bence oyun katkısı da yeterli ortasaha için ama hücumda gol asist belki zayıf kalır.hucumdavis görenide dünyabpara zaten.bu mali şartlarda defansını yapsın kâfi lig için hücuma parayı basmak lazım tabi.qoita gelmesin tırpan tiam da olur santrafora havadan iyi fizikli şutu sağlam biri şart.santrafor kısa ise bizim ligde iş yapmıyor anca yanında fizikli biri olursa kısadan verim alınabiliyor.
Abi sıkıntı yok hücüm yapmasında örneğin N'Sakala'nın ama tabela yapmıyor. Ben de bekin öncelikle savunma yapmasını isterim ama kısır bir takımız kanatlardan gol gelmiyor, orta sahada 38lik Atibamız harici tabela yapan olmadı. Caner-Gökhan ikilisi 25 gole katkı verdiler geçen sezon ve şimdi gittiler, çeşitli bölgelere tabela yapabilecek adamlar bulamazsak oturup küçük bir hesap yaptığımızda yeni gelecek Santrafor'a 40-50 gol atmak falan düşüyor şampiyon olmamız için ki bu da imkansız. Seneye sınırlama geleceği için kiralık bazı beklere bakıyoruz ama mesela o Karsdorp falan sağlığı sıkıntılı adamlar. Beleş ve tecrübesiz, iyi hücum yapan Nahuel Molina falan var ama ne yapacağız inan bilemiyorum. Bence yanlış planlama yaptık ve kendi kendimizi sıkıştırdık her zamanki gibi...
Ben de santraforun kafa golü atanını severim, 1,80 altı santrafor öyle bir Pukki değilse burada iş yapamaz kolay kolay. Kara oğlanlardan şöyle 3 adam var uygun fiyatlı: Michael Olunga, Leke James ve Terem Moffi yalnız bunlardan sonuncusunun değeri 1,3M'di 4 ağustosta güncelleme geldi ve 3Milyona çıkarıldı artık zor. Koita bu sezon hayatının sezonunu geçirdi, güzel işler yaptı ama burada nasıl oynar emin olamıyorum hayatı boyuncu hiç yüksek gol sayıları bulamadı bu sene hariç. Bence yedek olarak iş görebilir. Bir tarafa parayı basarsak diğer yanlar açık kalacak bence performansı yüksek olup adı çok duyulmayan bir adamı getirmek daha mantıklı çünkü bizim çok fazla eksiğimiz var. Para basıp alabileceğimiz santraforlarda ya yaşlı, ya problemli ya da performansını düşürmüş isimli adamlar. Şu bahsettiğimiz Olunga bence net işimizi görür bizim, Sörloth kadar katkı vereceğine inanıyorum en azından. La Liga'da ikinci yar oyuna girip 25 dakikada 3 gol atan, 1 asist yapan bir oyuncu bence hiç öyle düşük lig santraforu falan değil çoğu yerde iş yapar.