Biz ne istiyoruz onu kimse bilmiyor sanırım. Adı geçen santrafor oyuncularına bakıyorsun birbiriyle alakası olmayan tiplemeler her oyuncuya uygun oyunu bulma esnekliği gerçekten var mı acaba sergen yalçın'da onu geçtim hangi hoca 5 birbirine benzemeyen santrafor için 5 tane farklı oyun çıkarabilir merak ediyorum. Seferovic için teknik kapasitesi yüksek kanat / iç forvet gerekecek diyorsun fakat öyle bir oyuncu alacak mıyız sanmıyorum. Bu akpom'a söylendiği gibi 2 milyon verilmese de iyi bir santrafor + larin + güven ile devam etsek ne kaybederiz acaba?
Gelen oyunculardan performans alma konusunda bir sıkıntı olmaz teknik ekip açısından ama transfere at gözlüğüyle bakıyoruz. Artık anlatmaktan yoruldum, sağ bekin yerli planlanıp şimdi yabancıya dönülmesinden bile belli her yerde ofsayta düştüğümüz. Birincil planların tutmuyor ve bunun futbol bilmekle falan alakası yok; sen plan yapmayı bilmiyorsun.
Larin - Akpom çok farklı tarzlarda oyuncular. Larin orta şekerli yardımcı forvet, sıkıntısı girdiği pozisyonları gole çevirmesi. Akpom santrafor olmaya çalışan fakat kültür eksikliği çeken futbolcu, bitiriciliği var ama güzel yerlerde olmuyor - golü koklayamıyor.
Larin'e ufak da olsa bir teklif var deniyor, bana göre 1M de olsa satılmalı çünkü maaşı yüksek. Abd'li sporcular biraz ileri yaşlarda açılır ama bizim fazla zamanımız yok, şu anki haliyle tek santrafor olamaz. Güven'de anca 3. oyuncu olarak düşünülmeli ama başka bölgelerde de oynayabiliyor bu sezon maraton uzun sanş bulacaktır. Ben olsam transfere hayatta bu şekilde bakmam gider Akpom parasına burada yapılan paylaşımlardan As'ı da yedeği de bonservisiyle alır koyarım. En kötü birini 10 milyona satarım diye bakarım. Orta sıra takımı Fener'in vasat santrforuna bile ne paralar diyorlar...