2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2897497 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

neden tepkimi yedin :D
genç arkadaşlar bir iki doğru hamle yapıp kurtarış yapınca hemen bak nerde duracağını biliyor derler :)
ama bence kalecinin nerde duracağını bilmesi sadece kaleyi doldurmasıyla ölçüdür nerde duracağını bilen kaleci kaleyi doldurur
kale herkesin gözünde küçülür. bilmeyen kaleciyle o kale çok büyür. bu sadece bilgiyle olmuyor verdiği güvenlede alakalı
zaman ister

tepki değil de hemen herkes aksini düşünüyor

murat çok genç değil en çok da o aksini düşünüyor  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

tolgayla sampiyon olduk biz, kac tane hata yapti, dediginiz gibi tecrubeli bir kaleci ile beraber, ust uste hata yaparsa dinlendirebilmek acisindan beraber goturebilirler gibi. gidip 1 milyona alacagimiz kalecinin cok iyi performans verecegini dusunmuyorum.

begovic vs ayarinda biri icin senelik 2-2.5 vermemiz gerekecek onu da almayacaklar, o zaman ne gerek var 1.5-2 karius gibilerine vermeye diye dusunuyorum ben.

olurda sezonu gotururse ersin, ve kalecimiz olursa onumuzdeki 5-6 sezon mukemmel bir sey basarmis oluruz. iki sene sonra baktik olmadi, bir ust seviyeye cikamiyor, iki sene boyunca kaleye harcamadigin parayi kaleye harcar olmus iyi bir kaleci alirsin.

son 10 yilda kaleye o kadar para harcadik, ersin hangisinden kesin olarak kotu performans verir diyebiliyoruz.
birinci kaleci olsun yada olmasın demedim bu mesajda sadece şapkayı önümüze koyup düşünmemiz lazım 19 yaşında bir çocuğa kaleyi bırakıp devam edebilirmiyiz ilk yediği hatalı golde mağlup olursak taraftar kızgın yağda pişirecek bunu göğüsleyebilirmi.
kolay değil 19 yaşında birini kaleye koymak bu diğer mevkilere benzemiyor. telafisi olmayan bir yerde duruyor.

Çevrimdışı tangaz

tolgayla sampiyon olduk biz, kac tane hata yapti, dediginiz gibi tecrubeli bir kaleci ile beraber, ust uste hata yaparsa dinlendirebilmek acisindan beraber goturebilirler gibi. gidip 1 milyona alacagimiz kalecinin cok iyi performans verecegini dusunmuyorum.

begovic vs ayarinda biri icin senelik 2-2.5 vermemiz gerekecek onu da almayacaklar, o zaman ne gerek var 1.5-2 karius gibilerine vermeye diye dusunuyorum ben.

olurda sezonu gotururse ersin, ve kalecimiz olursa onumuzdeki 5-6 sezon mukemmel bir sey basarmis oluruz. iki sene sonra baktik olmadi, bir ust seviyeye cikamiyor, iki sene boyunca kaleye harcamadigin parayi kaleye harcar olmus iyi bir kaleci alirsin.

son 10 yilda kaleye o kadar para harcadik, ersin hangisinden kesin olarak kotu performans verir diyebiliyoruz.

fabri

hem bir milyona yorumuna yanıt hem son satırına :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi kahyaoglueren

Ligin 21 takımla oynanması demek zaten dar kadro kuracağız avrupa olacak ligler gec baslayacak sezon sonu avrupa şampiyonası var iyice fiksturun yogunlasmasi demek.

Ayrıca yayın gelirlerinin daha fazla bölünmesi demek. Herkesle iyi olmak zorunda degiliz.

Çevrimiçi Necmi

tepki değil de hemen herkes aksini düşünüyor

murat çok genç değil en çok da o aksini düşünüyor  :D
muratmı bana göre dünkü çocuk :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

ben sadece varsayıma bir varsayım eklerim o da şu diyelimki 1 milyar kredi çektin ödeme süresi 5 yıl ilk 2 yıl faiz ödenecek 3 yılda anapara ödenecek olsun ödenecek para 1,4 civarına filan denk gelir ilk 2 yıl 200 200 öderken son 3 yıl 333er ödersin ve yük ciddi artar. yayıncı yan çizerken gelirler erirken ve bunun olacağı kesinken bu anlaşmayı yapmak benden sonra tufan demektir ve fikret orman bunu yapmıştır hatta onla da yetinmeyip üstüne 300 milyon daha kredi çekip mum dikmiştir zaten ödeyemeyeceği gün gibi ortadayken de 3 ay sonra kaçıp gitmiştir. bu anlaşma seneye bizi kayyumluk yapar bankalar gelir çökerler.
son üç yıl ne ödeneceğini bilmiyoruz
kaldıki ben zaten bu yapılandırma olayına pek sıcak bakmadım
bankaların kendi alacaklarını kurtarma operasyonu olarak gördüm
eğer 300 M kredi çekildiyse bunu o zaman 200 M deniyordu şimdi 300 oldu
buda gitmeye karar vermişler kendi alacaklarını kurtarma operasyonu olmuş derim
tıpkı Çebide giderken kendi alacaklarını gelen paradan tahsil edip gittiği gibi.
yapılandırma bir tek tatmin edici olurdu oda bütün borçları kapsayarak bir yapılandırma
yapılacaksa tatmin ederdi bu şekilde olduğunda kendini cendereye sokarsın.
alacaklar borcu öderdi senin ödeyeceğin borç olmazdı ondan sonra ne yapayım kuru ekmek bulur onu yerim bulamadımmı aç yatarım deme şansımız vardı
ne kazanırsan onu harcarsın ama öyle olmadığı görünüyor. en başta dediğim gibi bu bankaların parasını kurtarma operasyonuydu

Çevrimdışı tuncaboylu

birinci kaleci olsun yada olmasın demedim bu mesajda sadece şapkayı önümüze koyup düşünmemiz lazım 19 yaşında bir çocuğa kaleyi bırakıp devam edebilirmiyiz ilk yediği hatalı golde mağlup olursak taraftar kızgın yağda pişirecek bunu göğüsleyebilirmi.
kolay değil 19 yaşında birini kaleye koymak bu diğer mevkilere benzemiyor. telafisi olmayan bir yerde duruyor.
Casillas Real'in kalesine geçtiğinde 18 yaşındaydı. O dönem "Los Galacticos kuruyoruz, kalede bu tıfıl mı oynayacak" diyebilirlerdi. Paraları mı yoktu, vardı elbet?

Bunu tercih ettiler ve 15 sene kaleci sıkıntısı yaşamadılar. Courtouis, De Gea vs, bir dolu yıldız kaleci 19 yaşında dünyanın sayılı takımlarında ilk 11 oynamaya başladılar.

Taraftar sabırlı olacak, çaremiz yok. Trabzonspor gibi yamyam taraftara sahip bir kulüp bile Uğurcan'a şans verdi, 25 milyon Euro'lar konuşuluyor şimdi.

Ersin'in arkasına 30'luk bir veteran konur, morali düştüğünde o 3-4 maç devreye girer.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/ajansbesiktastr/status/1288093043254386690
Altınordu kadar overrated bir takım yok herhalde.

10 senedir oyuncu yetiştireceğiz diye proje satıyorlar. Cengiz ve Çağlar dışında çıkardıkları bir tane elle tutulur adam yok.

Çevrimiçi Necmi

Casillas Real'in kalesine geçtiğinde 18 yaşındaydı. O dönem "Los Galacticos kuruyoruz, kalede bu tıfıl mı oynayacak" diyebilirlerdi. Paraları mı yoktu, vardı elbet?

Bunu tercih ettiler ve 15 sene kaleci sıkıntısı yaşamadılar. Courtouis, De Gea vs, bir dolu yıldız kaleci 19 yaşında dünyanın sayılı takımlarında ilk 11 oynamaya başladılar.

Taraftar sabırlı olacak, çaremiz yok. Trabzonspor gibi yamyam taraftara sahip bir kulüp bile Uğurcan'a şans verdi, 25 milyon Euro'lar konuşuluyor şimdi.

Ersin'in arkasına 30'luk bir veteran konur, morali düştüğünde o 3-4 maç devreye girer.

genç olmaz diye bir kural yokki çok iyi bir kaleci olur 18 dede koyarsın gelir kaleyi alır yürür gider
ama bir kaleci bekleyelim olsun diye birinci kaleci yapılmaz.
unutma istisnalar kaideyi bozmaz. istisnadan örnek yapılmaz. sen casilyas dersin ben binlerce kaleye konmuş yok olmuş yetenek bulurum
bin tane deneyip bir tane iyi sonuç elde ettiğinde bak oluyormuş denmez :D
bizim en büyük sorunumuz bu zaten Beşiktaşıda realle barçayla mukayese ediyoruz bak onlar yapıyor diyoruz
onlar yapar 18 yaşındaki oyuncuya gözlerini kırpmadan 100 M euroda verirler.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Altınordu kadar overrated bir takım yok herhalde.

10 senedir oyuncu yetiştireceğiz diye proje satıyorlar. Cengiz ve Çağlar dışında çıkardıkları bir tane elle tutulur adam yok.

Doğru diyorsun abi çok güzel reklam yapıyorlar, güzel futbolda oynamıyorlar. Anlamadım nasıl bi algı oluştuysa.

Çevrimdışı cursedofdragon

transferle alakalı hiç konuşmuyorum mesela öyle noktadayım ki yapacakları her transferi başarı olarak göreceğim.
ortalama oyuncu bile büyük iş olur.
tek isteğim ağlamasınlar birde rakipleri şişirip durmasınlar. kimseye karanfil dağıtmak mecburiyetinde değiller
rakipler fırsatı yakaladığında bizi bir kaşık suda boğarlar. başarılı olmakla olmamak arasındaki fark minimum 50 M euro
75-80 e kadar çıkar mevcut gelirlerinin en az üçte ikisi oluyor kimseye boncuk dağıtacak durumda değiliz.

fo gibi yapmazlar herhalde sabah akşam ali koc geldi mizyon geldi füzyon geldi.

Türk futbolu rahatladı vs yalamazlar herhalelde.

Ahmet Nur Çebi: "Son seçimde beyaz yalanlar değil, şeffaflık tercih edildi. Ben şeffaf olmaya devam edip sorunları her fırsatta söylemeye devam edeceğim..”

Çevrimiçi Necmi

Ahmet Nur Çebi: "Son seçimde beyaz yalanlar değil, şeffaflık tercih edildi. Ben şeffaf olmaya devam edip sorunları her fırsatta söylemeye devam edeceğim..”
şeffaflık sadece sorunları söylemek değildirki.

şeffaflık sadece sorunları söylemek değildirki.

sorunları söylemekle yetinmiyorlar ki zaten ellerini ceplerine atıyorlar kampanya yapıyorlar.
Durum tespiti yapıyorlar yapılanları acıklıuyorlar ağlamak olarak nitelendiriliyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

sorunları söylemekle yetinmiyorlar ki zaten ellerini ceplerine atıyorlar kampanya yapıyorlar.
Durum tespiti yapıyorlar yapılanları acıklıuyorlar ağlamak olarak nitelendiriliyor.
İlk söylediklerinde herkes anladı zaten, devamlı söyleyince antipatik olmaya başladı artık.

Bu kadar dillendirirsen, transfer de yapamazsın. Teklif götürdüğün adamlar, bunlar paramı veremez diyip rakiplerini tercih eder.

Mesela Gökhan'a Fenerbahçe bizden aşırı fazla para mı verdi de gidiyor? Hiç sanmıyorum?

İlk söylediklerinde herkes anladı zaten, devamlı söyleyince antipatik olmaya başladı artık.

Bu kadar dillendirirsen, transfer de yapamazsın. Teklif götürdüğün adamlar, bunlar paramı veremez diyip rakiplerini tercih eder.

Mesela Gökhan'a Fenerbahçe bizden aşırı fazla para mı verdi de gidiyor? Hiç sanmıyorum?

Aynı şeyleri söylemiyorlar halen ljajic'e 4.5 milyon € daha bonservis bedeli verilmediğini biliyor muyduk ? Yada n'koudouya başkanın dediği gibi önceki ler yemiş gelen ödesin demiş.Ben antipatik bulmuyorum.

Dillendirme ile transferin alakası yok taraftarı daha önce ki yönetim beyaz  yalanlarla kandırdığı için mevcut yönetim durumu acıklıyor transferleri görünce şaşırmayın diyor batığız diyor bunda anormal bir durum göremiyorum.Bizi teklif edenlerle yola devam ederiz parayı seçenler gitsinler.

Gökhan konusunda başkana göre daha fazla veren var saygı duyarım diyor bizim bütçemiz bu diyor çıkan haberlere göre yarı yarıya fark var biz 700-800 bin € vereiblirken fener 1.8 veriyormuş.

Çevrimdışı sametbagan

neden tepkimi yedin :D
genç arkadaşlar bir iki doğru hamle yapıp kurtarış yapınca hemen bak nerde duracağını biliyor derler :)
ama bence kalecinin nerde duracağını bilmesi sadece kaleyi doldurmasıyla ölçüdür nerde duracağını bilen kaleci kaleyi doldurur
kale herkesin gözünde küçülür. bilmeyen kaleciyle o kale çok büyür. bu sadece bilgiyle olmuyor verdiği güvenlede alakalı
zaman ister
İşte o duracağı yeri tam anlamıyla öğrenmesi için en az 50 lig maçına çıkması lazım.Sen de benim dediğim gibi fb maçını tek başına aldı demişsin.
 hatalı gol yediği antalya ve kayseri maçı en az 3-4 farkla galip geleceğimiz  maçlar ne yazık ki mağlubiyetle bitti.kasımpaşa maçını da son anda aldık.üstelik orda da ersin maç 2-1 kasımpaşa önde iken kritik bir kurtarış yaptı.Yani kısaca ersin bize 2 maç kaybettirir ama en az 5-6 maç da kazandırır.Olaya böyle bakmak lazım.

Çevrimdışı doganay

Gökhan gönüle o paralar verilmez bu saatten sonra. Adam zaten 30 dk oynayıp sakatlanip çıkıyor genelde. seneye bir yaş daha atmış olacak , garanti para vererek risk alınamaz.
Cogu miktar mac başı üzerinden yapılması mantıklı, kendisi de sakatlandığıni bildiği için garanti miktari yüksek istiyor tabi.
Teklifimizi kabul ederse devam etsin . Yoksa emekleri için teşekkürler

Çevrimdışı tangaz

adalı gelseydi şu söylemlerin hiç birine şahit olmayacaktık belki şampiyon bile olurduk basacam parayı bir santrafor bir de 8 numara alacam diyordu  :icool:

Çevrimdışı murat

Şöyle bir algı var Trabzonspor şampiyonlar ligi ön elemedine gidiyor Beşiktaş Trabzonspor gidemezse yerine gidiyor diye ama durum tam tersi şu an Beşiktaş şampiyonlar ligi ön elemesine gidiyor hak bizim TS geri döndürmeye çalışıyor.

Çevrimdışı doganay

Nezaman açıklanacak bu CAS' tan ts durumu, belirsizlik bitsede herkes işini bilse biran önce.

Çevrimdışı tuncaboylu

Aynı şeyleri söylemiyorlar halen ljajic'e 4.5 milyon € daha bonservis bedeli verilmediğini biliyor muyduk ? Yada n'koudouya başkanın dediği gibi önceki ler yemiş gelen ödesin demiş.Ben antipatik bulmuyorum.

Dillendirme ile transferin alakası yok taraftarı daha önce ki yönetim beyaz  yalanlarla kandırdığı için mevcut yönetim durumu acıklıyor transferleri görünce şaşırmayın diyor batığız diyor bunda anormal bir durum göremiyorum.Bizi teklif edenlerle yola devam ederiz parayı seçenler gitsinler.

Gökhan konusunda başkana göre daha fazla veren var saygı duyarım diyor bizim bütçemiz bu diyor çıkan haberlere göre yarı yarıya fark var biz 700-800 bin € vereiblirken fener 1.8 veriyormuş.

Önceki yönetim de ilk geldiğinde aynı şeyleri söylüyordu, Fikret Orman ilk 6 ay boyunca yanan eve girdik muhabbeti yapmaktan vazgeçmedi.

İnsanlar ekonomik durumun kötü olduğunun farkında. Aklı başında taraftarın da büyük bir transfer beklentisi yok, Gökhan Töre, Sinan Bolat isimlerini okuyan adam, kimin gelmesini umar zaten?

Ama başkan 3 aydır Vida'nın maaşı, Ljajic'in maaşı diye açıklama yapıp duruyor. Anladık artık, tamam. Senin maaş ödeyemez halde olduğunu bu kadar söylemen, transferde (alırken de satarken de) elini zayıflatır.

Medyada duyuyor musun Tolgay'ın maaşı şu kadar, Gustavo 36 yaşına kadar 3 milyon Euro alacak, Galatasaray'ın maaş yükü 50 milyon Euro açıklamalarını?

Bizim maaşlar Galatasaray'dan %60, Fenerbahçe'den %30 daha az. Ama sürekli biz bahsediyoruz bu konudan.

Çevrimdışı tangaz

Nezaman açıklanacak bu CAS' tan ts durumu, belirsizlik bitsede herkes işini bilse biran önce.

galiba perşembe açıklanacak ayın 3üne 4üne dek açıklansa yeter zaten harcama limitleri de o zaman belli olacak.

Çevrimiçi yaço58

https://www.transfermarkt.com.tr/stefan-schwab/profil/spieler/79612
Orta saha için nasıl olur bonservissiz bu sezon 9gol 10 asist yapmış mensah falan kovalayacağımıza mensahı alabileceğimizi düşünmüyorum zaten kayseri gsye verir bize yine vermez