2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2890222 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

çalışkan tip sağ bekte sırıtmaz

amaaa en son tercih olmalı

ya da dorukhan sağ bek normalde oynatalım işte
Adamı sağ kanat oynatıyorlar sürekli. Bence bize yedek bile olmaz. Ancak sosyal medyada seveni çok anlamadığım şekilde  :alala:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

Adamı sağ kanat oynatıyorlar sürekli. Bence bize yedek bile olmaz. Ancak sosyal medyada seveni çok anlamadığım şekilde  :alala:
konya'da sağ kanat = sağ bek

çok seveni olmasının sebebi çalışkanlık, belli standartı olması vs.
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

ömer ali'den 3lü oynayan takımın kanat beki olabilir. başka da bişey olmaz. sağ bek için defansif sağ ön için ofansif meziyetleri yetersiz.

Çevrimdışı worns

gökhan inler dönmek istiyormuş hmmmmmmm

gelip ne yapıcan gökhan allahaşkına :) bıraksana futbolu

Çevrimdışı mrred

Yönetim ve hoca geleli neredeyse 10 ay olacak yaptığımız transferlerin hepsi de Türkiye Çomaristan Liginden ben bunu ne olursa olsun kabul edemiyorum. Yahu Sırf Türk olsun diye ya da Türkiye liginden tanıdık olsun diye transfer yapacaksak hocaya scouta veya yönetime falan ihtiyaç yok kimse kusura bakmasın. Takım kendi kendine de yönetilir. En ufak bir zeka pırıltısı veyahut "ya bu adamı iyi bulup getirmişler" dediğimiz bir transferimiz olmayacak mı bizim hep bilinen isimlerden gidicez. Bu nasıl bir kolaycılık bu nasıl bir amatörlük ya resmen rezalet başka bir şey değil
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Şahiner'in istatistiği şu an için yerli yabancı gündeme gelmişler arasında en kötüsü diyebilirim.

Çevrimdışı worns

Peki vida veya ademi satsak,gelen parayla 5m bonservis verir miyiz pukkiye sence?

ben olsam fischer, pukki ya da tangazın yazdığı lanzini gibi oyuncular için bonservis harcamayı göze alırım ama öyle yapacakmışız gibi durmuyor.

Çevrimdışı levitate

ben olsam fischer, pukki gibi oyuncular için bonservis harcamayı göze alırım ama öyle yapacakmışız gibi durmuyor. ljajic giderse bir de ofansif orta saha masrafı oluşacak. vida'dan da zor para kazanırız bir sürpriz olmazsa.
ljajic bi yere gitmiyor galiba

gitmemeli zaten
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

Şahiner'in istatistiği şu an için yerli yabancı gündeme gelmişler arasında en kötüsü diyebilirim.

sağ ön olarak düşünülüyorsa zaten korkunç. sağ bekte de yarım yamalak.

yalnız töreydi ömer aliydi derken biz sağ önü yine lens'e emanet edeceğiz gibi duruyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Daha kötülerini de görürüz bu gidişle. Keşke kiralıklar üstünden gitsek diyorum şu an  :tabe: Çünkü bu sene vereceğimiz kontratlardan çıkmak zor olacak böyle oyuncular alırsak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben olsam fischer, pukki ya da tangazın yazdığı lanzini gibi oyuncular için bonservis harcamayı göze alırım ama öyle yapacakmışız gibi durmuyor.
Ya da kiralıklar üstünden gitmek gerekiyor. Inter'in gençlerini satın alma opsiyonsuz kiralık tercih ederim şu Anadolu topçularına  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

ljajic bi yere gitmiyor galiba

gitmemeli zaten
Ljajic indirimi kabul etmiş diye okudum sosyal medyada  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

sağ ön olarak düşünülüyorsa zaten korkunç. sağ bekte de yarım yamalak.

yalnız töreydi ömer aliydi derken biz sağ önü yine lens'e emanet edeceğiz gibi duruyor.
Kiralıklar üstünden yürüsek güzel olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Pukki için epl de 5-6takımın kapıda yattığını türkiye ihtimalinin yok gibi olduğu ,Avrupa futbolunu yakından takip eden isimlerin istisnasız mutabık olduğu bir konu.
Bu çıkarımı yapabilmek için analitik düşünmek yeterli. Futbol takip etmeye gerek yok.

Çevrimdışı worns

del bosque sonrası döneme giriyoruz diye korkuyorum yazmıştım çok kez. korkularım artıyor. :) sergen hoca dönemi rıza hoca dönemini giderek daha da hatırlatmaya başladı. rıza hocayla da yarım sezonda ligin en iyi takımı olmuştuk, ikinci yarının lideriydik sanırım 05-06da.

o transfer döneminde de hocanın tanıdığı oyunculara yönelmiştik. kürşat duymuş, adem dursun, ali tandoğan, youla filan. fahri tatan da olabilir o aralar. 10. hafta olmadan rıza kovuldu sanırım. göz göre göre aynı döngünün içinde bir daha kaybolmayız umarım.
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2020, 19:14:20 worns ]

Çevrimdışı Erman1903

Yönetim ve hoca geleli neredeyse 10 ay olacak yaptığımız transferlerin hepsi de Türkiye Çomaristan Liginden ben bunu ne olursa olsun kabul edemiyorum. Yahu Sırf Türk olsun diye ya da Türkiye liginden tanıdık olsun diye transfer yapacaksak hocaya scouta veya yönetime falan ihtiyaç yok kimse kusura bakmasın. Takım kendi kendine de yönetilir. En ufak bir zeka pırıltısı veyahut "ya bu adamı iyi bulup getirmişler" dediğimiz bir transferimiz olmayacak mı bizim hep bilinen isimlerden gidicez. Bu nasıl bir kolaycılık bu nasıl bir amatörlük ya resmen rezalet başka bir şey değil

Sadece çok istediğimiz stoper için bana göre pek işe yaramayacak oyuncuyu vermemiz biraz anlaşılır ama oyuncuların yaşları dolayısıyla buna da çok karşı çıkan var.  Tahmin ediyordum yerel takılabileceğimizi ama işin bu kadar uç noktaya taşınmasıni beklemiyordum. 3 tane ekip falan vardı resmen hikayeymiş, Sergen hocanın transfer anlayışını da gelmesini çok isteyen biri olarak son derece sığ buldum. Scouting ile ilgili ciddi tek yetkilinin kardeşi olması da ayrı bir saçmalık. Koskoca bir kulübe hiç yakışmıyor...

Çevrimdışı levitate

Ljajic indirimi kabul etmiş diye okudum sosyal medyada  :tabe:
doğruysa atiba'nın yanına heykelini diksinler
bipbipbupbup

Çevrimdışı yoruk

gökhan inler dönmek istiyormuş hmmmmmmm
İndirim yapılır ,para sorun olmaz demiş.Geldiğinde oyun düzenimizin tamamen değişmesine neden olmuştu Talisca ile beraber.O zaman pek uymamıştı hocanın istediği oyuna ama şimdi sıkıntı olmaz.Yılda 40-50 maç olacaksa eğer geniş rotasyon şart kere şart.Bu bakımdan tecrübeli kaliteli bir isim doğru tercih olabilir.

Çevrimdışı yoruk

del bosque sonrası döneme giriyoruz diye korkuyorum yazmıştım çok kez. korkularım artıyor. :) sergen hoca dönemi rıza hoca dönemini giderek daha da hatırlatmaya başladı. rıza hocayla da yarım sezonda ligin en iyi takımı olmuştuk, ikinci yarının lideriydik sanırım 05-06da.

o transfer döneminde de hocanın tanıdığı oyunculara yönelmiştik. kürşat duymuş, adem dursun, ali tandoğan, youla filan. fahri tatan da olabilir o aralar. 10. hafta olmadan rıza kovuldu sanırım. göz göre göre aynı döngünün içinde bir daha kaybolmayız umarım.
Geçen yazmıştım benzer şeyi.Rıza -Sergen bunlar büyük takımın Beşiktaş'ın ağırlığını bilen isimler nasıl istiyorlar bu oyuncuları diye yazmıştım falan.

Rıza hocanın o ilk geldiğindeki çıkışında biraz Del Bosque 'nin payı vardı bence.Malmö maçından sonra istifa etmişti kovulmadıydı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alanya'dan bize yazmadıkları sadece Bakasetas kalmıştı. Onu da yazdılar ve yazacak başka oyuncu kalmadı an itibariyle  :ebebe:

https://twitter.com/choria80/status/1290312477679517697

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geçen yazmıştım benzer şeyi.Rıza -Sergen bunlar büyük takımın Beşiktaş'ın ağırlığını bilen isimler nasıl istiyorlar bu oyuncuları diye yazmıştım falan.

Rıza hocanın o ilk geldiğindeki çıkışında biraz Del Bosque 'nin payı vardı bence.Malmö maçından sonra istifa etmişti kovulmadıydı.
Gökhan İnler futbolu bırakmadı ama futbol onu bıraktı. Bence elinde baston olmayan birilerini de bulabiliriz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

malmö maçından sonra sanki geri aldı istifasını. hatta yd hocamızın arkasındayız filan dedi sarıldı ağlaştılar. :) 2-3 hafta sonra ligde sürekli puan kaybedince de kovuldu gibi bişey hatırlıyorum. gözümde bi malmö maçı sonrası sarılıp ağlaşma muhabbeti canlanıyor. :) sonrasında yine kendi istifa etmiş olabilir onu hatırlayamadım

del bosque konusuna katılıyorum devreye girmeden baya toparlamıştı aslında takımı

Çevrimdışı worns

Alanya'dan bize yazmadıkları sadece Bakasetas kalmıştı. Onu da yazdılar ve yazacak başka oyuncu kalmadı an itibariyle  :ebebe:

https://twitter.com/choria80/status/1290312477679517697

sol stoper olarak tzavellas ve kaleye marafona'yı neden düşünmüyoruz? daha bitmedi bence :) efecan var sağ öne

Çevrimdışı yoruk

malmö maçından sonra sanki geri aldı istifasını. hatta yd hocamızın arkasındayız filan dedi sarıldı ağlaştılar. :) 2-3 hafta sonra ligde sürekli puan kaybedince de kovuldu gibi bişey hatırlıyorum. gözümde bi malmö maçı sonrası sarılıp ağlaşma muhabbeti canlanıyor. :) sonrasında yine kendi istifa etmiş olabilir onu hatırlayamadım

del bosque konusuna katılıyorum devreye girmeden baya toparlamıştı aslında takımı
O ağlaşma evet vardı.O fotoğrafı hatırladım ondan sonra istifa etmişti ama siz yazınca tekrar döndüğünü hatırladım.Sonrası gerçek neden için arşive bakmak lazım

Çevrimdışı tuncaboylu