2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2894096 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı worns

mijo caktas'la ilgileniyorlarsa baya iyi oyuncu, sevinirim. ljajic gitmeden sanmam ama bu tarz bi oyuncu alacaklarını.

Çevrimdışı Erman1903

2 m a nkodou gibi birinin çeyreğini alırlar onu izleriz o zaman  :) şimdi çöp demeyeyim hakaret gibi algılanmasın ama o listedeki gereksizlerin maaş yükünü 2 tane net skorere basmak zorundayız başka da çaremiz yok brobbey için pik zamanı 60 m bile az kalacak yeri gelince 2 seneden beri yazıyorum bu sene almak isteyen alır onu hazır sakatlıklarla yedi sezonun yarısını hala alınmadı a takıma en kötü kiralarsın 2 sezon gelişmesi için bizden uygun yer yok aslında, cavani gelmeyi kabul ederse vereceksin en az 5 m maaşı Talisca yine ha keza öyle ucuz mal alacak kadar zengin değiliz artık biz, sat takımı ya da boşalt kadroyu ama kaleci en azından kapatsın 1 tane safkan golcün toplam 2 tane skorer oyuncun olsun başka türlü bu takımın şampiyonluk zaten hayali olmaz avrupa vizesi alma ihtimali bile yok maalesef...

2M maaş için dedim ben ama bonservisde de daha fazlasını veremeyiz. Bence çok büyütmüşsun Tsl'yi gözünde babam sen. Oldu olacak avatarındaki Ronaldo ve İbra gelsin de şampiyon olalım. İki senedir Brobbey diyorsun, adam servet kazanma peşinde olduğu adamı ilk 11'inde oynatmadan sana niye versin? Şimdi bir de 15M senelik kazanan Talisca ve Cavaniyi ekledin insan ne diyeceğini bilemiyor doğrusu.

Ben öyle paraları basma gibi şeylere inanmıyorum, kaldı ki olmayan şeyi basamazsın, 200 bin euro için sağ bekin gidiyor. Sana göre bir şey değildir ama tonla para verdiğin stoperin 2-3 ay maaş muhabbetine kacmış gitmiş. Santraforun gülerek veda ediyor yanında hocanın suratı 5 karış. Bence artık yıldızlar aleminde rüyalardan uyanıp dünyaya dönmelisin. Bizim gerçeklerimiz bunlar.

[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2020, 03:45:33 Erman1903 ]

Çevrimdışı BJKTÜRK23

net bir kaç transfer yapılması gerektiğini ben de düşünüyorum. 2-3 milyon maaşlı ve doğrudan etki yaratacak oyuncular. yalnız senin önerilerin biraz uçuk bence :) talisca'nın durumunu bilmiyorum o belki ihtimal dahilinde olabilir de brobby dediğin adamı ne alacak bonservisi bulursun ne ajax bırakır. ajax bıraksa bizim hayal edemeyeceğimiz parayı cash ödeyecek on beş kulüp çıkar. cavani desen yıllık maaşı 14 milyon mu ne psgde. ayrıca piyasası da olan oyuncu, gidiyorum dese beş büyük ligde her türlü takım bulur istediği paraya.  bu oyuncuları trden birinin alması imkansız.

isim önemli değil ki ben skorer olsunlar diye örnek veriyorum o adamların menajeri de değilim oyuncu arayan scout da değilim  :D Benim derdim kızdığım nokta şu sadece bu sene için de değil 4 seneden beri her sene en skorer oyuncularımızı kaptırıyoruz büyük takım böyle olmaz onları buldun mu tutup her sene 1-2 ilave etmen lazımken biz en iyileri yollayıp yerlerine kısır adamlar alıyoruz her sene güçsüzleşe güçsüzleşe bu hale geldik bu sene altın vuruşu da yaptık. 36 yaşında ki Atiba hariç takımda Beşiktaş da 11 çıkacak net oyuncu kalmadı bundan beteri olmaz zaten de seneye kaçıncı olacağız onu kestiremiyorum bu sene rakipler de kötüydü pandemi vs derken olması gereken yerden bayağı iyi bitirdik çoğu kişi de buna aldanıyor seneye bu kadar şanslı olmayız. ucuz mal alacak kadar zengin değiliz.

Yapılan hamleler Anadolu kulübü yapmaya çalışıyorlar bizi tezimi doğruluyor maalesef. Taraftarda çok kolay kabulleniyor bu durumu ona da ayrı kızıyorum. En basitinden şimdi gg gitti 35 yaşında vs mantıken yolların ayrılması mantıklı bulunabilir ama kimse demiyor ki adam belki de bu ligin en iyi sağ beki 800 bin euroya onun yerini kapatacak bir oyuncu alma şansımız var mı alacağın adam bonservisli olsa 3 yıl kontrat yapsan o seviyede ki adam 5 m euroya mal olur. Şimdi gidip Douglas dururken onu gönderiyorsan ben buna olumlu bakmam şimdi herkes diyecek douglas ı kimse almaz ki nasıl yollasınlar sıkıntı da orada zaten işe yaramaz adamı kimse almazken biz niye tutup yarayanı gönderip yine yaramaz adamlar için daha çok para harcayacağız. he 5 m a değilde bonservissiz 500 bin maaşa oyuncu bulsan douglas dan bile kötü çıkacak çok büyük ihtimalle çünkü bizde scout sistemi transfermarkt beleş oyuncular arama ve hocanın çalıştırdığı anadolu takımında ki sözleşmesi bitenlerle sınırlı ya da menajerlerin kitleyeceği looserlarla, o yüzden gg den iyisini daha ucuz maliyete bulacağımızı düşünecek kadar polyanna değilim. İşin doğrusu gg yi tutarsın scout sistemin çalışır çok uyguna kendini kanıtlamış bir adam denk getirmediğin sürece yerine gerçekten potansiyelli bir oyuncu alırsın dönüşümlü ısıtırsın takıma tutar tutmaz o ayrı ama biz olanı yollayıp oraya zar atıyoruz ama zar hileli kaybedeceğimiz kesin olduğu halde çok uzadı ama umarım ifade edebildim derdimi  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı BJKTÜRK23

2M maaş için dedim ben ama bonservisde de daha fazlasını veremeyiz. Bence çok büyütmüşsun Tsl'yi gözünde babam sen. Oldu olacak avatarındaki Ronaldo ve İbra gelsin de şampiyon olalım. İki senedir Brobbey diyorsun, adam servet kazanma peşinde olduğu adamı ilk 11'inde oynatmadan sana niye versin? Şimdi bir de 15M senelik kazanan Talisca ve Cavaniyi ekledin insan ne diyeceğini bilemiyor doğrusu.

Ben öyle paraları basma gibi şeylere inanmıyorum, kaldı ki olmayan şeyi basamazsın, 200 bin euro için sağ bekin gidiyor. Sana göre bir şey değildir ama tonla para verdiğin stoperin 2-3 ay maaş muhabbetine kacmış gitmiş. Santraforun gülerek veda ediyor yanında hocanın suratı 5 karış. Bence artık yıldızlar aleminde rüyalardan uyanıp dünyaya dönmelisin. Bizim gerçeklerimiz bunlar.

Herkesin fikrine saygım var düşük bütçeli genç atletik fm oyununda kadro kurup sistem mistem yok topu 3 sn de geri kazanan 5 sn de geri koşan  zıpkın gibi bir takım kurup şampiyon olacağız bu ligde düşüncesinden (sen öylesin demiyorum ama Beşiktaş ın büyüklüğünü kavrayamayıp farkında olmadan anadolu takımına çevrilmesine yol açacak böyle bir düşünce oluşuyor özellikle genç nesil taraftarda) daha gerçekçi maalesef  benim bas parayı winner al atanınla tutanın iyi olsun bu gözümde büyüttüğüm ligde şampiyon olursun hayalim...  rüya tabirlerine girip polemik yaratmak istemiyorum. Kısaca şu kadarını söyleyeyim Beşiktaş renklilerden daha üstün kadro kurmadığı sürece şampiyon olamaz (oldurulmaz). her sene bu sene ki gibi pandemi olmaz bu kadar şanslı olmayız. Burası Türkiye sistemler değil sisteme kendini uyduran kazanıyor maalesef doğru olmasa da asıl gerçek bu.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Arthur Dayne

Herkesin fikrine saygım var düşük bütçeli genç atletik fm oyununda kadro kurup sistem mistem yok topu 3 sn de geri kazanan 5 sn de geri koşan  zıpkın gibi bir takım kurup şampiyon olacağız bu ligde düşüncesinden (sen öylesin demiyorum ama Beşiktaş ın büyüklüğünü kavrayamayıp farkında olmadan anadolu takımına çevrilmesine yol açacak böyle bir düşünce oluşuyor özellikle genç nesil taraftarda) daha gerçekçi maalesef  benim bas parayı winner al atanınla tutanın iyi olsun bu gözümde büyüttüğüm ligde şampiyon olursun hayalim...  rüya tabirlerine girip polemik yaratmak istemiyorum. Kısaca şu kadarını söyleyeyim Beşiktaş renklilerden daha üstün kadro kurmadığı sürece şampiyon olamaz (oldurulmaz). her sene bu sene ki gibi pandemi olmaz bu kadar şanslı olmayız. Burası Türkiye sistemler değil sisteme kendini uyduran kazanıyor maalesef doğru olmasa da asıl gerçek bu.
15-16 sezonunda fener,tarihinin en pahalı kadrolarından birini kurdu ama bizde sosa ve gomez dışında isimli kimse yokken şampiyon olduk.Atanla tutanın iyi olmasına ben de katılıyorum ama yıldız isimlere çok da takmamak lazım.

Çevrimiçi yaço58

Benim bu transfer dönemi beklentim yok maalesef başkan da açıklamalar ile taraftara çok güzel mesajlar veriyorlar geçen bir röportajında ljajicin maaşı çok ödeyemeyiz yollarımızı ayıracağız minvalinde açıklama yaptı ljajic geçen sezon çift haneli skor gördü ve takımın en kreatif oyuncusu ve sırtlayabilir takımı geçen seneki performansı gösterse helali hoş olsun paranın ama başkan Bi dur elinde en kreatif oyuncu  olan adamı basın karşısında göndereceğiz diyorsun lense boyda rocoya laf yok gitmiş para edecek adamın maaşını ödeyemeyiz diyor birde şu var program da göndermektwn falan bahsediyorlar ama sonrası yok işte açıkla başkan ljajic giderse nasıl bir 10 numara almaya çalışacaksın 1milyona o kaliteyi bulun bizde şapka çıkaralım maalesef kendileri yaptıkları açıklamalar ile bir vizyonları olmadıklarını gösteriyor insan üzülüyor mesela 25 milyon euroluk takım kuracaksak 6 milyonunun 10 numara ve forvete direk ayırırsın gerisine dinamik bir takım yaratmaya çalışırsın ama maalesef kalite birazda paraya bakıyor tabi çok iyi scoutlarımız olsa ayrı oda yok maalesef işte şuan elden çıkarılanlae katkı veren ve yerli sınırı varken iş yapacak isimler roco mirin Larin lens boyd nkadou Douglas necip bunları elden çıkarsınlar alkışlayalım birlikte şu maçtan sonra umarım camiayı bilgilendirecek açıklamalar yaparlar çünkü durum iyi gitmiyor sanki oyuncular kaçıyor gibi bir durum var prestij kaybıda bu aynı zamanda birde sportif başarı gelmezse ömürleri çok güzel uzun olmaz bununda farkındadırlae umarım

Çevrimdışı worns

dün izlediğim maçta eren albayrak'ı beğendim. uzun süredir piyasada yoktu, japonya falan yapmıştı galiba. pek istikrarlı performansı yok ama eskiden de ritmini bulduğunda ligin iyi sol beklerinden oluyordu. yedek yerli filan bakacaklarsa düşünülebilir.

ortalama-ortalama üstü performans veren anadolu oyuncularından yerli rotasyonunu geliştirmek için yararlanılabilir, ismi çıkanlar gibi yabancı kontenjanını dolduracak ilk 11 beklentisiyle alınacak isimler için değil de.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2020, 14:18:08 worns ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

ÖZEL | Beşiktaş yönetimi ile uzun süredir görüşen Gökhan Gönülün Fenerbahçe ile anlaştığı iddiaları iyice güçlenirken‚ takımda kalması istenen tecrübeli oyuncunun Beşiktaşın verdiği rakamın altında bir paraya Fenerbahçe ile el sıkıştığı öğrenildi

@kartalyigt

Çevrimiçi yaço58

ÖZEL | Beşiktaş yönetimi ile uzun süredir görüşen Gökhan Gönülün Fenerbahçe ile anlaştığı iddiaları iyice güçlenirken‚ takımda kalması istenen tecrübeli oyuncunun Beşiktaşın verdiği rakamın altında bir paraya Fenerbahçe ile el sıkıştığı öğrenildi

@kartalyigt
Bu adamda bizim aleyhimize ne kadar haber varsa yapıyor kasten sonra da başkanla program yapıyor ödül olarak şunları uzaklaştırın külüpten çok mu zor

Çevrimdışı MUSTAFA_

@kartalyigt
Bu adamın ağzından çıkan herhangi bir şeye inanmıyorum  :tabe: Ayrıca Gönül'e biz 4m TL sabit + 4m TL bonus vermişiz. Bu da 500 bin euro yapıyor. FB'nin de 650 bin euro önerdiği söyleniyor. Nasıl bizden az para önermiş oluyorlar  :alala:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Bu sene ön eleme oynayacak takımlar şunlar:
Rennes
Krasnodar
Benfica
Gent
Dinamo Kiev

Biz (hak kazanırsak)
Paok
Az alkmaar
Rapid wien
Viktoria plzen
Hırvatistan 2. si

Bu 11 takımdan 2'si gruplara kalabilecek. Üstteki 5'li 2 ön eleme oynayacak, alttaki (biz dahil) 6'lı 3 ön eleme.

Şampiyonlar ligi'ne kalmamız için olması gerekenler:
1- Yarın Sivas puan kaybedecek ve biz kazanacağız.
2- Trabzonspor'un cezası onanacak.
3- 3 tane ön eleme geçeceğiz.

Yönetimi şampiyonlar ligi diye çok darlamamak lazım bence.

Önemli bir detay bu açıdan bakmamıştım. O iş gerçekten zor. Avrupa ligine gitmek daha mantıklı oradan da 10 - 15 arası bir şey gelir herhalde
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Küçülmek yanlış değil hele ki bizim durumumuzda. Küçülürken heya an duydurabilecek bir kadro kurmak önemli olan. 30 yaş üstü uygun o hı ncu kovalarsan Onlar da öyle heyecan yaratacak isimler olmaz ama örneğin Dorukhan gibi hem makul fiyatlı hem genç hem gelecek vadeden 7-8 oyuncu getirir araya önemli bölgelere de 2-3 yıldız isim serpiştirirsen taraftar o takımın arkasında durur.
Bek bölgesi öyle ahım şahım elzem fark yaratcak bir mevki değil. İsmail serdarla falan oynadık. Buralara öz kaynak düzeninden oyuncu koyabiliriz. Ama santrafor kesinlikle düzenli ve istikrarlı olmalı o yüzden gökhan ve canere çok üzülmedim . Yaşlı kontejanı santrafor veya stoperde olabilir çünkü bu bölgelerde öyle aşırı atletik koşucu özellikte adam gerekmiyor fakat beklerde koşucu ve dayanıklı oyuncu şart bu tip oyuncular kolay bulunabilir
The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

Bu sene ön eleme oynayacak takımlar şunlar:
Rennes
Krasnodar
Benfica
Gent
Dinamo Kiev

Biz (hak kazanırsak)
Paok
Az alkmaar
Rapid wien
Viktoria plzen
Hırvatistan 2. si

Bu 11 takımdan 2'si gruplara kalabilecek. Üstteki 5'li 2 ön eleme oynayacak, alttaki (biz dahil) 6'lı 3 ön eleme.

Şampiyonlar ligi'ne kalmamız için olması gerekenler:
1- Yarın Sivas puan kaybedecek ve biz kazanacağız.
2- Trabzonspor'un cezası onanacak.
3- 3 tane ön eleme geçeceğiz.

Yönetimi şampiyonlar ligi diye çok darlamamak lazım bence.

şl'ye kalamadık diye kimse başarısızlıkla eleştirmez kimseyi bence de. fakat bi ihtimal varsa sonuna kadar zorlamak gerekiyor. en azından 1-2 oyuncunun son maça kadar sahaya çıkması sağlanabilirdi. bu çok büyük iş olmasa gerek.

ön elemeye gelirsek zor mu evet. imkansız mı? hayır. denemeye değer. 11 takım üzerinden avrupa'daki herhangi bir futbol takipçisine kimi avantajlı gördüğünü sorsan ilk 2'ye bizi yazmasa bile ilk 4' yazar. benfica'yla eşleşmediğin sürece 50ye 50 şansın olacak rakipler. belki yapılanma durumuna göre kiev ağır basar. diğerlerinin hiç biri açık ara favori çıkmaz karşımıza. kievle benficaya karşı da şansımız olur.

Çevrimdışı worns

Bu adamın ağzından çıkan herhangi bir şeye inanmıyorum  :tabe: Ayrıca Gönül'e biz 4m TL sabit + 4m TL bonus vermişiz. Bu da 500 bin euro yapıyor. FB'nin de 650 bin euro önerdiği söyleniyor. Nasıl bizden az para önermiş oluyorlar  :alala:

yalan haber. fb 500 binin altında önermiş olamaz. bizim teklifimiz çok düşük olduğu için ayrılma kararı aldı caner de o da. öte yandan necip'e ücretini 700 bine indir derken bunlara 500 bin önermek de git gidiyorsan demek oluyor. yönetimin pek istekli olduğu söylenemez tutmak konusunda. bir çok konuda yönetimi eleştirsem de bu konuda haksız da değiller. gitmeleri makul.

Çevrimdışı tangaz

@tangaz , @tuncaboylu  arkadaşlar hoşgeldiniz.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hoşbulduk @İsmail Özyurt
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

gökhan caner konusu yabancı sınırı değişmese hiç önemli değil deyip geçiştirilebilecek bir konu ama gelinen noktada kıymetleri arttı diğer taraftan evet kulübün ekonomik durumu ortada olabilir ama kadroda 1,4 roco 1,25 boyd 0,9 daglıs 1,8 enkudu 3,5 vida bir o kadar layiç 1,6 larin ona yakın mirin maaşları varken gökhan ve caner 500-800 bin arası teklifleri kabul etmez
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/ResmiTransfer/status/1286944325536972801?s=19
Sizce nasıl olur şu maddi durumda

çin'de seviyesinin çok üstünde para kazandı galiba. 6 aydır da futboldan uzak. hadiseyi bırakmadıysa olabilir. :)

bu iyi pivot, gücü kuvveti yerinde bi abimizdi ama çok golcü bi oyuncu olmadı kariyeri boyunca. topla ilişkisi filan da kötüdür. çevresinde destekleyici skorerlere iyi alan açar. şöyle bitirici, boşluklara sızan, gole yakın bi on numarayla ve en azından ceza sahası etkinliği olan bi kenar oyuncusuyla oynatmak gerekir. yoksa bi kanatta lens bi kanatta n'kodou ortada wagner gözümde pek parlak bir şey canlanmadı. belki orta saha iki dinamik oyuncuyla kurulup, ljajic ikinci forvet olarak kullanılarak skor katkısını arttırması sağlanabilir.

Çevrimdışı Erman1903

Ben yıldız karşıtı değilim. Gomez, Talisca hayranı olan bir insanım. Sistemci de değilimdir, elbet o da önemli ama Sergen hoca gibi oyuncuya göre olmadıktan sonra benim için pek anlamı yok.

Ben de biliyorum 15-20 milyon maliyeti olacak oyuncuları buraya yazmayı ama klübün parası yok, açıkçası 2-3M maaş beklentisi olacak adamları yazmaktan utanıyorum bile. Onları başkaları bulsun, yöneticilerin cebinde para varsa alsın getirsinler bir Balotelli vs biz de izleyelim.

Ben kendi gözüme, bilgime güvenirim. Bir Trabzon bile Sorloth bulabiliyorsa ben 10 tane bulurum. Paran çoksa riske girmez alırsın baba adamları ama yoksa elin kolun bağlı oturmayacaksın. Elin hamsisi yapıyor, sen daha iyisini yapacaksın. Kaldı ki bana göre artık deniz kuruduğu için buradan çıkışın da başka yolu yok. Hem uygun fiyata iyi adamlarla şampiyon olacaksın, hem de oyuncu satışıyla gelir yapacaksın. Butçeni toparladığında alırsın istediğini caka satarsın. Şu an daha bir ayranımız bile yok.

Yıldız oyuncu seni şampiyon yapacak diye bir garanti de yok ayrıca. Gs ve Terim kafası tam olarak bunu yapmak istedi ama batırdı. Fener de Rvp falan getirmişti bir yol olmadı. O konuda da şansın olacak.

Genç ve iyi performans gostereni zaten alman çok zor, Talisca mesela bize gelmeden önce yeteneklerini fazla gösteremeyen bir adamdı, bu tarz adamlar bazen mutsuzdur teklif edilir, düşeş yakalar o şekilde kadrona katarsın. Ya da yaşlı kovalayacaksın şansın yaver gidecek, şu anda bunu bile yapacak durumumuz yok, gidiyor işte yaşlıların zaten.

[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2020, 14:41:47 Erman1903 ]

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu kadar fazla Almanya altyapılarından çıkmış oyuncuların adlarının bizimle anılması ilginç  :alala:

Kaan Ayhan (DC)
Onur Bulut (DR)
Robin Yalçın (DMC)
Gökhan Töre (MR)
Serdar Dursun (F)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★