2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2897999 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı levitate

Abi boyd un maaş biraz düşürülse aslında öyle kaldırılıp çöpe atılacak adam değil, bu sene bir şekilde takım bi ritim tutturumadı ama ben  boş topçu olduğunu düşünmüyorum özgüven önemli bişey boyd kazanamadı onu..

Rıdvan'nın oyun stili çok güzel aslında Benfica falan bu tarz oyuncu çıkarsa 2 senede 70 e saplar avrupaya ama dediğin gibi bazen  fazla özgüven hatayı beraber getiriyor ama geleceği olan bi oyuncu.

boyd'u ne kadar gömsekte 2 hocada çok beğendiğini söyledi ilginç
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Destek olalım da küme düşme olmamasından bizim başkana ne yani gerçekten anlamıyorum Bi insan bunu düşünmez bile onca dert tasa varken banane yani kim düşmüş kim çıkmış ben Beşiktaşa bakarım artı 21 takımlı ligi bu futbol ekonomisi kaldıramaz yani başkanın iletişimde sıkıntısı var ciddi manada geçen Sergen hoca söylemiş ts gitsin nezaketrn demiştir olabilir sonra başkan çıkıyor oda aynısını diyor yav bizene konuşma bile o konuyu ts sanki durduk yere ceza aldı ligde haksız rekabet yarattı ceza aldı tabi biz gideceğiz kim gidecek bu konuları konuşması iletişimsizliği gösteriyor maalesef

göztepe başkanı kulüpler birliği başkanlığını bırakacak deniyor acaba ANÇ bu role mi oynuyor da herkese mavi boncuk dağıtıyor  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi mayguntr

Üstelik fener maçını tek başına aldı diyebilirim.Bu yaşta bir kaleci ilk defa bir derbi maçına çıkıyor ve ilk yarı en az 3-4 tane net kurtarış yapıyor.Sanırım biz ersine yeterince hakkını vermiyoruz.Herkes yer tutamıyor falan diyor ama bence yanlış.Kasımpaşanın son golünü bi izleyin o topun öyle falso alması gerçekten mucize ikincisi fener maçında defanstan seken bir top çıkardı aynısını bizim kolsuz karyus içeri almıştı.Üstelik bunu yaparken çok basitmiş gibi gösteriyor bize.Öyle topu kurtardıktan sonra artisliğine atlayıp zıplamıyor boş yere.Bence iyi kaleci ersin.İlerde çok iyi bir kaleci olabilir ama sürekli oynaması lazım.
bence de iyi kaleci ersin, bir de kaleciye bakarken tiplemesine bakmak lazim,
de gea - courtois mesela,
de gea kedi kalecidir, ucar kacar, hayvan gibi refleksi vardir, ama kucuktur yer tutamaz,
courtois - buyuk kaleci, iyi yer tutar, cok cevik degildir ama cok iyi uzanir, alan kaplar,  hava toplarinda cok az hata yapar.

ersin courtois gibi kaleci, oynaya oynaya bizim takimin kalecisi olabilir, yeter ki hatalarindan ders cikarsin, biraz da cevikligini arttirsin.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

de gea kedi kalecidir, ucar kacar, hayvan gibi refleksi vardir, ama kucuktur yer tutamaz,
courtois - buyuk kaleci, iyi yer tutar, cok cevik degildir ama cok iyi uzanir, alan kaplar,  hava toplarinda cok az hata yapar.

ersin courtois gibi kaleci, oynaya oynaya bizim takimin kalecisi olabilir, yeter ki hatalarindan ders cikarsin, biraz da cevikligini arttirsin.

De Gea nın küçük olduğuna emin miyiz ya.. Bence 1,90 rahat vardır.

Çevrimdışı tangaz

idmanlarda iyidir muhtemelen maç performansı farklı meziyettir mesela pandemi dönüşü diaby idmanlarda bariz fark koymuş takımdakilere acaip formda ve fit dönmüş hocada ilk maç antalyada onu sahaya sürdü adam bildiğin döküldü sonra herkes vay efendim neden oynattın maç hocaya yazar vbvb dedi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aslında  adam eksiltebilen ayakları düzgün ve hızı olan oyuncu iş yapmaması biraz tuhaf seneye inşallah yapar

Çevrimiçi Necmi

kimse hakim değil aslında ama cümle ilk 2 yıl ana para ödemesiz total 5 yıl ödeme diyor bu ifadenin hiç bir yerinden son 3 yıl sadece anapara ödenecek faiz kalmayacak anlamı çıkmaz  :tabe:

diğer taraftan toplam yapılandırma ne kadar yıl yıl ödeme tutarları nedir bir bilen yok açıklanan bişey yok bunları bilsek total gelirden geriye kalanı görüp ona göre kime sallayacağımızı daha iyi biliriz. mevcut yönetime fikret ormanın yarattığı gelirlere mi güvenerek geldiler demek işin  adam kayırmacası hangi geliri bırakmış acaba bırakmış mı bilen yok.
doğru bir açıklamada yapılmadı sadece varsayıyoruz biz o faiz oranlarıyla ilk iki yılda ödenen faiz faiz kısmını bitirir
gibi. birde yapılanma için hangi gelirler temliklendi bunuda bilmiyoruz. kaldıki birçok sponsorluk bu yıl bitti.
hepsi yenilenecek herhalde olmayan sponsorluğa temlik konmamıştır.
birşeyide unutmamak gerekiyor tff nin açıkladığı harcanabilir maaş bütçesinin yapılandırma ile alakası yok. o nedenle
gelirimiz artmazsa maaş bütçemizde artmaz.
gelirleremi güvenip geldiler lafı adam kayırmacalık değil bu giderler belliydi bunu görerek gelmedilermi şimdi ağlamanın mantığı varmı sanki süprizle karşılaşmışlar gibi. elbette kolay kulüp devralmadılar zaten kolay durumda olsaydı önceki yönetim gitmezdi.
ama hiç birşey yapmamak sürekli ağlamakla bu kulüp yürümez. koldaki kaldeyi sırta taşımak sırttaki beko yu göğüse almak sponsor bulmak değildir.
geldiklerinden beri anlatmaya çalıştığım şey büyük bir taraftar desteğiyle geldiler bu rüzgarı arkalarına alıp
yeni bir sıçrayış yaratabilirlerdi ama bunu yapmak yerine sürekli ağlayıp mevcut desteklerinide kaybetmeyi seçtiler.
attıkları her adım Beşiktaşı küçültüyor. sıradan bir anadolu takımına döndürüyor. bu parayla alakalı değil
zihniyetle alakalı bir durum.
birşey ler yaparsın başarılı olursun yada olamazsın ama derizki mücadele ediyorlar yok öyle birşey yada varsada ben göremiyorum.
bu dünyada güçlü görünen primi alır sürekli mağduriyet politikasıyla hiç bir yere varılmaz.

Çevrimiçi mayguntr

kalip olarak diyelim :D
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2020, 14:55:59 mayguntr ]

Çevrimiçi Necmi

Destek olalım da küme düşme olmamasından bizim başkana ne yani gerçekten anlamıyorum Bi insan bunu düşünmez bile onca dert tasa varken banane yani kim düşmüş kim çıkmış ben Beşiktaşa bakarım artı 21 takımlı ligi bu futbol ekonomisi kaldıramaz yani başkanın iletişimde sıkıntısı var ciddi manada geçen Sergen hoca söylemiş ts gitsin nezaketrn demiştir olabilir sonra başkan çıkıyor oda aynısını diyor yav bizene konuşma bile o konuyu ts sanki durduk yere ceza aldı ligde haksız rekabet yarattı ceza aldı tabi biz gideceğiz kim gidecek bu konuları konuşması iletişimsizliği gösteriyor maalesef
bunun iletişimsizlikle bir alakası yokki.
bu lafı söylemen için kusura bakma birinin söyletmesi lazım yoksa ne alaka
Beşiktaşla alakalı ne gibi artı yada eksisi var.
ts şl ye gitsinmiş iyide o gitmezsa renkliler gitmiyor biz gidiyoruz bu kadar kolaymı
milyonlarca euroyu ben istemiyorum sen ye demek. adamlar hile yapmış hak etmedikleri
başarı elde etmişler bunuda birçok kişinin hakkını gaspederek yapmışlar nasıl oluyorda hak ediyorlar
bu lafı söylemek bile dürüst oyun ilkesini red etmektir. o zaman herkes sahtecilik yapsın
bizde ceza aldık gitmedik yerimize başkası gitti kim gitmişdi hatırlamıyorum ama o zaman Beşiktaş gitsin onun hakkı dendiğini ben
duymadım.
Beşiktaşın gündemine bak ts nin şl ye gitmesi ve takımların küme düşmemesi
tangazın söylediği doğru olabilir kulüpler birliği başkanlığına oynuyor her halde
onu düşünmemişdim.

Çevrimiçi Necmi

senin yanına getirip koysak civciv gibi kalır :D

Çevrimiçi yaço58

bunun iletişimsizlikle bir alakası yokki.
bu lafı söylemen için kusura bakma birinin söyletmesi lazım yoksa ne alaka
Beşiktaşla alakalı ne gibi artı yada eksisi var.
ts şl ye gitsinmiş iyide o gitmezsa renkliler gitmiyor biz gidiyoruz bu kadar kolaymı
milyonlarca euroyu ben istemiyorum sen ye demek. adamlar hile yapmış hak etmedikleri
başarı elde etmişler bunuda birçok kişinin hakkını gaspederek yapmışlar nasıl oluyorda hak ediyorlar
bu lafı söylemek bile dürüst oyun ilkesini red etmektir. o zaman herkes sahtecilik yapsın
bizde ceza aldık gitmedik yerimize başkası gitti kim gitmişdi hatırlamıyorum ama o zaman Beşiktaş gitsin onun hakkı dendiğini ben
duymadım.
Beşiktaşın gündemine bak ts nin şl ye gitmesi ve takımların küme düşmemesi
tangazın söylediği doğru olabilir kulüpler birliği başkanlığına oynuyor her halde
onu düşünmemişdim.
Abi iyi niyetli düşünmek istediğim için iletşimsizlik dedim yani bizim Bi ton derdimiz var bizene kim küme düşmüş kim çıkmış lig 21 takımla oynanırsa bize 5milyon euro fazla para falan geliyorda bizim mi haberimiz yok yani çok boş çok gereksiz ve altı boş açıklamalar

Çevrimdışı ONUR KOLCU

senin yanına getirip koysak civciv gibi kalır :D

Necmi abi ben küçüldüm ya eski Onur değilim  :) 30 kilo verdim.

Çevrimdışı murat

Kulüpler birliği başkanlığımı aman uzak dursun ne olduysa ondan sonra oldu.

Çevrimdışı murat

Necmi abi ben küçüldüm ya eski Onur değilim  :) 30 kilo verdim.
hadi ya  güzel haber.

Çevrimdışı tangaz

doğru bir açıklamada yapılmadı sadece varsayıyoruz biz o faiz oranlarıyla ilk iki yılda ödenen faiz faiz kısmını bitirir
gibi. birde yapılanma için hangi gelirler temliklendi bunuda bilmiyoruz. kaldıki birçok sponsorluk bu yıl bitti.
hepsi yenilenecek herhalde olmayan sponsorluğa temlik konmamıştır.
birşeyide unutmamak gerekiyor tff nin açıkladığı harcanabilir maaş bütçesinin yapılandırma ile alakası yok. o nedenle
gelirimiz artmazsa maaş bütçemizde artmaz.
gelirleremi güvenip geldiler lafı adam kayırmacalık değil bu giderler belliydi bunu görerek gelmedilermi şimdi ağlamanın mantığı varmı sanki süprizle karşılaşmışlar gibi. elbette kolay kulüp devralmadılar zaten kolay durumda olsaydı önceki yönetim gitmezdi.
ama hiç birşey yapmamak sürekli ağlamakla bu kulüp yürümez. koldaki kaldeyi sırta taşımak sırttaki beko yu göğüse almak sponsor bulmak değildir.
geldiklerinden beri anlatmaya çalıştığım şey büyük bir taraftar desteğiyle geldiler bu rüzgarı arkalarına alıp
yeni bir sıçrayış yaratabilirlerdi ama bunu yapmak yerine sürekli ağlayıp mevcut desteklerinide kaybetmeyi seçtiler.
attıkları her adım Beşiktaşı küçültüyor. sıradan bir anadolu takımına döndürüyor. bu parayla alakalı değil
zihniyetle alakalı bir durum.
birşey ler yaparsın başarılı olursun yada olamazsın ama derizki mücadele ediyorlar yok öyle birşey yada varsada ben göremiyorum.
bu dünyada güçlü görünen primi alır sürekli mağduriyet politikasıyla hiç bir yere varılmaz.

hepsi birer varsayım çünkü sen ben o kimse detayları bilmiyor. mesela olmayan sponsorluğa temlik konmamıştır heralde demişsin acaba öyle mi yoksa sponsor markası belirtilmeden forma göğüs sponsorluğu mu denmiş? bir de geçenlerde sanırım @BJKTÜRK23 olabilir temlik kanunlarını açmıştı biraz misal 10 lira tribün gelirine temlik kondu ama tribün geliri 7de kaldı o zaman aradaki 3 başka gelirden tahsil edilir gibi detay vermişti

sırttakini göğse almak koldakini sırta almak neden yeni sponsor bulmak olmak olmasın ki gayette başarılı bi iştir adam sırttan da kaçabilirdi. sanırım kalde bırakacak ben mi yanlış hatırlıyorum f.orman gidince onun hatırına sponsor olan kalde süre bitimi yenilemeyecek bırakıyor die haberler çıkmıştı.

bu yönetimin göreve gelmesini onaylamayanlardandım malesef dediğime geldi icraatları ama şu pandemi ortamında da direkt gömüyü hak etmiyorlar taraftar desteği şöle böle demek gerçekçi söylem değil gördük desteği işte 250 binden ibaret. pandemi olmasa 19 martta başlayacak kampanya 3 ay sonra başladı herkes bitikken hadi elini cebine at demek kolay ama cebe atmak kolay değil.

tribün geliri bitmiş maç günü geliri bitmiş bein aylarca hak ediş ödememiş öderkende kırpıp ödemiş bunları sen de biliyorsun ama bunlar hiç yokmuş gibi gömüyorsun gömerkende eski yönetimin bıraktığı gelire mi güvendiler diyorsun hangi geliri bırakmış hepsi temlikli değil mi?

adam cebinden 200 milyon koymuş bunu da göremiyorsan diyecek bişey yok.

Çevrimiçi Necmi

iyi kaleci değil düzeltelim iyi olma potansiyeli var yıllar içinde iyi kalecide olacaktır en azından ortalamanın üstüne çıkar.
sorun bu işde oynaya oynaya iyi kaleci olabilir ama bizim oynatma lüksümüz varmı. onu kaleci yapalım derken
kaç şampiyonluk gider. yada gidermi risk hesabını iyi yapmak lazım. on maç iyi performans gösterdi
fener maçını bence alan oydu. karius gibi bir kaleci oynayacağına onun oynamasını tercih ederim o ayrı
ama yinede önünde usta bir kaleci olmalı yarın taraftar önünde ne yapacak bilinmez bir soru.
karşı karşıyada iyi ikinci hamleleride iyi hava hakimiyeti var ama en büyük eksiği nerde duracağını bilmiyor olması
buda kaleyi dolduramamasına sebep oluyor aşılmayacak bir durum değil. birde kararsız karar verirken bir tık geç kalıyor buda hızını
oldukça etkiliyor.
şimdi gelecek sene feda edilebilir diyorlarsa mevcut kadroyu zaten iddalı hale getiremeyeceğiz deniyorsa kalede oynatırsın en azından kaleci kazanıp sezonu kapatmış oluruz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı tangaz

iyi kaleci değil düzeltelim iyi olma potansiyeli var yıllar içinde iyi kalecide olacaktır en azından ortalamanın üstüne çıkar.
sorun bu işde oynaya oynaya iyi kaleci olabilir ama bizim oynatma lüksümüz varmı. onu kaleci yapalım derken
kaç şampiyonluk gider. yada gidermi risk hesabını iyi yapmak lazım. on maç iyi performans gösterdi
fener maçını bence alan oydu. karius gibi bir kaleci oynayacağına onun oynamasını tercih ederim o ayrı
ama yinede önünde usta bir kaleci olmalı yarın taraftar önünde ne yapacak bilinmez bir soru.
karşı karşıyada iyi ikinci hamleleride iyi hava hakimiyeti var ama en büyük eksiği nerde duracağını bilmiyor olması
buda kaleyi dolduramamasına sebep oluyor aşılmayacak bir durum değil. birde kararsız karar verirken bir tık geç kalıyor buda hızını
oldukça etkiliyor.
şimdi gelecek sene feda edilebilir diyorlarsa mevcut kadroyu zaten iddalı hale getiremeyeceğiz deniyorsa kalede oynatırsın en azından kaleci kazanıp sezonu kapatmış oluruz.

nerde duracağını bilmiyor demeyeydin iyiydi ben dedim demez olaydım  :D

Çevrimiçi Necmi

hepsi birer varsayım çünkü sen ben o kimse detayları bilmiyor. mesela olmayan sponsorluğa temlik konmamıştır heralde demişsin acaba öyle mi yoksa sponsor markası belirtilmeden forma göğüs sponsorluğu mu denmiş? bir de geçenlerde sanırım @BJKTÜRK23 olabilir temlik kanunlarını açmıştı biraz misal 10 lira tribün gelirine temlik kondu ama tribün geliri 7de kaldı o zaman aradaki 3 başka gelirden tahsil edilir gibi detay vermişti

sırttakini göğse almak koldakini sırta almak neden yeni sponsor bulmak olmak olmasın ki gayette başarılı bi iştir adam sırttan da kaçabilirdi. sanırım kalde bırakacak ben mi yanlış hatırlıyorum f.orman gidince onun hatırına sponsor olan kalde süre bitimi yenilemeyecek bırakıyor die haberler çıkmıştı.

bu yönetimin göreve gelmesini onaylamayanlardandım malesef dediğime geldi icraatları ama şu pandemi ortamında da direkt gömüyü hak etmiyorlar taraftar desteği şöle böle demek gerçekçi söylem değil gördük desteği işte 250 binden ibaret. pandemi olmasa 19 martta başlayacak kampanya 3 ay sonra başladı herkes bitikken hadi elini cebine at demek kolay ama cebe atmak kolay değil.

tribün geliri bitmiş maç günü geliri bitmiş bein aylarca hak ediş ödememiş öderkende kırpıp ödemiş bunları sen de biliyorsun ama bunlar hiç yokmuş gibi gömüyorsun gömerkende eski yönetimin bıraktığı gelire mi güvendiler diyorsun hangi geliri bırakmış hepsi temlikli değil mi?

adam cebinden 200 milyon koymuş bunu da göremiyorsan diyecek bişey yok.
yanılıyorsun tangaz ben gömmüyorum senin aksine mevcutlar içinde bunları ben istedim
benim verdiğim tepki sürekli ağlamaları nedeniyle. ağlamak dışında birşey yapmıyorlar
tabiki gelir sağladılar ama ceplerinden koydular bilemem sonuçta bildiğim şey kulüp gelirleri dibe vurdu
bu durum kim olursa olsun felaket durum. zaten daha öncede söylemişdim bunları mali açıdan bu yönetim eleştirilemez
yapabilecekleri birşey olmadığı gibi mevcutu elde tutmak bile çok zor.
ama ne olursa olsun beko yu kulüpde tutmak başarı değil bence rahmi bey kulüp başkanıyla sorunlu değilse beko zaten kulüpde olur.
kalde bilemiyorum adam Beşiktaşlı bile değil. sadece FO nun yakın arkadaşı olduğunu biliyoruz.

temliklere gelince zaten konuşmamız bile anlamsız dediğin gibi varsayımlar üzerine tartışıyoruz çok gereksiz.
belkide hiç bilmediğimiz şeyler vardır kim bilir. bugün savunanın bile duyduğunda ateşinin yükseleceği durumlar olmayacağını kim garanti edebilir
gerçi bu kadar varsayımın olduğu yerde neyi savunacaksın neyin karşısında olacaksın  o bile mantıksız oluyor.

Çevrimiçi Necmi

neden tepkimi yedin :D
genç arkadaşlar bir iki doğru hamle yapıp kurtarış yapınca hemen bak nerde duracağını biliyor derler :)
ama bence kalecinin nerde duracağını bilmesi sadece kaleyi doldurmasıyla ölçüdür nerde duracağını bilen kaleci kaleyi doldurur
kale herkesin gözünde küçülür. bilmeyen kaleciyle o kale çok büyür. bu sadece bilgiyle olmuyor verdiği güvenlede alakalı
zaman ister

Çevrimiçi mayguntr

oldukça etkiliyor.
tolgayla sampiyon olduk biz, kac tane hata yapti, dediginiz gibi tecrubeli bir kaleci ile beraber, ust uste hata yaparsa dinlendirebilmek acisindan beraber goturebilirler gibi. gidip 1 milyona alacagimiz kalecinin cok iyi performans verecegini dusunmuyorum.

begovic vs ayarinda biri icin senelik 2-2.5 vermemiz gerekecek onu da almayacaklar, o zaman ne gerek var 1.5-2 karius gibilerine vermeye diye dusunuyorum ben.

olurda sezonu gotururse ersin, ve kalecimiz olursa onumuzdeki 5-6 sezon mukemmel bir sey basarmis oluruz. iki sene sonra baktik olmadi, bir ust seviyeye cikamiyor, iki sene boyunca kaleye harcamadigin parayi kaleye harcar olmus iyi bir kaleci alirsin.

son 10 yilda kaleye o kadar para harcadik, ersin hangisinden kesin olarak kotu performans verir diyebiliyoruz.

Çevrimdışı murat

19 yaçında bir kaleciye göre bence gayet iyi. Kalecilik tecrübe işidir. Sen hazır bir kaleci gibi değelendiriyorsun yada takımın 1. Kalecisi yada beşiktaşın kalecisi ben bunlardan bağımsız çne çıkan özellik olarak değerlendirdim. Refleksleri iyi olan kaleci değil daha çok duracağı yeri bilen çok bir kaleci olarak gördüm.kalede düşünülen isim yerli kaleye konulduğunda sırıtmayacak bir isim olarak düşünülüyor gibi kale sanki ilk etapta ersinin bir problem yaşanırsa tecrübeli isimin gibi bir hava seziyorum. Ersinin önü açık gibi iş ersinin performansında.

Çevrimiçi Necmi

transferle alakalı hiç konuşmuyorum mesela öyle noktadayım ki yapacakları her transferi başarı olarak göreceğim.
ortalama oyuncu bile büyük iş olur.
tek isteğim ağlamasınlar birde rakipleri şişirip durmasınlar. kimseye karanfil dağıtmak mecburiyetinde değiller
rakipler fırsatı yakaladığında bizi bir kaşık suda boğarlar. başarılı olmakla olmamak arasındaki fark minimum 50 M euro
75-80 e kadar çıkar mevcut gelirlerinin en az üçte ikisi oluyor kimseye boncuk dağıtacak durumda değiliz.

Çevrimiçi Samet Ç

Cruzeiro' dan Dede yazmış bugün gazeteler.
Yıllardır istiyorum bir türlü geldiğini göremedim inşallah bu sene görürüm.

Çevrimdışı tangaz

yanılıyorsun tangaz ben gömmüyorum senin aksine mevcutlar içinde bunları ben istedim
benim verdiğim tepki sürekli ağlamaları nedeniyle. ağlamak dışında birşey yapmıyorlar
tabiki gelir sağladılar ama ceplerinden koydular bilemem sonuçta bildiğim şey kulüp gelirleri dibe vurdu
bu durum kim olursa olsun felaket durum. zaten daha öncede söylemişdim bunları mali açıdan bu yönetim eleştirilemez
yapabilecekleri birşey olmadığı gibi mevcutu elde tutmak bile çok zor.
ama ne olursa olsun beko yu kulüpde tutmak başarı değil bence rahmi bey kulüp başkanıyla sorunlu değilse beko zaten kulüpde olur.
kalde bilemiyorum adam Beşiktaşlı bile değil. sadece FO nun yakın arkadaşı olduğunu biliyoruz.

temliklere gelince zaten konuşmamız bile anlamsız dediğin gibi varsayımlar üzerine tartışıyoruz çok gereksiz.
belkide hiç bilmediğimiz şeyler vardır kim bilir. bugün savunanın bile duyduğunda ateşinin yükseleceği durumlar olmayacağını kim garanti edebilir
gerçi bu kadar varsayımın olduğu yerde neyi savunacaksın neyin karşısında olacaksın  o bile mantıksız oluyor.

ben sadece varsayıma bir varsayım eklerim o da şu diyelimki 1 milyar kredi çektin ödeme süresi 5 yıl ilk 2 yıl faiz ödenecek 3 yılda anapara ödenecek olsun ödenecek para 1,4 civarına filan denk gelir ilk 2 yıl 200 200 öderken son 3 yıl 333er ödersin ve yük ciddi artar. yayıncı yan çizerken gelirler erirken ve bunun olacağı kesinken bu anlaşmayı yapmak benden sonra tufan demektir ve fikret orman bunu yapmıştır hatta onla da yetinmeyip üstüne 300 milyon daha kredi çekip mum dikmiştir zaten ödeyemeyeceği gün gibi ortadayken de 3 ay sonra kaçıp gitmiştir. bu anlaşma seneye bizi kayyumluk yapar bankalar gelir çökerler.