2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2878267 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi sefaköykartali

Bir tane daha 6-8 arası bir oyuncu daha şart bence.

Dorukhan sözleşme iyileştirmesi yapıp kafasını tamamen bize veremsini sağlamalıyız.

Atiba             Mensah
Dorukhan        Oğuzhan
Necip

Ljajic değişebilir zor yani hem gelir için hem maaşı yüksek.

6-8 oynayabilen bir oyuncu daha gayet iyi olur.
Kiralık 6 yazdım o yüzden. Elneny mensah Ljajic Atiba Dorukhan Oğuzhan yeter bence.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Ljajici bize 10 numara diye kakaladılar adam sırtı dönük oynayamıyor asıl mevkiisi oyun kurucu sol kanat oyuncusu. İkili mücadelede hemen pes eden 10 numara mı olur . Sola atıp arkasına nsakala ile kapatırsak verim alabiliriz. Ne avcı ne de Sergen adamı oynatamadı . Bize gelmeden önce oynadığı takımlardaki ısı haritasına baktım adam sol kenara yakın yerlerde oynamış. Maaşını 1.5 falan yapcaksa kalsın yoksa bu adamdan kurtulmamız ve herşeyden önce bonservis kazanmamız lazım
Bazen acaba yanlış mı düşünüyorum diye kendimi sorguluyorum ama ben ademin nesi seviliyor anlamıyorum.Aşırı kırılgan,duran top desen yok vs. Burak'ın ilk geldiği dönem çok iyiydi acaba iyi bir forvet alırsak tekrar o dönemki gibi oynayabilir mi?Yoksa ümidi kesmek mi lazım

Çevrimiçi sefaköykartali

Fatih aksoyu hem alanya hem kayseri istiyor biri mensah için diğeri welinton ile kafa kafaya.

Bir şekilde 2'sini de halletmek lazım.

Elde ki leri de çıkartmak lazım mirin,roco,vida.
Bence wellinton u salsınlar. Boyd u istiyormuş malatya. Boyd + Mirin + bir miktar paraya Gökhan + Hadebe alalım. Marcelo - Hadebe tandemi çok ideal bir tandem.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada wellinton kesinleşti mi? Nsakala kartal falan koydu adam her gün story atıyor. Wellinton gelmiş gibi bakıyoruz ama adamla ilgili bir gelişme yok. Marceloyla ilgili bile daha çok gelişme var.
Kesin anlaşıldı diyen yok. Hehralde farklı alternatifler üstünde duruyoruz. Ayrıca oyuncu göndermemiz gerektiği için açıklamıyor da olabiliriz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ljajici bize 10 numara diye kakaladılar adam sırtı dönük oynayamıyor asıl mevkiisi oyun kurucu sol kanat oyuncusu. İkili mücadelede hemen pes eden 10 numara mı olur . Sola atıp arkasına nsakala ile kapatırsak verim alabiliriz. Ne avcı ne de Sergen adamı oynatamadı . Bize gelmeden önce oynadığı takımlardaki ısı haritasına baktım adam sol kenara yakın yerlerde oynamış. Maaşını 1.5 falan yapcaksa kalsın yoksa bu adamdan kurtulmamız ve herşeyden önce bonservis kazanmamız lazım
Ljajic kalırsa konuşuruz. Maaşında indirim yapmadığı sürece kalacağını düşünmüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Mensah maç başına 1.8 top çalıyor
Ljajic ise 0.3 top çalıyor

Mensah 0.8 top kesiyor
Ljajic 0.1 top kesiyor

Hücumla ilgili rakamlar
Mensah 2 kilit pas atıyor
Ljajic 1.9 kilit pas atıyor

Mensah 3.3 kez adam geçiyor
Ljajic 1 kez adam geçiyor

Her alanda Ljajicten daha iyi istatistikleri var fakat Ljajicte olup Mensahta olmayan bir özellik var Ljajic tekte oynamayı seviyor ve esasında oynatmayı seviyor. Çok hızlı düşünüp  tekte oynuyor Mensah kendine oynamayı seviyor. İmkanımız olsa ikisini de takımda tutabilsek
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence wellinton u salsınlar. Boyd u istiyormuş malatya. Boyd + Mirin + bir miktar paraya Gökhan + Hadebe alalım. Marcelo - Hadebe tandemi çok ideal bir tandem.
Marcelo'nun geleceği de kesin değil ki. Marcelo transferini yapmadan böyle bir hamle yapamayız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Bazen acaba yanlış mı düşünüyorum diye kendimi sorguluyorum ama ben ademin nesi seviliyor anlamıyorum.Aşırı kırılgan,duran top desen yok vs. Burak'ın ilk geldiği dönem çok iyiydi acaba iyi bir forvet alırsak tekrar o dönemki gibi oynayabilir mi?Yoksa ümidi kesmek mi lazım
Bence ljajic gayet iyi bir 10 numara. Abdullah Avcı'nın canerden false back yaratma saçmalıkları yüzünden ligin ilk yarısı yan paslarla geçti. Halbuki akıcı kanatlar ve dikine oynayan bir Beşiktaşta Ljajic oldukça faydalı olur. Bu sezon 25 maçta oynamasına rağmen 5 gol 6 asist yapmış ligde. Sergen hocayla doğru düzgün oynayamadı bile. Coronavirus olmasaydı ligin son 8 haftasında çift hanelere çıkartabilirdi istatistiklerini. İyi oynadığı geçen sezon 9 gol 12 asist yapmış. Sergen yalçın oyununda yine buna yakın istatistik yapacaktır.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu doru sol kanatta 102 maça cıkmıs on numarada 87 maça çıkmış.Kanatta daha fazla gol asist yapmış.

https://www.transfermarkt.com.tr/adem-ljajic/leistungsdaten/spieler/69374/plus/0?saison=ges

Kiralık 6 yazdım o yüzden. Elneny mensah Ljajic Atiba Dorukhan Oğuzhan yeter bence.

bide necip var.

Çevrimiçi sefaköykartali

Marcelo'nun geleceği de kesin değil ki. Marcelo transferini yapmadan böyle bir hamle yapamayız  :tabe:
yine farketmez ki Hadebe nin yanına Yoshida da koysan iyi tandem olur, Wellinton koysan bile kötü tandem olmaz. Önemli parça Hadebe zaten. Yanına uzun boylu fizikli bir stoper koyarsan doğru tandemi oluşturursun. Marcelo gelirse çok daha garanti olur çünkü adamı tanıyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence ljajic gayet iyi bir 10 numara. Abdullah Avcı'nın canerden false back yaratma saçmalıkları yüzünden ligin ilk yarısı yan paslarla geçti. Halbuki akıcı kanatlar ve dikine oynayan bir Beşiktaşta Ljajic oldukça faydalı olur. Bu sezon 25 maçta oynamasına rağmen 5 gol 6 asist yapmış ligde. Sergen hocayla doğru düzgün oynayamadı bile. Coronavirus olmasaydı ligin son 8 haftasında çift hanelere çıkartabilirdi istatistiklerini. İyi oynadığı geçen sezon 9 gol 12 asist yapmış. Sergen yalçın oyununda yine buna yakın istatistik yapacaktır.
Açıkçası normal şartlarda Ljajic'den alacağımız 10 gol 10 asist bizim için yeterli olur. Kanatlardan katkı almamız lazım bu sene  :tabe: Kanat transferlerini de dört gözle bekliyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

bence welinton daha iyi gibi ayağı filan.

Çevrimdışı MUSTAFA_

yine farketmez ki Hadebe nin yanına Yoshida da koysan iyi tandem olur, Wellinton koysan bile kötü tandem olmaz. Önemli parça Hadebe zaten. Yanına uzun boylu fizikli bir stoper koyarsan doğru tandemi oluşturursun. Marcelo gelirse çok daha garanti olur çünkü adamı tanıyoruz.
Yoshida gelebiliyorsa direk Marcelo - Yoshida yapalım. Yoshida yavaş bir oyuncu değil  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Mensah maç başına 1.8 top çalıyor
Ljajic ise 0.3 top çalıyor

Mensah 0.8 top kesiyor
Ljajic 0.1 top kesiyor

Hücumla ilgili rakamlar
Mensah 2 kilit pas atıyor
Ljajic 1.9 kilit pas atıyor

Mensah 3.3 kez adam geçiyor
Ljajic 1 kez adam geçiyor

Her alanda Ljajicten daha iyi istatistikleri var fakat Ljajicte olup Mensahta olmayan bir özellik var Ljajic tekte oynamayı seviyor ve esasında oynatmayı seviyor. Çok hızlı düşünüp  tekte oynuyor Mensah kendine oynamayı seviyor. İmkanımız olsa ikisini de takımda tutabilsek
İkisi farklı tarz oyuncular. Mensah çok koşan çok hareketli, dikine çok etkili bir oyuncu ama arkasında açık bırakan bir oyuncu. Ljajic biraz daha ceza sahası önünde o son tek pası yapacak adam. Yeri geldiğinde kendisi de golü yapabiliyor. En ideali Mensah Ljajic ve bunların arkasını toparlayacak bir Elneny üçlüsü olur. Tabii bunların hepsi boşa indirim yapmıyorsa Ljajic' i ruslara 6 7 ye yollamak lazım yeri her türlü dolar.

Çevrimiçi sefaköykartali

Açıkçası normal şartlarda Ljajic'den alacağımız 10 gol 10 asist bizim için yeterli olur. Kanatlardan katkı almamız lazım bu sene  :tabe: Kanat transferlerini de dört gözle bekliyorum.
Önce indirsin maaşı 1.5a Ljajic 2.2den sonra katkı bekleyelim :lol: indirmiyorsa da Rusyaya yollayalım yeri dolmayacak bir oyuncu değil.

Çevrimdışı mrred

Bu doru sol kanatta 102 maça cıkmıs on numarada 87 maça çıkmış.Kanatta daha fazla gol asist yapmış.

https://www.transfermarkt.com.tr/adem-ljajic/leistungsdaten/spieler/69374/plus/0?saison=ges
Adam net bir şekilde oyun kurucu sol kanat oyuncusu 10 numara için çok dirayetsiz ve pısırık o yüzden kendini kanada atınca çok rahat hissediyor. Çok çelimsiz vücudu var yere sağlam basamıyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

İkisi farklı tarz oyuncular. Mensah çok koşan çok hareketli, dikine çok etkili bir oyuncu ama arkasında açık bırakan bir oyuncu. Ljajic biraz daha ceza sahası önünde o son tek pası yapacak adam. Yeri geldiğinde kendisi de golü yapabiliyor. En ideali Mensah Ljajic ve bunların arkasını toparlayacak bir Elneny üçlüsü olur. Tabii bunların hepsi boşa indirim yapmıyorsa Ljajic' i ruslara 6 7 ye yollamak lazım yeri her türlü dolar.
Mensah Ljajic elneny ile oynayacaksak beklerin çok fazla  ileri çıkmaması gerekiyor yoksa savunma kevgire döner.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adam net bir şekilde oyun kurucu sol kanat oyuncusu 10 numara için çok dirayetsiz ve pısırık o yüzden kendini kanada atınca çok rahat hissediyor. Çok çelimsiz vücudu var yere sağlam basamıyor
Böyle deyince Ljajic'e haksızlık etmiş oluyorsun. Ljajic İtalya gibi sert bir ligde  barınmış bir oyuncu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Böyle deyince Ljajic'e haksızlık etmiş oluyorsun. Ljajic İtalya gibi sert bir ligde  barınmış bir oyuncu  :tabe:
Sol tarafta oynatmışlar işte genelde onu diyorum. Milli takımda da öyle oynuyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Mensah Ljajic elneny ile oynayacaksak beklerin çok fazla  ileri çıkmaması gerekiyor yoksa savunma kevgire döner.
Nsakala atlet, Marcelo ve Wellinton da fizikli oyuncular. Elneny zaten orta sahayı tek başına tutabiliyor. Diğer sağ bek biraz hücumcu olsa bile savunmada büyük açık vermeyiz bence.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sol tarafta oynatmışlar işte genelde onu diyorum. Milli takımda da öyle oynuyor
Bizde orta saha oynuyor gibi görünüyor ama genelde sol veya sağ kanattan içeri girdiğinde etkili oluyor. Biz Ljajic'i serbest oyuncu yapıyoruz. Çizgiye basarak oynarsa da etkili olduğunu düşünmüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sinan23

Torino nun harika 2016-17 sezonlarında izlediğim Llajic bizdekinden 5 kat daha iyiydi. Tabi önde Belotti yanlarda İturbe ve Falque. Bu arada İago Falque sağ kanata iyi gider kiralık olarak zor da olmaz. 18 tane Töre eder.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Torino nun harika 2016-17 sezonlarında izlediğim Llajic bizdekinden 5 kat daha iyiydi. Tabi önde Belotti yanlarda İturbe ve Falque. Bu arada İago Falque sağ kanata iyi gider kiralık olarak zor da olmaz. 18 tane Töre eder.
Töre'den iyi çok oyuncu sayarız. Verdiği kararlarla kendi kendini bitiren oyunculardan birisi Gökhan Töre  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★