2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2895652 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Boyd,diaby,nkodu,lens = 10 gol 7 asist

Vida,gg,caner   = 12 gol 15 asist ...
Quaresma bu 4 unun yaptığı skor katkısını tek başına yapıyordu hatta daha fazlasını yapıyordu  :D

Boyd , Diaby ve Nkodu alınacağına Q7 kalsaydı çok bisey kaybetmezdik hem skor olarak hemde mali olarak :alala:
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2020, 01:39:39 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi mayguntr

Quaresma bu 4 unun yaptığı skor katkısını tek başına yapıyordu hatta daha fazlasını yapıyordu  :D

Boyd , Diaby ve Nkodu alınacağına Q7 kalsaydı çok bisey kaybetmedik hem skor olarak hemde mali olarak :alala:
Valla Q7'yi cok elestirdim son doneminde ama bu yasinda bile bu ucluyu ayaginda oynatir. Q7 kalmamaliydi belki, kasimpasada bile surekli 11 oynayamadi, ama bunlar kesinlikle alinmamaliydi allahtan yillik maaslari cok degil bi yerlere yollanir.

volkan babacan,gökhan ama hangisi ?

Bu Alanyanın kalecisi Marafona iyi kaleci ama yabancı  :iblush:

Lung da fena değil , Volkan babacandan iyi o kesin , Kayeseri küme düşmüşken getirelim işte bisey kaybetmeyiz  :alala:

Çevrimdışı Erman1903

hoca da tanımı tecrübeli olarak yaptığından babacan olacak gibi geliyor

Bana da öyle geliyor. Ersin beklenenden iyi performans verdiği içim daha rahat ama Volkan epeydir oynamıyor. Bu yabancı kuraliyla değere de bindi şimdi Muslera sakat, Fener Altay'a guvenemiyor falan. Açıkçası piyasadakilerden stilini beğendiğim biri pek olmadığı için fark etmez gözüyle bakıyorum biraz.

Sergen Yalçın gayet iyi konuştu. Çözüm üreteceğiz cümleleri özellikle. Çok zor dönemde geldi. Ilk kısmı gayet iyi atlattı. Puan ortalamasi 2.13. Direk sampiyonluk puani aslinda.
Ben Abdullah Avcı Hoca falan değil , Sergen gelmeli diye kendimi boşuna yırtmadım burada

Sezona Sergen Hoca ile başlasaydık şu berbat kadroya rağmen şampiyon olmamız işten bile değilmiş..

Buyrun..

Bu hafta dahil değil bu tabloya , sanırım  Fener maçı da dahil değil onları da ekle ve hesabını yap..

Sergen ve taktik dehası arasında ki kocaman Fark..

Çevrimiçi Sinan23

Bir kaç tane fark yaratacak adam lazım. Her bölgede en azından bir tane. Anadolu takımlarındaki oyuncularda artık isimli. Küme düşmeden son hafta kurtulan Rize Dynamo Kiev 2017 kadrosu, düşenlerin ortasahasi İtalya ligi düzenli oynayan oyuncusu vs. Çoğu isimli yabancı ligdekilerin.

Çevrimdışı yoruk

Konu dışı ama haberleri çok çıkmaya başladı yazayım dedim ; Avcı Trabzonspor yönetimi ile görüşmüş sunum yapmış ve beğenilmiş. :D Aslında konu dışı değil bizi ilgilendiriyor çünkü halen maaş vereceğiz sanırım ?

Çevrimiçi Sinan23

Konu dışı ama haberleri çok çıkmaya başladı yazayım dedim ; Avcı Trabzonspor yönetimi ile görüşmüş sunum yapmış ve beğenilmiş. :D Aslında konu dışı değil bizi ilgilendiriyor çünkü halen maaş vereceğiz sanırım ?

Sunum mu yapmış 😆😆😆 Beyaz ayakkabılarını giymiş mi? Çarşının çocuğu. Ben küçükken lazliğa mı ilgi duyuyordum demiş acaba sunumda? Tiyatro arası hamsi yiyordur belki.

Çevrimdışı sEuL

Oguzhanla Lens 2.5 aliyorlar bonuslarla beraber.
Vida 3.5, Ljajic-Oguzhan-Lens 2.5 aliyor. Ucu de gitmezse veya sozlesmeleri revize edilmezse cok zor isimiz.

Katiliyorum, ozellikle Oguzhan'dan kurtulmamiz gerekiyor, %50 indirim bile yapsa kazanmis oldugu paranin hakkini veremeyecek. Kac senedir orta sahada Oguzhan'a guverek sezona basliyoruz ve sonu hep husran oluyor - umarim ayni hataya yine dusmeyiz.

Bu arada yanilmiyorsam eger onumuzdeki sezon Lens'in kontrati 1.950M Euro'ya dusuyor,  bir sonraki sezonda 1.8M Euro. Araplarla artik bir sekilde iyi bir baglanti kurup Lens ile Nkoudu denen arkadasi o taraflara gondermeliyiz (praying).

Ljajic, Vida ve Larin icin alici cikar diye umit ediyorum, umarim yanilmam.

Roco, Mirin ve Douglas'i da kiralik yada satilik bir sekilde elden cikarabilirsek takimi yeniden insa etme sansimiz olacak. ADS - Douglas haberleri ciktigindan beri adamlarin Super lige cikmalari icin dua ediyorum (keep praying). 

Kale icin VB ile el sikisilmis, artik bir sekilde VB ve Ersin ile onumuzdeki sezonu goturecegiz. Anlasilan sol bekte tamam (N'Sakala-Ridvan), Dorukhan ile kontrati uzatip onuda asil mevkiisi olan sag beke monte edersek bekleri bir sekilde halletmis oluruz (Dorukhan - K. Kalafat. - belki genc yerli bir oyuncu daha alinabilir). Stoper icin ismi gecen oyuncular nedeniyle hic umutlu degilim ama alt yapidan ve kiradan donen oyuncularin Roco ve Mirin kadar katki verecegi gorusundeyim. Fatih ile Alpay - Roco ve Mirin'i pek aratmazlar. Serdar Saatci ile profesyonel sozlesme imzaladik Subat ayinda - onumuzdeki sezon A takimla calismalara baslarsa onunda iyi bir alternatif olacagi gorusundeyim.

Alt yapidaki diger oyuncularida "OYNAMA SARTI" ile kiralamaliyiz. Muhayyer Giresunspor'da, Oguzhan Akgun Istanbulspor'da, Sedat'ta Denizlispor'da dogru duzgun forma sansi bulamadan sezonu bitirdiler. Bu cocuklari oynayabilecekleri takimlara oynama maddesi koydurarak kiralamaliyiz. Henuz hazir olmayan Kartal, Erdogan ve Dormund alt yapisindan transfer edilen Oguzhan Aydogan'ida (23 oldu kendisi) oynayabilecekleri takimlara - oynama maddesi koydurarak gondermeliyiz.   
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2020, 03:12:58 sEuL ]

Çevrimdışı BJKTÜRK23

15-16 sezonunda fener,tarihinin en pahalı kadrolarından birini kurdu ama bizde sosa ve gomez dışında isimli kimse yokken şampiyon olduk.Atanla tutanın iyi olmasına ben de katılıyorum ama yıldız isimlere çok da takmamak lazım.

17-18 de de biz 90 m luk takım kurduk. Çok para harcamak önemli değil. Önemli olan doğru kadro dengesinde doğru adama doğru para vermek. Pepe-Marcelo hem tandem uyumu olarak hem de ekonomi olarak gayet kaliteli ve daha mantıklıydı ligin üstünde idi. ama biz Vida alıp hem maliyeti arttırdık isim olarak değil ama yaptığı iş olarak da daha kötüsünü aldık. Real madrid savunma hattı maliyetine arka 4 lü kurup 1 tane golcü alamadık. İşte orada paradan kısmayacaksın gereksiz harcamaya karşı olmakla birlikte gerekli ise de harcamadan kaçınmama taraftarıyım. 15-16 da ki Gomez etkisi yapacak biri olsa idi o sezonda bu kadar rahat doğrayamazlardı o sezon. 15-16 da Gomez her maça 1-0 önde başlatıyordu bizi hakemler 34 hafta doğrama yapmıyor ki en kritik birkaç maç da yapmaları yetiyor. Bizim neredeyse her maç penaltımız verilmez attığımız sayılmaz ya da nizami olmayan yediğimiz sayılır. İşte burada güçlü kadro yarışta tutunmamızı sağlıyor. Vasat kadro ile tamamen yazılım yönetse her pozisyonu hiç doğranmasak bile zorlanacağımız takımlara karşı, bu tarz kararlar çıkınca hiç şansın kalmıyor.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ben yıldız karşıtı değilim. Gomez, Talisca hayranı olan bir insanım. Sistemci de değilimdir, elbet o da önemli ama Sergen hoca gibi oyuncuya göre olmadıktan sonra benim için pek anlamı yok.

Ben de biliyorum 15-20 milyon maliyeti olacak oyuncuları buraya yazmayı ama klübün parası yok, açıkçası 2-3M maaş beklentisi olacak adamları yazmaktan utanıyorum bile. Onları başkaları bulsun, yöneticilerin cebinde para varsa alsın getirsinler bir Balotelli vs biz de izleyelim.

Ben kendi gözüme, bilgime güvenirim. Bir Trabzon bile Sorloth bulabiliyorsa ben 10 tane bulurum. Paran çoksa riske girmez alırsın baba adamları ama yoksa elin kolun bağlı oturmayacaksın. Elin hamsisi yapıyor, sen daha iyisini yapacaksın. Kaldı ki bana göre artık deniz kuruduğu için buradan çıkışın da başka yolu yok. Hem uygun fiyata iyi adamlarla şampiyon olacaksın, hem de oyuncu satışıyla gelir yapacaksın. Butçeni toparladığında alırsın istediğini caka satarsın. Şu an daha bir ayranımız bile yok.

Yıldız oyuncu seni şampiyon yapacak diye bir garanti de yok ayrıca. Gs ve Terim kafası tam olarak bunu yapmak istedi ama batırdı. Fener de Rvp falan getirmişti bir yol olmadı. O konuda da şansın olacak.

Genç ve iyi performans gostereni zaten alman çok zor, Talisca mesela bize gelmeden önce yeteneklerini fazla gösteremeyen bir adamdı, bu tarz adamlar bazen mutsuzdur teklif edilir, düşeş yakalar o şekilde kadrona katarsın. Ya da yaşlı kovalayacaksın şansın yaver gidecek, şu anda bunu bile yapacak durumumuz yok, gidiyor işte yaşlıların zaten.

Yahu benim verdiğim isimlere takılmayın ben iş güçten fırsat bulup gençliğimde ki gibi oyuncu takip edemiyorum ki ne liglerde ne topçular vardır sen takip ediyorsan biliyorsundur da lafım yok ama ben anca lig özetlerinden denk gelirse izlediğim oyunculardan bildiğim isimleri ve bizim takımda ki eksiklere göre o özelliklerde ki oyuncuları söylüyorum doğal olarak onların iyileri gözüme çarpıyor onlar da zaten herkes tarafından bilinen oyuncular oluyor. Kendini kanıtlamış adamları biz anca ya yaşlanınca ya talisca gibi hocasıyla kulüple falan sorun yaşamışsa, veya o mevkide daha iyi biri varsa kiralık olarak alabiliriz, ya da gomez gibi sakatlık sorunu olup şampiyona öncesi falan denk getirmek lazım 10 yılda bir zor olur o olursa da şampiyon olursun zaten. Çünkü winner adamlarla kendini kanıtlamış birkaç yıl en az üst düzey performans göstermiş adamlarla zar atmakla düşük seviye göz önünde olmayan liglerde oynayan göreceli potansiyelli adamlarla zar atmak çok farklı, Sörloth konusu biraz şans işi yoksa 25 senedir ts de bu kadar skor yapan oyuncu yoktur  90 ların ortasında ki şota dan beri, Fatih tekke ve Burak var yerli zaten scout başarısı falan değil. Sörloth bulana kadar kaç tane oyuncu alıp gönderdiler o mevkide. Bu sene çok ekstrem bir yıl bu rezil kadro bile avcı daha erken gönderilse Burak 5 maç daha oynayabilse belki şampiyon olurdu. Ama seneye böyle nkodou boyd diaby güven lens umut nayir gelecek larin gibi oyuncularla çok kötü durumlara düşebiliriz. Cavani Talisca demiyorum bu sefer 15 gol 15 asist gbib 25 gol 5 asist gibi tabela yapacak 2 tane hücumcu bir golcü bir 10 numara mı dersiniz ofansif orta saha mı kırık forvet mi bilmem adam şart saydığım lüzumsuzlar gitse senin dediğin Balotelli benim dediğim Talisca nın bütçesi ayrıldı işte. Bu lüzumsuzları göndermeyip üstüne böyle skor yapacağına inanacağımız adamlar alınmazsa ekonomimiz daha da kötüleşir en basiti bırakmam seni kampanyası Talisca yı alıyoruz 5 m sms atın bir o kadarını da ben vereceğim dese başkan şu olumsuz tablo bir anda değişiverir. Ha sen inanıyorsan bu yönetim sergen hocanın eski öğrencileri menajer önerileri transfermarket sözleşmesiz oyuncular filtrelemesi ya da ligin kaşarlanmış topçuları hariç uygun profilde düşük maliyetli iş yapacak adam bulacaklarına lafım yok ama ben inanmıyorum. O yüzden olmuş garanti adamlara her mevkiye değil ama bazı kritik yerlere para harcamak zorundayız diyorum.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı sefaköykartali

Stopere 2 milyon maaş verme devri bitti.1 milyondan fazla veremeyiz.

Sağ ve sol Kanatta 1.7 ve 2.2 alan N'koudou ile Lens var zaten.

10 numaraya Sosa gelecek deniyor, 1 milyon öneriyoruz.

Santrafora 2.5 verebilecek olsak, Burak'ı gönderemezdik.

Lens de Nkoudou da kalmak istiyorsa yeni sözleşme yapacak. İstemiyorsa da yolcu. Douglas, Boyd, Mirin, Roco bunlardan da kimsenin kalacağını düşünmüyorum. 35 milyon yıllık takım bütçesi deniyor. Ona istinaden böyle bir bütçeye kaliteli bir takım kurulabilir diye düşünüyorum. Ts bu yıl 17 milyon maaş ödemiş sadece.
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2020, 09:26:15 sefaköykartali ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu Alanyanın kalecisi Marafona iyi kaleci ama yabancı  :iblush:

Lung da fena değil , Volkan babacandan iyi o kesin , Kayeseri küme düşmüşken getirelim işte bisey kaybetmeyiz  :alala:

yerli olacak diyor sergen yabancı kuralından sonra kaleciyi yabancı olamaz diyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

yerli olacak diyor sergen yabancı kuralından sonra kaleciyi yabancı olamaz diyor.
Caner ile yerli kaleci ne alaka  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Caner ile yerli kaleci ne alaka  :alala:

yunusa cevap verecektim alıntılama sisteminde bir arıza var senin mesajına da cevap verecektim onu aklından silmemiş sonra kendim sildim düzelttim bir daha :D

hızına yetişilmiyor :D

Çevrimdışı sefaköykartali

Papiss Cisse + Serdar Dursun sizce gol sorununu çözer mi?

bence çözmez.

Mevcut kadromuz ;

Kaleci ;

Ersin
Utku

Sağ bek ;

Douglas

Sol bek ;

Rıdvan

Stoper ;

Vida
Roco
Mirin

Ön Libero ;

Necip

Orta saha ;

Dorukhan
Oğuzhan

On numara ;

Adem Ljajic

Sol kanat ;

N'koudou
Boyd

Sağ kanat ;

Lens

Santrafor ;

Larin
Güven
Umut

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cisse'nin yaşı Serdar Dursun'un da golcülüğü beni düşündürür  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Cisse'nin yaşı Serdar Dursun'un da golcülüğü beni düşündürür  :tabe:
35 yaşında yerli burağı gönderip yerine 35 lik cisseyi almakda akıl tutulması olur ayrıca  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

35 yaşında yerli burağı gönderip yerine 35 lik cisseyi almakda akıl tutulması olur ayrıca  :tabe:
Sergen Yalçın tecrübeli oyuncularla ilgileniyoruz dedi. Yaş odaklı transfer yapmayacağız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gelecek oyunculardan çok elimizdeki oyuncuların gidişi sıkıntılı olacak. Duruma göre (gönderdiğimiz oyunculara göre) transfer sayımızın artabileceğini düşünüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi blackeagle35

Gelecek oyunculardan çok elimizdeki oyuncuların gidişi sıkıntılı olacak. Duruma göre (gönderdiğimiz oyunculara göre) transfer sayımızın artabileceğini düşünüyorum  :tabe:

O kadar oyuncu gitti halen 6 ile 8 arasında oyuncunun gitmesi gerekiyor. Hem de genç olup kiralanacaklar dahil edilmeden.

Çevrimdışı tuncaboylu

Lens de Nkoudou da kalmak istiyorsa yeni sözleşme yapacak. İstemiyorsa da yolcu. Douglas, Boyd, Mirin, Roco bunlardan da kimsenin kalacağını düşünmüyorum. 35 milyon yıllık takım bütçesi deniyor. Ona istinaden böyle bir bütçeye kaliteli bir takım kurulabilir diye düşünüyorum. Ts bu yıl 17 milyon maaş ödemiş sadece.
Dediğim gibi, 35 milyon bütçe, 25 milyon maaş demek.

Nereden anladın dersen, Sergen aynı konuşmada "90 milyon bütçesi vardı Beşiktaş'ın" dedi. Ama hiç o kadar maaş ödemedik.