2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2884111 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alıntı

Bir bilgi kirliliği olduğu gerçek , ayrı ayrı mı toplam rakam mi bunu açıklığa kavuşturmalari lazımdı..

Eğer ben yanlış anlamadıysam orda söylenen 80 milyon TL sadece tişört ve smslerden gelen paraydı yani kişisel bağışlar onların içinde değildi. Ben böyle anladım ama ortada büyük bir bilgi kirliliği var. yinede güzel bir programdı ❤️🦅
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hüseyin Yücel Kongrede Serdal Adalinin listesindeydi

1 milyon 903.000 TL bağış yaptı

Sen ben yok Beşiktaş Var tam olarak budur işte :claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı worns

bol bol hakarete uğrayan ozi'nin kontratında yaptığı indirim rahmi koç'un yaptığı gecenin en büyük bağışından fazla sanırım. umarım gözden kaçmıyordur.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

güzel geçti iyi topladık kısa zamanda fakat saat ve gün seçimi sorunluydu hafta içi çoğu kişi evde olur ve erken saat olması lazım şuan paralı çoğu kişi kopmaya gitmiştir
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2020, 02:50:51 Umutcan Kaya ]
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Erman1903

Baya başarılı oldu kampanya, ağır eleştirenlerdenim genelde ama tebrik etmek lazım, Ruiz olayını bile unutturdu diyebilirim. Başkanın eşinin konuşması ve diğer bazı detaylar etkili oldu. Umarım bu paraları güzel degerlendirir, daha planlı programlı hareket eder,  çeşitli durumlara daha profesyonel yaklaşmaya çalışırız bundan sonra.

Çevrimdışı sEuL

250K sms zaten hali hazirda vardi, ustune 150K daha geldi bu aksam ve 400K uzerinde sms toplanmis oldu. Sanirim bir yada iki yayin daha olacak, belkide bazi isadamlari diger yayinlar icin saklandi bilemiyorum. Herseyin daha iyi olmasi ile, insallah yapilan yardimlar en iyi sekilde degerlendirilir.

Çevrimdışı ferdi1903

Sosyal medyada günlerdir Demirören icin bu aksam ucacak kacacak falan diyorlardi, noldu? Maca cikmamamis elam bizim züper ex baskan

Çevrimiçi 38life

Çevrimdışı ilhan mansız

Demirörenin Besiktasliligindan kimsenin şüphesi yoktur

Çok büyük hatalar ve yanlışlar yaptı ama bunu bilerek isteyerek yapmadı sonucta , her ne kadar çok kizsakta..
gerçekten mi? emin misin?

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bence pozitif oldu bu durum basta telefon baglantilarinin olmamasi aksakliklar korkutmus olsa da. Ama bu yardımların toplanması gerek. Oğuzhanın yaptığı indirim rahmi koçun bağışladığı paradan daha fazla bunu da unutmamak gerek. Sampiyonlar ligine de kalırsak güzel olur.  :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bugünkü kura da şansımızın yüksek olması için Lokomotif Zagrrb çekmek iyi olacaktır.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Tek maç üzerinden olması da ayrı bir risk. :s20:
İstanbulda oynarsak üçünede karşı şansımız olur.

Çevrimdışı tangaz

renkli şansı da yok ki bizde kesin deplasmanda oynarız
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı AigleBordeaux

Deplasman çekeriz bence
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

https://twitter.com/Besiktas10line/status/1292721093967515649

Yunanistanla zaten gerginiz bi de bu sabah daha da gerildik belki 1-2 güne savaşa yakın noktalara bile gelebiliriz o yüzden PAOK topunu sıcak yaparlar eleman çekmez onu.  :ok:

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Galiba transferlerin hepsini yarınki tv programı öncesinde açıklayıp milleti gaza getirecekler.

Ee gelmedi transferler?  :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

renkli şansı da yok ki bizde kesin deplasmanda oynarız

Heralde deplasmanda oynıcaz . Beşiktaş'lılık bunu gerektirir  :biggrinking:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Muhtemel rakiplerimizin kadrolarını inceledim. Hepsi transferlerini tamamlamış. Kadrolarında eksik bir bölge kalmamış. Yalnız çok transfer yapmışlar gibi geldi bana. Onların da kadroları pek oturmuş sayılmaz :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Rahmi Bey neden bize karşı cimri?

oğlu tek kalemde 50 milyon yuro hibe etti 433 milyon tl ediyor güncel kurla
sonraa beko bize senelik 21 veriyor avis fenere 35,5 tüpraş fenerin koluna 15 veriyor baskete yıllardır oluk oluk akıtmalarına girmedim daha
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı tuncaboylu

Muhtemel rakiplerimizin kadrolarını inceledim. Hepsi transferlerini tamamlamış. Kadrolarında eksik bir bölge kalmamış. Yalnız çok transfer yapmışlar gibi geldi bana. Onların da kadroları pek oturmuş sayılmaz :tabe:
Öyle bir şey yok, sen geçen sezona bakıyorsun herhalde.

Paok bir tek Scwab diye bir adam almış, gerisi
kiralıktan dönenler.

Zagreb 2 adam almış, 4 tane yollamış.

Alkmaar da 2 adam alıp, 2 adam yollamış.

Çevrimdışı sefaköykartali

Kampanyada da güzel bir para topladığımıza göre, artık haftaiçi geldi transferlerin bir bir gelmesi lazım.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Rahmi Bey neden bize karşı cimri?

oğlu tek kalemde 50 milyon yuro hibe etti 433 milyon tl ediyor güncel kurla
sonraa beko bize senelik 21 veriyor avis fenere 35,5 tüpraş fenerin koluna 15 veriyor baskete yıllardır oluk oluk akıtmalarına girmedim daha
kola 15 milyonmu
Ali ne var ne yok yatiracak galiba
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!