2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2899504 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

#SayfaÖzel: 🔥🔥🔥

Fransa'nın Lille takımı Burak Yılmaz'dan sonra Rıdvan Yılmaz'a da talip oldu. Rıdvan için Beşiktaş'a önerilen rakam 4.5 milyon euro Beşiktaş şimdilik bu teklife sıcak bakmıyor.

bu doru mu ?

Çevrimdışı tangaz

şu yabancı sınırı ile alakalı çok saçma bir argüman verilmişti ve itiraz eden hiç bir spor adamı bunu dile getirmedi. şöyle ki; neymiş efendim 14e izin varmış da sahada ortalama 7,2 yabancı kullanılmış. iyi de bre şapşallar dünyada hiç bir takım transferde %100le  götüremiyor süreci en baba scout ekibi olanlar bile tutturamıyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi yaço58

Fransa'nın Lille takımı Burak Yılmaz'dan sonra Rıdvan Yılmaz'a da talip oldu. Rıdvan için Beşiktaş'a önerilen rakam 4.5 milyon euro Beşiktaş şimdilik bu teklife sıcak bakmıyor.

bu doru mu ?
Şu ortamda Rıdvan 4.5 verseler direk gönderilir sallama haber gibi geldi

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1288033793501204481

Bizim için çok iyi haber şu adama boşa para ödüyorduk ve oda limitte gözüküyordu yanlış bilmiyorsam
Maaşından kurtulursak mutlu olacağım. Ayrıca Trabzon'a o çok aradığı defansif futbolu oynatacağına inanıyorum. Trabzon maçları bu sene zor geçecek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Şu ortamda Rıdvan 4.5 verseler direk gönderilir sallama haber gibi geldi

fiyat yükseltme çabası olabilir ayrıca yerli olarak da düşünüyor olabiliriz  :tabe:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1288033793501204481

Bizim için çok iyi haber şu adama boşa para ödüyorduk ve oda limitte gözüküyordu yanlış bilmiyorsam
Şimdi Trabzon düşünsün :kop: :kop: :kop:

Artık bol bol saha parselizasyonu yapıp , 5.2 saniyede topu geri kazanirlar Taktik dehasıyla :sevinc :sevinc :sevinc
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu doru mu ?
Daha önce Rıdvan'a iyi teklif olduğuna dair sosyal medyada yazanları görmüştüm. Ancak astronomik bir teklif gelmediği sürece satılacağını düşünmüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

şu yabancı sınırı ile alakalı çok saçma bir argüman verilmişti ve itiraz eden hiç bir spor adamı bunu dile getirmedi. şöyle ki; neymiş efendim 14e izin varmış da sahada ortalama 7,2 yabancı kullanılmış. iyi de bre şapşallar dünyada hiç bir takım transferde %100le  götüremiyor süreci en baba scout ekibi olanlar bile tutturamıyor.
Madem bu kadar yabancı oynatılıyordu neden yabancı kuralını getirmişler o zaman? Bu söyledikleriyle kararın saçmalığını onaylamış  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Ersinin kasimpasa maçında yediği 2.ci Golü ben yemezdim , kaleye geçsen sen bile yemezdin abi , kapattığı köşeden yanından giden topu yedi

sen bile derken  :icool:
ben forumdakilerin %85ini cebimden çıkarırım fizik kondüsyon form durumu babında :bandit:

zaten o golü yiyen kalecinin, kasımpaşa maçında 3. golü yiyen kalecinin yer tutuşu iyi diyenler muhtemelen o maçları izlemeden yer tutuşu iyi die yazmışlardır diyorum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Cruzeiro' dan Dede yazmış bugün gazeteler.

Çevrimdışı tangaz

Cruzeiro' dan Dede yazmış bugün gazeteler.

bunu duyan @Çağrı asarlı zil takıp oynar mı acaba  :D

Çevrimiçi sefaköykartali

Ersinin kasimpasa maçında yediği 2.ci Golü ben yemezdim , kaleye geçsen sen bile yemezdin abi , kapattığı köşeden yanından giden topu yedi
Her kaleci hatalı gol yer. Karius ŞL verdi Lpool' da, Fabri bizi Avrupa Liginden etti, Tolga canımızdan etti. Hatalı gol yemeyen kaleci yok. 19 yaşında çocuk hatalı gol yiyecek tabi. Rüştü de yedi, Volkan da yedi, Muslera bile sezon içinde puan kaybettirecek hata yapıyor. Yanlış yapa yapa öğrenecek. Uğurcan üç senedir TS kalesini koruyor iki sezon boyunca yemediği gol kalmadı ama arkasında durup destekledi ts ve şimdi 25 milyon eurolardan bahsediliyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bence oynar :)

32 yaşına  gelmiş Dede de ama çok iyi topçuydu zebellah katagorisinden:)

Çevrimdışı MUSTAFA_

O istediği zaman Dede çok iyi durumdaydı. Şu an gerçekten dede olmuş olabilir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı celiker1

Başkan Ahmet Nur Çebi Beinsport haber-Aspor-Trtspor ortak canlı yayın konuğu şu an
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi murat

kayseri ve kasımpaşa maçları ersini tanımlamak için turnusol kağıdı gibi maç;  kayseride son golü hatırlayın adam uzak direğe golü bıraktığında ersin yarım adım önde veya solda olsa golü yemesi imkansızdı daha doğrusu forvetin topu sokması imkansızdı çünkü forvetin çerçeveye gol vuruşu yapabileceği nokta bırakmamış olurdu buna benzer birkaç maç daha oldu çerçeveyi tutturan golü yapar şeklinde bir vuruş açısı bırakıyor forvete hedef bırakıyor, paşanın ikinci golünde ön direkteydi vücudu ile kale direği arası yarım metre var ya da yoktu oradan içeri aldı gene yarım adım önde olsa almazdı o topu içeri demekki yer tutuş problemi yaşayabiliyor diyebiliriz. haa şu var çok genç bunları kendisine haksızlık etmek için söylemiyorum şampiyonluğa oynayacak takımda acaba böyle goller yiyip hedefe giderken sürpriz puan kayıplarına neden olur mu kaygısı ile dile getiriyorum yoksa bu denli genç kalecinin süper yer tutmasını beklediğimden değil daha zamanı var sanki 1. kaleci olmak için. kayseriden yediği 2. gol tam facia zaten ve o topta kalecinin geriye doğru uzayıp topu kornere tokatlama konusunda atletik özelliklerinin zayıf olduğu kabak gibi sırıtıyor. tüm bunlara rağmen çok sıkı çalışırsa kaleci olur bu çocuk çok sakin hiç panik değil ve pozisyona takılıp kalmıyor.
Genç oyuncu 19 yaşında ya oynatıp bazı şeylere katlanacağız yada oynayacağı bir süper lig takımına kiraya verecegiz. Kıyaslama yapacaksak uğurcan ile kıyaslayabiliriz onunda hatalı yediği goller var.19 yaşında beşiktaş gibi bir takımın kalesine geçiyorsunuz ve belkide daha önce hiç 25 - 30-35 yaşında adamlara karşı oynamamışsınız.oynadığı maç yediği gol kurtardığı gol bir karşılaştırma yapmak lazım ligin diğer kalburüstü kalecilerle.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkan Ahmet Nur Çebi Beinsport haber-Aspor-Trtspor ortak canlı yayın konuğu şu an
Başkan hala genç oyuncu transferi yapacağız diyor. Almanya ve Hollanda'dan gurbetçilerle ilgileniyormuşuz. Ayrıca Afrika'dan yabancı oyuncu da gelebilir. Evet bunları cımbızla çektim  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

sen bile derken  :icool:
ben forumdakilerin %85ini cebimden çıkarırım fizik kondüsyon form durumu babında :bandit:

zaten o golü yiyen kalecinin, kasımpaşa maçında 3. golü yiyen kalecinin yer tutuşu iyi diyenler muhtemelen o maçları izlemeden yer tutuşu iyi die yazmışlardır diyorum
10 tane maç içinde 2-3 yanlış pozisyonda yakalanması iyi pozisyon aldığı gerçwğini değiştirmez.uzaktan şutlarda iyi veya kenar toplarında iyi kaleci hiç mi bu şekilde gol yemez. 19 yaşında bir kaleci sonuçta.

Çevrimdışı tangaz

Genç oyuncu 19 yaşında ya oynatıp bazı şeylere katlanacağız yada oynayacağı bir süper lig takımına kiraya verecegiz. Kıyaslama yapacaksak uğurcan ile kıyaslayabiliriz onunda hatalı yediği goller var.19 yaşında beşiktaş gibi bir takımın kalesine geçiyorsunuz ve belkide daha önce hiç 25 - 30-35 yaşında adamlara karşı oynamamışsınız.oynadığı maç yediği gol kurtardığı gol bir karşılaştırma yapmak lazım ligin diğer kalburüstü kalecilerle.

bence karşılaştırma işlerine gerek yok çocuga kimsenin çok kötü olamaz dediği de gömdüğü de yok zaten, istersen fevzinin ilk senesi ile de kıyaslayabiliriz o da çok ışık saçıyordu o dönemde belki daha çok puan bile toplar   :D uğurcanın takımının her türlü desteğe rağmen şampiyonluğu nasıl kaptırdığını da ekleyeyim sene boyu çok iyiydi ama pandemi sonrası gayet kolay goller de yedi ayrıca. mesele biz şampiyon mu olmak istiyoruz yoksa ayakta kalıp geleceğin temelini mi atacağız bunun adını koyup yola çıkmak olmalı. kiralama konusuna gelirsek ben hiç bir süper lig ekibinin kiralık ersini oynatacağını sanmıyorum genelde tecrübeli isimleri seçiyor anadolu takımları illa oynayacaksa alt liglerde de pişebilir süperlig şart değil burada belirleyici olan ersin olacaktır. çok çalışıp bugün olmasa da 2-3 sene içinde ben beşiktaşın birinci kalecisi olacağım hedefini kendine koyup gerekli çalışmaları yaparsa arkası gelecektir. bir de kesinlikle kas kütlesini bi şekilde toparlamalı omuzları filan vbvb...

Çevrimdışı tangaz

10 tane maç içinde 2-3 yanlış pozisyonda yakalanması iyi pozisyon aldığı gerçwğini değiştirmez.uzaktan şutlarda iyi veya kenar toplarında iyi kaleci hiç mi bu şekilde gol yemez. 19 yaşında bir kaleci sonuçta.

dediğimi anlamamada direniyorsun ısrarla

öncelikle 10 değil 8 maç ve 2-3 değil daha çok pozisyon var golle sonuçlanan 3.

konu istatistik ise 8 maçın 2sinde basit hatalar yapan kaleci 34 maçda 8-9 maç bunu yapabilir o da pahalıya patlar konu kaleci olduğunda.

adamı gömmüyorum uzun maratonda görece kolay veya 3 puan yazacağımız 3-5 maçda kaleci hatası ile sıfır puan yazarsak haneye bu bizi nasıl etkiler yarıştan koparır mı kaygısını dile getiriyorum.

mesela antalya maçını ele alalım atanlar saçma sapan goller kaçırdı kayseri ona keza bizim kısırlar kaleci çalıştırdı o 2 maçta kaleci şapkadan tavşan çıkarsa maçları almıştık şimdi bu bütçelerle çok efektif hücumcular bulmak zor gene kaçan gollere bolca hayıflanacağımız maçlar olacaktır işte o maçlarda kaleci bana maç kazandırabilmeli tıpkı ersinin fener maçında yaptıgı gibi.

Ahmet Nur Çebi: "Bankalar Birliği'ne diyoruz ki; 'İki yıl bizden para almayın'. Bizden faiz alıyorlar, 450 Milyon TL sadece faiz ödemesi var. Gelen gelirler sadece faizi karşılıyor. Şu an gider çok. Bütçeyi 60 milyondan, 30 milyona indirelim ki faiz borcunu ödeyelim"

Para faize gitmiyor borcumuz ödendi diyordun @Necmi abi ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ahmet Nur Çebi: "Bankalar Birliği'ne diyoruz ki; 'İki yıl bizden para almayın'. Bizden faiz alıyorlar, 450 Milyon TL sadece faiz ödemesi var. Gelen gelirler sadece faizi karşılıyor. Şu an gider çok. Bütçeyi 60 milyondan, 30 milyona indirelim ki faiz borcunu ödeyelim"

Para faize gitmiyor borcumuz ödendi diyordun @Necmi abi ?
Paranın önce faizi 2 yıl ödenecek sonra ana paraya geçeceğiz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Taraftarız tabii ki transfer istiyoruz ama  kulübün totosunda ayı bağırıyor galiba. Bu bataktan nasıl çıkarız bilmiyorum. Düşük maaşlı oyuncularla bi süre devam edeceğiz gibi görünüyor. Ama zaten düşük maaş sorun değil o paraya kaliteli oyuncular getirmemiz lazım. Çok umudum yok yönetimden ama  inşallah becerirler doğru oyuncuları getirmeyi.

Çevrimdışı tangaz

Paranın önce faizi 2 yıl ödenecek sonra ana paraya geçeceğiz  :tabe:

son 3 yıl sadece anapara olmaz kredilerde faiz+anapara olur 3.yıl faiz ödemesi biraz düşer anaparanın bir kısmı alınır ama bu anaparanın 1/3ü olmaz 1/5 1/6sı filan olur 4.sene faiz biraz daha düşer ana paranın 2/6sı tahsil edilir son sene faiz ödemesi iyice düşer anaparanın 3/6sı alınır yaklaşık olarak. yeniden yapılandırma olmazsa gelecek yıl patlamamak imkansız ali koç ısrarla bunu dile getirdi. fikret orman artık banane mi dedi benden sonra tufan mı dedi kayyum gelirse gelir çok da fifi mi dedi ne geçti aklından bilemem ama yaptığı düpedüz buydu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

son 3 yıl sadece anapara olmaz kredilerde faiz+anapara olur 3.yıl faiz ödemesi biraz düşer anaparanın bir kısmı alınır ama bu anaparanın 1/3ü olmaz 1/5 1/6sı filan olur 4.sene faiz biraz daha düşer ana paranın 2/6sı tahsil edilir son sene faiz ödemesi iyice düşer anaparanın 3/6sı alınır yaklaşık olarak. yeniden yapılandırma olmazsa gelecek yıl patlamamak imkansız ali koç ısrarla bunu dile getirdi. fikret orman artık banane mi dedi benden sonra tufan mı dedi kayyum gelirse gelir çok da fifi mi dedi ne geçti aklından bilemem ama yaptığı düpedüz buydu.
Anlaşmanın ayrıntılarına hakim değilim. Benim hatırladığım bu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★