2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2878367 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ahmet kerim oğultürk adında bir çocuk transfer ediyormuşuz 16 yaş 1.90 boy.kaynak trt
Altyapı için almışız  :tabe:

https://twitter.com/sefscout/status/1292470662355996678

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı doganay

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

Nerede oynuyormuş  hiçbir bilgi yok googleda
Ankara'dan geliyormuş Sergen hoca istemiş ama kulüp bilgisi verilmedi.

Çevrimdışı levitate

emre gönlüşen vefat etmiş

mekanı cennet olsun
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sinan23

Kayseri'deki adam yerine böyle adamlar lazım bize, kiralık vermezlermi acaba?

https://www.transfermarkt.com.tr/pierre-lees-melou/profil/spieler/377393

Çevrimdışı worns

şu an transfer söylentileri dahil olmak üzere merkez orta sahada iş yapabileceğine dair umut beslenebilecek tek oyuncu oğuzhan. bu parlak bir tablo değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Ljajici bize 10 numara diye kakaladılar adam sırtı dönük oynayamıyor asıl mevkiisi oyun kurucu sol kanat oyuncusu. İkili mücadelede hemen pes eden 10 numara mı olur . Sola atıp arkasına nsakala ile kapatırsak verim alabiliriz. Ne avcı ne de Sergen adamı oynatamadı . Bize gelmeden önce oynadığı takımlardaki ısı haritasına baktım adam sol kenara yakın yerlerde oynamış. Maaşını 1.5 falan yapcaksa kalsın yoksa bu adamdan kurtulmamız ve herşeyden önce bonservis kazanmamız lazım

bu adamda orta saha özellikleri yok kesinlikle, katılıyorum. çevre kontrolü inanılmaz zayıf, aslında teknik olmasına ve bitirici pas opsiyonu olmasına rağmen bana sorarsan oyun kurucu da değil. geniş bir alan görüşü yok, dar alanı tarayarak odaklı paslar çıkartabiliyor sadece. ljajic'e oyun kurucu görevi vermek hücum hattını kısırlaştırıyor her zaman.

kötü oyuncu değil öte yandan buralarda yıldızını parlatabilecek özellikleri var. ama bunlar forvet özellikleri. ljajic'den efektif ofansif orta saha olmuyor defalarca gördük, merkez orta saha zaten asla olmaz. avcı hocam sağolsun uzun uzun nasıl olamayacağını deneyimletti bize.

sol ön meselesi doğru. ama orada da eğer beklere katkıyı merkez orta sahalardan değil de kenarlardan bekliyorsak defansif arıza yaratacaktır. belki n'sakalayla daha iyi gözükebilirler, denenebilir.

kalacaksa ben bu oyuncuyu serbest ikinci forvet olarak oynatırdım.  esas skor katkısını bu şekilde verebileceğini düşünüyorum. şenol güneş senesinde böyle kullanıldığı zamanlar ekstra bir oyuncu olduğunu hissettireceği ışıklar vermişti ama o zaman da ofansif orta saha yokluğu orta sahayı çok zayıflattığından toplam oyun zayıflıyordu. ljajic kalacaksa ljajic'e göre plan yapılmalı. mesela pivot özelliği baskın bir santraforun çevresinde gezgin ljajic, arkasında atletik ve akıllı iki merkez orta saha. mümkünse santraforun pres gücü de olmalı. daha eski tarz bir oyun ama ljajic böyle bir oyuncu malesef. bu şekilde ljajic'den 15 gol 10 asist filan çıkar. skor bölgesinde yetenekli oyuncu. ama tek fokusu bu olmalı.

4231 oynayacaksak klasik, bence ljajic'e yer yok. yarım yamalak bir yerleri doldurur ama asla maaşının ya da yeteneğinin karşılığını vermez.

ha bi de gasperini 343ü gibi sistemlerde, arkasında kanat bek varken ve orta saha yine dinamik kurulmuşken ön 3'lünün bir parçası (ya da santrafor arkası ikilinin bir parçası) olarak da verimli olabilir. (ilicic gibi) ama zaten öyle oynamayacağımız için bunu masaya yatırmaya gerek yok.
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2020, 19:27:27 worns ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yarın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibimiz belli olacak. Umarım transferler yetişir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

merkez orta sahada ozi oynatırsak yine ljajicle sorun olur mesela. hem sol koridoru kalabalıklaştırıp sağ merkez koridoru kolay geçilebilir kılıyorlar. hem de ozi zaten ancak 3lü orta sahada role uygunluğu gereği performans verebiliyor. biz bazen oyuncu özelliklerimizin alıp dizilimi farklı bir yere götürdüğünü farketmiyoruz. hep 4231 oynadık gibi ama esasen öyle değildi. 15-16da ofansif orta saha olan sosa herşeyiyle taş gibi orta sahaydı. tüm merkez özelliklerine sahipti zaten sonra daha da geriye kaydı ve başarılı oldu. talisca ya da ljajic'le oynarken aslında 2 orta sahayla oynuyorsunuz. rolleri ve oyuncu özelliklerini buna göre belirlemelisiniz. ozi'den 2 orta sahalı sistemde verim almak mümkün değil.

hocanın planını bir görmek lazım, ondan bağımsız oyuncuları ve kadroyu da sağlıklı değerlendiremiyoruz aslında.

santraforun yapısı bile aslında orta saha ve kenar kurgusuna bağlı. tam tersi de geçerli.

şöyle bir şeyle sahaya çıkarsak ise merkez os: ozi of orta saha: ljajic santrafor: balotelli :) nefis bi omurga kurulur sonuçta yorumlar: stoperlerimiz çok kötü, bi düzgün defans bulamadık :)
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2020, 19:39:05 worns ]

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/nicoschira/status/1292514708185059328?s=21

En az 2 milyon ister demistim bonuslar hariç 2.5 istiyor balotelli bu transfer tamamen sacmalik
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

bu arada burak yılmazdan 15 bin yuro almadan maça çıkmayan elneny peşinde koşmak hiç içime sinmiyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

Kontrati cok saglam yapip tek tarafli fesih hakki alabilirsek ancak o zaman mantikli olabilir. Yoksa adamin keyfini beklemek zorunda kaliriz ve sozlesme 1+1 falan olsun hatta 1 yil olsun
The great gig in the sky

Çevrimiçi murat

https://twitter.com/nicoschira/status/1292514708185059328?s=21

En az 2 milyon ister demistim bonuslar hariç 2.5 istiyor balotelli bu transfer tamamen sacmalik
menejeri çok uyanık balotelli 2 sene bir yerde duramıyor.alıp kâr edeyim diyemezsin bedava alıp 1 yıl yararlanıp yollayacaksın.performans verse huzur vermiyor.

Çevrimdışı mrred

menejeri çok uyanık balotelli 2 sene bir yerde duramıyor.alıp kâr edeyim diyemezsin bedava alıp 1 yıl yararlanıp yollayacaksın.performans verse huzur vermiyor.
Milletin yüzüne bakmadığı oyuncuya come to beşiktaş yazıyor bizim ergenler ben olsam 5 milyon falan isterdim nasıl olsa ne yapsam hoş karşılanıyor ve hala come to beşiktaş yazılıyor  :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

başlıyor beyler safları sıklaştıralım  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

sunucu abla gecenin ateşini fitilleyelim dedi  :D

Çevrimiçi Kartal Ç

Bırakmam seni yayını başladı hadi bakalım paracıklar paracıklar katlansın hep paracıklar.
Salgın olmayaydı şu stad dolu olaydı keşke. Sergen hoca da demiş çok para lazım çok para toplayacaz bu akşam takım kuramıyoruz diye  :evillol:
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2020, 22:07:30 Kartal Ç ]

Çevrimdışı tangaz

ali koç fenere 50 milyon yuro bağışladı tek kalemde rahmi baba sadece 10 milyon tele attı

Çevrimdışı Sinan23

Angel gomes Lille e gitmiş. Osimhen den sonra ikone yi de hayvan gibi paraya çakıp , seneye de bunu surecekler.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Rahmi Koç, Bırakmam Seni kampanyasına 10 milyon TL bağışladı.

Ahmet Nur Çebi 5 milyon TL bağışladı.

Yönetim kuruluda toplamda 5 milyon TL bağışladı.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Umarım bu Akpom bizi yanıltır. Ben sürpriz yumurtaları hiç sevmem. Salatalık da çıkabilir  :tabe:

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1292436257759526912

Akpom'da Larin suratı var. Biraz kabızımsı kütüğümsü bi futbolcu. Kafa toplarında iyi imajı veriyo ama gerisi sıradan. :D