kimse hakim değil aslında ama cümle ilk 2 yıl ana para ödemesiz total 5 yıl ödeme diyor bu ifadenin hiç bir yerinden son 3 yıl sadece anapara ödenecek faiz kalmayacak anlamı çıkmaz 
diğer taraftan toplam yapılandırma ne kadar yıl yıl ödeme tutarları nedir bir bilen yok açıklanan bişey yok bunları bilsek total gelirden geriye kalanı görüp ona göre kime sallayacağımızı daha iyi biliriz. mevcut yönetime fikret ormanın yarattığı gelirlere mi güvenerek geldiler demek işin adam kayırmacası hangi geliri bırakmış acaba bırakmış mı bilen yok.
doğru bir açıklamada yapılmadı sadece varsayıyoruz biz o faiz oranlarıyla ilk iki yılda ödenen faiz faiz kısmını bitirir
gibi. birde yapılanma için hangi gelirler temliklendi bunuda bilmiyoruz. kaldıki birçok sponsorluk bu yıl bitti.
hepsi yenilenecek herhalde olmayan sponsorluğa temlik konmamıştır.
birşeyide unutmamak gerekiyor tff nin açıkladığı harcanabilir maaş bütçesinin yapılandırma ile alakası yok. o nedenle
gelirimiz artmazsa maaş bütçemizde artmaz.
gelirleremi güvenip geldiler lafı adam kayırmacalık değil bu giderler belliydi bunu görerek gelmedilermi şimdi ağlamanın mantığı varmı sanki süprizle karşılaşmışlar gibi. elbette kolay kulüp devralmadılar zaten kolay durumda olsaydı önceki yönetim gitmezdi.
ama hiç birşey yapmamak sürekli ağlamakla bu kulüp yürümez. koldaki kaldeyi sırta taşımak sırttaki beko yu göğüse almak sponsor bulmak değildir.
geldiklerinden beri anlatmaya çalıştığım şey büyük bir taraftar desteğiyle geldiler bu rüzgarı arkalarına alıp
yeni bir sıçrayış yaratabilirlerdi ama bunu yapmak yerine sürekli ağlayıp mevcut desteklerinide kaybetmeyi seçtiler.
attıkları her adım Beşiktaşı küçültüyor. sıradan bir anadolu takımına döndürüyor. bu parayla alakalı değil
zihniyetle alakalı bir durum.
birşey ler yaparsın başarılı olursun yada olamazsın ama derizki mücadele ediyorlar yok öyle birşey yada varsada ben göremiyorum.
bu dünyada güçlü görünen primi alır sürekli mağduriyet politikasıyla hiç bir yere varılmaz.