2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2883776 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nika Ninua PAOK ile anlaşmış  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Nika Ninua PAOK ile anlaşmış  :tabe:

Orada iyi oynarsa eğer beğenmeyen herkes ne hoca bırakır ne yönetim. Bu işler böyle olur hiç bir zaman  herkesi aynı anda memnun edemezsin..

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Rahmi Bey neden bize karşı cimri?

oğlu tek kalemde 50 milyon yuro hibe etti 433 milyon tl ediyor güncel kurla
sonraa beko bize senelik 21 veriyor avis fenere 35,5 tüpraş fenerin koluna 15 veriyor baskete yıllardır oluk oluk akıtmalarına girmedim daha

Daha oğlu babasının mirasını fbye harcayınca kahrolucaz asıl

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bazen bakıyorumda burada herkes 3. liglerden falan istatistik yapmış adamlar yazılıyor. Büyük takıma gelen oyuncular gerçekten ne vereceği belli olmuyor. Ama işte Transfermarkt verilerine görede transfer yürütülmüyor.

Mesela Uygun ücrete oynayacaksa Balotelli tam bu ligin golcüsü herkes mırın kırın eder ama  bu iş böyle yürüyor.

Mario Gomez falan geldiğinde  dün gibi hatırlıyorum bu forumda konuşulanları edilmedik küfür yoktu ama  işte çarşıdaki hesap eve uymuyor.

Çevrimdışı tangaz

Orada iyi oynarsa eğer beğenmeyen herkes ne hoca bırakır ne yönetim. Bu işler böyle olur hiç bir zaman  herkesi aynı anda memnun edemezsin..

:claps:

The yargıç = Onur Kolcu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

:claps:

The yargıç = Onur Kolcu

Estafurullah abi. Bazen çok şey yazmak istiyorum kafamda toparlayamıyorum, karışıp gidiyor her transfer dönemi böyle oluyor.  Beklenmedik adamlar çok iyi katkı veriyor beklenti olanlar bişey vermiyor.

O yüzden böyle çok aşikar saçma adam almadıktan sonra çoğu şeye okeyim ben.

Mesela ligin taş gibi takımı Alanyaspor'dan  gelen oyuncuları beğenmiyoruz ama.

nordjylland şu tip takımlardan gelip ne yapacağı belli olmayan adamlara bayılıyoruz.

Çevrimdışı Akil Emre

Daha oğlu babasının mirasını fbye harcayınca kahrolucaz asıl
Ben diğer oğlundan ümitliyim, umarım babasının izinde devam eder.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Estafurullah abi. Bazen çok şey yazmak istiyorum kafamda toparlayamıyorum, karışıp gidiyor her transfer dönemi böyle oluyor.  Beklenmedik adamlar çok iyi katkı veriyor beklenti olanlar bişey vermiyor.

O yüzden böyle çok aşikar saçma adam almadıktan sonra çoğu şeye okeyim ben.

Mesela ligin taş gibi takımı Alanyaspor'dan  gelen oyuncuları beğenmiyoruz ama.

nordjylland şu tip takımlardan gelip ne yapacağı belli olmayan adamlara bayılıyoruz.

tüm yorumlarının altına imza atarım sadece transfer değil ligin sonlarında sergene takıma filan yapılan sallamalarda da yargı dağıttığını düşünüyorum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1292740559350771714

Bu somera reyting gibi şeyler sosyal medyada konuşulmayı twit edilmeyi vs hesaplıyor. Gerçek reytinglerle alakası bile yok. Sosyal medya tweet reytingi denebilir. Tv raytingi başka. Malesef ilk 10'da bile yok KanalD. Bunda artık çoğu kişinin Kanal D gibi kanalları kumandasından çıkarmasının da etkisi vardır. Fox'ta falan yayınlansa ilk 5'te olurdu garanti..

Bu da yardım gecesi gerçek reyting sonuçları.

Çevrimiçi levitate

balotelli 12 ağustos'ta yani doğum gününde açıklanacakmış diyolaa
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/futbolarena/status/1292745697171836928
Başkana güveniyorum balotelliye 2.5 menajerine en az 1 vermemiz gerekiyor. Toplam 3.5 vermeyeceğine inancım sonsuz. Böyle bir hata yaparlarsa çok yazık. Toplam 1 senelik maliyeti 1.5 olacaksa gelsin başlasın. 1.5 bile çok aslında da forma falan satarız belki biraz zararı kapatırız.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biz geldik de hani transfer 10 gün sonra maç var  :ebebe:
10 gün sonra kadroyu bildiriyoruz. Maç 25 Ağustos'ta  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

10 gün sonra kadroyu bildiriyoruz. Maç 25 Ağustos'ta  :tabe:

ne farkeder aradığın 5 gün mü hani transfer :D

sağ bek yok sol bek yok santrafor yok orta saha yok :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

ne farkeder aradığın 5 gün mü hani transfer :D

sağ bek yok sol bek yok santrafor yok orta saha yok :D
Ortada bir takım yok. Bugün antremana altyapı oyuncularıyla çıkacağız herhalde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Alkmaar gelirse isterse tüm transferler bitsin eleniriz. Maç bizim burada oynanırsa biraz şansımız var.

Çevrimdışı doganay

Malesef SL kalmak için ciddi hazırlık yapıldığını düşünmüyorum. İnşallah takım çabuk oturur ve biraz da kura şansı ile SL ine kalırız. Bu elemeleri gecsekte play-off baya zorlu olacak özellikle bu kadro için

Çevrimdışı cursedofdragon

bu kura çekimi hangi kanalda saat kaçta ?

saat 13:00 dendi beinsports 1 dendi açtım baktım zaman geldi bir şey yok  :alala: