2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2888074 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

Artık yeni alınacak adamları çok iyi irdelemeleri lazım. Bu sene adam yattığı yerden 800bin kazanacak.

İrdeliyorlar neyse ki.

Geçen seneki Douglas, bu seneki N'sakala.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

o da kısa 184
Enteresan ama kolay kolay hava topu vermiyor , epey de kafa golü atıyor

Sanırım önemli olan sıçrama kabiliyeti abi

Mesela Medel 1.65 falan ama Ronaldodan kafa topu almisligi var , acayip sıçrıyordu

Roco daha uzun Vidadan ama Vida çok daha yükseğe zıplıyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Şimdi TRT Spor'da Teemu Pukki'nin maaşı yüksek olduğu için Beşiktaş'a gelemez dediler. Ben böyle basının hangi dediğine inanayım. Bunların işine de saygısı yok  :money: Pukki'nin maaşı 1.5 miyon euro brüt, 850 bin euro net. Oyuncuya 1 milyon euro maaş versek havada karada gelir  :tabe:
1.5 milyon € net verelim hemen gelsin başlasın , alan razı veren razı hesabı.

Golcüden kısmayacaksın abi , gerekirse maaş ve bütçenin %40 ini Golcüye basacaksın

Atanın ve tutanin iyi olacak bu kadar basit

Çevrimdışı doganay

Douglas'i da hiç izleyemedik ki, hep sakatti. İyilestiyse kampta görmek lazım aslinda ,zaten sağ bek lazım.

bence de ama bu rakam 1 milyon olmaz en az 1,5 net ister
Geriden geliyorum aynı şeyi düşünmüşüz

Ben 1.5 milyon verelim gelsin başlasın yazdım , sonra senin bu paylaşımını gördüm :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Douglas'i da hiç izleyemedik ki, hep sakatti. İyilestiyse kampta görmek lazım aslinda ,zaten sağ bek lazım.
Onun sakatlığının iyileşmesini beklerken bir sezon geçti. Bir sezon daha bekleyecek ne zamanımız ne de paramız var.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Tam Balotelli riskine girilecek ortam var

Getirelim bu deliyi , Taraftarın önüne birkere çıksın yemin ediyorum bu ilgiyi görünce Deli gibi oynar

Yeterki bu Deliyle bizim taraftarı bir araya getirelim

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tam Balotelli riskine girilecek ortam var

Getirelim bu deliyi , Taraftarın önüne birkere çıksın yemin ediyorum bu ilgiyi görünce Deli gibi oynar

Yeterki bu Deliyle bizim taraftarı bir araya getirelim
Bolotelli Cluj ile anlaşmak üzereymiş. Bizim isteyeceğimizi düşünmüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/MadidAsper/status/1290758585484550144?s=19

hmm
Bu Belçika, Hollanda, Avusturya, Polonya, İsveç, Damirka ve Norveç'ten çok fazla oyuncuyla ilgilendiğimize yönelik haber çıkıyor bu sene. Herhalde bu ülkelerde scouting yaptık.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Abdullah Avcı Hoca falan değil abi bunu söylemekten insanlara anlatmaya çalışmaktan dilimde tüy bitti

Başakşehir 5 senedir şampiyonluğa oynuyor , Bıraktığı sezon Başakşehir şampiyon oldu

Bize geldi bizi bitirdi , Sergen Hoca 12.ci hafta falan gelişeymiş şampiyon olma ihtimalimiz çok çok fazlaymış bunu da gördük alınan sonuçlar sonrasında

Forumda kendisini en ağır eleştiren benim. İlk geldiği günden itibaren detaylıca anlattım olacakları, göz göre göre yaşandığı için son haftalarında adamı ortadan ikiye ayırıyordum burada. Geldiğinde de giderken de Sergen ilaç olur diyen de bendim ama o kadar öldürmeyelim Avcıyı.

Teknik bilgisi yüksek lakin pratik zekası düşük biri. Yapabileceği tüm hataları yaptı ve neyin doğru neyin yanlış olduğunu öğrendi. Bu tip insanlar için gereklidir hata yapmak. Hiçbir kitaptan öğrenemeyeceği bilgileri aldı, şimdi eskisinden daha iyi teknik direktör olduğuna şüphem yok. Orta sıra, biraz sakin bir Anadolu klübüne giderse birçok yerli antrenörden iyi iş yapacaktır. Her şeyi kendi kategorisinde değerlendirmek lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fener ile anlaşan topçularla bizim istediğimiz ücretlere anlaşmak mı? Hayal bile edemezdi kimse limitler açıklanmadan önce

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1290765098383015937

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Fener ile anlaşan topçularla bizim istediğimiz ücretlere anlaşmak mı? Hayal bile edemezdi kimse limitler açıklanmadan önce

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1290765098383015937
yani gg kalıyor mu?
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

yani gg kalıyor mu?
Ben buradan onu anladım. Ancak orta sahaya da hazır boşta bulmuşken bir Mert Hakan fena olmaz. Gelecek seneye hazırlık olur hem de.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

yani gg kalıyor mu?

Kalma ihtimali arttı, biz de gidiyor diye boşa yükseltip durduk teklifimizi. Muhtemelen 650 falan demişizdir ilk, 1lere kadar falan çıkmışızdır.
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2020, 00:54:52 Erman1903 ]

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Douglas erzuruma gidiyormuş
bonservis kazanır mıyız  :D
Bu işler malesef cok yanliş yapiyoruz, madem isteyeni var nekadar koparabilirsen kopar, her kuruş önemli artik, bedavaya gönderecegine 100 bin bonservis iste mesela, olmadi 50'ye in, bir futbolcu icin para degil, ama yinede eline birseyler gecmis olur. Birakmam seni kampanyasinda o 50 bin kim bilir kac sms yapar. 50 bin euro kim bilir kac calişanin maaşi demekdir.
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2020, 00:56:38 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kalma ihtimali arttı, biz de gidiyor diye boşa artırıp durduk teklifimizi.
Şimdi de düşürürüz. Rakip olmayınca oyuncunun eli zayıflar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu işler malesef cok yanliş yapiyoruz, madem isteyeni var nekadar koparabilirsen kopar, her kuruş önemli artik, bedavaya gönderecegine 100 bin bonservis iste mesela, olmadi 50'ye in, bir futbolcu icin para degil, ama yinede eline birseyler gecmis olur. Birakmam seni kampanyasinda o 50 bin kim bilir kac sms yapar. 50 bin euro kim bilir kac calişanin maaşi demekdir.
Senelik 1 milyon Euro maaşı ve 2 senelik sözleşmesi var.

Erzurumspor'un bunu karşılaması zor.
Bonservis bir kenara, maaşının bir kısmını ödemeden gönderiyorsak iyi.

Papiss Cissé'ye 1 senelik 700 bin euro önermişiz. Cisse anlaşmayı 2 sene yaparsanız kabul ederim demiş. Eğer bir oyuncuyla anlaşamazsak gelecekmiş. (via. Murat Özen)
700.000 € maaşa Oynayacaksa hemen gelsin başlasın

Larine 1.7 milyon vereceğimize yedekte 700.000 € ya Cisse otursun

Aşağı yukarı Demba ba kalitesine yakın bir Futbolcu o kadar da öldürmeyin Cisseyi

Beşiktaş da yedek den girip Fayda sağlayabilecek kalitede bir forvet bence , 700.000 € da yine Besiktasin yedek santraforu için çok çok ideal bir rakam

Kimlere ne paralar saçtık yahu Cisse iyidir bence

Gecen hafta sızdı zaten, hatta bi arkadaş paylaşmişdi burda. Hic merak etme, Besiktas  tarihin en kötü formalari olabilir.
Ben paylaşmıştım ama umarım doğru değildir

Beyaz forma Beşiktaş Formasından daha çok Sivasspor ve Antalyaspor formasına benziyordu

Geçenlerde okudum Adidas ile Sözleşme feshi olacak falan deniyordu en büyük aday ve en yüksek teklifi veren de Macron muş

Umarım doğrudur , Macron muhteşem tasarımlar yapıyor Başak ve Ts nin formaları harikaydı

Adidastan kurtulmak lazım çok kötü forma yapıyor tasarımsal anlamda malesef...

Sağlamlığına ve kalitesine söylecek bisey yok ama tasarımları çok kötü gerçekten..

Alanyaspor'dan alınmaya değer ilk(hatta belki de tek) oyuncu bu bence.

Kesinlikle katılıyorum abi

Weliton , Nsakala alacağına Bakasetas al , J.Fernandesi al mevkileri farklı olsa da kalite farkı var en azından :D

aynı şeyleri düşünüyorum ileri 4lüye 8 milyon yuro basılır onların yedeği 4lüyede 4 milyon yuro basılır eder 12 milyon 2 önliberoya 2,5 milyon yedeklerine de 1,5 versek 4 milyonda orayı çözdük4lü defansın asıllarına 5 yedeklerine de 3 harcasak 8de orası eder kale hariç 24 milyon tutar kaleyede 2 milyon bütçe ayrısak 26 milyon yuro ediyor vergisi algısı teknik ekibi derken 35 milyonu rahat tutturur ideale yakın kadro yaparsın bu paralara ondan sonrası kimya ve düzenli ödeme işi.

Abi forvet ve Kaleciye Maaş bütçesinin %40 basılabilir

Atan ve tutan iyi olacak altın kural , 10 numara ve orta sahamiz yeterli zaten

Forvete basılan paraya acımam bu senin meşhur sözün :icool:

Mert Hakan ile Emre Kılınç alanın elinde patlayacak.
Mert hakani bende beğenmiyorum da Emre Kılınç iş yapar sanki , bide yabancı sınırlamasını da göz önüne alırsak Kadroda olması iyi olur bence

Son konuşulan yerli isim batan geminin mallarından Harun Tekin  :tabe:
Harun kova falan ama Altaydan iyi kaleci fener bunun farkında değil boşver olmasınlar zaten :lol: :lol:

Bizim için ise sen gelme ulan Ayi diyorum Haruna :bandit:

Çevrimdışı haluk.m

Şu an sezon konusu açık olmadığı için bu başlık altına yazıyorum, herkesin bilgisi olsun. 

Bankalar birliği anlaşmasıyla ilgili şöyle bir şey konuşuluyor:
1 ve 2 yıl sadece faiz ödemesi yapıyoruz, 3 yıl ana paranın %5'i, 4 yıl %15'i ve 5'yıl kalan %80'i ödenecekmiş.  1.3 Milyar ₺ civarında bir yapılandırma yaptığımızı düşünürsek son senede 1 milyar ₺ civarında bir ödemeye yapmamız gerekecek.   :by2:   

Şampiyonlar ligi ve lig'de gelecek bir şampiyonlukta bile 1 Milyar ₺  geliri zor toparlıyoruz,  her şeyin en iyisini yapsak bile futbolculara su bile veremememiz lazım ki bu para ödensin..

Eğer 2 sezon içinde bu anlaşma revize edilmezse kulüp döndürülemeyecek bir borca batacak.    (%5-15 ve 80 oranları değişse bile ana para ödemesinin 3 yıl ile sınırlandırılmış olması en büyük handikap, bu vade kesinlikle uzatılmalı)