2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2880391 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

6 numara için : Dorukhan-Necip-Atiba(?)
8 numara için : Mensah-Oğuzhan

Yeterli olur mu sizce ?

Çevrimdışı mrred

Oğuzhan  kendi sahamızda bize ölümüne savunma yapan takımlara karşı oyunu rakip ceza sahası çevresine yıktığımızda iş yapıyor. İnceci . Ama oyun mesafesi uzadıkça oğuzhan silinip gider. Bu ekonomik şartlarda 1.2 milyon bile çok ama Türk olması ve rotasyonda verimli olabileceği düşünülürse kötünün iyisi işte
The great gig in the sky

Çevrimdışı Akil Emre

Dorukhan ile alakalı sözleşme uzatma haberi var mı? Şimdiden elimizi çabuk tutalım fener yerli topluyorum ayağına baya para verip aklını çelebilir gelecek sene için.

Dorukhan ile alakalı sözleşme uzatma haberi var mı? Şimdiden elimizi çabuk tutalım fener yerli topluyorum ayağına baya para verip aklını çelebilir gelecek sene için.

daha 1 sene daha bizimle bir oynasın bence sakatlıktan dönebilmiş mi dönememiş mi bir görelim sakat oyuncuya 3-4 yıl daha bakmanın mantığı yok iyiyse gelecek sene otururuz masaya gidesi varsa zaten gitsin.şahsi fikrim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oğuzhan Özyakup, indirimi kabul etti! İşte yaptığı indirim...

Beşiktaş'ın devre arasında Feyenoord'a kiralık olarak gönderdiği Oğuzhan Özyakup, yeni sezonda siyah beyazlı formayı giyecek.

Beşiktaş yönetimi, maaş indirimi konusunda milli oyuncuyla da görüşme gerçekleştirdi.

Edinilen bilgiye göre; Oğuzhan Özyakup, maaş indirimini kabul etti.

27 yaşındaki oyuncu, maaşında yüzde 25 indirim yaptı.

Buna göre Oğuzhan Özyakup'un 2020-2021 ve 2021-2022 sezonundaki maaşından yüzde 25 indirim yapılacak.

(via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

En son böyle bir şey gördüm  :tabe:

https://twitter.com/suleymaansebaa/status/1292017384526622722

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Oğuzhan Özyakup, indirimi kabul etti! İşte yaptığı indirim...

Beşiktaş'ın devre arasında Feyenoord'a kiralık olarak gönderdiği Oğuzhan Özyakup, yeni sezonda siyah beyazlı formayı giyecek.

Beşiktaş yönetimi, maaş indirimi konusunda milli oyuncuyla da görüşme gerçekleştirdi.

Edinilen bilgiye göre; Oğuzhan Özyakup, maaş indirimini kabul etti.

27 yaşındaki oyuncu, maaşında yüzde 25 indirim yaptı.

Buna göre Oğuzhan Özyakup'un 2020-2021 ve 2021-2022 sezonundaki maaşından yüzde 25 indirim yapılacak.

(via. Murat Özen)

1.2 milyon Euro'ya düştü deniyordu, demek 1.6 milyon Euro alıyormuş.

Yani 13 milyon lira alırken 10 milyon liraya düşmüş demek.

İyi olmuş. Maaşı düşünce, seneye Avrupa'ya da satılabilir.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

6 numara için : Dorukhan-Necip-Atiba(?)
8 numara için : Mensah-Oğuzhan

Yeterli olur mu sizce ?

Elneny her türlü bir sezon daha kiralanmali. Necipin varligi sadece zarar.
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2020, 23:21:09 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı kahyaoglueren

Oguzhanın sözleşmesinde kur 5.2 ye sabitlemişti. Belki de daha düşüğe geliyor.

Çevrimdışı Erman1903

En son böyle bir şey gördüm  :tabe:

https://twitter.com/suleymaansebaa/status/1292017384526622722

Bu Dorukhan işinin bize bela olacağını aylardır söylüyorum, biran önce takasta falan kullanmalı ya da 3-5 e bakmadan çıkarmalıyız elden.

Çevrimdışı mrred

Oğuzhan ne kadar indirim yaptı maaşı ne oldu net bilgiler yok sanırım
The great gig in the sky

Çevrimdışı kahyaoglueren

Atibaya 3.5 milyon tl teklif edilmiş. 400 bin euro.

Çevrimdışı tuncaboylu

Oğuzhan ne kadar indirim yaptı maaşı ne oldu net bilgiler yok sanırım
1.6 milyon Euro'dan 1.2 milyon Euro'ya düşmüş.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

37 yasinda sezon ortasinda 38 olacak, iki taraf icinde hayirli olur insallah, belkide sezon sonu teknik ekipte yer almasi icinde anlasilmisdir, öyle söylentilerde vardi

Çevrimdışı mrred

1.6 milyon Euro'dan 1.2 milyon Euro'ya düşmüş.

Maaşı 1.6 milyonmuymuş hani 2.2 maaşı vardı kur sabitlemeden dolayı 1.6 ya düşmüş sanırım
The great gig in the sky

Çevrimdışı ekrembaser

Dün yazdım bunu dorukhanın menajeri Ahmet bulut oldu 3 ay önce ve Ahmet bulut Erdal torunoğulları ile gomez transferi nedeniyle kanlı bıçaklı. bu yüzden dorukhanın bizle sözleşme uzatacağını düşünmüyorum

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş, Atiba'ya teklifini yaptı! İşte yapılan teklif...

Siyah beyazlı yönetim, Atiba Hutchinson ile 1 yıl daha sözleşme imzalamak istiyor.

Edinilen bilgiye göre; Beşiktaş yönetimi, Atiba ile 2020-21 sezonu için yeni kontrat üzerinden görüşmelere başladı.

Yeni sezon için açıklanan limitler üzerinden yeni bir teklif iletildi.

Tecrübeli oyuncu için yıllık yaklaşık 3,5 milyon TL’lik bir teklif yapıldığı öğrenildi.

(via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Necip 5 milyon tl alıcak.

Atibaya küfür gibi bir şey bu.

İnsan hayret ediyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İnsan hayret ediyor.
Yaşından dolayı o kadar veriyorlar. Maç başı ücretlerle Necip'ten fazla kazanır  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

İnsan hayret ediyor.

Sar oradan bir İnler verelim 500
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2020, 23:36:06 Erman1903 ]

Bu oyuncular ortalama 1 sezon falan oynamış hepsine toplasan 3 milyon euro para verilmemiştir. Nereden bakarsan bak kötü değil sadece lens vida ljajice 35 milyon falan harcamış olcaz
İmza parası filan da mı verilmemiştir ? :) Obi mikel,Sturidge'in maaşını filan biliyor musun ödeyemedikleri için gittiler :) Bizi ilgilendirmiyor ama gözünüzü boyamışlar transfer de başarılı filan değiller 100 tane oyuncu alıyorlar 2 tanesi iyi çıkıyor işte.Aldıkları oyuncuları direk kiralık gönderiyorlar yada devre arası gönderiyorlar.Bizi neden işin içine kattığını anlamadım bize iyi diyen olmadı ki eski yönetimin naneleri. :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Yanliz hocanin yardimcisi kim olacak oda önemli, yardimci hocanin önemini hem senol günes zamanindada görmüstük hemde sergen hoca ve teknik ekibi bizi nasil yukari taşidigindada gördük. Öyle rastgele yardimci hocanin oek önemi yol bu olsun bari sacma bi hareket yapmazlar umarim, sergen hoca ile dört dörtlük anlaşan biri olmali

Çevrimdışı tuncaboylu

Yanliz hocanin yardimcisi kim olacak oda önemli, yardimci hocanin önemini hem senol günes zamanindada görmüstük hemde sergen hoca ve teknik ekibi bizi nasil yukari taşidigindada gördük. Öyle rastgele yardimci hocanin oek önemi yol bu olsun bari sacma bi hareket yapmazlar umarim, sergen hoca ile dört dörtlük anlaşan biri olmali
Abdullah Avcı olsun, maaşını ödüyoruz hala.