2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2880653 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi yaço58

tweet silinmiş neydi ki  :alala:
Balotellinin fotoğrafı varmış onu izin alırsam atcam yazmıştı

Çevrimdışı blackeagle35

https://twitter.com/Besiktas/status/1292161201938604032
Bu Barış Murat Yağcı kimse pek tanımıyorum çok fazla mesaj, katkı sağlayacak diyorlar. Doğru olmuş bu arkadaşın katılması sanki. Ama birkaç Beşiktaşlı reytingi yüksek ünlü daha katılabilirdi.
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2020, 21:36:12 blackeagle35 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Bu Barış Murat Yağcı kimse pek tanımıyorum çok fazla mesaj, katkı sağlayacak diyorlar. Doğru olmuş bu arkadaşın katılması sanki. Ama birkaç Beşiktaşlı reytingi yüksek ünlü daha katılabilirdi.
Aras bulut iynemli katılaydı keşke oda baya popüler, murat boz falanda yok

Çevrimdışı Erman1903

Mood reis Mustafa da yok :alala:

Çevrimdışı blackeagle35

Aras bulut iynemli katılaydı keşke oda baya popüler, murat boz falanda yok
Benim de aklıma onlar geldi. Hadise, şu doktor rolündeki oyuncu falan da Beşiktaşlıymış sanırım.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Baris bu sene survivorda ünlendi, yakişikliyla tüm genc kizlarin hayali oldu. Instegramda en son yaklasik 3 milyon takipcisi vardi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hadi hayırlısı. Palavra gibi geliyor bana ya neyse.

Çok fazla kişiden duydum bu Balotelli haberini. Ya herkes dalga geçiyor ya da geliyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çok fazla kişiden duydum bu Balotelli haberini. Ya herkes dalga geçiyor ya da geliyor  :tabe:
Yarın akşam duyurulursa güzel bir sinerji oluşur :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eski fotoğraf 2016'dan kalma.
Durumun foto ile alakası yok. Sadece kimin geleceğini göstermek için atmış  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Umarım serbest gelecek Balotelli'yi opsiyonlu olarak almayız.     
Dün gece herkes Murat Özen'e  kızdı, adamın tek yaptığı kendisine verilen haberi paylaşmaktı  :evillol:

Çevrimdışı Erman1903

Durumun foto ile alakası yok. Sadece kimin geleceğini göstermek için atmış  :tabe:

Geliyor artık Balotelli sinerji oluştu buradan dönüş olmaz. Brescia'ya da çok gitmek istemişti ama iyi oynayamadı. Ben futbolcunun zeki-ahlaklısını istediğim için bu transfere karşıydım ama çok sevileceği bir ortamda, kendisine en uygun olabilecek hocayla çalışacak. Hayatının performansını verebilir, ama kötü olursa da bu adamın sigaralı fotoğraflarını paylaşıp gülüşen, kral muamelesi yapanlar hiç ağlamasın. Ceza sahasının dışından dan dun vurup dağlara taşlara atarsa, abuk subuk bir şeye kızıp oyundan atılırsa küfür falan etmesinler.
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2020, 22:31:47 Erman1903 ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Oğuzhan Özyakup, mevcut sözleşmesinde indirime gidecek. Bugün, yarın bu sözleşme detayları açıklanacak. (TRT Spor)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Oğuzhan Özyakup, mevcut sözleşmesinde indirime gidecek. Bugün, yarın bu sözleşme detayları açıklanacak. (TRT Spor)
insAllah sergen hoca ozan tufanda yapdigi gibi oguzhanida yeniden futbola döndürür, tutmazsa birdahada bisey olnaz ozzi'den
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

insAllah sergen hoca ozan tufanda yapdigi gibi oguzhanida yeniden futbola döndürür, tutmazsa birdahada bisey olnaz ozzi'den

son şansı.

Çevrimdışı mrred

Oğuzhan maaşını 1.2 milyon euroya düşürmüş çok iyi haber
The great gig in the sky

Hoca oğuzhanı yeterli görürse 8 numara için mensah ve oğuzhan yeterli olur.

2 gün sonra hele bir kamp başlasın da.

Çevrimdışı mrred

Hoca oğuzhanı yeterli görürse 8 numara için mensah ve oğuzhan yeterli olur.

2 gün sonra hele bir kamp başlasın da.
Oğuzhan küçük maçlarda ihtiyacımız olan birisi. Büyük maçlarda hemen siniyor. O yüzden 1.2 milyon iyi bir maaş
The great gig in the sky

Oğuzhan küçük maçlarda ihtiyacımız olan birisi. Büyük maçlarda hemen siniyor. O yüzden 1.2 milyon iyi bir maaş

Eski oğuzhanı izletecekse bize çok iyi maaşı 1.2 milyon €.Şampiyonluk zaten kücük maçlardan geçiyor o maçları kotarsın derbilerde oynamasa da önemli değil.

Yeter ki eski oğuzhan geri dönsün.