2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2883237 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı mrred

1.4 e oynayan adam niye 1'e bize gelsin ki?
Orada 1 senelik sözleşmesi kalmış
Biz 2+1 önerirsek 1 milyona bize gelebilir Toplamda 3 milyon kazanma fırsatı var.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Haftasonu yapılacak kampanyayı bekliyorlar bence açıklamalar için. Bankalar Birliği anlaşması da daha uzun vadeye yayılacaktır ve temlikli gelirlerin bazıları açılacaktır diye düşünüyorum. Hatta kampanyada transfer bile açıklanabilir taraftarı gazlamak için.
Yen anlaşma böyle olacakmış  :tabe:

Ziraat Bankası ile görüşmeler tekrar başladı. Hatta baya bir ilerlenmiş. Son sözü ilgili kişi söyleyecek. O onay verirse 2+10 yıllık yeni protokol imzalanacak. İlk 2 yıl ödeme yok. Sonra 10 yıl eşit taksitlerle ve düşük faizle ödeme olacak. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Haftasonu yapılacak kampanyayı bekliyorlar bence açıklamalar için. Bankalar Birliği anlaşması da daha uzun vadeye yayılacaktır ve temlikli gelirlerin bazıları açılacaktır diye düşünüyorum. Hatta kampanyada transfer bile açıklanabilir taraftarı gazlamak için.

walla ben bişiler yapacam yarın akşam, sms kampanyasında açılış günü 3 sms ve her galibiyette 3er sms.le katkı yapmaya çalıştım bugün sürpriz bir meblağ geçecek elime hesapta olmayan bir bedel ve bunu aktaracağım inşallah.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi sefaköykartali

Yen anlaşma böyle olacakmış  :tabe:

Ziraat Bankası ile görüşmeler tekrar başladı. Hatta baya bir ilerlenmiş. Son sözü ilgili kişi söyleyecek. O onay verirse 2+10 yıllık yeni protokol imzalanacak. İlk 2 yıl ödeme yok. Sonra 10 yıl eşit taksitlerle ve düşük faizle ödeme olacak. (via. Metin Sönmez)
Çok iyi ve doğru anlaşma. Hatta sadece banka borçları değil tüm borçlar için böyle bir anlaşma yapmak lazım. Yine yıllık bütçe sınırı koysunlar 40-50 milyonu aşmayalım ama en azından yılda bir tane oyuncuya yatırım yapabilecek kadar gelirimiz de kalsın bütün gelirlere banka çökmesin böyle ne bu Duyun-u Umumiye gibi  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok iyi ve doğru anlaşma. Hatta sadece banka borçları değil tüm borçlar için böyle bir anlaşma yapmak lazım. Yine yıllık bütçe sınırı koysunlar 40-50 milyonu aşmayalım ama en azından yılda bir tane oyuncuya yatırım yapabilecek kadar gelirimiz de kalsın bütün gelirlere banka çökmesin böyle ne bu Duyun-u Umumiye gibi  :lol:
Fikret Orman bankalarla Sevr Anlaşması imzalamış resmen  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Elneny' i bir kere daha kiralamak istiyormuşuz. Çok iyi olur bence kesinlikle kiralanmalı ama maaşını alamadı diye antrenmana çıkmayan adam zorluk yaşarım diye tekrar gelmek istemeyebilir. Yoksa Elneny-Mensah ikilisi bizi orta sahada inanılmaz güçlendirir. Ljajic de kalmak istiyorsa bu ikilinin önünde çok iş yapabilir diye düşünüyorum.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Elneny' i bir kere daha kiralamak istiyormuşuz. Çok iyi olur bence kesinlikle kiralanmalı ama maaşını alamadı diye antrenmana çıkmayan adam zorluk yaşarım diye tekrar gelmek istemeyebilir. Yoksa Elneny-Mensah ikilisi bizi orta sahada inanılmaz güçlendirir. Ljajic de kalmak istiyorsa bu ikilinin önünde çok iş yapabilir diye düşünüyorum.
elneny - mensah ligin en güclü orta sahasi olur, zaten 50 mac oynancak, atiba dorukhan'da var, yani oyuna sonradan girende kaliteli olacak, böyle olursa orta sahada sıkıntı cekemeyiz
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ze Luis transferinde yeni gelişme! İşte Porto'nun istediği bonservis bedeli...

Siyah beyazlı yönetim, golcü transferi için çalışmalarına hız verdi.

Beşiktaş’ın forvet transferi için gündeminde yer alan oyunculardan biri de Porto’lu Ze Luis.

29 yaşındaki golcü oyuncu için Beşiktaş, kiralık olarak teklifini iletmişti.

Edinilen bilgiye göre; Porto, Ze Luis’i kiralık olarak göndermeye sıcak bakmıyor.

Portekiz ekibinin golcü oyuncu için 9 milyon Euro bonservis bedeli istediği öğrenildi.

Geçen sezon Spartak Moskova’dan Porto’ya transfer olan Ze Luis, Portekiz ekibiyle toplam 31 maça çıktı ve 11 gol kaydetti.

Ze Luis’in Porto ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

(via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Krasdrop tamamen canerun sag bek versiyonu, geride cok sîkıntı yasatir bize, ofansdada öyle aman aman yapdigi bir is yok, gökhani mumla aratir bize mumla. Kesinlikle yanlis tercih olur.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Krasdrop tamamen canerun sag bek versiyonu, geride cok sîkıntı yasatir bize, ofansdada öyle aman aman yapdigi bir is yok, gökhani mumla aratir bize mumla. Kesinlikle yanlis tercih olur.
Bir bekin defansif bir bekin de ofansif açıdan iyi olması daha mantıklı olur. Alınacak diğer sağ bekin defansif özellikleri iyi olursa sorun olmaz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Biz ne istiyoruz onu kimse bilmiyor sanırım. Adı geçen santrafor oyuncularına bakıyorsun birbiriyle alakası olmayan tiplemeler her oyuncuya uygun oyunu bulma esnekliği gerçekten var mı acaba sergen yalçın'da onu geçtim hangi hoca 5 birbirine benzemeyen santrafor için 5 tane farklı oyun çıkarabilir merak ediyorum. Seferovic için teknik kapasitesi yüksek kanat / iç forvet gerekecek diyorsun fakat öyle bir oyuncu alacak mıyız sanmıyorum. Bu akpom'a söylendiği gibi 2 milyon verilmese de iyi bir santrafor + larin + güven ile devam etsek ne kaybederiz acaba?

Gelen oyunculardan performans alma konusunda bir sıkıntı olmaz teknik ekip açısından ama transfere at gözlüğüyle bakıyoruz. Artık anlatmaktan yoruldum, sağ bekin yerli planlanıp şimdi yabancıya dönülmesinden bile belli her yerde ofsayta düştüğümüz. Birincil planların tutmuyor ve bunun futbol bilmekle falan alakası yok; sen plan yapmayı bilmiyorsun.

Larin - Akpom çok farklı tarzlarda oyuncular. Larin orta şekerli yardımcı forvet, sıkıntısı girdiği pozisyonları gole çevirmesi. Akpom santrafor olmaya çalışan fakat kültür eksikliği çeken futbolcu, bitiriciliği var ama güzel yerlerde olmuyor - golü koklayamıyor.

Larin'e ufak da olsa bir teklif var deniyor, bana göre 1M de olsa satılmalı çünkü maaşı yüksek. Abd'li sporcular biraz ileri yaşlarda açılır ama bizim fazla zamanımız yok, şu anki haliyle tek santrafor olamaz. Güven'de anca 3. oyuncu olarak düşünülmeli ama başka bölgelerde de oynayabiliyor bu sezon maraton uzun sanş bulacaktır. Ben olsam transfere hayatta bu şekilde bakmam gider Akpom parasına burada yapılan paylaşımlardan As'ı da yedeği de bonservisiyle alır koyarım. En kötü birini 10 milyona satarım diye bakarım. Orta sıra takımı Fener'in vasat santrforuna bile ne paralar diyorlar...

Çevrimiçi sefaköykartali

Gelen oyunculardan performans alma konusunda bir sıkıntı olmaz teknik ekip açısından ama transfere at gözlüğüyle bakıyoruz. Artık anlatmaktan yoruldum, sağ bekin yerli planlanıp şimdi yabancıya dönülmesinden bile belli her yerde ofsayta düştüğümüz. Birincil planların tutmuyor ve bunun futbol bilmekle falan alakası yok; sen plan yapmayı bilmiyorsun.

Larin - Akpom çok farklı tarzlarda oyuncular. Larin orta şekerli yardımcı forvet, sıkıntısı girdiği pozisyonları gole çevirmesi. Akpom santrafor olmaya çalışan fakat kültür eksikliği çeken futbolcu, bitiriciliği var ama güzel yerlerde olmuyor - golü koklayamıyor.

Larin'e ufak da olsa bir teklif var deniyor, bana göre 1M de olsa satılmalı çünkü maaşı yüksek. Abd'li sporcular biraz ileri yaşlarda açılır ama bizim fazla zamanımız yok, şu anki haliyle tek santrafor olamaz. Güven'de anca 3. oyuncu olarak düşünülmeli ama başka bölgelerde de oynayabiliyor bu sezon maraton uzun sanş bulacaktır. Ben olsam transfere hayatta bu şekilde bakmam gider Akpom parasına burada yapılan paylaşımlardan As'ı da yedeği de bonservisiyle alır koyarım. En kötü birini 10 milyona satarım diye bakarım. Orta sıra takımı Fener'in vasat santrforuna bile ne paralar diyorlar...
Bence Larin' i yollayıp yerine Akpom, free Balotelli çözeceğiz gibi. Akpom da Aboubakar gibi Bakambu gibi kanat oynatılmak isteniyor olabilir ama kariyerinde kanat oynamışlığı yok nasıl olur bilinmez. Bu yoklukta bu adama 2 milyon bonservis vermek de akıl karı değil bence.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Larin'e son teklif 1.750 milyon euro  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sabah Murat Özen 350 bin euro istiyorlar biz 200 bin euro veriyoruz diyordu  :alala:

https://twitter.com/Besiktas10line/status/1292046647787237377

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Biz Lyon gibi oynamıcaz ki . Bizim savunma oyuncularımız orta saha çizgisine basacak. Bu açıdan da bakmak lazım.
Iyi de Marcelo bizdeyken zaten öyle oynuyorduk ve Marcelo oyun kurucu stoper görevini yapıyordu çok da iyi yapıyordu bu işi

Çoğu zaman orta sahaya kadar çıkıp oyun kuruyor ve top dağıtıyordu , Atibayi da rahatlatıyordu , çünkü ayakları bir stopere göre bayağı iyiydi

Hatta hoca kupada 1-2 maçta Orta sahada oynatmıştı orada bile çok verimli olmuştu , Marcelo özellikle 1vs1 de kolay kolay geçilebilecek bir stoperde değil , Onyerkuru gibi çok hızlı bir santrafor olacak ki ancak öyle hızı ile geçer
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Erman1903

Bence Larin' i yollayıp yerine Akpom, free Balotelli çözeceğiz gibi. Akpom da Aboubakar gibi Bakambu gibi kanat oynatılmak isteniyor olabilir ama kariyerinde kanat oynamışlığı yok nasıl olur bilinmez. Bu yoklukta bu adama 2 milyon bonservis vermek de akıl karı değil bence.

Ben bölgesinin oyuncusu tarzında adamları severim, Akpom kendi bölgesinde bile net değil, bunun dışında başka rahatsız edici yönleri de var. Dediğim gibi tam bir menajer oyuncusu ve 1 sene sözleşmesi kaldı, onlara piyango olur resmen 2M Bonservis ve 1,4M kontrattan kurtulmak. Adamlar kontratı yüksek diye çıkmak istiyorlar ve bizim gibi borç içinde bir kulüp talip oluyor, Karadeniz fıkrası gibi :) bizden daha mı fazla borçları var? Paraları olmadığı için Misic'e 2M veremediler direk onun için teklif yaparlar Sporting'e. Şu an piyasada o yaşlarda alabileceğin en yüksek f/p 8 numara.
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2020, 13:50:35 Erman1903 ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Sabah Murat Özen 350 bin euro istiyorlar biz 200 bin euro veriyoruz diyordu  :alala:

https://twitter.com/Besiktas10line/status/1292046647787237377
Bu arkadaş sağ kanat değil mi? Hasic de var elde ne yapacağız ki acaba?

Çevrimdışı Erman1903

Altınordu 500'bine wonderkid falan vermez, beğenmiyorum ben bu arkadaşı. 300-500 daha verir Rezan Çorlu'yu alırım böyle laf olsun diye transfer yapacağıma.

Çevrimdışı worns

Ze Luis transferinde yeni gelişme! İşte Porto'nun istediği bonservis bedeli...

Siyah beyazlı yönetim, golcü transferi için çalışmalarına hız verdi.

Beşiktaş’ın forvet transferi için gündeminde yer alan oyunculardan biri de Porto’lu Ze Luis.

29 yaşındaki golcü oyuncu için Beşiktaş, kiralık olarak teklifini iletmişti.

Edinilen bilgiye göre; Porto, Ze Luis’i kiralık olarak göndermeye sıcak bakmıyor.

Portekiz ekibinin golcü oyuncu için 9 milyon Euro bonservis bedeli istediği öğrenildi.

Geçen sezon Spartak Moskova’dan Porto’ya transfer olan Ze Luis, Portekiz ekibiyle toplam 31 maça çıktı ve 11 gol kaydetti.

Ze Luis’in Porto ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

(via. Murat Özen)

Seferovic muhabbeti de benzer bir haberle sona erer.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gelecek sene yabancı kuralı geleceği için bu tip transferler yapılacaktır  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Altınordu 500'bine wonderkid falan vermez, beğenmiyorum ben bu arkadaşı. 300-500 daha verir Rezan Çorlu'yu alırım böyle laf olsun diye transfer yapacağıma.

ne bulmuşlar bu oyuncuda hakikaten. ne atakan'da ne de ismi geçen kerim alıcı'da süper ligde iş yapacak görüntü yok. yıllarca yüzüne bile bakmadığımız sedat şahintürk de en az atakan seviyesindeydi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Altınordu overrated bir kulüptür. Yetiştirdikleri her oyuncu iyi değil. Ancak iyiymiş gibi pazarlıyorlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

ne bulmuşlar bu oyuncuda hakikaten. ne atakan'da ne de ismi geçen kerim alıcı'da süper ligde iş yapacak görüntü yok. yıllarca yüzüne bile bakmadığımız sedat şahintürk de en az atakan seviyesindeydi.
Şutu var diye istiyorsak Hasic'i oynatalım. Hasic'in eksiği yok fazlası var bu arkadaştan  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★