2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2884326 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

https://www.enerjiportali.com/2020de-muhendis-maaslari-ne-kadardir/

Burada yazıyor ortalama kazançları
Bu rakamlar brüt, yaklaşık %60'ı hesaplanır net. Ayda net 7-8 bin dolar alan mühendis, çok iyi kazanıyor demektir.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

1000 adet forma yani 200.000 TL daha geldi :claps:

Akiyo bu akşam MasaAllah :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mrred

Bu rakamlar brüt, yaklaşık %60'ı hesaplanır net. Ayda net 7-8 bin dolar alan mühendis, çok iyi kazanıyor demektir.

Başlangıç maaşları bide danışmanlık yapanlar aynı anda 2 3 şirkete danışmanlık verebiliyorlar
O telefon büyük ihtimal doğrudur o yüzden söylemiştim
The great gig in the sky

Çevrimdışı haluk.m

Artık bir süre xx başkan olmalı denmez, ak ile kara ortaya çıktı. 

Çevrimdışı cursedofdragon

daha okunmayan bağışlar var insanlar ddaha ne güzel bağış yapacaktı çok geç başlandı tekrardan devam etmek gerekiyor bir kaç gün daha.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Keske birdaha yapilsa, baya etkili oldu, 4 saate 80 milyon tl iyi rakam.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı cursedofdragon

godomanlar dahil değil buna.

Çevrimdışı mellfred

Fenerin kampanyası sonrasında reelde ne kaldığını bilsek bir orantı kurardık biz de
Troll ya da gecenin gazını sabaha unutan  bağışlar umarım yüzde 20’yi geçmez

Çevrimdışı haluk.m

80m ₺ + 150.000 sms =  Nkoudou'nun bonservis ve sözleşmesinin toplam bedeli.   :ebebe:

Son Rakam

80 milyon TL + 156.000 SMS
4 saat gibi bir sürede çok iyi para topladık bence

Fenerin 3 gün üst üste yayın yapıp 120 milyon topladığını baz alırsak eğer

Bu arada Yılmaz erdoğan burada bitmeyecek devam edecek dedi , 1-2 yayın daha yapilacak sanırım , mükemmel olur

Toparlamaya çalışmalarına rağmen halem daha telefonlar gelmeye devam ediyordu , bence en az 1 yayın daha yapılmalı

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Umarim oyuna  gelmiyoruz ... Bu telefon edip  soz verenlerin takibi yapilmali ... SpaceX te 10 Turk (hepsi de muhendis ustelik) calisiyor mu ki ya ?? Bizi isletmiyorlar umarim...
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2020, 02:05:50 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı sefaköykartali

daha okunmayan bağışlar var insanlar ddaha ne güzel bağış yapacaktı çok geç başlandı tekrardan devam etmek gerekiyor bir kaç gün daha.
Zaten bu ilk aşaması aşamalı olarak devam edecekmiş kampanya. Transfer döneminden sonra kurulan takımla ve birkaç yenilikle 150 milyon tlye yakın bağış toplanır.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

godomanlar dahil değil buna.
Aynen, ama bence hem gün hemde saat olarak biraz yanliş tercih oldu. Hadi gün neysede saat olarak daha erken olmaliydi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı tuncaboylu

Başlangıç maaşları bide danışmanlık yapanlar aynı anda 2 3 şirkete danışmanlık verebiliyorlar
O telefon büyük ihtimal doğrudur o yüzden söylemiştim
Telefon doğrudur canım, ona bir şey demiyorum.

Dolar 7.2 olmuş, 100 bin lira 2'şer aylık maaşlarıdır en fazla.

Çevrimdışı sefaköykartali

Demirören de alacak malacak dedik hiçbir şey yapmadı. Bütün yayın boyunca reklam koydu. Fikret Orman da para koysunlar demeyi biliyordu kılını bile kıpırdatmadı. Beşiktaş' tan önce adını bilen yokken Beşiktaş sayesinde buralara gelen herkes bu takıma borçlu.

Yapılacak büyük ihtimalle

Yılmaz erdoğan burada bitmeyecek devam edecek dedi

Bide Yayını kapatmaya , toparlamaya çalışmalarına rağmen telefonlar gelmeye devam ediyordu , en az 1 yayın daha yapılacaktır , öyle umuyorum

Fener 3 gün üst üste yayın yaptı...

Çevrimdışı Umutcan Kaya

Umarim oyuna  gelmiyoruz ... Bu telefon edip  soz verenlerin takibi yapilmali ... SpaceX te 10 Turk (hepsi de muhendis ustelik) calisiyor mu ki ya ?? Bizi isletmiyorlar umarim...
bence doğrudur çünkü elon musk Türkiye'ye daha önce gelmişti burda iş ortaklığı filan kurulmuştu elektrikli araba için ve diğer konular filan o yüzden illa eleman da vardır buradan diye düşünüyorum
Sadece Beşiktaş

Fenerin 2 günde topladığı parayı 1 saat 15 dakikada toplamışız

Fener genel toplamda 120-130 milyon civarı para toplamış

1-2 yayın daha yaparsak bu rakamı geceriz bence..

Çevrimdışı Erman1903

Bu arada Paok kadrosuna baktim Misic için transfer opsiyonunu kullanmamislar yerine burda yazilan avusturyali free orta sahayi almislar galiba.
Sportingle gorusmek lazim opsiyon 2,5 milyon eurodu PAOK için, pazarlikla 2ye Mensah yerine bence daha iyi bir 8 olur.

İkisi farklı tipler ama bizim de, bir çok başka takımın da şu an kullandığı sistemde ikisinden de gerekiyor.Misic Sosa tipinde. Dik pas atabilen, uzun top becerisine sahip,  çok düzgün görüşü olan oyuncu. Defansif aksiyonu yüksek bir adam.

Mensah merkez atak oyuncusunun bir çeşidi. Benim pek sevdiğim bir tarz değil ama kendi alanında başarılı. Maliyetinin tuzlu oldugunu düşünüyorum ama Dorukhan karşılığında takası düşünülürse mantıklı bulabilirim.
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2020, 02:15:34 Erman1903 ]

Fenerin 2 günde topladığı parayı 1 saat 15 dakikada toplamışız

Fener genel toplamda 120-130 milyon civarı para toplamış

1-2 yayın daha yaparsak bu rakamı geceriz bence..
Ama sms sayısında epey gerideyiz , deli sms toplamışlar , 2 değil 5 yayında yapsak 950.000 sms i göremeyiz

Sanırım para bağışları hariç , sms ve forma satışı ile 55 milyon toplamışlar , çünkü biraz araştırdım genel toplamda 120-130 milyon toplamışlar ortalama belki de daha fazla
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2020, 02:33:32 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı worns

pozitif oldu bu iş yönetim adına. hem 10 milyon euro civarı, muhtemelen ödemelerde ilaç olacak bir para toplandı. hem de başkan ve ailesinin bağışları, samimi görüntüsü vs derken sempatiyi arttırdı.

yönetimi şimdiye kadar ki açıklamaları, ruiz vb konulardaki hataları nedeniyle sıkça eleştiren biriyim ama halen kredileri olduğunu da düşünüyorum. adnan dalgakıran'ın süreci değiştirecek projelerimiz var elbette türü söylemlerinin altını doldurmasını ve uzun vadeli planlarını açıklamalarını destek almaları adına önemli görüyorum. bir de özellikle başkan ve önde gelen yöneticilerin bir iletişim problemi olduğu açık. mikrofona geldiklerinde taraftarda tam bir tatmin duygusu yaratamıyorlar ve bu bazen olduklarından da kötü bir intiba bırakıyor. bunu çözecek bir iletişim sorumlusu bir sözcü vb belirlemeliler. şu anda takımın en büyük iletişim figürü sergen. o durumlarını kurtarıyor.

Çevrimdışı mellfred

80m ₺ + 150.000 sms =  Nkoudou'nun bonservis ve sözleşmesinin toplam bedeli.   :ebebe:
takımların oyunculara verdiği paranın ülke gerçekleriyle ne kadar uzak olduğunun göstergesi bu
ülkenin en zengininin bağışladığı dev para ancak bir yıllık maliyetini karşılıyor ortalama bir topçunun

Çevrimdışı haluk.m

Sinan Engin, Erem Şener, xspor'daki meczuplar ve daha bir çok kişi hiç Beşiktaşlılıktan konuşmasın. 

Olur ya yarın bir gün Sergen hoca giderse kimse çıkıp teknik direktör olarak Samet Aybaba'nın adını anmasın. Kardeşi bile Beşiktaş üstünden para götürüyor ama basit bir telefonla 10-20k bağış yapamadılar.