Oguzhanla Lens 2.5 aliyorlar bonuslarla beraber.
Vida 3.5, Ljajic-Oguzhan-Lens 2.5 aliyor. Ucu de gitmezse veya sozlesmeleri revize edilmezse cok zor isimiz.
Katiliyorum, ozellikle Oguzhan'dan kurtulmamiz gerekiyor, %50 indirim bile yapsa kazanmis oldugu paranin hakkini veremeyecek. Kac senedir orta sahada Oguzhan'a guverek sezona basliyoruz ve sonu hep husran oluyor - umarim ayni hataya yine dusmeyiz.
Bu arada yanilmiyorsam eger onumuzdeki sezon Lens'in kontrati 1.950M Euro'ya dusuyor, bir sonraki sezonda 1.8M Euro. Araplarla artik bir sekilde iyi bir baglanti kurup Lens ile Nkoudu denen arkadasi o taraflara gondermeliyiz (praying).
Ljajic, Vida ve Larin icin alici cikar diye umit ediyorum, umarim yanilmam.
Roco, Mirin ve Douglas'i da kiralik yada satilik bir sekilde elden cikarabilirsek takimi yeniden insa etme sansimiz olacak. ADS - Douglas haberleri ciktigindan beri adamlarin Super lige cikmalari icin dua ediyorum (keep praying).
Kale icin VB ile el sikisilmis, artik bir sekilde VB ve Ersin ile onumuzdeki sezonu goturecegiz. Anlasilan sol bekte tamam (N'Sakala-Ridvan), Dorukhan ile kontrati uzatip onuda asil mevkiisi olan sag beke monte edersek bekleri bir sekilde halletmis oluruz (Dorukhan - K. Kalafat. - belki genc yerli bir oyuncu daha alinabilir). Stoper icin ismi gecen oyuncular nedeniyle hic umutlu degilim ama alt yapidan ve kiradan donen oyuncularin Roco ve Mirin kadar katki verecegi gorusundeyim. Fatih ile Alpay - Roco ve Mirin'i pek aratmazlar. Serdar Saatci ile profesyonel sozlesme imzaladik Subat ayinda - onumuzdeki sezon A takimla calismalara baslarsa onunda iyi bir alternatif olacagi gorusundeyim.
Alt yapidaki diger oyuncularida "OYNAMA SARTI" ile kiralamaliyiz. Muhayyer Giresunspor'da, Oguzhan Akgun Istanbulspor'da, Sedat'ta Denizlispor'da dogru duzgun forma sansi bulamadan sezonu bitirdiler. Bu cocuklari oynayabilecekleri takimlara oynama maddesi koydurarak kiralamaliyiz. Henuz hazir olmayan Kartal, Erdogan ve Dormund alt yapisindan transfer edilen Oguzhan Aydogan'ida (23 oldu kendisi) oynayabilecekleri takimlara - oynama maddesi koydurarak gondermeliyiz.