2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2892601 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Benim de açıkçası Fatih Aksoydan aşırı beklentim yok.Ön libero için yetersiz. Stoper için güçsüz.Pandemi sonrası pek forma şansı da göremedi.Ancak hem yerli olmasi hem düşük maaşlı olmasi hem de bu yıl sıkışık fikstürde kullanmamız gerekebilir. Bu yüzden takas olacaksa da gercekten iyi bir oyuncuyla yapmamız gerek takası. Wellinton için değmeyebilir.

Wellington'ı benim de gözüm tutmuyo ya. Benim için bi tane Wellington var. O da efsane şef Gordon Ramsey'nin Beef Wellington'ı  :D Bu arada Gordon reis de eski futbolcudur. Glasgow'da oynamış gençliğinde.

Çevrimdışı Erman1903

Açıkçası ben de giderse üzülmeyen taraftayım. Değerini bulmuşken iyi bir oyuncuyla takas yapma taraftarıyım sadece  :tabe:

Benim de açıkçası Fatih Aksoydan aşırı beklentim yok.Ön libero için yetersiz. Stoper için güçsüz.Pandemi sonrası pek forma şansı da göremedi.Ancak hem yerli olmasi hem düşük maaşlı olmasi hem de bu yıl sıkışık fikstürde kullanmamız gerekebilir. Bu yüzden takas olacaksa da gercekten iyi bir oyuncuyla yapmamız gerek takası. Wellinton için değmeyebilir.

Welinton öyle muhteşem bir defans falan değil tabi, ama iyi pozisyon alıyor ve kısa boyuna rağmen kafa toplarında etkili. Defansif aksiyon sayısı güzel. Öyle pasör bir adam falan da değil yani birçok kişinin bahsettiği gibi %82 pas yüzdesi mesela Ruiz 92,5' di. Bol bol uzun top oynuyor lakin isabeti yüksek değil. Sergen hoca büyük ihtimal kendisini 'stoperin topçu olanı' olarak görüyor. Çok da haksız sayılmaz bu konuda bakalım hayırlısı olsun, başka oyunculara da bakabilirdik lakin yine ligden birileri olurdu muhtemelen. Muhtemel oyuncular arasında öyle at deve boyu fark yok. Belki bonservissiz oyuncular düşünülebilirdi ama hoca risk almak istemedi saygı duymak lazım. Yurt dışından birilerini de Fatih takasıyla alamazdık, artık hayırlı olsun diyelim.

Çevrimiçi yaço58

2 takım gidince tek takım kadar kazanılmıyo. Paralar paylaşılıyo 30 gelmez ama kemiksiz 20'si var. Bi de hayvan gibi puanımız var. 3. torbadan falan elemeye girsek 1 tane dandik averaj takımı denk gelirse oradan UEFA'ya geçip puan kasmaya da devam edebiliriz.
Gelirler artmıştı en son minimum 25 milyon euro kasaya koyarız

Çevrimdışı mrred

Bu basının ardını Beşiktaş yönetimleri ve taraftarı kaldırdı. Kendilerini kanaat önderi saymaya başladılar. Taraftarın bunların gazına gelmemesi lazım. Umarım yönetim bunları kullanıp gaz almaya falan çalışmıyordur  :money:

https://twitter.com/tribundergi/status/1288870176671313920
Bıktık artık ya bir bitmediler. Suçu hep başkasında dış güçlerde arayan zihniyet. Yeter artık
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Böyle komplocu tiplere kıl oluyorum. Zaten bu sis bombası, ölü taklidi vs diye benzema'yı bize transfer eden adam değil mi? Bu eleman Beşiktaş'lı bile olmayabilir. Ortalığı karıştıran takipçi kasmak için ilgi çekici şeyler yazan bi kişi.
+1903
The great gig in the sky

Çevrimiçi yaço58

Ben elnenynin kalacağını bir sene daha düşünüyorum kalırsa 6 rotasyonu elneny atiba olur 8 rotasyonu ozi ve bir iyi transfer yaparsak orta saha kurgumuz iyi olur dorukhanıda direk sağ beke kaydırırız

Çevrimdışı yoruk

Kesinlikle Avrupa'ya odaklanmalıyız.Yemişim lig kupasını arkadaş.Para lazım para.Fenerbahçe Trabzonspor GS para alamayacak iken bize para gelmesi çok önemli.Zaten gelecek sene Başakşehir yine ilk 3 yapacak.Biraz derli toplu oynamak yine Şampiyonalar Ligi vizesi için yeterli olur.

Çevrimiçi yaço58

Bıktık artık ya bir bitmediler. Suçu hep başkasında dış güçlerde arayan zihniyet. Yeter artık
A sporda matem var izledim de komedi cas iki yüzlü falan diye girdiler city ile tsyi kıyasladılar komedi tam

Çevrimdışı mrred

Şampiyonlar ligine iki takım gidince paylaşılan  yayın geliri mi yoksa uefanın verdiği para mı ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

A sporda matem var izledim de komedi cas iki yüzlü falan diye girdiler city ile tsyi kıyasladılar komedi tam

Vaktin olduğunda izlersin. Rahmetli Yaşar Nuri Öztürk bu ülkenin üzerinde Atatürk ve şehitlerin ahı var demişti. Çok fena bedel ödücez. Bunlar daha iyi günlerimiz.
The great gig in the sky

Çevrimiçi kahyaoglueren

Welinton öyle muhteşem bir defans falan değil tabi, ama iyi pozisyon alıyor ve kısa boyuna rağmen kafa toplarında etkili. Defansif aksiyon sayısı güzel. Öyle pasör bir adam falan da değil yani birçok kişinin bahsettiği gibi %82 pas yüzdesi mesela Ruiz 92,5' di. Bol bol uzun top oynuyor lakin isabeti yüksek değil. Sergen hoca büyük ihtimal kendisini 'stoperin topçu olanı' olarak görüyor. Çok da haksız sayılmaz bu konuda bakalım hayırlısı olsun, başka oyunculara da bakabilirdik lakin yine ligden birileri olurdu muhtemelen. Muhtemel oyuncular arasında öyle at deve boyu fark yok. Belki bonservissiz oyuncular düşünülebilirdi ama hoca risk almak istemedi saygı duymak lazım. Yurt dışından birilerini de Fatih takasıyla alamazdık, artık hayırlı olsun diyelim.
Ben Sergen Hocanın stoper konusunda çok seçici olduğunu düşünmüyorum zaten. Su röportajda 21.50 de sergen hocaya faletteyi soruyorlar. Stoper işte diyor  :lol: Ayni zamanda ozanı sormuşlar tekrardan nasıl iyilestirdin diye vs. 26'dan itibaren konuşmalari bizim genc oyuncularla alakali tutumuyla alakali olabilir. Gereksiz baski yuklememek gerek çocuklara diyor. Belki de ridvani bu sebeple kesti.

Iki sahsa ragmen izleyebilmiştim bunu  :)
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2020, 20:15:33 kahyaoglueren ]

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Gs de avrupaya gidiyor çok iyi oldu bu, inşallah gruplara kalırlar. İyiliklerini düşündüğümden değil, 21 takımla oynanacak ligde ekstradan maç oynasınlar
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bu arada sampiyonlar ligine kalmak demek kadronun neredeyse tum maliyetinin sadece avrupadan karşılanması demek. Ustune lig de ve avrupada aldığımız tüm gelirler ekstraya girer

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Şampiyonlar ligine iki takım gidince paylaşılan  yayın geliri mi yoksa uefanın verdiği para mı ?

ŞL'de 4 tane gelir tipi var.. 1 tanesi paylaşılıyo, 1 tanesi garanti para, diğer 2'si performansa bağlı.

1- Katılım Payı -- Gruplara kalan herkese eşit verilen trink para..
2- Performans Ödülü -- Galibiyet ve beraberliğe verilen para..
3- Tur geçme parası -- Üst turlara çıkanlara verilen trink para.. Çıkılan tura göre her turda veriliyor.
4- Market pool denen havuz gelirleri --- Bu aslında yayın gelirleri ama son düzenlemeyle düştü.. Türkiye gibi ülkelerde yarı yarıya düşüş var. Bu havuzdan gelen para neye göre paylaşılıyor bilmiyorum. Eskiden bu kısım 20 milyon euro'ya yakınken artık 8-9 milyonlara düştü. Bu da paylaşılır herhalde ortadan ikiye. Ama sonuçta eski sistemde 20 alacağına şimdi zaten 8-9'a düşeni ikiye bölecekler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yayın geliri paylaşılıyor. Başarı primleri paylaşılmıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/alperbah/status/1288878697806737409

Aynen öyle orta saha ve forvete 2 taş gibi adam almalıyız muhakkak

Çevrimiçi Kartal Ç

https://twitter.com/alperbah/status/1288878697806737409

Aynen öyle orta saha ve forvete 2 taş gibi adam almalıyız muhakkak

tff harcama limitleri konusunda bize bonkör davranmayacaktır gibi geliyor. bir tane taş gibi forveti bile almaya zorlanırız.

Çevrimiçi yaço58

Stoperi gidelim bonservissiz yoshida Malatyadan takasla hadabe yapalım wellinton falan uğraşmayalım hiç

Çevrimiçi yaço58

tff harcama limitleri konusunda bize bonkör davranmayacaktır gibi geliyor. bir tane taş gibi forveti bile almaya zorlanırız.
Şu ligden düşmenin kalkması karşısında herkese sus payı olarak limitleri esnetrcrkler diyorlar birde Avrupaya giden takım limite takılacaksa Avrupada başarı nasıl gelcek geçi umurlarında olurmu orası meçhul

Çevrimdışı MUSTAFA_

O konuda rahat ol bence. Sus payı olarak limitler baya esnek olacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

ŞL'de 4 tane gelir tipi var.. 1 tanesi paylaşılıyo, 1 tanesi garanti para, diğer 2'si performansa bağlı.

1- Katılım Payı -- Gruplara kalan herkese eşit verilen trink para..
2- Performans Ödülü -- Galibiyet ve beraberliğe verilen para..
3- Tur geçme parası -- Üst turlara çıkanlara verilen trink para.. Çıkılan tura göre her turda veriliyor.
4- Market pool denen havuz gelirleri --- Bu aslında yayın gelirleri ama son düzenlemeyle düştü.. Türkiye gibi ülkelerde yarı yarıya düşüş var. Bu havuzdan gelen para neye göre paylaşılıyor bilmiyorum. Eskiden bu kısım 20 milyon euro'ya yakınken artık 8-9 milyonlara düştü. Bu da paylaşılır herhalde ortadan ikiye. Ama sonuçta eski sistemde 20 alacağına şimdi zaten 8-9'a düşeni ikiye bölecekler.
Teşekkürler
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Yayın geliri paylaşılıyor. Başarı primleri paylaşılmıyor  :tabe:
Gruplara kalırsak ne kadar vercekler 16 falan mı veriyorlar ?
The great gig in the sky

Çevrimiçi mayguntr

Elemelerde 380k, 480k veriyorlar,

Gruplara katilim : €15m
grupta galibiyet: €2,7m
grupta beraberlik: €900k
16: €9,5m
ceyrek: €10,5m

bunlar her takima direk verilen paralar.

gs gecen sene 10milyon almisti havuzdan. iki takim giderse 5-6 arasi alırız ilk turdan garanti para.

25m-30m arasi kazaniyorsun sadece gruplara katilip oynayinca. 240milyon tl yapiyor, superlig gelirinden en fazla alan 160milyon.

Çevrimdışı cursedofdragon

TS'nin cezası onanmış şampiyonlar ligine gidiyoruz.
İlk transferimizi yapmışız n'sakala bugün ki gündem böyle hemi :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gruplara kalırsak ne kadar vercekler 16 falan mı veriyorlar ?
O geçen seneydi. Bu sene yükselttiler diye biliyorum. Yaklaşık 20 milyon euro olması lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★