2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2885055 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı sEuL

Beşiktaş, Necip Uysal ile sözleşme yeniledi! İşte sözleşme şartları...

Siyah beyazlı yönetim, Necip Uysal ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladı.
Ortacizgi.com, 29 yaşındaki oyuncuyla yapılan sözleşmenin tüm detaylarına ulaştı.
Edinilen bilgiye göre; Necip Uysal, öncelikle bu sezonki maaşının 2.8 milyon TL’sinden vazgeçti.
Beşiktaş ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan siyah beyazlı oyuncunun sözleşmesi ise 2 yıl daha uzatılarak 2023 yılına kadar anlaşma sağlandı.
Necip Uysal’ın gelecek sezon 8 milyon TL olan maaşı da 3 milyon TL’ye düşürüldü.
2 yıl yapılan yeni sözleşmede alacağı maaş ise ilk yıl 4 milyon TL, ikinci yıl ise 5 milyon TL olarak belirlendi.
İşte Necip Uysal’ın sezonlara göre maaşı ve vazgeçtiği para:
2019-2020: 8 milyon TL maaş (2.8 milyon TL’den vazgeçti)
2020-2021: 8 milyon TL maaş ( 5 milyon TL’den vazgeçti)
2021-2022: 4 milyon TL maaş alacak
2022-2023: 5 milyon TL maaş alacak
(via. Murat Özen)

Suna 1M TL verseler opup basina koyacak, ama yedek oyuncusuna verilen paralara bak.
Adam butun sezonu yedek klubesinde geciriyor, oynadigi maclarda macin icine ediyor ama iste milyonlari goturuyor.
Neydilan bizim sucumuz, topcu olamadik gitti  :s20:

Çevrimiçi Samet Ç

Balotelli için kiralama teklifi yapmışız Brescia'ya. Teklif kabul edilirse maaşının yarısını biz yarısını onlar ödeyecek Balotelli ile anlaşma tamam.
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2020, 02:30:03 Samet Ç ]

Çevrimdışı ferdi1903

Çevrimiçi Samet Ç

Akpom bitmek üzereymiş ufak tefek pürüzler kalmış bonservis 2 milyon euro. (Murat Özen)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Chuba Akpom transferinde son durum

Beşiktaş’ta transferde sıcak saatler yaşanıyor.
Siyah beyazlılar, PAOK’un golcü oyuncusu Chuba Akpom için görüşmelerini sürdürüyor.
Edinilen bilgiye göre; PAOK'un Beşiktaş'ın 2 milyon Euro'luk teklifine sıcak baktığı ve arada ufak tefek pürüzlerin olduğu bilgisine ulaşıldı.
Chuba Akpom’un Yunan ekibiyle 1 yıl daha sözleşme bulunuyor.
Nijerya asıllı İngiliz oyuncu, geçen sezon PAOK formasıyla çıktığı toplam 43 maçta 10 gol atıp 3 asist yapmıştı.
(via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Renklilere 30 MT.den saplayınca bu foto elden ele dolaşır.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı levitate

Chuba Akpom transferinde son durum

Beşiktaş’ta transferde sıcak saatler yaşanıyor.
Siyah beyazlılar, PAOK’un golcü oyuncusu Chuba Akpom için görüşmelerini sürdürüyor.
Edinilen bilgiye göre; PAOK'un Beşiktaş'ın 2 milyon Euro'luk teklifine sıcak baktığı ve arada ufak tefek pürüzlerin olduğu bilgisine ulaşıldı.
Chuba Akpom’un Yunan ekibiyle 1 yıl daha sözleşme bulunuyor.
Nijerya asıllı İngiliz oyuncu, geçen sezon PAOK formasıyla çıktığı toplam 43 maçta 10 gol atıp 3 asist yapmıştı.
(via. Murat Özen)
bu arkadaş yedek santrafor mu yoksa kanat mı oynayacak
bipbipbupbup

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Akpom bitmek üzereymiş ufak tefek pürüzler kalmış bonservis 2 milyon euro. (Murat Özen)
Bizim 2 milyon verecek paramiz yok, boş haber
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı murat baltacı

Balotelli büyük iş olur bu şartlarda daha iyisini alamazdik her türlü riske değer yalnız mutlaka ikinci golcü olarak bı shorloth bulmalıyız hem balotelliyi frenleyecek hemde onun kaçırdığı maçlarda kendini gösterecek bir oyuncuya ihtiyaç var.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı kaan1903

Ne yalan söyleyim bıktım böyle taraftara şirin gözüken transferlerden Balotelli yerine on kere Olunga olsun isterim. En azından parlarsa iyi fiyatlara satacağın oyuncu . Ayrıca Necip gibi vasıfsızla 2 yıl uzatmak neyin nesi 

Çevrimiçi tolga1903

Forum açılmış sonunda. Bu balotelli'nin herkes sorunlarını mental halini konuşuyor da gelip bize katkı verebilecek mi kimse sormuyor. Şu sıralar baya düşüşte en son iyi performans verdiği sezon 17/18 sezonu son 2 yıl kontak kapatmış resmen gelsin isteyen arkadaşlar geçtiğimiz 2 yılda kaç maçını izledi ve beğendi bilmiyorum ama bu herif bir mario gomez değil büyük düşüşün ardından tekrar milli takım seviyesine çıkacak profesyonellik yüksek olasılıkla bu adamda yok. Yani santrafor bölgesine düşünülen "tek" adaysa şayet larin balotelli güven ve umut nayır ile çok şaşalı 60 maçlık sezon oynamayacağımız kesin. Ben gelmemesi taraftarıyım chuba akpom+kiralık bir santrafor daha az riskli geliyor bana.

Çevrimdışı worns

karsdorp'un sakatlıkları bitmek bilmiyor. gözden çıkarmışlardır da mantıklı bir hamle olarak görmek zor. düşük kontratlı bir oyuncu da değil.

Çevrimiçi tolga1903

Ne yalan söyleyim bıktım böyle taraftara şirin gözüken transferlerden Balotelli yerine on kere Olunga olsun isterim. En azından parlarsa iyi fiyatlara satacağın oyuncu . Ayrıca Necip gibi vasıfsızla 2 yıl uzatmak neyin nesi 

Olunga'da bildiğimiz göz önünde olan maçlarını seyrettiğimiz oyuncu değil ayrıca oynadığı ligin kalitesi avrupa'da hangi alt lige tekabül ediyor merak ediyorum ancak bu kadar bilinmeze rağmen bile balotelli yerine gelse daha çok sevinirim.

Çevrimdışı kaan1903

Olunga'da bildiğimiz göz önünde olan maçlarını seyrettiğimiz oyuncu değil ayrıca oynadığı ligin kalitesi avrupa'da hangi alt lige tekabül ediyor merak ediyorum ancak bu kadar bilinmeze rağmen bile balotelli yerine gelse daha çok sevinirim.
Hulkta japon liginden çıktı hocam. Son nice kariyeri haricinde iyi performans verememiş, disiplin sorunu olan Balotelli yerine Olunga gelse ben daha çok heyecanlarım.  Artık geleceğe dönük transfer yapmamız lazım para kazanması lazım bu kulübün.

Çevrimiçi tolga1903

Hulkta japon liginden çıktı hocam. Son nice kariyeri haricinde iyi performans verememiş, disiplin sorunu olan Balotelli yerine Olunga gelse ben daha çok heyecanlarım.  Artık geleceğe dönük transfer yapmamız lazım para kazanması lazım bu kulübün.

Katılıyorum hocam olunga daha heyecan verici oyuncu benim için ama twitter balotelli diye yıkıldı taraftar bu adamı istiyor ve yönetim muhtemelen zorlayacak şartları sonuna kadar. Ne diyelim kulüp için en iyisi neyse o olsun mali şartlarımız gerçekten çok zor ve daha alınacak sağ bek, stoper, merkez orta saha/defansif orta saha, sağ kanat, kaleci bir sürü mevki var.

Çevrimdışı worns

antonio adan'ın sözleşmesi bitmiş, yeni farkediyorum. ben olsam dakika düşünmez gider alırdım. betis yılları çok iyiydi. tek başına takımına kazandırdığı dünya kadar puan bilirim. iki yıldır a.madrid kulübesinde ama pek problem olacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Katılıyorum hocam olunga daha heyecan verici oyuncu benim için ama twitter balotelli diye yıkıldı taraftar bu adamı istiyor ve yönetim muhtemelen zorlayacak şartları sonuna kadar. Ne diyelim kulüp için en iyisi neyse o olsun mali şartlarımız gerçekten çok zor ve daha alınacak sağ bek, stoper, merkez orta saha/defansif orta saha, sağ kanat, kaleci bir sürü mevki var.
Senelerdir istenen bir oyuncu. Sırf forma satsın diye alınıyor herhalde. Riski de bonservisli olmadığı ve maaşının yarısını ödemek istediğimiz için az. Bu maliyetlere iyi bir göz boyama aracı olur.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Teknik olarak sadece Sergen hoca ve kardeşi sorumlu transferden ve bence çok fazla offside'a düşüyoruz. Bu arada Gürsoy Yalçın'a hangi oyuncuya scout'lık yapması için ihtiyaç olmuş biri söyleyebilir mi? Buradan bakınca daha çok menajerlerle köprüyü kuran aracıymış gibi duruyor. Aldığımız yabancı bek defansif olduğu için şimdi sağ tarafa yerli ofansif adam bakmak durumunda kaldık ve bulamıyoruz. Oysa biraz oyun katkılı sol bek alsaydık rahat ederdik. Akpom da gelecek gibi, Murat Özen-Ertan Süzgün ısrarla 2-2,5M civarına anlaştık diyorlar. Balotelli ile ikisi net olarak toplam Burak kadar katkı verir bile diyemeyiz mevcut durumlarında. Bu arada Ertan Süzgün'ün Paok'a kontratı yüksek geldiği için elden çıkarmak istiyor demesi de ayrı bir ironi, 1 senesi var sadece oyuncunun. Bizden düşürdükleri parayla gider Misic'i alırlar.

Bu kadar fazla tanıdık oyuncu, menajer topçusu transferi bana hiç normal gelmiyor. İçinde olduğumuz mali çöküntüden bizi çıkaracak stratejiyle uyum içinde bir transfer metodolojisi/süreç planı falan olmaması da ayrı bir hikaye, resmen iki tane lise mezunu insan koca bir camianın geleceğini belirleyecek. Sadece futbol bilmek ve iyi bir pratik zekaya sahip olmak bu tarz planları yapmaya yetmez. Ganyan yapmıyoruz burada, at seçer gibi bütün siyahi oyuncularla ilgilenmeyle olmaz bu işler.
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2020, 05:58:32 Erman1903 ]

Çevrimdışı yoruk

İnanmak istemiyorum.Umarım olmaz.2 milyon nedir ? Burak neden gitti o zaman ?