Herkesin fikrine saygım var düşük bütçeli genç atletik fm oyununda kadro kurup sistem mistem yok topu 3 sn de geri kazanan 5 sn de geri koşan zıpkın gibi bir takım kurup şampiyon olacağız bu ligde düşüncesinden (sen öylesin demiyorum ama Beşiktaş ın büyüklüğünü kavrayamayıp farkında olmadan anadolu takımına çevrilmesine yol açacak böyle bir düşünce oluşuyor özellikle genç nesil taraftarda) daha gerçekçi maalesef benim bas parayı winner al atanınla tutanın iyi olsun bu gözümde büyüttüğüm ligde şampiyon olursun hayalim... rüya tabirlerine girip polemik yaratmak istemiyorum. Kısaca şu kadarını söyleyeyim Beşiktaş renklilerden daha üstün kadro kurmadığı sürece şampiyon olamaz (oldurulmaz). her sene bu sene ki gibi pandemi olmaz bu kadar şanslı olmayız. Burası Türkiye sistemler değil sisteme kendini uyduran kazanıyor maalesef doğru olmasa da asıl gerçek bu.
Ben yıldız karşıtı değilim. Gomez, Talisca hayranı olan bir insanım. Sistemci de değilimdir, elbet o da önemli ama Sergen hoca gibi oyuncuya göre olmadıktan sonra benim için pek anlamı yok.
Ben de biliyorum 15-20 milyon maliyeti olacak oyuncuları buraya yazmayı ama klübün parası yok, açıkçası 2-3M maaş beklentisi olacak adamları yazmaktan utanıyorum bile. Onları başkaları bulsun, yöneticilerin cebinde para varsa alsın getirsinler bir Balotelli vs biz de izleyelim.
Ben kendi gözüme, bilgime güvenirim. Bir Trabzon bile Sorloth bulabiliyorsa ben 10 tane bulurum. Paran çoksa riske girmez alırsın baba adamları ama yoksa elin kolun bağlı oturmayacaksın. Elin hamsisi yapıyor, sen daha iyisini yapacaksın. Kaldı ki bana göre artık deniz kuruduğu için buradan çıkışın da başka yolu yok. Hem uygun fiyata iyi adamlarla şampiyon olacaksın, hem de oyuncu satışıyla gelir yapacaksın. Butçeni toparladığında alırsın istediğini caka satarsın. Şu an daha bir ayranımız bile yok.
Yıldız oyuncu seni şampiyon yapacak diye bir garanti de yok ayrıca. Gs ve Terim kafası tam olarak bunu yapmak istedi ama batırdı. Fener de Rvp falan getirmişti bir yol olmadı. O konuda da şansın olacak.
Genç ve iyi performans gostereni zaten alman çok zor, Talisca mesela bize gelmeden önce yeteneklerini fazla gösteremeyen bir adamdı, bu tarz adamlar bazen mutsuzdur teklif edilir, düşeş yakalar o şekilde kadrona katarsın. Ya da yaşlı kovalayacaksın şansın yaver gidecek, şu anda bunu bile yapacak durumumuz yok, gidiyor işte yaşlıların zaten.