2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2887967 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Harcama limiti son 3 yılın ortalamasına bakılarak hesaplanıyor. Onlar da 2 sene Şampiyonlar Ligi'ne gittikleri için bu kadar yüksek harcama limitine sahipler  :tabe: Seneye başarı elde edemezlerse onlar da bizim seviyemize inecekler  :tabe:

Son 3 yılın ne ortalamasına bakılarak yapılıyor? Ben de anlamıyorum bu neye göre belirleniyor? Çok harcayana çok mu veriliyo nedir biri şöyle örnek hesap yapıp anlatsın da anlayalım

Çevrimdışı MUSTAFA_

Son 3 yılın ne ortalamasına bakılarak yapılıyor? Ben de anlamıyorum bu neye göre belirleniyor? Çok harcayana çok mu veriliyo nedir biri şöyle örnek hesap yapıp anlatsın da anlayalım
Son 3 yılın gelir ve giderlerine bakılıp yapılıyor. Bu videoda güzel bir şekilde açıklanıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sefaköykartali

Teknik heyet, Abdullah Avcı ve diğer giderler hariç şu anki durumumuz böyle  :tabe:

NOT: Lens ve Necip'in maaşı düzeltilmiştir.
Vida-Mirin-Roco' yu göndersek sadece maaştan 6 milyon düşer, savunma hattımızdan. Oğuzhan,Lens,Larin,Boyd' dan 6,750 düşer. Ljajic satılırsa 2,250 de oradan azalır. Oğuzhan ve Lens indirim yaparlarsa kalırlar ancak diğerlerinin yollanması gerektiğini düşünüyorum. Vida ve Ljajic' den gelen bonservis de artısı olur. Doğru planlamayla 5 m bonservisle, kiralık ve free oyuncularla iyi bir yapılanmaya girip sağlam bir takım kurabiliriz. Hocamız ve yönetim elinden geleni yapmalı.

Çevrimdışı celiker1

harcama limiti hakkında şunu da eklemek lazım devre arası şayet şl.ye girersek ek bütçe alıp devre arası için de kaynak yaratırız avrupaya gidecek tüm takımlar için bu durum geçerli fenere de babayı almak düşüyor yine bakalım ali bey nasıl bi çözüm üretecek  :evillol:
Bizim limitin iyi bir takım kurabilmek için gayet makul oldunu düşünüyorumDaha fazla olmasin bence ki daha fazla açılmayalım.Cok iyi scout ekibi ile doğru oyuncuları bulmamız önemli olan.Tr ligi takimları için 30-35 miyon euro ideal bence.4-5 tane 2-3 milyon euro maaşlı baba oyuncuların yanına 500-750 bin euro bantinda doğru oyuncularla iyi kadrolar kulurulabilir
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2020, 13:05:37 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Bizim limitin iyi bir takım kurabilmek için gayet makul oldunu düşünüyorumDaha fazla olmasin bence ki daha fazla açılmayalım.Cok iyi scout ekibi ile doğru oyuncuları bulmamız önemli olan.Tr ligi takimları için 30-35 miyon euro ideal bence.4-5 tane 2-3 milyon euro maaşlı baba oyuncuların yanına 500-750 bin euro bantinda doğru oyuncularla iyi kadrolar kulurulabilir

aynı şeyleri düşünüyorum ileri 4lüye 8 milyon yuro basılır onların yedeği 4lüyede 4 milyon yuro basılır eder 12 milyon 2 önliberoya 2,5 milyon yedeklerine de 1,5 versek 4 milyonda orayı çözdük4lü defansın asıllarına 5 yedeklerine de 3 harcasak 8de orası eder kale hariç 24 milyon tutar kaleyede 2 milyon bütçe ayrısak 26 milyon yuro ediyor vergisi algısı teknik ekibi derken 35 milyonu rahat tutturur ideale yakın kadro yaparsın bu paralara ondan sonrası kimya ve düzenli ödeme işi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Ersin 165k €
Nsakala 850k €
Wellinton 900k €
Stoper 1.5 m €
Sağ bek 1.2m €
Dorukhan 1m €
8 numara 1.5m €
Kanatlar 1.6-1.7m €
10 numara 2.2m €
Forvet 2.5 m €. 

Bu şekilde 15 milyon € civarı maaş bütçeli bir ilk 11' imiz oluyor. Doğru transferlerle bu maaş skalasında şampiyonluğa oynayan takım kurulabilir.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2020, 13:18:16 sefaköykartali ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

İyi bir planlama ile bu limitlerle çok iyi takım kurabiliriz. Artık scout işlerine daha çok bütçe ayırmamız gerekli ya da iyi oyuncuları ucuza getirmek lazım. Bence bu limit başkanın da bahsettiği gibi 2-3 üst düzey oyuncuyu bile kaldırabilir  :tabe:

https://twitter.com/cagriasarli/status/1290590199932690433

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

fransadan bir talibi filan çıksa da enkududan da kurtulsak adam safi zarar f/p = 0
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

İlk şampiyonluğumuzda takımın maaşı 27-28 milyon € civarı (Gomezli sezon)
Diğer şampiyonluğumuzda takımın maaşı 33 milyon € civarı(Aboubakarlı sezon)

Bu bütçe bize şampiyonluğa oynayacak takımı kurdurur.

Çevrimdışı celiker1

Bu arada herkes takımların harcama limitini  %15 sapma ile yazıyor.%5 e kadar sapma  uyarı cezası,%6-11 transfer yasağı,%11-15 puan silme cezası,%16 üstü sapma daha ağır cezalar değil mi?Yani mantıken %5 sapma yapabilirsin.Yanlış mı biliyorum?Var mı dogrusunu bilen?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada herkes takımların harcama limitini  %15 sapma ile yazıyor.%5 e kadar sapma  uyarı cezası,%6-11 transfer yasağı,%11-15 puan silme cezası,%16 üstü sapma daha ağır cezalar değil mi?Yani mantıken %5 sapma yapabilirsin.Yanlış mı biliyorum?Var mı dogrusunu bilen?
Bu sene pandemiden dolayı onu esneteceklerdi  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

sanırım bu %15in üzerine uygulanıyor belirttiğin cezalar
geçen sene sapma %30du bu sene %15 seneye %0 şeklinde

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Fener mert hakanı bırak yeni hocayı bile açıklayamaz. Şimdi mert hakana 1.5 teklif edeceksin, bekleyeceksin aslında

Çevrimdışı levitate

Fener mert hakanı bırak yeni hocayı bile açıklayamaz. Şimdi mert hakana 1.5 teklif edeceksin, bekleyeceksin aslında
1.5 milyon euro mu tl mi?

euro ise hayatta o kadar etmez max. 800k
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

:evillol:

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1290603206846930944

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

aslında hazır fenerin eli sıkışıkken onları rahatlatabiliriz biraz versinler ozan tufanı 2 sene kiralık maaşını biz ödeyelim fenerin de bütçesi rahatlasın azcık  :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

aslında hazır fenerin eli sıkışıkken onları rahatlatabiliriz biraz versinler ozan tufanı 2 sene kiralık maaşını biz ödeyelim fenerin de bütçesi rahatlasın azcık  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu limit işlerini bu sene düzgün bir takım kurup Şampiyonlar Ligi gruplara kalırsak lehimize çevirebiliriz. Zaten gruplara kalırsak hala transfer devam ediyor olacak. Ekstra transfer yapıp lige daha fazla yüklenebiliriz  :tabe: Sonra yolumuz aydınlanır...

https://twitter.com/alperbah/status/1290600411565633537

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

şl kartını oynayıp luis gustavoyu mu ayartsak  :upto:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Utku Yuvakuran da yolcu  :tabe: Bunu tahmin etmiştim. Bize şimdi iyi bir kaleci şart oldu  :tabe:

https://twitter.com/mikserin/status/1290609272959754244

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Utku Yuvakuran da yolcu  :tabe: Bunu tahmin etmiştim. Bize şimdi iyi bir kaleci şart oldu  :tabe:

https://twitter.com/mikserin/status/1290609272959754244
,
kaç yıllık anlaşma yaptık biz bu utku ile kurtulamıyoruz bir türlü babadan torpilli.

Şimdi baktım gelecek yıl sözleşmesi bitiyormuş muhtemelen kiralık olmaz köküyle olur.