2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2884823 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

Belki bonservis almış gibi gösterip aldığımız parayı direk Vida'ya verebiliriz. Bu sene bu tip işlere girmemiz lazım. Söylenene göre gireceğiz de  :tabe:
Bonservis almış gibi göstermek maharet değil, bonservis alabilmek maharet.

Galatasaray o Maicon ayısını 1.3 milyon Euro'ya satarken, bizim Vida'yı en az 4-5 arasına satmamız lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bonservis almış gibi göstermek maharet değil, bonservis alabilmek maharet.

Galatasaray o Maicon ayısını 1.3 milyon Euro'ya satarken, bizim Vida'yı en az 4-5 arasına satmamız lazım.

GS alacaklarına karşı göndermiştir. GS'de para yok. Bu sene çok Ali Cengiz oyunu göreceğiz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Adamın menajeri mino raiola
Bilmeyenler için söyleyim Alex Fergusanın Leading diye bir kitabı var. Orada bu menajer için hiç iyi şeyler söylemiyor. Güvenilmez biri diyor. Bu menajerin oyuncuyu imza parası olmadan ve 2 milyon eurodan aşağı bize getirceğini hiç sanmıyorum. Mantıksız bir kere ortalamaya bakıldığında adam her yıl transfer yapmış. Bu futbolcu devamlı transfer yapıyorsa menajerinin mutlaka parmağı vardır ve para kazanıyordur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bilmeyenler için söyleyim Alex Fergusanın Leading diye bir kitabı var. Orada bu menajer için hiç iyi şeyler söylemiyor. Güvenilmez biri diyor. Bu menajerin oyuncuyu imza parası olmadan ve 2 milyon eurodan aşağı bize getirceğini hiç sanmıyorum. Mantıksız bir kere ortalamaya bakıldığında adam her yıl transfer yapmış. Bu futbolcu devamlı transfer yapıyorsa menajerinin mutlaka parmağı vardır ve para kazanıyordur.
Balotelli normal şartlarda kimse istemez. Ancak şu an normal şartlarda değiliz. Gelirse rakamları duyarız ona göre tekrar konuşuruz. Ancak o kadar para vereceğimizi düşünmüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Sistem ve devamlılık kumarhanedeki kasaya benzer. Kasa eninde sonunda kazanır.
The great gig in the sky

Çevrimdışı haluk.m

Balotelli'yi değerlendirirken seyirci faktörünü yok sayın, kulüp belirsizlikten kombine bile çıkaramıyor  :by2:

Bu sezon seyirci baskısı olmayacağı için bazı oyuncular çıkış yapabilir.   🙉  (insanlı emoji bulamadım)

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben de sanmıyorum, tek güvencem bizim başkanın aşırı pinti olması.

Euro 2021 öncesi kendini kanıtlamak için hırslı oynayabilir seneye. Alınabilecek bir risk bence.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben de sanmıyorum, tek güvencem bizim başkanın aşırı pinti olması.

Euro 2021 öncesi kendini kanıtlamak için hırslı oynayabilir seneye. Alınabilecek bir risk bence.

Bence asıl sıkıntı sözleşmeyi 1 seneden fazla yapmak olur. Yapılacaksa da tek taraflı opsiyon şeklinde yapılmalı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Egos

Balotelli'yi değerlendirirken seyirci faktörünü yok sayın, kulüp belirsizlikten kombine bile çıkaramıyor  :by2:

Bu sezon seyirci baskısı olmayacağı için bazı oyuncular çıkış yapabilir.   🙉  (insanlı emoji bulamadım)

hahahahaha

belki birkaç milyon yıl içinde insanlaşır.

Çevrimdışı haluk.m

Bence asıl sıkıntı sözleşmeyi 1 seneden fazla yapmak olur. Yapılacaksa da tek taraflı opsiyon şeklinde yapılmalı  :tabe:

Çıkış maddesi olur ama kendi lehine olur. 

Ne kadar formsuz da hala adı var ve iyi bir menajerle çalışıyor.

Çevrimdışı haluk.m

hahahahaha

belki birkaç milyon yıl içinde insanlaşır.

Durduk yere linç yemeyeyim diye not düşmüştüm, beni yakacaksın ağabey  :evillol:

Çevrimdışı ekrembaser

Herkese öncelikle selamlar, hayırlı geceler. Şu an en büyük sıkıntımız Ahmet Bulut’tur. Asporda mario gomez  transferiyle ile ilgili torunoğulları ile büyük bir kavga etmişlerdi.  Gökhan gönülün 1 numaralı gitme sebebinin Ahmet Bulut olduğunu düşünüyorum. 3 ay önce de Dorukhanın menajeri oldu ve dorukhan konusunda kulübü zor duruma düşürmeye çalışıyor. Kulüp 20 numara , Ahmet Bulut ve bunların etrafındaki menajer mafyasına dikkat etmeli.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Ya bu sakallıgazeteci nickli twitter adresine kıl oluyodum ama sevmeye başladım. Sosyalkartal'ın eksikliğini giderdi valla. İyi yazıyo eleman bol bol paylaşın  :kop:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ya bu sakallıgazeteci nickli twitter adresine kıl oluyodum ama sevmeye başladım. Sosyalkartal'ın eksikliğini giderdi valla. İyi yazıyo eleman bol bol paylaşın  :kop:
Öyle adam çok twitterda   :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat

Herkese öncelikle selamlar, hayırlı geceler. Şu an en büyük sıkıntımız Ahmet Bulut’tur. Asporda mario gomez  transferiyle ile ilgili torunoğulları ile büyük bir kavga etmişlerdi.  Gökhan gönülün 1 numaralı gitme sebebinin Ahmet Bulut olduğunu düşünüyorum. 3 ay önce de Dorukhanın menajeri oldu ve dorukhan konusunda kulübü zor duruma düşürmeye çalışıyor. Kulüp 20 numara , Ahmet Bulut ve bunların etrafındaki menajer mafyasına dikkat etmeli.
20 numara necip mi?

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Balotelli tam mylife1903'lük transfer ya. Keşke buralarda olsaydı da yorumlasaydı. Tam onun tarzı zenci, kaslı, gerektiğinde kabilesinden büyücü çağırabilecek, arıza bi adam.  :steamed:

Çevrimdışı cursedofdragon

şükür kavuşturana site her sene en güzel zamanda illa bir gidiyor neyse bu sefer kısa sürdü inş tekrardan gitmez :D

Sitenin yokluğunda caner,gökhan gitti.Çağdaş atanda gitti.

Gelen henüz yok :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

şükür kavuşturana site her sene en güzel zamanda illa bir gidiyor neyse bu sefer kısa sürdü inş tekrardan gitmez :D

Sitenin yokluğunda caner,gökhan gitti.Çağdaş atanda gitti.

Gelen henüz yok :D
O da olur. Her şey zamanla  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Balotelli tam mylife1903'lük transfer ya. Keşke buralarda olsaydı da yorumlasaydı. Tam onun tarzı zenci, kaslı, gerektiğinde kabilesinden büyücü çağırabilecek, arıza bi adam.  :steamed:
@mylife1903 abiye kimse ulaşamıyor. Covid-19 da olunca insanın aklına garip garip şeyler geliyor. Umarım bir şey olmamıştır  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

@mylife1903 abiye kimse ulaşamıyor. Covid-19 da olunca insanın aklına garip garip şeyler geliyor. Umarım bir şey olmamıştır  :tabe:

bir şey olmaz ona o kendine sığınak yapmıştır orda viskisini yudumluyordur olaylar yatışınca çıkar :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş, Necip Uysal ile sözleşme yeniledi! İşte sözleşme şartları...

Siyah beyazlı yönetim, Necip Uysal ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladı.
Ortacizgi.com, 29 yaşındaki oyuncuyla yapılan sözleşmenin tüm detaylarına ulaştı.
Edinilen bilgiye göre; Necip Uysal, öncelikle bu sezonki maaşının 2.8 milyon TL’sinden vazgeçti.
Beşiktaş ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan siyah beyazlı oyuncunun sözleşmesi ise 2 yıl daha uzatılarak 2023 yılına kadar anlaşma sağlandı.
Necip Uysal’ın gelecek sezon 8 milyon TL olan maaşı da 3 milyon TL’ye düşürüldü.
2 yıl yapılan yeni sözleşmede alacağı maaş ise ilk yıl 4 milyon TL, ikinci yıl ise 5 milyon TL olarak belirlendi.
İşte Necip Uysal’ın sezonlara göre maaşı ve vazgeçtiği para:
2019-2020: 8 milyon TL maaş (2.8 milyon TL’den vazgeçti)
2020-2021: 8 milyon TL maaş ( 5 milyon TL’den vazgeçti)
2021-2022: 4 milyon TL maaş alacak
2022-2023: 5 milyon TL maaş alacak
(via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Beşiktaş, Necip Uysal ile sözleşme yeniledi! İşte sözleşme şartları...

Siyah beyazlı yönetim, Necip Uysal ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladı.
Ortacizgi.com, 29 yaşındaki oyuncuyla yapılan sözleşmenin tüm detaylarına ulaştı.
Edinilen bilgiye göre; Necip Uysal, öncelikle bu sezonki maaşının 2.8 milyon TL’sinden vazgeçti.
Beşiktaş ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan siyah beyazlı oyuncunun sözleşmesi ise 2 yıl daha uzatılarak 2023 yılına kadar anlaşma sağlandı.
Necip Uysal’ın gelecek sezon 8 milyon TL olan maaşı da 3 milyon TL’ye düşürüldü.
2 yıl yapılan yeni sözleşmede alacağı maaş ise ilk yıl 4 milyon TL, ikinci yıl ise 5 milyon TL olarak belirlendi.
İşte Necip Uysal’ın sezonlara göre maaşı ve vazgeçtiği para:
2019-2020: 8 milyon TL maaş (2.8 milyon TL’den vazgeçti)
2020-2021: 8 milyon TL maaş ( 5 milyon TL’den vazgeçti)
2021-2022: 4 milyon TL maaş alacak
2022-2023: 5 milyon TL maaş alacak
(via. Murat Özen)

neydi bizim günahımız biz bu necipten kurtulamıyoruz

Çevrimdışı ferdi1903

Yazik bu necipe verilen paralara, öküz alinir o parayla öküz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş, Balotelli için resmi teklifi yaptı! İşte detaylar...

Siyah beyazlılar, bonservisi Bresica'da olan İtalyan golcü oyuncu Mario Balotelli’yi kadrosuna katmak istiyor.
Edinilen bilgiye göre; Beşiktaş yönetimi, 29 yaşındaki oyuncu için resmi teklifini yaptı.
Siyah beyazılar, İtalyan ekibiyle yaptığı görüşmede kiralık olarak teklifini sundu.
Beşiktaş yönetimi, Brescia’ya 29 yaşındaki oyuncunun maaşının yarısını kendilerinin ödeyeceği bir teklif iletti.
Siyah beyazlılar, Brescia ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Balotelli için yapılan teklife cevap bekliyor.
Mario Balotelli, geçen sezon Serie A'da 19 maçta 5 kez ağları havalandırmıştı.
(via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★