2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2897552 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı worns

bu sosa takımın ve kendi performansının zirve olduğu dönemde illa gideceğim diye tutturup, antremanlarda surat asma, hocaya saygısızlık filan dahil her şeyi yapmadı mı? ben mi yanlış hatırlıyorum? hatta kadroda olmasına ve göndermek istemememize karşın süper kupa maçında da oynamamıştı. (1617 sezon başı) biz sosa'yı göndermeyi planlamıyorduk, gitti kulübün izni olmadan milan'la görüştü. daha düşük bonservisle çıkış almaya da çalışıyorlardı, biz fifa'yla milan'ı tehdit edip yine de dikkate değer bir bonservis almayı başarmıştık. ts'ye gelmeden önce bize dönmek de istemişti, kapıyı kapatmıştık diye de hatırlıyorum. o dönem ki başkanın açıklamaları vardı, sosa'yla artık işimiz olmaz diye. bunları ben mi yanlıiş hatırlıyorum   :dontknow:

istediği kadar iyi oyuncu olsun, kaldı ki bence artık posası çıktı ama varsayalım iyi oyuncu olsun, hiç gerek yok. yalan haberdir diye ümit ediyorum. başkan bu meseleler yaşanırken asbaşkandı. takım bu kadar hafızasız davranmamalı.
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2020, 19:23:23 worns ]

Çevrimdışı haluk.m

bu sosa takımın ve kendi performansının zirve olduğu dönemde illa gideceğim diye tutturup, antremanlarda surat asma, hocaya saygısızlık filan dahil her şeyi yapmadı mı? ben mi yanlış hatırlıyorum? hatta kadroda olmasına ve göndermek istemememize karşın süper kupa maçında da oynamamıştı. (1617 sezon başı) biz sosa'yı göndermeyi planlamıyorduk, gitti kulübün izni olmadan milan'la görüştü. daha düşük bonservisle çıkış almaya da çalışıyorlardı, biz fifa'yla milan'ı tehdit edip yine de dikkate değer bir bonservis almayı başarmıştık. ts'ye gelmeden önce bize dönmek de istemişti, kapıyı kapatmıştık diye de hatırlıyorum. o dönem ki başkanın açıklamaları vardı, sosa'yla artık işimiz olmaz diye. bunları ben mi yanlıiş hatırlıyorum kimsede hafıza mı kalmadı  :dontknow:

istediği kadar iyi oyuncu olsun, kaldı ki bence artık posası çıktı ama varsayalım iyi oyuncu olsun, hiç gerek yok. yalan haberdir diye ümit ediyorum. başkan bu meseleler yaşanırken asbaşkandı. takım bu kadar hafızasız davranmamalı.

O paraya bize gelmez, ts'den iyi kazanıyor ve onlarda takımda tutmak istiyorlar.  Parasızlık bazen işe yarıyor  :lol:

Hoş geldin @tangaz abi.

Çevrimdışı worns

haber gerçekse trajik şakaysa hiç komik değil

abi hoşgeldin

Çevrimdışı worns

bi kaç kez burada yazdığım bi gytkjaer vardı. sözleşmesi biten klasik golcülerden. geçen sene polonya'da çok gol atmıştı. berlusconi'nin proje takımı monza almış malesef. iyi transferler yapıyorlar.

Çevrimdışı Erman1903

bu sosa takımın ve kendi performansının zirve olduğu dönemde illa gideceğim diye tutturup, antremanlarda surat asma, hocaya saygısızlık filan dahil her şeyi yapmadı mı? ben mi yanlış hatırlıyorum? hatta kadroda olmasına ve göndermek istemememize karşın süper kupa maçında da oynamamıştı. (1617 sezon başı) biz sosa'yı göndermeyi planlamıyorduk, gitti kulübün izni olmadan milan'la görüştü. daha düşük bonservisle çıkış almaya da çalışıyorlardı, biz fifa'yla milan'ı tehdit edip yine de dikkate değer bir bonservis almayı başarmıştık. ts'ye gelmeden önce bize dönmek de istemişti, kapıyı kapatmıştık diye de hatırlıyorum. o dönem ki başkanın açıklamaları vardı, sosa'yla artık işimiz olmaz diye. bunları ben mi yanlıiş hatırlıyorum   :dontknow:

Haber büyük ihtimalle yalan, doğru olsa bile o paralara oynamaz. Her şeyi anlarım da herkesin gözü önündeki adama varsayalım iyi oyuncu olsun demen ilginçmiş. Sosa kariyerinin sonuna gelmiş olabilir ama bu sezon 40 maç attı - 22 gole katkı verdi: sadece iyi değil, büyük oynuyor. Çok beğendiğin El-Neny ile olan defansif istatistiğine bir bak istersen, neredeyse iki katı iş yapmış. Ofansifi hiç paylaşmıyorum bile.

Makul fiyatlara bu kadar katkı veren bir 6-8 biliyorsan paylaş da biz de bilelim.

[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2020, 20:00:22 Erman1903 ]

Çevrimdışı worns

Haber büyük ihtimalle yalan, doğru olsa bile o paralara oynamaz. Her şeyi anlarım da herkesin gözü önündeki adama varsayalım iyi oyuncu olsun demen ilginçmiş. Sosa kariyerinin sonuna gelmiş olabilir ama bu sezon 40 maç attı - 22 gole katkı verdi: sadece iyi değil, büyük oynuyor. Çok beğendiğin El-Neny ile olan defansif istatistiğine bir bak istersen, neredeyse iki katı iş yapmış. Ofansifi hiç paylaşmıyorum bile.

Makul fiyatlara bu kadar katkı veren bir 6-8 biliyorsan paylaş da biz de bilelim.

dostum orada oyunculuğuyla ilgili bir şey yok ki iyi olsa da istemem diyorum. oyuncuyu neden sevmediğimi de anlatmışım işte. varsayalım iyi derken kastettiğim iyi olmadığı değil, performansıyla filan ilgilenmeden görüşümü paylaşıyor olmam. iyi-kötü tartışmasına girmeden uzak durmalıyız diyorum.
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2020, 20:16:47 worns ]

Çevrimdışı worns

bi de haberde kaptanlık önerildi filan yazıyor. neyse hayali olma potansiyeli olan senaryoya daha fazla saydırmayayım. umarım yalandır diyip geçeyim.

Çevrimdışı Erman1903

bi de haberde kaptanlık önerildi filan yazıyor. neyse hayali olma potansiyeli olan senaryoya daha fazla saydırmayayım. umarım yalandır diyip geçeyim.

Ben de istemiyorum 35 yaşında adamları, dediğin gibi problemler çıkarmış birine kaptanlık verilmesini falan ama izlenen yol bu. Ben olsam en fazla 2 tane ligden 11 oyuncusu alır, gerisini karma yaparım, flash gençlerden bonservis falan kovalarım ama genç oyuncuyu bırak Lig harici biri bile düşünülmüyor. Adı geçen 2-3 genç anca 3.4. yedek olabilecek kapasitede yerli oyuncular.

Birçok kişinin nefret ettiği Burak'da kaptan olarak transfer edilmişti.  En azından Welinton gibi, pozisyon alma ve kafa topu mücadelesi harici  2-3 konu harici vasat altında kalan bir oyuncu değil Sosa. Ya tecrübelilerle şampiyon olacağız ya patlayacağız diye bakılıyor önümüzdeki sezona, Mesela Welinton 31 yaşında ama ondan da bonservis alamayacağız kontratı bitince gidecek. Artık bir yola girildi ya şampiyon olacak ya da sene sonu topu dikeceğiz.

Bu arada bu transferin gerçekleşeceğini hiç sanmıyorum, senelik 1,5M altına çok zor. Boş durmuyoruz harekete geçtik işte, komşular alışverişte görsün...
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2020, 20:54:19 Erman1903 ]

Çevrimiçi mayguntr

Wellingtonla, Cisseyle, Nskala mi sampiyon olacagiz. Alanya niye sampiyon olmadi o zaman.

Allah askina vagner love'i hatirlamiyor mu kimse cildiracagim. adam gol kraliydi orada bizde ne verdigi belli.
Diagne, kasimpasada gol kraliydi, gsde penalti haric gol atamadi.
Fernandao bursada gol krali, fenerde yollamak icin yapmadiklari kalmadi.

Diaby haberleri falan zaten sadece komik bence. Medya tarafindan sirf etkilesim, manupulasyon amacli haberlerdir umarim, bu haberlerin cogu.

Çevrimdışı Akil Emre

İlla yaşlı devam edeceksek safkan golcü Gignac’a yoğunlaşalım.

Çevrimiçi levitate

boateng bugün veda etmiş hoydaa
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Wellingtonla, Cisseyle, Nskala mi sampiyon olacagiz. Alanya niye sampiyon olmadi o zaman.

Allah askina vagner love'i hatirlamiyor mu kimse cildiracagim. adam gol kraliydi orada bizde ne verdigi belli.
Diagne, kasimpasada gol kraliydi, gsde penalti haric gol atamadi.
Fernandao bursada gol krali, fenerde yollamak icin yapmadiklari kalmadi.

Diaby haberleri falan zaten sadece komik bence. Medya tarafindan sirf etkilesim, manupulasyon amacli haberlerdir umarim, bu haberlerin cogu.

Diaby haberleri Ljajic kesik yediğinden beri çıkıyor yeni değil, Sergen'in beğendiğini hiç sanmam. Son ana kadar kendisine ihtiyacımız olduğu için yaptığımız bir illüzyon bence.

Burada belki 80-100 oyuncu paylaştım, ben de hiç memnun değilim izlenen yöntemden ama artık girdik bu yola. Klübün tek sağlam asseti Sergen ve o da tanıdığı oyuncuları istiyor, şu saatten sonra itiraz etmenin bize bir faydası olmayacak gibi.

Sergen'e güvenip bir şekilde motive olmak lazım artık, görevimiz o bizler karar verici değiliz. Kurnaz adam vardır elbet kafasında ilginç planları... 
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2020, 21:22:17 Erman1903 ]

Çevrimdışı tangaz

Hoş geldin abi, Burak gitti diyebiliriz.

hoşbulduk, umarım yanılıyorsundur daha yeni kongre üyesi yaptık filan
takımda gol atabilen tek adamı göndermek çok yanlış hamle
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

O paraya bize gelmez, ts'den iyi kazanıyor ve onlarda takımda tutmak istiyorlar.  Parasızlık bazen işe yarıyor  :lol:

Hoş geldin @tangaz abi.

hoşbulduk @jokerhm
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz

ara sonrası burak olmasaydı şuan 7.sıradaydık burak antaya maçında olsaydı ligi en kötü 3. bitirmemiz kesindi

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/fatihdogan_38/status/1286377239236550656?s=19
Net bir santrafor ve genç biriyle yedeklememiz gerekecek her yerden kısabiliriz ama forvetten kısamayız paraya kıymak lazım

Çevrimdışı worns

balotelli'yi filan alsak güzel olur aslında. karamsar ortamda rüzgarı değiştirir. bu tür bir transfer lazım bence motivasyonu belli oranda yükseltecek. saha içinde gayet iş yapıyor oyuncu. taraftarla güzel bi sinerji yakalayıp ekstra performans verme ihtimali de var. brescia düştü, elden çıkaracaklarını tahmin ediyorum.

https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-7570367/Mario-Balotelli-QUADRUPLE-Brescia-salary-3-2m-year.html

bu habere göre brescia'dan garanti 1m almış. 15 gol atar ve ligde kalırlarsa 2.6 bonusu varmış. bizde böyle bi sözleşme önerebiliriz. 1.5 garanti 1.5 şampiyonluk artı gol bonusu gibi bir şey.

Çevrimiçi yaço58

ara sonrası burak olmasaydı şuan 7.sıradaydık burak antaya maçında olsaydı ligi en kötü 3. bitirmemiz kesindi
Orası öylede Burak ligde 12 maç kaçırmış tek burağa güvenip yola çıkılmazdı Burak olduğu sürece yönetim o ayarda biirnide almazdı hayırlısı olsun bakalım artık

Çevrimiçi levitate

balotelli'yi filan alsak güzel olur aslında. karamsar ortamda rüzgarı değiştirir. bu tür bir transfer lazım bence motivasyonu belli oranda yükseltecek. saha içinde gayet iş yapıyor oyuncu. taraftarla güzel bi sinerji yakalayıp ekstra performans verme ihtimali de var. brescia düştü, elden çıkaracaklarını tahmin ediyorum.

https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-7570367/Mario-Balotelli-QUADRUPLE-Brescia-salary-3-2m-year.html

bu habere göre brescia'dan garanti 1m almış. 15 gol atar ve ligde kalırlarsa 2.6 bonusu varmış. bizde böyle bi sözleşme önerebiliriz. 1.5 garanti 1.5 şampiyonluk artı gol bonusu gibi bir şey.
+1903
bipbipbupbup

Çevrimiçi kahyaoglueren

Cüzi de olsa biraz bonservis kazanmalıydık. En azindan 750 bin euro gibi bir rakam olabilirdi

Çevrimiçi levitate

osimhen'i 80'e satan lille neden yerine burak'ı aldı hala anlamıyorum :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi kahyaoglueren

+1