2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2900107 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bir yıl öncesinde ihanet etmiştir sözlerini sıksık kullanıyordum boşuna değildi o sözlerim

geçen bir youtube programında mı ne s.a.çelikler candaş tolgaya sordu şl.den 46 milyon yuro mu aldı beşiktaş dedi evet yanıtı gelince demek 46 milyonu yediniz ha vay be deyince candaş afalladı bi an

2 Yıllık istikrarlı satış ve avrupa gelirleri bu borcu yarıya indirirdi. O paralar gelirken ayak yorgana göre uzatılsa şuan Başka şeyler konuşuyor olurduk.. Efsane olacakken kestane olmayı tercih ettti.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bana taraftardan tepki gelince geri adım atılmış gibi geldi  :tabe:

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1288411410389762048

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

bence feguli ligdeki en etkili efektif kanat elemanıdır herif arız olmasa bu lige düşmezdi liglerin ilk yarısı serip ikinci yarıları uçuşa geçiyo  istikrarsız bir tip ama çok etkili gesenin hakemler ve tff.den sonra en etkili silahı feguli.

töre bizim 4 isimden de daha etkili burnu da sürttü şayet dizi kötü durumda değilse rahat iş görür bırak töreyi filan bizim q7 bile mevcut 4 kanattan fazla katkı veriyordu
feguli de top kendisine gelince oynayan onuda rolantide yapan bir tip kendini zorlasa bir aidiyet ile çabalasa çok daha fazlasını üretebilir. Çok yetenekli ama yatan adam yerine daha az yetenekli ama canla başla çalışanı tecih ederim

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bana taraftardan tepki gelince geri adım atılmış gibi geldi  :tabe:

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1288411410389762048

Ayıp ya çocuklardan indirim istemek.

Çevrimdışı cursedofdragon

bi önceki sene 5 milyon yuro kar açıklayan takımın üstüne dewasa gelirler elde ederken takip eden sene 300 milyon tl zarar etmesi normal değildir.

Yayıncı kuruluş,Şampiyonluk,Şampiyonlar ligi gelirleri,Sponsor,Şampiyonlar ligi galibiyet primleri daha say say bitmez 200 milyon € girdi kasaya öyle oyuncu filanda almadık çoğu kiralıktı gelecek sene klüp zarar açıkladı.

Nereye gittiğini bilen yok paraların.
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2020, 13:49:42 cursedofdragon ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Müthiş Performans Helal Olsun Sergen Hocaya gerçekten böyle bişey beklemiyordum ben..

https://twitter.com/OptaCan/status/1288423271126446080

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şampiyonluk,Şampiyonlar ligi gelirleri,Sponsor,Şampiyonlar ligi galibiyet primleri daha say say bitmez 150 milyon € girdi kasaya öyle oyuncu filanda almadık çoğu kiralıktı gelecek sene klüp zarar açıkladı.

Nereye gittiğini bilen yok paraların.
Üstüne bir de Cenk'i sattık. Demek ki futbolcu maaşları + bonusları + menajer ücretleri doğru söylenmemiş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Üstüne bir de Cenk'i sattık. Demek ki futbolcu maaşları + bonusları + menajer ücretleri doğru söylenmemiş  :tabe:

Bir de o var 23 milyon €'ya cenki sattık.

Paralar nerde ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

yeni mi farkına vardınız biz size zamanında çok söyledik adam çalıyor dedik.paralar nerde FO dedik.

Beşiktaş başkanını bir şey itham etmekle suçlandık.

Adam soydu soğana çevirdi kaçtı gitti.
bir kişiyi suçluyorsan ispat edeceksin. Öyle istediğin gibi birine çamur atamazsın. Beşiktaşın bir yönetimi, delegeleri divan kurulu denetleme kurulu var onların görevi bir usulsüzlük varmı yokmu onların işi.bu iş biraz siyaset. Şimdi çebi ve ormanın arası limoni. Açıkçası ne kadar beşiktaş haklarını korumalk için uğraşıyorlar bilinmez. Aynı çebi fikret orman döneminde yıldırım demirörene hesap soracaktı şimdi 3 kuruş yardım için demeiröreni aklıyor fulya davasında. Gerçi o fulya müteahhiti de trabzonlu işin içinde hemşericilikte vardır. Çebi içinde trabzon ve trabzonlu olunca pek sağlam duramıyor.

bir kişiyi suçluyorsan ispat edeceksin. Öyle istediğin gibi birine çamur atamazsın. Beşiktaşın bir yönetimi, delegeleri divan kurulu denetleme kurulu var onların görevi bir usulsüzlük varmı yokmu onların işi.bu iş biraz siyaset. Şimdi çebi ve ormanın arası limoni. Açıkçası ne kadar beşiktaş haklarını korumalk için uğraşıyorlar bilinmez. Aynı çebi fikret orman döneminde yıldırım demirörene hesap soracaktı şimdi 3 kuruş yardım için demeiröreni aklıyor fulya davasında. Gerçi o fulya müteahhiti de trabzonlu işin içinde hemşericilikte vardır. Çebi içinde trabzon ve trabzonlu olunca pek sağlam duramıyor.

Suçunu ispat etmek benim görevim değil o suçsuz olduğunu ispatlaması gerekiyor hem taraftar gözünde hem kongrede ibra edilmedi.FO cevap veremiyor bizim sorduklarımızı istersen sen cevap ver merak edioyuruz paralar nereye gitti ? Klüp 5 milyon € kar açıkladı o sene sonrası Cenk'i sattık 23 milyon €'ya.Şampiyonluk geliri,Şampiyonlar ligi geliri 2.ci olanın gelirinide aldık,Şampiyonlar liginde galibiyet 1.5 milyon € ordan aldık,Sponsor,Yayıncı kurulus ve sponsorlar klübün kasasına yaklaşık 200 milyon € girdi.Aldığımız oyuncularda kiralıktı klüp 1 sene sonra nasıl oldu zarar açıkladı madem suçlama olarak görüyorsun açıkla hepimiz bilelelim kimseye çamur atıldığı filan yok yani.Bence siz dikkat edin savunduğunuz kişiyi.Demirörene hesap soracak olan orman'dı sormazsam namerdim dedi sen olayları karıştırıyorsun.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ya inanamuyorum, bahsi gecen yeni formalar gercek diyorlar, böyle birseye nasil izin verilir ???
Beyaz formaya Beşiktaş armasi değil Sivasspor armasi taksınlar veya Antalyaspor arması taksınlar oldu olacak

Şaka gibi yahu Sivasspormuyuz biz kırmızı beyaz forma nedir yahu :money:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Böyle bir şey olabilir miydi? Lütfen olsundu  :)

https://twitter.com/sakalligazeteci/status/1288426156371382273
Mirin yerine Rocoyu verelim abimize :icool:

Mirin kalsın Hem Rocodan daha iyi hemde maaşı daha az :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mirin yerine Rocoyu verelim abimize :icool:

Mirin kalsın Hem Rocodan daha iyi hemde maaşı daha az :bandit:
Roco indirimi kabul etmemiş. Sözleşmeyi feshetmek için gün sayıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Bir de o var 23 milyon €'ya cenki sattık.

Paralar nerde ?
Ağustos ayında inceleyen kuruluş raporları açıklayacak deniyordu. Onunla ilgili herhangi bir gelişme var mı acaba?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ağustos ayında inceleyen kuruluş raporları açıklayacak deniyordu. Onunla ilgili herhangi bir gelişme var mı acaba?
Mali kongrede açıklanacağını söyledi başkan ama kongre yapmak için henüz devlet izin vermiyormuş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

pandemi yüzünden durmuşlar
bipbipbupbup

Mali kongrede açıklanacağını söyledi başkan ama kongre yapmak için henüz devlet izin vermiyormuş  :tabe:

kongreye izin yok ayasofya cami'de 350 bin kişiye izin var.  :ebebe:

Çevrimiçi murat

Suçunu ispat etmek benim görevim değil o suçsuz olduğunu ispatlaması gerekiyor hem taraftar gözünde hem kongrede ibra edilmedi.FO cevap veremiyor bizim sorduklarımızı istersen sen cevap ver merak edioyuruz paralar nereye gitti ? Klüp 5 milyon € kar açıkladı o sene sonrası Cenk'i sattık 23 milyon €'ya.Şampiyonluk geliri,Şampiyonlar ligi geliri 2.ci olanın gelirinide aldık,Şampiyonlar liginde galibiyet 1.5 milyon € ordan aldık,Sponsor,Yayıncı kurulus ve sponsorlar klübün kasasına yaklaşık 200 milyon € girdi.Aldığımız oyuncularda kiralıktı klüp 1 sene sonra nasıl oldu zarar açıkladı madem suçlama olarak görüyorsun açıkla hepimiz bilelelim kimseye çamur atıldığı filan yok yani.Bence siz dikkat edin savunduğunuz kişiyi.Demirörene hesap soracak olan orman'dı sormazsam namerdim dedi sen olayları karıştırıyorsun.
yeni türkiyeye adapte olmuşsun. Kanun suçu ispat edilene kadar herkes suçsuzdur ama malesef bizde suçsuzluğunu ispat edene kadar suçlusun şeklinde. Anç fikret orman yönetiminde değilmiydi?seçime girerken farklı birşey mi savunuyordu?inandığın gibi yaşamazsan yaşadığın gibi inanırsın.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/MadidAsper/status/1288390963799392256
hmm

ergen hadebe bizim maçlarda fena değildi haa

Welinton yerine tercih ederim  :tabe: Hem hızlı hem de genç  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

Roco indirimi kabul etmemiş. Sözleşmeyi feshetmek için gün sayıyor  :tabe:
bizden aldığının yarısını bulamaz da kalan alacağını da alıp giderse aynı hesaba denk gelir. Yönetim bu işte biraz acemi gibi davranıyor. Bu durumda olanlara kulüp bulacaksın maaşının yarısı vs bir şekildaha a zararla çıkmanın yollarını arayacaksın. Adamı hem salıyorsun hem parasını ödüyorsun olacak şey değil.

yeni türkiyeye adapte olmuşsun. Kanun suçu ispat edilene kadar herkes suçsuzdur ama malesef bizde suçsuzluğunu ispat edene kadar suçlusun şeklinde. Anç fikret orman yönetiminde değilmiydi?seçime girerken farklı birşey mi savunuyordu?inandığın gibi yaşamazsan yaşadığın gibi inanırsın.
Yeni Türkiye filan bilmem ben.Şöyle düşün kimse seni neden bir şey ile itham etmiyor ? Beni niye etmiyor ? Ateş olmayan yerden duman çıkar mı ? Biri beni hırsızlıkla suçlasa sinirlenir hemen ispat ederim ? Halka açık şirketsin her şey şeffatı hani bütün harcamalar meydan da değil mi ? Neden ispat edemiyor ? Senin bir şirketin var geçen sene 5 milyon € kar elde etmiş gelecek sene gelirlerin 2-3 katı artmış ama şirketin zarar açıklamış şirketine yaptığın harcama yok ? Ne yapacaksın şüphelenmeyecek misin ? Şirketimi hortumlamışlar demeyecek misin ?
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2020, 14:46:10 cursedofdragon ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

bizden aldığının yarısını bulamaz da kalan alacağını da alıp giderse aynı hesaba denk gelir. Yönetim bu işte biraz acemi gibi davranıyor. Bu durumda olanlara kulüp bulacaksın maaşının yarısı vs bir şekildaha a zararla çıkmanın yollarını arayacaksın. Adamı hem salıyorsun hem parasını ödüyorsun olacak şey değil.
Eleştirdikleri eski yönetimin bile yapmadığı şeyi yapıyorlar. Yarı parasına rahat elden çıkarırsın ama yönetim risk almayı tercih ediyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★