2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2888581 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı murat

181 welinton 184 bu arkadaş ondan sonra gelen geçen kafayla yapıştırsın
vidanın boyu kaç?

Çevrimdışı tangaz

hala öyle olmadığına emin değilim.bütçe doğrultusunda birşeyler var sanki.

bu dewran bitmez en fazla rakamlar değişir dönem dönem küçülür dönem dönem büyür
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı yoruk

Maaşı bu kadar yüksek tutarsan gönderemezsin  :tabe:

https://twitter.com/HaberKartali/status/1290267957415694336

İndirime gitsin kalsın.Bu iş huzur içinde çözülsün arkadaş.Gitmek istemiyorum demiş mutluyum (zaten yeni özel mobilya yaptırmış kendisine  :D ) demiş indirime giderim demiş.Daha alman gereken çok önemli mevkiler var .Anlaşın işte bu adamla.Piyasası var 2 yıl sonra bile para edecek adam Vida.

Çevrimdışı murat

bu dewran bitmez en fazla rakamlar değişir dönem dönem küçülür dönem dönem büyür
transferde 3-4 kisinin sözü geçiyor kim kaç oyuncu geçirebilirse işte.o yüzden birbirini cekememezligin nedeni.baskasının getirdiği oyuncu başarısız olursa da sonraki transferde elin kuvvetleniyor.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Transfer dönemi açılmadan önce şöyle bir maaş tablosu paylaşayım. Harcama limitlerinin açıklanmasından sonra da elimizdeki kalan bütçeyi görürüz  :tabe: Hata varsa paylaşırsanız güncelleyebilirim  :tabe:

Bunlar indirimsiz güncel rakamlar mı? Baya iyiymiş o zaman ya ben 30'un üzerindedir sanıyodum. Vida 2 milyona inse, Lens-Oğuzhan da 1 milyona düşse, Douglas-Mirin-Roco gitse 5-6 milyon kara geçeriz. gs'nin sırf falcao'su 6 milyon falan alıyo primsiz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdi TRT Spor'da Teemu Pukki'nin maaşı yüksek olduğu için Beşiktaş'a gelemez dediler. Ben böyle basının hangi dediğine inanayım. Bunların işine de saygısı yok  :money: Pukki'nin maaşı 1.5 miyon euro brüt, 850 bin euro net. Oyuncuya 1 milyon euro maaş versek havada karada gelir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sEuL

O kadar para verebilir miyiz yedek kaleciye? Çok zorlaştı işimiz. Maaş limiti açıklanınca bunu daha net anlayacağız. Şu an elimizde 7-8 milyonluk bir maaş limiti görünüyor. Kadronun büyük kısmı boş  :tabe:

Oguzhan 2'nin uzerinde maas aliyor sanirim, Lens icinde kap'a yapilan aciklamada bu sezon $1,950 ve onumuzdeki sezonda $1,800 odeyecegiz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bunlar indirimsiz güncel rakamlar mı? Baya iyiymiş o zaman ya ben 30'un üzerindedir sanıyodum. Vida 2 milyona inse, Lens-Oğuzhan da 1 milyona düşse, Douglas-Mirin-Roco gitse 5-6 milyon kara geçeriz. gs'nin sırf falcao'su 6 milyon falan alıyo primsiz.
Bazı rakamlardan emin değilim ama yaklaşık böyle olması lazım  :tabe: Yalnız buna Sergen Yalçın ve ekibi ile Abdullah Avcı'nın maaşını da eklememiz lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Şimdi TRT Spor'da Teemu Pukki'nin maaşı yüksek olduğu için Beşiktaş'a gelemez dediler. Ben böyle basının hangi dediğine inanayım. Bunların işine de saygısı yok  :money: Pukki'nin maaşı 1.5 miyon euro brüt, 850 bin euro net. Oyuncuya 1 milyon euro maaş versek havada karada gelir  :tabe:

ingilterede 850 bin net alan adam bu coğrafyaya 1 milyona gelmez
sen mesela ankarada 8500 kazansan trabzondan iş bulsan maaşıda 10k olsa gidermisin?
adam orda 850 net alıyorsa buraya geleceği alt rakam 1,5 mio olur ama roconun maaşı duysa 3den aşağı gelmez  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oguzhan 2'nin uzerinde maas aliyor sanirim, Lens icinde kap'a yapilan aciklamada bu sezon $1,950 ve onumuzdeki sezonda $1,800 odeyecegiz.
Onun maaşında kur sabitlenmiş olduğu için yaklaşık 2 milyona geliyor  :tabe:

Lens için de şu şekilde açıklama yapmışız. Düzelttim :tabe:

"Şirketimiz satın alma opsiyonunu kullandığı takdirde oyuncuya

2018-2019 Sezonu için 2.250.000 Avro
2019-2020 Sezonu için 2.300.000 Avro
2020-2021 Sezonu için 1.950.000 Avro
2021-2022 Sezonu için 1.800.000 Avro garanti ücret ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

sen mesela ankarada 8500 kazansan trabzondan iş bulsan maaşıda 10k olsa gidermisin?
adam orda 850 net alıyorsa buraya geleceği alt rakam 1,5 mio olur ama roconun maaşı duysa 3den aşağı gelmez  :D
Maaşı uygun, karşılayabiliriz her türlü  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Maaşı uygun, karşılayabiliriz her türlü  :tabe:

bence de ama bu rakam 1 milyon olmaz en az 1,5 net ister

Çevrimdışı Erman1903

Pukki konusu gerçek değil bana göre. En fazla durumunu sormuşuzdur; menajerler bizim üzerimizden pazarlıyor gibi gözüküyor.

Çevrimdışı murat

Trabzon olur da mesela Gümüşhane bayburt olmaz  aynı cografya
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2020, 16:33:50 MURAT ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

bence de ama bu rakam 1 milyon olmaz en az 1,5 net ister
Gelsin de veririz her türlü. Sıkıntı olan konu kulübünü ikna etmek.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Trabzon olur da mesela Gümüşhane bayburt olmaz mesela aynı cografya

welhasıl pl de 850 kazanan adam tr.ye 1 milyona anca işsiz kalır kimse istemezse gelir aksi halde gelmez

Çevrimdışı Erman1903

Tekrar üst lige çıkmak istiyorlarsa kadroda tutmak zorundalar, çok zor 5M pound altına bırakmaları.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Pukki konusu gerçek değil bana göre. En fazla durumunu sormuşuzdur; menajerler bizim üzerimizden pazarlıyor gibi gözüküyor.
Elle tutulur ilgilendiğimiz tek forvet bu. İnsan inanmak istiyor

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

şöyle 27-28 yaşlarında 3-4 bons 1 milyonda maaşlı ve tekrar satabilme imkanı olan birini getirmek lazım sanki

Çevrimdışı murat

Pukki için epl de 5-6takımın kapıda yattığını türkiye ihtimalinin yok gibi olduğu ,Avrupa futbolunu yakından takip eden isimlerin istisnasız mutabık olduğu bir konu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tekrar üst lige çıkmak istiyorlarsa kadroda tutmak zorundalar, çok zor 5M pound altına bırakmaları.
Oyuncu oynamak istemiyorsa tutamazlar. Piyasası da var. Belki Şampiyonlar Ligi ile kandırabiliriz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

şöyle 27-28 yaşlarında 3-4 bons 1 milyonda maaşlı ve tekrar satabilme imkanı olan birini getirmek lazım sanki
Bence kiralık + satın alma opsiyonlu gençler daha risksiz olur. Ancak CL'ye kalmak istiyorsak risk almamız lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

manuel lanzini vardı biliç zamanı taliptik sonra westham yapmıştı sanki kızakta son dönem o arkadaşa yürüsek layiçden çok katkı verir sanki layiçi 8e okutsak lanziniyi 3bons 1,75 maaşa getiririz sanki