yedeklerdi bazı maçlarda ljajici sola atardık baya çeşitlilik karardı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

viktor kovalenko haberi çıkmış. uzun zamandır aynı takımdan wellington nem haberi de yapıyorlar. ikincisini değil de ilkini isterim.

Çevrimiçi yaço58

Birde arkadaşlar şu mesela bonservis le adam saatlık onun neden 3te1i harcama limitine ekleniyorda hepsi eklenmiyor mantık ne

Çevrimdışı worns

Kamga çok makul ücrete gitmiş 50 maç oynayacağımuzı varsayarsak ljajici yedeklerdi bazı maçlarda ljajici sola atardık baya çeşitlilik karardı

gittiği takım da kızılyıldız. gerçi oranın taraftarlarıyla bir bağı var galiba eskiden de oynayıp başarılı olmuştu. sırbistan'a gitmesine şaşırmıştım. en azından bi rusya bekliyordum.

Çevrimdışı Sinan23

Son 2 sezondur Avrupa'da elendigimiz çöp takımlara bakıyorum da paok bize fazla gelir.

Çevrimdışı Erman1903

bence oyun katkısı da yeterli ortasaha için ama hücumda gol asist belki zayıf kalır.hucumdavis görenide dünyabpara zaten.bu mali şartlarda defansını yapsın kâfi lig için hücuma parayı basmak lazım tabi.qoita gelmesin tırpan tiam da olur santrafora havadan iyi fizikli şutu sağlam biri şart.santrafor kısa ise bizim ligde iş yapmıyor anca yanında fizikli biri olursa kısadan verim alınabiliyor.

Abi sıkıntı yok hücüm yapmasında örneğin N'Sakala'nın ama tabela yapmıyor. Ben de bekin öncelikle savunma yapmasını isterim ama kısır bir takımız kanatlardan gol gelmiyor, orta sahada 38lik Atibamız harici tabela yapan olmadı. Caner-Gökhan ikilisi 25 gole katkı verdiler geçen sezon ve şimdi gittiler, çeşitli bölgelere tabela yapabilecek adamlar bulamazsak oturup küçük bir hesap yaptığımızda yeni gelecek Santrafor'a 40-50 gol atmak falan düşüyor şampiyon olmamız için ki bu da imkansız. Seneye sınırlama geleceği için kiralık bazı beklere bakıyoruz ama mesela o Karsdorp falan sağlığı sıkıntılı adamlar. Beleş ve tecrübesiz, iyi hücum yapan Nahuel Molina falan var ama ne yapacağız inan bilemiyorum. Bence yanlış planlama yaptık ve kendi kendimizi sıkıştırdık her zamanki gibi...

Ben de santraforun kafa golü atanını severim, 1,80 altı santrafor öyle bir Pukki değilse burada iş yapamaz kolay kolay. Kara oğlanlardan şöyle 3 adam var uygun fiyatlı: Michael Olunga, Leke James ve Terem Moffi yalnız bunlardan sonuncusunun değeri 1,3M'di 4 ağustosta güncelleme geldi ve 3Milyona çıkarıldı artık zor. Koita bu sezon hayatının sezonunu geçirdi, güzel işler yaptı ama burada nasıl oynar emin olamıyorum hayatı boyuncu hiç yüksek gol sayıları bulamadı bu sene hariç. Bence yedek olarak iş görebilir. Bir tarafa parayı basarsak diğer yanlar açık kalacak bence performansı yüksek olup adı çok duyulmayan bir adamı getirmek daha mantıklı çünkü bizim çok fazla eksiğimiz var. Para basıp alabileceğimiz santraforlarda ya yaşlı, ya problemli ya da performansını düşürmüş isimli adamlar. Şu bahsettiğimiz Olunga bence net işimizi görür bizim, Sörloth kadar katkı vereceğine inanıyorum en azından. La Liga'da ikinci yar oyuna girip 25 dakikada 3 gol atan, 1 asist yapan bir oyuncu bence hiç öyle düşük lig santraforu falan değil çoğu  yerde iş yapar.
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2020, 18:38:34 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Birde arkadaşlar şu mesela bonservis le adam saatlık onun neden 3te1i harcama limitine ekleniyorda hepsi eklenmiyor mantık ne
SOn 3 yılın ortalaması alındığı için gelirlerin de borç ödüyormuşuz gibi düşünülüp üçte biri limite ekleniyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Bence çok etkili bir adam,  8 diyemeyiz oyuncuya ama o bölgede kullanılabiliyor. Bu tip oyunculara 8,5 numara ya da merkez atak oyuncusu diyorum çünkü klasik 10 numaralara da tam benzemiyorlar.

Mensah'ın en etkili özelliği dribbling, bu konuda birçok örnekten daha iyi sayılır ama hiç öyle abartıldığı gibi bir oyuncu değil pozisyonları gole çevirme oranı %8 adamın mesela.
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2020, 18:33:12 Erman1903 ]

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/tanerkrmn/status/1292842212892585984

Bu limit olayı kadar saçma başka bişe görmedim gsnin limite bakın 600 milyon bu adamlar uefa oynayacak cl oynayacak takımların otomatik en yüksek bütcesi olması lazım  ülke puanı açısından başarı için

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/tanerkrmn/status/1292842212892585984

Bu limit olayı kadar saçma başka bişe görmedim gsnin limite bakın 600 milyon bu adamlar uefa oynayacak cl oynayacak takımların otomatik en yüksek bütcesi olması lazım  ülke puanı açısından başarı için
Başakşehir'in en yüksek limiti alması gibi bir durum olmayacak. Çünkü hiçbir zaman üç büyükler kadar gelir elde edemeyecek. Trabzon'un durumu ortada. Türkiye'de bu değişmeyecek. Üst üste Şampiyonlar Ligi yaparsa ancak öne geçer. O da geçici olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Birde atiba problemi var niye bu adamla uzatmadık hala şurda idmanlar başlayacak

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bunlar kendini zeki sanıyor. Kiralık olarak alabilirsiniz ama bonservisle takas olmaz :tabe:

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1292849788623491072

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sosa'nın bizle adı bile geçmemesi lazım. Başka oyuncu bulabiliriz. Bu rakamlar ne böyle. İnanılmaz...

https://twitter.com/buzzspor/status/1292848716869664768

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Sosa'nın bizle adı bile geçmemesi lazım. Başka oyuncu bulabiliriz. Bu rakamlar ne böyle. İnanılmaz...

https://twitter.com/buzzspor/status/1292848716869664768

Buldu playmaker fakiri ülkeyi kafasına göre fiyat çekiyor. Bu fenerde de hiç kafa yok 50 tane orta sahası var hala aç gözlü gibi oraya adam bakıyorlar, stoperi Falette-Zanka çıkıp oynarlar artık  :icool:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Gelip gelmemesinde kararsiz oldugum icin, Biraz balotelli'nin videolarina bakayim dedim. Hemen gelsin, bu adam başka bi deli, attigi goller hepsi jenerik nerdeyse, evet sorunlu kisilik, ama sorunlu olmasa tr'ye tatile bile gelmez.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Alper1903

Gelip gelmemesinde kararsiz oldugum icin, Biraz balotelli'nin videolarina bakayim dedim. Hemen gelsin, bu adam başka bi deli, attigi goller hepsi jenerik nerdeyse, evet sorunlu kisilik, ama sorunlu olmasa tr'ye tatile bile gelmez.

her an sahanın ortasına formasını atıp çıkabilir, şampiyonluğa giderken küstüm oynamıyorum yapıp daha da maçlara çıkmayabilir ama üst düzey bir yetenek. isterse tek başına şampiyon yapabilir o potansiyeli var. tam bir kumar. ben çok kararsızım.

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1292854789706047488?s=19
Şartları kabul etmiyorlarsa yolları açık olsun sanki bulunmaz hint kumaşı ikiside

Çevrimiçi murat

bize jeneriklik gol atması gerekmiyor boş kaleye arsada olur.bazı adamlar vardır hep olmadık golleri kovalar ama sadece bir kaç isim başarılı olur.birde bu balotelli nin hikayesi ırkçılıktı takımla anlaşamıyordu ,hocayla kavga etti filan değil gibi adam bir senelik kontrat imza parasına filan yürüyor sanki.kontratı kısa kesip yoluna bakıyor izlenimi veriyor bana.digerleri hep işin vahanesi oluyor.yapacaksak 1 yıllık yapalım gelsin oynasın.

Çevrimdışı tangaz

ben yönetimde olsam mario götzeye yürürdüm
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erman1903

Şahane goller atıyor ama zaten jeneriklik golleri kovalayan bir adam, ceza sahasına basmadan oynuyor, sürekli şut deniyor. Bu sezon iyice kopmuş durumda adamın pozisyonları gole çevirme oranı sadece %7. İnanılmaz düşük bir oran, Nice'de attığı gollerin yarısından fazlası da penaltılardan.
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2020, 19:31:08 Erman1903 ]

Çevrimdışı worns

Bence çok etkili bir adam,  8 diyemeyiz oyuncuya ama o bölgede kullanılabiliyor. Bu tip oyunculara 8,5 numara ya da merkez atak oyuncusu diyorum çünkü klasik 10 numaralara da tam benzemiyorlar.

Mensah'ın en etkili özelliği dribbling, bu konuda birçok örnekten daha iyi sayılır ama hiç öyle abartıldığı gibi bir oyuncu değil pozisyonları gole çevirme oranı %8 adamın mesela.

ben bir de bu adamın oyun içi istikrarsızlığını sevmiyorum. kafasına göre oynayan bir tip. hem sezon için de hem de maç içinde sürekli dalgalanıyor. dakikalarca ortada gözükmediği oluyor. bu dönemlerde savunma görevlerini de inanılmaz aksatıyor. rakip orta sahalar ceza sahamız çevresindeyken ortalarda el belinde bekleyen mensah görüp çok küfür edebiliriz, böyle bir adam. bu özellikleriyle merkez orta sahayı kesinlikle kaldırmaz.

ofansif orta saha olarak kullanırsak nebzen problemleri göze batmaz ama o zaman da dediğin gibi kreatif işlerde de aslında vasat bir adam olması gerçeğiyle karşı karşıya kalıyoruz. alternatif oyuncu olarak sıcak bakılabilirdi ama bu maliyetlerle değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★