2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2899597 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/sakalligazeteci/status/1287886204051034113?s=19

iyi olur bence

yoklukta iş görür ama planlanan bütçeler dahilinde biraz yüksek profil. 1.75-2 milyon euro bandından aşağı gelmez. sağ bek için bu civarda bi yıllık ücret ayırmış olma ihtimalimiz çok düşük.

Çevrimdışı worns

ersin bence kesinlikle potansiyelli bir kaleci. mevkisi açısından çok çok genç ve ilk kez üst seviyede maçlara çıkan bir oyuncudan bahsediyoruz. mental açıdan bana ışık verdi ayrıca temel kalecilik yetenekleri gayet yeterli göründü.

ama bunlar birinci kaleci olabileceği anlamına gelmiyor tabi. bence yaşına ve üst düzeyde geçirdiği süreye göre çok fazla sorumluluk beşiktaş birinci kaleciliği. gelişimini ısrarla sürdürmek zorunda. bu sekiz maçlık periyot onun için önemli bir tecrübe olmuştur. şimdi baskı ve stresin daha az olduğu bir yerde oynama sürekliliğini arttırmak zorunda. bence yanlış planlıyoruz bu çocuğun geleceğini.

çok çok ekstrem bir yetenek çıkmadığı sürece zirve iddiası olan takımda bu kadar genç kaleci olmaz. ersin'in pozisyon alma sorunları var ciddi düzeyde bu yöndeki yorumlara katılıyorum. ama çok normal bu bence aynı zamanda.

ilk 11'de erkenden şans verip iki maçı üstüste kaybettirip takımın yarışta yara almasını izlemek sonra da yedeğe çekmek bizim yapacağımız bu gibi görünüyor. bu sana oyuncuyu da kaybettirir malesef.

ideal olanı yedek bile olmamasıdır ersin'in. yedek olacak seviyede olmadığından değil yedek olursa gelişimi kesintiye uğrayacağından. (ki yüzde 90 öyle olacak) en doğrusu bu 8 maçın üzerine forma garantisi olan bir yere kiralık gönderilmesi ve gelişiminin dikkatle takip edilmesi olurdu.

Çevrimdışı tangaz

bu arada ben kadro inşaa edeceksem city ile kontratı biten d.silvayı alır kadroyu onun üzerine inşaa ederim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

wba'nın kör topal pl'ye yükselmesi iyi oldu. vida'yı isteme ihtimalleri var yola bilic'le devam ederlerse.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ersin bence kesinlikle potansiyelli bir kaleci. mevkisi açısından çok çok genç ve ilk kez üst seviyede maçlara çıkan bir oyuncudan bahsediyoruz. mental açıdan bana ışık verdi ayrıca temel kalecilik yetenekleri gayet yeterli göründü.

ama bunlar birinci kaleci olabileceği anlamına gelmiyor tabi. bence yaşına ve üst düzeyde geçirdiği süreye göre çok fazla sorumluluk beşiktaş birinci kaleciliği. gelişimini ısrarla sürdürmek zorunda. bu sekiz maçlık periyot onun için önemli bir tecrübe olmuştur. şimdi baskı ve stresin daha az olduğu bir yerde oynama sürekliliğini arttırmak zorunda. bence yanlış planlıyoruz bu çocuğun geleceğini.

çok çok ekstrem bir yetenek çıkmadığı sürece zirve iddiası olan takımda bu kadar genç kaleci olmaz. ersin'in pozisyon alma sorunları var ciddi düzeyde bu yöndeki yorumlara katılıyorum. ama çok normal bu bence aynı zamanda.

ilk 11'de erkenden şans verip iki maçı üstüste kaybettirip takımın yarışta yara almasını izlemek sonra da yedeğe çekmek bizim yapacağımız bu gibi görünüyor. bu sana oyuncuyu da kaybettirir malesef.

ideal olanı yedek bile olmamasıdır ersin'in. yedek olacak seviyede olmadığından değil yedek olursa gelişimi kesintiye uğrayacağından. (ki yüzde 90 öyle olacak) en doğrusu bu 8 maçın üzerine forma garantisi olan bir yere kiralık gönderilmesi ve gelişiminin dikkatle takip edilmesi olurdu.
Kaleyi yerli oyuncu rotasyonu oluşturmaya karar vererek risk aldık zaten. Ben artık defans bölgesinden çok hücum bölgesini düşünüyorum. Atanların iyi olduktan sonra defansın çok önemi kalmıyor büyük maça çıkmıyorsan. Lig için yeterli bence  :tabe: Bu sene ligin seviyesi çok düşecek.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu arada ben kadro inşaa edeceksem city ile kontratı biten d.silvayı alır kadroyu onun üzerine inşaa ederim.
Ben 34 yaşındaki oyuncu üzerine takım kurmam. Bizim en azından orta vadeli düşünmemiz lazım önemli bölgelere  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

wba'nın kör topal pl'ye yükselmesi iyi oldu. vida'yı isteme ihtimalleri var yola bilic'le devam ederlerse.
Bilic hiç bir zaman bizim hayrımıza bir transfer yapmadı, yapacağını da sanmam :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Bilic hiç bir zaman bizim hayrımıza bir transfer yapmadı, yapacağını da sanmam :tabe:
Gider renklilerden alır bizden yine almaz.. vefasız

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Gökhan Töre yi aldı sadece.

İnsan Necip gibi Cevheri nasıl görmez. Agresif,sert tam piremiyer lig topçusu.

Çevrimiçi yaço58

Kaleyi yerli oyuncu rotasyonu oluşturmaya karar vererek risk aldık zaten. Ben artık defans bölgesinden çok hücum bölgesini düşünüyorum. Atanların iyi olduktan sonra defansın çok önemi kalmıyor büyük maça çıkmıyorsan. Lig için yeterli bence  :tabe: Bu sene ligin seviyesi çok düşecek.
Kaleye yerli alınabilecek en iyi isim volkana Sinan hoca ve yönetimin yerinde olsam kaleye yabancı tecrübeli birini alıp sol beke nsakalayı alacağımıza caner yada hasan aliden birini getirip sol beki yerli yaparım sağ bek dorukhan ile kalırsa gökhan olurdu 2 mevkii hallederdik ben Sinan ersin rotasyonunun büyük risk olduğunu düşünüyorum

Çevrimdışı tangaz

Ben 34 yaşındaki oyuncu üzerine takım kurmam. Bizim en azından orta vadeli düşünmemiz lazım önemli bölgelere  :tabe:

bizim bu sene şampiyon olmamız lazım yoksa fena patlarız bu sadece bizim için geçerli değil 3 büyüklerin tümü için geçerli ve david silva doğru profil tam bir gol silahı gole yönelik 4 etkili adam şart oğlu şart
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi sefaköykartali

Ersin bence yaşına göre oldukça soğukkanlı, oyuna her an konsantre bir kaleci. Uzun boyuna rağmen yerden şutlarda başarısız olmayan, şut karşılama özelliği çok iyi olan bir kaleci. En önemlisi hatalı çıkış yapmıyor. Arkaya atılan toplarda çıkışlarında daha hata yaptığını görmedim.
Bu sezon oynadığı maçlarda maç içinde konsantrasyonunu kaybetmiyor. Oyundan düşmüyor. İki gol yese de maç içinde paniklemeden sakince çıkıp rakibi karşılıyor.  3-0 olmuş gençlerbirliği maçında bile son dakikaya kadar her topu çıkarttı. Fener derbisini de ilk yarıda kaybetmememizin en büyük sebebi Ersin' di. 
Eksileri var mı var. Karşıladığı şutları tehlikeli bölgelere sektiriyor bu çok önemli bir problem. Akıllı ve şanslı rakiplere karşı bu net gol fırsatı yaratmak demek. Ayrıca yan toplarda da çekingen olduğunu düşünüyorum. Ancak 2001 doğumlu birine göre oldukça iyi ve bizde uzun yıllar kalecilik yapabilecek bir yeteneğe sahip. Geriden oyun kurma konusunda çalışır ve topu yanlış yerlere sektirmeyi bırakırsa, biraz risk almaktan çekinmezse elit bir kaleciye sahip olabiliriz. Henüz 19 yaşında ve çok rahat gelişebileceğini düşünüyorum. Bırakalım bu maddi yoklukta oynasın. Zaten kimse sezona şampiyon olacağız diye çıkmıyor, bari Ersini elit bir kaleci yapalım Uğurcan gibi para kazanabileceğimiz bir oyuncumuz olsun.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bizim bu sene şampiyon olmamız lazım yoksa fena patlarız bu sadece bizim için geçerli değil 3 büyüklerin tümü için geçerli ve david silva doğru profil tam bir gol silahı gole yönelik 4 etkili adam şart oğlu şart
Her sene şampiyon olmak zorundayız. Bu borcun başka türlü kapanması imkansız. Böyle bir durumda da başka güçler devreye giriyor. Daha önce gördük bunları. Mesela seneye Başakşehir kesinlikle şampiyon olmayacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ersin bence yaşına göre oldukça soğukkanlı, oyuna her an konsantre bir kaleci. Uzun boyuna rağmen yerden şutlarda başarısız olmayan, şut karşılama özelliği çok iyi olan bir kaleci. En önemlisi hatalı çıkış yapmıyor. Arkaya atılan toplarda çıkışlarında daha hata yaptığını görmedim.
Bu sezon oynadığı maçlarda maç içinde konsantrasyonunu kaybetmiyor. Oyundan düşmüyor. İki gol yese de maç içinde paniklemeden sakince çıkıp rakibi karşılıyor.  3-0 olmuş gençlerbirliği maçında bile son dakikaya kadar her topu çıkarttı. Fener derbisini de ilk yarıda kaybetmememizin en büyük sebebi Ersin' di. 
Eksileri var mı var. Karşıladığı şutları tehlikeli bölgelere sektiriyor bu çok önemli bir problem. Akıllı ve şanslı rakiplere karşı bu net gol fırsatı yaratmak demek. Ayrıca yan toplarda da çekingen olduğunu düşünüyorum. Ancak 2001 doğumlu birine göre oldukça iyi ve bizde uzun yıllar kalecilik yapabilecek bir yeteneğe sahip. Geriden oyun kurma konusunda çalışır ve topu yanlış yerlere sektirmeyi bırakırsa, biraz risk almaktan çekinmezse elit bir kaleciye sahip olabiliriz. Henüz 19 yaşında ve çok rahat gelişebileceğini düşünüyorum. Bırakalım bu maddi yoklukta oynasın. Zaten kimse sezona şampiyon olacağız diye çıkmıyor, bari Ersini elit bir kaleci yapalım Uğurcan gibi para kazanabileceğimiz bir oyuncumuz olsun.
Bu sene aşmpiyon olabilmemiz için her şeyin denk gelmesi lazım. Ben de Ersin'e tam güvenemiyorum ama oynatılmasını da yanlış bulmuyorum. Bu sene yabancı kuralı pek sıkıntılı değil. Asıl devam ederse bir sonraki senelerde 2 tane altyapıdan oyuncu oynatma zorunluluğu geliyor. İşte o zaman yabancı kuralı sıkıntı olacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Bu sene aşmpiyon olabilmemiz için her şeyin denk gelmesi lazım. Ben de Ersin'e tam güvenemiyorum ama oynatılmasını da yanlış bulmuyorum. Bu sene yabancı kuralı pek sıkıntılı değil. Asıl devam ederse bir sonraki senelerde 2 tane altyapıdan oyuncu oynatma zorunluluğu geliyor. İşte o zaman yabancı kuralı sıkıntı olacak  :tabe:

ersin rıdvan fatih vee genç necip  :D

Çevrimiçi sefaköykartali

O altyapı muhabbeti saçmalık zaten. Fabrika mı burası her sene her sene altyapıdan oyuncuyu çıkarıcaz bir de direkt 11 oynatmak zorunda kalıcaz. Onun yerine yabancı oyuncu sayısını değiştirmek yerine, genç yabancı oyuncu almaya teşvik etselerdi türk futbolu için çok çok daha faydalı bir iş yapmış olurlardı. Gerçi Türk futbolunun iyiliğini çok düşündüklerini sanmıyorum. Değişeceğini zannediyorum ama değişmezse bile 21-22 de Rıdvan ve Ersin' i oynatarak halledebiliriz o sorunu.

Çevrimiçi sefaköykartali

Ersin-Rıdvan-Dorukhan-Fatih-Hasic. Seneye net bir şekilde bu beş genç oyuncumuz da aktif bir şekilde kadroda yer alacak. Çok iyi bir genç oyuncu grubunu kadromuzda değerlendirme şansımız var. Doğru transferlerle bu gençlere oldukça değer katacağımızı düşünüyorum. Umarım takıma çok fazla yersiz oyuncu transferi yapıp bu oyuncuların önünü kesmeyiz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ersin rıdvan fatih vee genç necip  :D
Necip'e genç diye diye 30 yaşına geldi. Artık altyapılık bir şeyi kalmadı. Boşa yer kaplıyor takımda  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

O altyapı muhabbeti saçmalık zaten. Fabrika mı burası her sene her sene altyapıdan oyuncuyu çıkarıcaz bir de direkt 11 oynatmak zorunda kalıcaz. Onun yerine yabancı oyuncu sayısını değiştirmek yerine, genç yabancı oyuncu almaya teşvik etselerdi türk futbolu için çok çok daha faydalı bir iş yapmış olurlardı. Gerçi Türk futbolunun iyiliğini çok düşündüklerini sanmıyorum. Değişeceğini zannediyorum ama değişmezse bile 21-22 de Rıdvan ve Ersin' i oynatarak halledebiliriz o sorunu.
Ben de o nedenle altyapıdan oyuncuların gelişmesi ve tecrübe kazanmaları için oynatılması gerektiğini düşünüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ersin-Rıdvan-Dorukhan-Fatih-Hasic. Seneye net bir şekilde bu beş genç oyuncumuz da aktif bir şekilde kadroda yer alacak. Çok iyi bir genç oyuncu grubunu kadromuzda değerlendirme şansımız var. Doğru transferlerle bu gençlere oldukça değer katacağımızı düşünüyorum. Umarım takıma çok fazla yersiz oyuncu transferi yapıp bu oyuncuların önünü kesmeyiz.
Hasic de işimize yarayacak. Yanlış hatırlamıyorsam yabancılardan bir tanesi belli bir yaşın altında olması gerekiyordu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizde bu sene Altınordu'yu zengin eden kulüpler kervanına katılacağız herhalde  :alala:

https://twitter.com/Salimmanav/status/1287888536314707970

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Bizde bu sene Altınordu'yu zengin eden kulüpler kervanına katılacağız herhalde  :alala:

https://twitter.com/Salimmanav/status/1287888536314707970

nerde kesme stoper var onları kovalıyoruz

Çevrimdışı MUSTAFA_

nerde kesme stoper var onları kovalıyoruz
Bizim altyapıdan çıkan stoperler bu çocuktan daha yeteneklidirler  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1288033793501204481

Bizim için çok iyi haber şu adama boşa para ödüyorduk ve oda limitte gözüküyordu yanlış bilmiyorsam

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

kayseri ve kasımpaşa maçları ersini tanımlamak için turnusol kağıdı gibi maç;  kayseride son golü hatırlayın adam uzak direğe golü bıraktığında ersin yarım adım önde veya solda olsa golü yemesi imkansızdı daha doğrusu forvetin topu sokması imkansızdı çünkü forvetin çerçeveye gol vuruşu yapabileceği nokta bırakmamış olurdu buna benzer birkaç maç daha oldu çerçeveyi tutturan golü yapar şeklinde bir vuruş açısı bırakıyor forvete hedef bırakıyor, paşanın ikinci golünde ön direkteydi vücudu ile kale direği arası yarım metre var ya da yoktu oradan içeri aldı gene yarım adım önde olsa almazdı o topu içeri demekki yer tutuş problemi yaşayabiliyor diyebiliriz. haa şu var çok genç bunları kendisine haksızlık etmek için söylemiyorum şampiyonluğa oynayacak takımda acaba böyle goller yiyip hedefe giderken sürpriz puan kayıplarına neden olur mu kaygısı ile dile getiriyorum yoksa bu denli genç kalecinin süper yer tutmasını beklediğimden değil daha zamanı var sanki 1. kaleci olmak için. kayseriden yediği 2. gol tam facia zaten ve o topta kalecinin geriye doğru uzayıp topu kornere tokatlama konusunda atletik özelliklerinin zayıf olduğu kabak gibi sırıtıyor. tüm bunlara rağmen çok sıkı çalışırsa kaleci olur bu çocuk çok sakin hiç panik değil ve pozisyona takılıp kalmıyor.
Ersinin kasimpasa maçında yediği 2.ci Golü ben yemezdim , kaleye geçsen sen bile yemezdin abi , kapattığı köşeden yanından giden topu yedi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık