2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2897528 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Haftasonu oynayacağımız maçla ilgili kötü haber geldi  :tabe:

Siyah beyazlı oyuncu Burak Yılmaz, Fransız ekiplerinden Lille’e transfer oldu.

Spor Toto Süper Ligi’nin son haftasında Gençlerbirliği ile oynanacak olan kritik maç öncesi golcü oyuncunun transferi konusunda anlaşma sağlandı.

Edinilen bilgiye göre; Burak Yılmaz’ın yarın sabah yapılacak antrenman öncesi takım arkadaşları ve teknik ekiple vedalaşacağı öğrenildi.

35 yaşındaki oyuncu, Cumartesi günü oynanacak olan Gençlerbirliği maçında ise forma giymeyecek. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Ne ya bu dingonun ahırı gibi stoperi 2 maç kala kaçar kaptanı ve santraforu son maça çıkmadan kaçar bu takımın hala iddiası var sallayan yok helal olsun size be koskoca camianın düştüğü hale bak ya

Çevrimdışı doganay

Burak'in emekleri icin tesekkur ederiz, lakin yorumlari goruyorum forvet as oyuncumuz gitti gibisinden, dogrudur fakat adamin yasini goz ardi etmeyin, cok sakatlaniyordu artik. 1 mac oynasa 2 mac sakat, verimli mac sayisi cok azdi. Seneye daha da azalir bu sayi. O kadar isyan edecek bir durum yok. Adamin yasitlari emekli maasi hesabi yapiyor artik  :D

Çevrimiçi yaço58

Haftasonu oynayacağımız maçla ilgili kötü haber geldi  :tabe:

Siyah beyazlı oyuncu Burak Yılmaz, Fransız ekiplerinden Lille’e transfer oldu.

Spor Toto Süper Ligi’nin son haftasında Gençlerbirliği ile oynanacak olan kritik maç öncesi golcü oyuncunun transferi konusunda anlaşma sağlandı.

Edinilen bilgiye göre; Burak Yılmaz’ın yarın sabah yapılacak antrenman öncesi takım arkadaşları ve teknik ekiple vedalaşacağı öğrenildi.

35 yaşındaki oyuncu, Cumartesi günü oynanacak olan Gençlerbirliği maçında ise forma giymeyecek. (via. Murat Özen)
CL şansımız devam ederken son maçta oynamaması çok kötü bu arada vida da giderse giidp balotelli riskine girilir

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vidanin alacaklari+marcelo+2 milyon euro  :)
O maaşla kafa kafaya takas yapsak bile karda oluruz. Ancak sadece bonservis alsak sanki daha iyi olacak gibi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi kahyaoglueren

O maaşla kafa kafaya takas yapsak bile karda oluruz. Ancak sadece bonservis alsak sanki daha iyi olacak gibi  :tabe:
Gorecegiz neler olacak bakalım. Ben suan banka anlaşmasindan haber bekliyorum. En az oyuncularin maliyetlerinden kurtulmak kadar önemli. O kadar yüksek ki faiz cidden inanilmaz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gorecegiz neler olacak bakalım. Ben suan banka anlaşmasindan haber bekliyorum. En az oyuncularin maliyetlerinden kurtulmak kadar önemli. O kadar yüksek ki faiz cidden inanilmaz.
Banka ile ilgili bir gelişme olsaydı şimdiye kadar duyardık  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1286400276124110849?s=19
Balotelli falan diyorum ama belli yönetimin kafasında ki Cisse artı bir kiralık isimle forveti tamamlarız seneye süper lig karması bir takım bizi bekliyor olacak fazla beklentim yok

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Vidanin alacaklari+marcelo+2 milyon euro  :)
Fransızlar maden buldu vidaya da bonservisini al gel demişlerdir biliyorlar bizim elimiz mahkum yönetim bas bas bağırdı o paraları ödeyemeyiz diye şimdi hangi takım bonservis versin öyle enayi varmı

Çevrimiçi yaço58

Vida haberleri de düşmeye başladı  :tabe:

https://twitter.com/SportsBesiktas/status/1286402699328618500
Yalnız bedelsiz gönder gönder nere kadar yönetim para yık muhabbeti yerine başarı istiyoruz oyuncularımız kıymetli falan hesabı yapsa bonservis kazanabilirdik ljajic de aynısı Olcak biz o maaşı ödeyemeyiz dedin kim sana çıkarıp bonservis versin izlenen yol amatörce

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fransızlar maden buldu vidaya da bonservisini al gel demişlerdir biliyorlar bizim elimiz mahkum yönetim bas bas bağırdı o paraları ödeyemeyiz diye şimdi hangi takım bonservis versin öyle enayi varmı
Yönetime yakın kişiler yönetimin elinin kolunun bağlı olduğunu söylüyorlar. Fikret Orman bu oyuncuları getirirken ne kadar hatalıysa, bu yönetim de gönderirken yaptığı hatalarla o kadar hatalı olur. Kimse böyle hatalardan sonra eski yönetime sallamasın. Herkes hatasını kabul etsin. Umarım böyle şeyler yaşanmaz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Yalnız bedelsiz gönder gönder nere kadar yönetim para yık muhabbeti yerine başarı istiyoruz oyuncularımız kıymetli falan hesabı yapsa bonservis kazanabilirdik ljajic de aynısı Olcak biz o maaşı ödeyemeyiz dedin kim sana çıkarıp bonservis versin izlenen yol amatörce

katılıyorum. özellikle ljajic ile ilgili açıklama durduk yere çok saçmaydı. ortada gündem yokken maaşı çok biz veremeyiz niye diyorsun? bunu gören talipler oyuncuyu çok ucuza kapatma stratejisi izlemeyecek mi? elinde para etme potansiyeli olan 2-3 oyuncu vardı zaten. biri sözleşmesini feshetti gitti. diğerinin kelepir olduğunu cümle aleme duyurdun. adamların falsoları bitmiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

katılıyorum. özellikle ljajic ile ilgili açıklama durduk yere çok saçmaydı. ortada gündem yokken maaşı çok biz veremeyiz niye diyorsun? bunu gören talipler oyuncuyu çok ucuza kapatma stratejisi izlemeyecek mi? elinde para etme potansiyeli olan 2-3 oyuncu vardı zaten. biri sözleşmesini feshetti gitti. diğerinin kelepir olduğunu cümle aleme duyurdun. adamların falsoları bitmiyor.
Bizim yöneticiler kamera görünce kulübün tüm kirli çamaşırlarını ortaya döküyorlar ve bununla da övünüyorlar. Yöneticilik 101'den kaldılar daha. Şirketin gizli bilgileri herkesle paylaşılmaz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Yönetime yakın kişiler yönetimin elinin kolunun bağlı olduğunu söylüyorlar. Fikret Orman bu oyuncuları getirirken ne kadar hatalıysa, bu yönetim de gönderirken yaptığı hatalarla o kadar hatalı olur. Kimse böyle hatalardan sonra eski yönetime sallamasın. Herkes hatasını kabul etsin. Umarım böyle şeyler yaşanmaz  :tabe:
Yönetim yanlış yolda ljajic için yada diğer yüksek kontratlı oyuncular için diyor o paraları ödeyemeyiz alacak takımda derki kardeşim zaten ödeyemeyefeksin ben bu adamı her türlü free alırım enayimiyim bonservis ödeyeyiö diyor siyaset yapıp başkan dese ljajic değerli oyuncumuz bizim önceliğimiz sportif başarı falan diye bir hamle şansı kazanırsın her TV programıında istisnasız bu paraları ödeyemeyiz çok alıyorlar falan hadi kazanalım şimdi bonservisde görelim bizde

Çevrimiçi kahyaoglueren

Ödeyemeyiz demenin bence iki sakincasi var. Hem satarken hem de alirken. Parasini alamayacak oyuncuyu nasil ikna edeceksin ki takima katmaya. Vidayi da gitti kabul edersek takimin maliyeti 17-19 milyon eurolara kadar düştü.

Çevrimdışı cursedofdragon

Boateng gitmiş.

Burak gitmiş.

Vida'da yolcuymuş.

Gündemi takip edemiyorum.

Burağın yerini doldurmamız lazım.

Boatengi zaten bekliyorduk.

Vida'yı da bekliyoruz.(Para getirmeli maaşının yanı sıra)

Daha gitmesi gereken çok isim var bekliyoruz.

Çevrimiçi sefaköykartali

Gökhanla Caner gitti gibi gözüküyor. Burak da gitti. Bekler zaten sıkıntıydı şimdi bi de yerli rotasyon sıkıntısı yaşıycaz. Bu sezon daha başlamadan saç beyazlatacak gibi   :bandit:

Çevrimiçi yaço58

Her programda aynı muhabbeti yaptı birde isim zikrederek dese başkan ljajic vida önemli oyuncularımız gereken fedakarlığı yapacağız onlar kaliteli takımda kalmalarını istiyorum falan siyaseten bu yolu izlersin ben rakip başkanlardan duymadım gustavo çok alıyor falcao çok para alıyor biz bu maaşların altından kalkamayız diye hadi şimdi kazanalım bakalım bonservis nsısl kazancaz Fransızlar avuçlarını açmış bonservissiz oyuncu koparmaya çalışıyor

Gökhanla Caner gitti gibi gözüküyor. Burak da gitti. Bekler zaten sıkıntıydı şimdi bi de yerli rotasyon sıkıntısı yaşıycaz. Bu sezon daha başlamadan saç beyazlatacak gibi   :bandit:

Benim 1 tane vardı saçımda beyaz 5 olmuş seneye birden kar beyazına dönmeyiz inşallah :D

https://youtu.be/ldAO5onF9eQ?t=355  :kop: :kop:

@tangaz abi hoşgeldin nerelerdesin yav gözlerimiz yollarda kaldı :D

Çevrimiçi sefaköykartali

Vida da bonservis getirmiyorsa doğru düzgün stoperle kafa kafaya takaslansın da stoper getirsin. Roma istiyordu Jesus, Mert Çetin falan versinler bakalım yolumuza.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Haftasonu kazanırsak ve 3. olabilirsek sampiyonlar ligi gelirleri hariç 10 milyon tl kazanıyoruz. Galibiyet primi+derece primi olarak. 2 gun sonrasi beklenemez miydi ?