2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2892455 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı doganay

İsmail Köybaşı serbest kalmış onu mu alsak geri 😂😁😱

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Welington için Fatih Aksoy'u bonservisi ile vermişiz (TRT SPOR)

İyi mi yaptık kötü mü yaptık, Fatih bizim standartlarımıza cıkacak mı zaman gösterecek.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

N´Sakala&Beşiktaş . Anlaşma: 2 yıllık . N´Sakala´nın senelik ücreti: 800 bin euro

(TRT Spor)

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı sefaköykartali

Welington için Fatih Aksoy'u bonservisi ile vermişiz (TRT SPOR)

İyi mi yaptık kötü mü yaptık, Fatih bizim standartlarımıza cıkacak mı zaman gösterecek.
para yok tamam da sınırlama varken ligin 25 haftası şampiyonluk yarışı vermiş takımda 30 maç ilk 11 oynamış oyuncuyu wellinton için vermek çok kötü takas.

Çevrimiçi yaço58

Nsakalaya olumsuz değilim gönül daha iyisini isterdi tabi inşallah yönetim orta saha ve forvete birer sağlam transfer yapar cl ön eleme oynayacak olmamız oyuncular için bizi tercih edevilir ben Gökhan'ın kalacağını düşünüyorum sağ bek Gökhan dorukhan götürür rahat rahat ben hücüm hattı ve orta sahaya yapılacak transferlweri bekliyorum

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1288872995675607041

Wellington için Fatih verilmez umarım şu ligde çok rahat 5 6 daha iyi stoper sayarız alınabilecek wellinton nedir

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

31 yaşındaki alanyaspor'un yedek stoperi için 22 yaşında bu sene iyi de performans gösteren altyapı oyuncunu da bedava vermezsin ya. İnanmıyorum bu habere gerçekleşene kadar. Eğer olursa adam gelip pepe'nin ilk sene performansını bile verse nafile yönetimin bu yaptığı skandal ötesi saçmalık asla arkasında durulmayacak aptalca bir hareket.

Çevrimdışı mrred

Sergen Yalçın'ın kararına bırakılmış  :tabe:

Bu kararı hocaya bırakmak falan değil topu hocaya atmak. Kurumsal bir firma böyle bir şey yapmaz.
The great gig in the sky

Çevrimiçi tolga1903

Sergen Yalçın'ın kararına bırakılmış  :tabe:

Hocanın istemesi bile tatmin edici mantıklı hamle değil şu transferde. Ya dünyada stoper mi kalmadı gidin hadebe'yi getirin ads'de ki elemanı getirin bu kadar tepki çekmez 1.81'lik stoper nedir cannavaro musun arkadaş sen

Çevrimdışı Erman1903

Welinton'a çok sevindiğimi söyleyemem ama Fatih'e hiç üzülmedim. Bence siz de üzülmeyin, ikinci bir Necip daha çekilmez 10 sene daha olacak diye bekleyerek.  %78 pas yüzdesi ile oynuyordu, sanki 10 numara paşam. Ne hava topu var ne başka bir şey, kendi yarısahasında kaybettiği toplar da cabası. Göze çarpan hiçbir numarası olmayan topçu.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Nsakala'nın maliyeti yüzde 50 vergi oranı ile 1.275 milyon euro oldu. Bence biraz fazla. 600 650 bin bandı olsaydı daha iyi olabilirdi benim görüşüm. Tek tesellim Sergen Yalçın dönemi performansı.

Çevrimdışı murat

Welinton'a çok sevindiğimi söyleyemem ama Fatih'e hiç üzülmedim. Bence siz de üzülmeyin, ikinci bir Necip daha çekilmez 10 sene daha olacak diye bekleyerek.  %78 pas yüzdesi ile oynuyordu, sanki 10 numara paşam. Ne hava topu var ne başka bir şey, kendi yarısahasında kaybettiği toplar da cabası. Göze çarpan hiçbir numarası olmayan topçu.
mert hakan ve hakan arslanın olmadığı yerde fatih aksoy ne yapar birde öyle görmek lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu kararı hocaya bırakmak falan değil topu hocaya atmak. Kurumsal bir firma böyle bir şey yapmaz.
Yönetimler yönetemiyorsa topu başkalarına atarlar. Sergen Yalçın gitsin derse kimse bir şey demez diye bakılıyor ama yarın Welinton'ın ilk hatasından sonra, Fatih'in iyi oynayıp piyasasını arttırmasından sonra ortalık alev alev olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Açıkçası ben de giderse üzülmeyen taraftayım. Değerini bulmuşken iyi bir oyuncuyla takas yapma taraftarıyım sadece  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu basının ardını Beşiktaş yönetimleri ve taraftarı kaldırdı. Kendilerini kanaat önderi saymaya başladılar. Taraftarın bunların gazına gelmemesi lazım. Umarım yönetim bunları kullanıp gaz almaya falan çalışmıyordur  :money:

https://twitter.com/tribundergi/status/1288870176671313920

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Şimdi yeni transferler yapılırken Şampiyonlar Ligi de mi düşünülecek? Yoksa lige mi odaklı olucaz? Çünkü bakıyorum da ŞL'de gruplara gitmek abartı zor değil. Fark yaratan 1-2 oyuncuyla gruba kapağı atsak 15-20 milyon euro'yu cebe atarız.

1. elemelerde 6 takım var.. 3'ü üst tura çıkacak.

1-Beşiktaş (3rd) 54.000 (TÜRKİYE)
2-AZ Alkmaar (Abd-2nd) 18.500 (HOLLANDA)
3-Rapid Wien (2nd) 22.000 (AVUSTURYA)
4-Viktoria Plzeň (2nd) 34.000 (ÇEKYA)
5-PAOK (2nd) 21.000 (YUNANİSTAN)
6-Lokomotiva (2nd) 4.975 (HIRVATİSTAN)

Buradan çıkan 3 takım şu 5 takımla eşleşecek:

1-Rennes (Abd-3rd) (FRANSA) 14.000   
2-Krasnodar (3rd) 35.500 (RUSYA)
3-Benfica (2nd) 70.000 (PORTEKİZ)
4-Gent (Abd-2nd) 39.500 (BELÇİKA)
5-Dynamo Kyiv (2nd) 55.000 (UKRAYNA)

Güzel eşleşmeyle, doğru transferle, hazır takımla bol bol şansla imkansız değil yahu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdi yeni transferler yapılırken Şampiyonlar Ligi de mi düşünülecek? Yoksa lige mi odaklı olucaz? Çünkü bakıyorum da ŞL'de gruplara gitmek abartı zor değil. Fark yaratan 1-2 oyuncuyla gruba kapağı atsak 15-20 milyon euro'yu cebe atarız.

Güzel eşleşmeyle, doğru transferle, hazır takımla bol bol şansla imkansız değil yahu.
Bunun cevabını vereyim  :tabe:

https://twitter.com/alperbah/status/1288865025608880128

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

30 milyon euro kazanmak kolay değil ama hiç değilse 4 büyük ligden rakip yok sağlam bir orta saha ve forvet oyuncusu ile kalabileceğimizi düşünüyorum imkansız değil

Bu basının ardını Beşiktaş yönetimleri ve taraftarı kaldırdı. Kendilerini kanaat önderi saymaya başladılar. Taraftarın bunların gazına gelmemesi lazım. Umarım yönetim bunları kullanıp gaz almaya falan çalışmıyordur  :money:

https://twitter.com/tribundergi/status/1288870176671313920

Böyle komplocu tiplere kıl oluyorum. Zaten bu sis bombası, ölü taklidi vs diye benzema'yı bize transfer eden adam değil mi? Bu eleman Beşiktaş'lı bile olmayabilir. Ortalığı karıştıran takipçi kasmak için ilgi çekici şeyler yazan bi kişi.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Açıkçası ben de giderse üzülmeyen taraftayım. Değerini bulmuşken iyi bir oyuncuyla takas yapma taraftarıyım sadece  :tabe:
Benim de açıkçası Fatih Aksoydan aşırı beklentim yok.Ön libero için yetersiz. Stoper için güçsüz.Pandemi sonrası pek forma şansı da göremedi.Ancak hem yerli olmasi hem düşük maaşlı olmasi hem de bu yıl sıkışık fikstürde kullanmamız gerekebilir. Bu yüzden takas olacaksa da gercekten iyi bir oyuncuyla yapmamız gerek takası. Wellinton için değmeyebilir.

Çevrimdışı Erman1903

mert hakan ve hakan arslanın olmadığı yerde fatih aksoy ne yapar birde öyle görmek lazım.

İyi bir düz 6 numara olması için daha çok yol alması lazım abi. Ben düz oyuncadan en azından top kaybetmemesini, hava topu mücadelesi, hiç olmadı şut bloğu falan beklerim. Fatih'de bunların hiçbiri yeterli seviyede değil, kaybedilen topların mücadelesinde bile asgarinin altında bir arkadaş. 

30 milyon euro kazanmak kolay değil ama hiç değilse 4 büyük ligden rakip yok sağlam bir orta saha ve forvet oyuncusu ile kalabileceğimizi düşünüyorum imkansız değil

2 takım gidince tek takım kadar kazanılmıyo. Paralar paylaşılıyo 30 gelmez ama kemiksiz 20'si var. Bi de hayvan gibi puanımız var. 3. torbadan falan elemeye girsek 1 tane dandik averaj takımı denk gelirse oradan UEFA'ya geçip puan kasmaya da devam edebiliriz.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Ilk turda lokomotiva zagrebi ikinci turda rennes çekersek bence bir şekilde kendimizi playoffa atabiliriz. Orda ise benfica veya kievin elenmesi sonucu yine seri başı oluyoruz. Ama 10 agustos biraz geç gibi geldi antremanlar için.  Bu arada gecen sezon 1 avrupa maçı daha kazanmis olsaydik kievi gecip butun turlarda seri basi olurduk  :D
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2020, 19:53:53 kahyaoglueren ]