2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2897778 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı worns

Vida da bonservis getirmiyorsa doğru düzgün stoperle kafa kafaya takaslansın da stoper getirsin. Roma istiyordu Jesus, Mert Çetin falan versinler bakalım yolumuza.

verona'ya kiralamışlar sanırım. umut besledikleri oyuncuyu trye zor kiralarlar şu futbol ortamında.

Çevrimdışı cursedofdragon

Vida da bonservis getirmiyorsa doğru düzgün stoperle kafa kafaya takaslansın da stoper getirsin. Roma istiyordu Jesus, Mert Çetin falan versinler bakalım yolumuza.

katılıyorum lyon istiyorsa marcelo + para.

Roma istiyorsa juan jesus + para.

Sökülsünler  :tabe:

Çevrimdışı Erman1903

Fransızlar maden buldu vidaya da bonservisini al gel demişlerdir biliyorlar bizim elimiz mahkum yönetim bas bas bağırdı o paraları ödeyemeyiz diye şimdi hangi takım bonservis versin öyle enayi varmı

Algı çok önemli bir şey, renkliler bu işi bizden çok daha iyi yapıyor. Bütün milleti inandırıyorlar vasat oyuncularının değerli olduğuna. Bizi bile inandırmışlar Ali Ece falan da destek oluyor... İşte nereden bulacakmışsın Muriç 20M, Altay gibisi 10-15M, bugün bir Ozan Tufan 30M. Söz bize gelince Rus pazarı :)

Gerçi adam da ne yapsın yönetim çıkar elimiz kolumuz bağlı der, hocamız çıkar; oyuncu kronik sakat... Bu piyasada dürüstlük para etmiyor öğrenmemiz lazım artık.

Çevrimiçi sefaköykartali

Benim 1 tane vardı saçımda beyaz 5 olmuş seneye birden kar beyazına dönmeyiz inşallah :D

https://youtu.be/ldAO5onF9eQ?t=355  :kop: :kop:
Nazım falan gelse bari abi ama hasan ali veya ismailin geri döndüğünü düşünsene...

Nazım falan gelse bari abi ama hasan ali veya ismailin geri döndüğünü düşünsene...

ben yatıyorum uykumu kaçıracan gece gece :D

tadım kaçmaya başladı :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben yatıyorum uykumu kaçıracan gece gece :D

tadım kaçmaya başladı :D
Tadımızın kaçmayacağı bir transfer sezonu beklemek hayal olur  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Hakikaten Nsakalayla ilgileniyorsun bari git Nazım' ı çöz hem yerli, hem de ligde performansı ortada Andreas Beck kadar oynasa yeter şu ekonomik krizde. En azından euro 2020 için bi motivasyonu var oyuncunun iyi performans vermek için elinden geleni yapar.
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2020, 00:30:48 sefaköykartali ]

Tadımızın kaçmayacağı bir transfer sezonu beklemek hayal olur  :D

:D

Çevrimdışı worns

yönetim artık aklını başına alıp düzgün bir sezon planlaması yapmak zorunda. takımın çok bi kurşunu da kalmadı. düzgün bi incelemeyle bonservisi elinde, ya da takımı kolay ikna edilebilecek bir ton oyuncu bulursun. yeter ki konfor alanını terket, gözünün önündeki üç beş oyuncuya kilitlenme. menajer ağlarının dışına çıkmazsan elim kolum bağlı demekten başka şansın kalmaz. welinton bile bedava gelmiyor. alanya'nın ortalama üstü düşük maliyetli bir ton başarılı transfer yapabildiği yerde sen iki gömlek üzerini bulursun. camia olarak çekim etkin çok daha fazla. böyle zor anlarda kulübün prestijini lehine kullanmak gerekirken bunu zedeleyecek hareketlerden de uzak durulmalı. dünya kadar hata yapıyorlar ve ümit vermiyorlar ama hala bir şansları olacak şu yeniden yapılanma döneminde.

kendilerine güvenmiyorlarsa da sızlanmayı bırakıp bir an önce kongre toplasınlar. beşiktaş'ın yönetimsiz kalma gibi bi olasılığı olduğunu düşünmüyorum.
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2020, 00:31:25 worns ]

Çevrimiçi yaço58

yönetim artık aklını başına alıp düzgün bir sezon planlaması yapmak zorunda. takımın çok bi kurşunu da kalmadı. düzgün bi incelemeyle bonservisi elinde, ya da takımı kolay ikna edilebilecek bir ton oyuncu bulursun. yeter ki konfor alanını terket, gözünün önündeki üç beş oyuncuya kilitlenme. menajer ağlarının dışına çıkmazsan elim kolum bağlı demekten başka şansın kalmaz. welinton bile bedava gelmiyor. alanya'nın ortalama üstü düşük maliyetli bir ton başarılı transfer yapabildiği yerde sen iki gömlek üzerini bulursun. camia olarak çekim etkin çok daha fazla. böyle zor anlarda kulübün prestijini lehine kullanmak gerekirken bunu zedeleyecek hareketlerden de uzak durulmalı. dünya kadar hata yapıyorlar ve ümit vermiyorlar ama hala bir şansları olacak şu yeniden yapılanma döneminde.

kendilerine güvenmiyorlarsa da sızlanmayı bırakıp bir an önce kongre toplasınlar. beşiktaş'ın yönetimsiz kalma gibi bi olasılığı olduğunu düşünmüyorum.
Geldiklerinden beri eski yönetime çakıp ağlayıp sızlayıp durdular camiaya liderlik yapmaları gereken yerde hep ortadan kayboldular eski yönetimlede hesaplaş onuda herkes destekler ama taraftara planını programını açıkla başkan Beşiktaşı uçuracağız diyor ama sayın başkanım nasıl olacak şu programı ucundan kıyısından bizlerlede paylaşım destek olalım

Çevrimdışı worns

Çevrimiçi sefaköykartali

Yerli oyuncuları bir bir yolladığımıza göre yerli kaleci almak zorunda kalacağız. Gökhan Akkan' a para vermek yerine Babacan gelsin Ersin oynasın gelişim gösterir inşallah artık ne yapalım.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bu arada umarım Marcelo geri gelmez
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Büyük ihtimalle cenk tosun geri gelecek diye düsünüyorum.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Umutcan Kaya

katılıyorum lyon istiyorsa marcelo + para.

Roma istiyorsa juan jesus + para.

Sökülsünler  :tabe:
sonuç: maaş karşılığı bonservisi eline alıp gider
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı worns

jens jönsson free. madem o kadar anadolu peşine düştük bu oyuncuyu rotasyona ekleyelim. bonservisi yok, fiziksel kusuru yok, çalışkan, istikrarlı ve muhtemelen düşük bir yıllık ücretle alınabilir. iyisini bulamazsan 6 olarak işini görür. bulursan 6-8 yedeği olarak gayet makuldur.

Çevrimdışı worns

Bu arada umarım Marcelo geri gelmez

vida giderse çok olası. marcelo-welinton gibi bir tandem kurarlarsa şaşırmam. hatta planları 80% bu yönde sanıyorum.

oyuncu stili olarak bu ikili birbirini tamamlayabilir gibi gözükse de yaş ve atletizm açısından ciddi problemler yaratır bu tabi.

marcelo'yu severim ama biraz baktım lyon'daki son sezonu çok fena. sanki bizdeki haline göre de ciddi oranda ağırlamış, yaşının etkilerini hissetmeye başlamış.
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2020, 01:53:40 worns ]

Çevrimdışı yoruk

Vida bedavaya gidecekse hiç gitmesin derim ben.Bu kulüp 4 yıldır para kazanacağız,fazla maaş veriyoruz diye diye eldeki tüm verim veren adamlarını sattı.Zaten bu yüzden bu haldeyiz.Eski yönetimde göndermesini bilmiyordu şimdiki yönetim bu konuda pek ümit vermiyor ? Ne oluyor satınca ? Plan falan olmadığı için aldığın adamlardan hem verim alamıyorsun hem gelir kaybın oluyor hem de bu adamları bedava almıyorsun yani. Vida bize tam uygun olmasa bile iyi kötü piyasası var.Hırvat milli takımında adam.Sen 5 lira için adamı gönderim 3 liraya çok daha aşağı seviyesindeki adamı alırsan olmaz işte.
Yerli oyuncuları bir bir yolladığımıza göre yerli kaleci almak zorunda kalacağız. Gökhan Akkan' a para vermek yerine Babacan gelsin Ersin oynasın gelişim gösterir inşallah artık ne yapalım.
Sinan Bolat falan gelir şimdi..

Çevrimdışı mellfred

Cisse’yi bağlamadılarsa eğer Burak’ın gitmesiyle maliyeti artmıştır artık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cisse’yi bağlamadılarsa eğer Burak’ın gitmesiyle maliyeti artmıştır artık
Cisse 1.5 milyon euro maaş istiyor diyorlardı zaten. O paralara almayız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu haber doğruysa ya yabancı kuralı iptal olacak ya da yönetim akıl tutulması yaşıyor  :money: Kendi söylemlerine tamamen zıt bir hamle olur.

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1286547134553174016

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi hoşgeldin nerelerdesin yav gözlerimiz yollarda kaldı :D

hoşbulduk Gülhan :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yoruk

Acaba önümüzdeki sezon Boyd-Lens-N'Koudou daha ileride mi düşünülüyor diye bir ara sordum kendime ama tabi hemen sustum  :evillol:

Bu haber doğruysa ya yabancı kuralı iptal olacak ya da yönetim akıl tutulması yaşıyor  :money: Kendi söylemlerine tamamen zıt bir hamle olur.

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1286547134553174016
Bunun düşünecek bir yani yok.