2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2896267 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı levitate

Kulüpler Birliği toplantısı boşa yapılmadı. Kayseri başkanı boşa toplantıyı terk etmedi. Üç büyük takımın başkanları boşa gülüp eğlenmiyorlardı. Trabzon başkanın boşa yüzü asık değildi  :tabe:
ts başkanı niye üzülmüş ki
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

en azından aleti olduğunu hatırlıyor :D
iyi malzeme verdik haydaa

bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Maşa diyorum ya pandemi sürecinde seyircili olacak dedi "höytt" dendi seyircisiz olacak dedi.
Yok ya höyttt denmemiştir.

Eyyyyyy nihat  demiştir birileri :D :D
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2020, 18:25:54 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Nihattan inciler  ünvanlar sayınlar türkçeyi yeni öğrenmiş hevesli öğrenci gibi maşallah ihaleleri garantiye alması lazım tabi :D
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2020, 18:27:48 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Gün gelecek bu rezil heriflerin hiçbiri sokağa bile çıkamıcak
The great gig in the sky

Çevrimiçi yaço58

Salgın kışın artarsa ve ligler durursa ne olacak düşündülermi acaba gerçekten merak ediyorum

Çevrimiçi yaço58

💥💥💥

SON DAKİKA - Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu: "Pandemi döneminin yaşattığı zorluklar sebebiyle küme düşme kaldırıldı."
Şampiyonda gs ilan edilsin o zaman

Çevrimdışı MUSTAFA_

Seneye 4 takım düşecek ve lig bundan sonra 20 takımla devam edecekmiş  :tabe: Çok güzel kararlar. Erkenden tüm kulüpleri batıralım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Salgın kışın artarsa ve ligler durursa ne olacak düşündülermi acaba gerçekten merak ediyorum
Yarın ola hayrola
Kervan yolda düzülür
daha sayayım mı :D
Plansızlık planı var yahu ülkede
The great gig in the sky

Çevrimdışı murat

Gün gelecek bu rezil heriflerin hiçbiri sokağa bile çıkamıcak
zaten sokağa çıkarlarsa altımıza yaparız😂zombi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ligin üstüyle altı arasında büyük uçurum olacağını ve orta sıra takımlarının artmasıyla gereksiz maç sayısının çoğalacağını düşünüyorum. Sıkışık fikstür acayip yıpratıcı olacak. Umarım geniş kadro kurabiliriz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

seneye fener 11. hadi bakayım
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdi tüm planlar devam mı yoksa yine değişecek mi? Harcama limiti de 4 Ağustos'ta açıklanacakmış. Biz bu sene baya bekleyeeğiz anlaşılan  :tabe: Seneye de yabancı kuralı uygulanmaz bu kafayla zaten deyip yabancılara yükleneceğiz gibi geliyor bana  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

seneye fener 11. hadi bakayım
Lig o kadar basitleşecek ki ilk 6 sıraya giremeyen ben büyük takımım demesin  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Maçlar hakemsiz oynansa çok eğlenceli olmaz mı ya ?
Nasılsa kural kitap tanımıyoruz hakeme gerek yok ki
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maçlar hakemsiz oynansa çok eğlenceli olmaz mı ya ?
Nasılsa kural kitap tanımıyoruz hakeme gerek yok ki
Kural bizim göbek adımız. Hakemlerimiz zaten bizim maçlarda kural uyduruyorlardı. Kural uydurulup futbolcumuza cezalar veriliyordu. Ülkede bir şey değişmedi ki. Sadece bazen yaşadığımız yeri gözümüzün içine sokuyorlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Hef hafta bir takım bay geçeceğine 22 takımla oynansın değişen bişe olmaz bu kadar saçma karar görmedim şampiyonluk kupası başak tan geri alınsın o zaman şampiyonda olmasın en fazla ülke puanı alan son 5 yılda clye gitsin böyle saçma iş mi olur

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sene Avrupa Kupalarına gitmesek daha iyi olabilirdi. 42 hafta oynanacak bir ligde Avrupa maçı oynamak ekstra yorulmak demek. Sergen Yalçın'a büyük iş düşecek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Avrupa maçlarında ve ZTK maçlarında gençlerin oynaması şart oldu
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Avrupa maçlarında ve ZTK maçlarında gençlerin oynaması şart oldu
Bu sene yetişmeyen genç de hiçbir sene gelişmez  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Kural bizim göbek adımız. Hakemlerimiz zaten bizim maçlarda kural uyduruyorlardı. Kural uydurulup futbolcumuza cezalar veriliyordu. Ülkede bir şey değişmedi ki. Sadece bazen yaşadığımız yeri gözümüzün içine sokuyorlar  :tabe:
En basit soru şu; TFF özerk bir kuruluş ise Bakanın orada ne işi var ? Bunlar o kadar yanlış şeyler ki. Birilerinin reklamı yapılsın diye oraya bakan çıkarıyorlar. Besmele çekmeden önce birini övmeye başlıyorlar artık iyice midem bulandı. Ülke futbolu dibine kadar siyasete batmış . Önce bunun bitmesi gerek. Mafya gibi her yerden bu adamlar çıkıyor bu zihniyetten gerçekten çok sıkıldım. Ülkedeki ortam 70 80 lerdeki Newyork gibi her taşın altından hep aynı zihniyet ve adamlar çıkıyor italyan mafyası gibi
The great gig in the sky

Çevrimdışı murat

Ligin üstüyle altı arasında büyük uçurum olacağını ve orta sıra takımlarının artmasıyla gereksiz maç sayısının çoğalacağını düşünüyorum. Sıkışık fikstür acayip yıpratıcı olacak. Umarım geniş kadro kurabiliriz  :tabe:
6 takım dşürüp 6 takım çıkaracaksın son iki direk düşecek diğer 4 takım play of oynayacak kazananlar kalıcak kaybedenlerde alttan aynı şekilde 2 takımla süper lig mücadelesi verecek gibi bir sistem olabilir.

Çevrimdışı mrred

5 oyuncu değiştirme hakkı seneye de olacak mı ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

En basit soru şu; TFF özerk bir kuruluş ise Bakanın orada ne işi var ? Bunlar o kadar yanlış şeyler ki. Birilerinin reklamı yapılsın diye oraya bakan çıkarıyorlar. Besmele çekmeden önce birini övmeye başlıyorlar artık iyice midem bulandı. Ülke futbolu dibine kadar siyasete batmış . Önce bunun bitmesi gerek. Mafya gibi her yerden bu adamlar çıkıyor bu zihniyetten gerçekten çok sıkıldım. Ülkedeki ortam 70 80 lerdeki Newyork gibi her taşın altından hep aynı zihniyet ve adamlar çıkıyor italyan mafyası gibi
Futbol uyuşturucu gibi bir şey ülkede. Siyasiler bunu senelerdir kullanıyor. Sadece artık bunu açık açık yapıyorlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★