2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2897880 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

:aman:
Hoşgeldin  :) @mylife1903 abiden haber alabiliyor musun? Uğramaz oldu buralara  :alala:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Hoşgeldin  :) @mylife1903 abiden haber alabiliyor musun? Uğramaz oldu buralara  :alala:

hoşbulduk Mustafa, açıkçası ben de haber alamadım durumu hakkında bilgim yok.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bu arada inşallah burak satılmaz yanına da cisse alınır die temenni ve görüşümü de iliştireyim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat

bu arada inşallah burak satılmaz yanına da cisse alınır die temenni ve görüşümü de iliştireyim.
emekli takımı olacağız bu gidişle.tabi bu parasızlık muhabbeti ve doğru bir sistemle oyuncu takip edemeyen ,menejer yönetici ilişkileriyle ilerleyen transfer modelimizle çok kötü görünmüyor ama bu kısırdöngüden çıkmak için genç takip edilmiş ileride para edip kulübü borçtan çıkarabilecek bir modele geçmeliyiz.yaslı oyuncu alınca kimseye satamıyorsun ayağından çok çenesi çalışıyor ve devamlı yerine yeni oyuncu bakıyorsun.birde maaşları yüksek.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

Abdoulay Diaby Kartal oluyor. Siyah-beyazlıların Sporting Lizbon'dan kiraladığı Malili futbolcunun bonservisi için düğmeye basıldı.

Satın alma opsiyonu bulunan Diaby için Sporting Lizbon’un Beşiktaş'a kolaylık sağladığı öğrenilirken 1 yıllık kiralık olarak siyah-beyazlı formayı giyen futbolcunun kariyerini Dolmabahçe'de sürdürmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Futbolcunun İstanbul’da çok mutlu olduğu öğrenilirken, Beşiktaş yönetiminin Sergen Yalçın tarafından aldıkları onay neticesinde harekete geçtikleri öğrenildi.

Sergen Yalçın ile çıkış yakalayan futbolcunun teknik heyet tarafından beğenildiği ve yeni sezon kadro planlamasında ilk sıralarda yer aldığı gelen haberler arasında.

BeinSports

Bu haber dogruysa, ve eger ki Sergen Yalcin bu adamin kalmasini istiyorsa bi zahmet sezon baslamadan istifasini sunsun. Diaby nedir arkadas, Allah askina Diaby nedir? Bir sene boyunca Besiktas'a ne vermis bu adam?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abdoulay Diaby Kartal oluyor. Siyah-beyazlıların Sporting Lizbon'dan kiraladığı Malili futbolcunun bonservisi için düğmeye basıldı.

Satın alma opsiyonu bulunan Diaby için Sporting Lizbon’un Beşiktaş'a kolaylık sağladığı öğrenilirken 1 yıllık kiralık olarak siyah-beyazlı formayı giyen futbolcunun kariyerini Dolmabahçe'de sürdürmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Futbolcunun İstanbul’da çok mutlu olduğu öğrenilirken, Beşiktaş yönetiminin Sergen Yalçın tarafından aldıkları onay neticesinde harekete geçtikleri öğrenildi.

Sergen Yalçın ile çıkış yakalayan futbolcunun teknik heyet tarafından beğenildiği ve yeni sezon kadro planlamasında ilk sıralarda yer aldığı gelen haberler arasında.

BeinSports

Bu haber dogruysa, ve eger ki Sergen Yalcin bu adamin kalmasini istiyorsa bi zahmet sezon baslamadan istifasini sunsun. Diaby nedir arkadas, Allah askina Diaby nedir? Bir sene boyunca Besiktas'a ne vermis bu adam?
Diaby haberinin yalan olduğunu düşünüyorum. Eğer doğruysa sezona başlamayalım daha iyi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

emekli takımı olacağız bu gidişle.tabi bu parasızlık muhabbeti ve doğru bir sistemle oyuncu takip edemeyen ,menejer yönetici ilişkileriyle ilerleyen transfer modelimizle çok kötü görünmüyor ama bu kısırdöngüden çıkmak için genç takip edilmiş ileride para edip kulübü borçtan çıkarabilecek bir modele geçmeliyiz.yaslı oyuncu alınca kimseye satamıyorsun ayağından çok çenesi çalışıyor ve devamlı yerine yeni oyuncu bakıyorsun.birde maaşları yüksek.

doğru
ancak
acil şampiyon olmamız lazım bu nedenle geleceğe değil hedefe yönelik bir takım kurup 1+1 yılı atlatmalıyız aksi halde böyle düşük para girdisi ile dönemeyiz. zamanında şl katılımı olduğunda da söylemiştim hedef şl.de başarı değil sadece katılıp paranı almak olmalıydı 2-3 yıl üst üste o paralar gelirken avrupayı sallayıp lige konsantre olup şampiyonluğu da 4e çıkarırken gençleşecektik yapılanacaktık ama biz kısa vadede popülerliği seçtik. şimdi ise kısa vadede şampiyonluk ve para girdisi yapıp 2.sene sonunda gençleşmeyi yapılanmayı hedeflemeliyiz aksi halde daha beter oluruz.

Çevrimdışı tangaz

hoşgeldin abi nerelerdeydin

hoşbulduk 6 aylık bir tatildeydim.

Çevrimdışı tangaz

Diaby haberinin yalan olduğunu düşünüyorum. Eğer doğruysa sezona başlamayalım daha iyi  :tabe:

haber gerçekse trajik şakaysa hiç komik değil

Çevrimiçi yaço58

doğru
ancak
acil şampiyon olmamız lazım bu nedenle geleceğe değil hedefe yönelik bir takım kurup 1+1 yılı atlatmalıyız aksi halde böyle düşük para girdisi ile dönemeyiz. zamanında şl katılımı olduğunda da söylemiştim hedef şl.de başarı değil sadece katılıp paranı almak olmalıydı 2-3 yıl üst üste o paralar gelirken avrupayı sallayıp lige konsantre olup şampiyonluğu da 4e çıkarırken gençleşecektik yapılanacaktık ama biz kısa vadede popülerliği seçtik. şimdi ise kısa vadede şampiyonluk ve para girdisi yapıp 2.sene sonunda gençleşmeyi yapılanmayı hedeflemeliyiz aksi halde daha beter oluruz.
Eğer böyle bir planlama yapılacaksa makul olabilir Bi iki veteran hücumcu ve yanlarına onların açığını kapatacak fiizk kapasitesi yüksek oyuncular ile seneye şampiyonluk kovalamak mantıklı olabilir sosa ismide. Geçiyor 1 artı 1 yıllık olursa gelsin çünkü şu ligde uzun yapılanmaya gidecek süre yok sportif başarı gelmediği sürece batış daha da hızlanır Burak Cisse sosa yaş olarak yaşlı olsalarfa ligin tüm dinamiklerini biliyorlar o yüzden mantıklı olabilir yoksa genç oyuncu yetiştirecek vakit kalmayacak zaten

Çevrimdışı Erman1903

Hoş geldin abi, Burak gitti diyebiliriz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Yönetim ne yapmaya çalışıyor acaba  :alala:

https://twitter.com/_hakankurt/status/1286306277249945602
Hakan kurt da menejerlige soyunan birisi değil mi ? Ya da ik ara bir derede geçinen birisi. Bu haberi yapıp komisyon peşine mı düştü ne yaptı acaba...

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Erman1903

Yönetim ne yapmaya çalışıyor acaba  :alala:

https://twitter.com/_hakankurt/status/1286306277249945602

Sosa bu paraya biraz zor oynar ama saygı duyulması gereken bir oyuncu. Hedefe tecrübeli oyuncularla yürüyeceksek ondan iyisini bulamayız, eğer öyleyse şu ana kadar en olumlu baktığım transfer haberi diyebilirim. Alanında ondan üstün istatistik veren yok gibi, 8 haneli rakamlara çıkmak gerekiyor.

Defansı kuvvetli - skor potansiyeli olan; ileride ciddi gelir getirebilecek iki top dağıtıcı 8 var piyasada beğendiğim, Sosa yaşça onlardan epey büyük lakin performansı daha etkileyici.

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/SporCafe_org/status/1286315961210085376

Yabancı sınırı varken en azından 1 sezon daha kalsaydı Caner de giderse şu saçma sınırdan dolayı yerli isimlere daha fazla ihtiyacımız olacak o yüzden gidip bizde hasan aliyi alalım caner gidiyorsa sağ tarafta yabancı artı yedek rotasyonu yaparız

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/SporCafe_org/status/1286315961210085376?s=19
Yabancı sınırı varken en azından 1 sezon daha kalsaydı Caner de giderse şu saçma sınırdan dolayı yerli isimlere daha fazla ihtiyacımız olacak o yüzden gidip bizde hasan aliyi alalım caner gidiyorsa sağ tarafta yabancı artı yedek rotasyonu yaparız

Gökhan'ın aylar önceden karar aldıkları, görüştükleri bir futbolcu olduğunu söylemiştim.  İki taraf da olumlu yaklaşıyor, planlamayı sağ bek Gökhan diye yapıyorlar. Torunoğulları ortada net bir şey yokken neye göre kalacak diyor bilmiyorum, iyice kaybedecekler inandırıcılıklarını.

Sergen Hoca'nın adı geçmeyen muhtemel sağ bek adaylarından birini vereyim: Özer Özdemir

Çevrimdışı yoruk

Tolga zengin

Beck

Rhodolfo

Ersan

Tosic

Gökhan Töre

Olcay

Quaresma

Cenk Tosun

SOsa

Veli falan filan

2015 / 2016 bu takıma da Tosicler Beckler rhodolfolar Olcaylar vardı herkes anadolu takımımı diyordu

bizim taraftar ancak konuşur.

çoğunlukla boş konuşur.

Şahsen Anadolu takımı mı olacağız dememin nedeni Anadolu'da oynayanların büyük takımda varlık gösterememeleri oluyor.Yani Alanyaspor başka Beşiktaş başka.Bunun örneklerini çok gördük.1-2 tane alırsın yine ,hiç alma demiyoruz ama zaten verimsiz yamuk yumuk olan kadroya alırsan olmaz ki. 6-7 tane elle tutulur adamın var bunlardan 5 tanesini ya elde tutmaya çalışıyorsun ya satmaya çalışıyorsun zaten  :D
Yoksa yıldız falan istemiyor ki kimse ? Yine getirsinler bulsunlar gurbetçi adam.Gerekirse Almanya Fransa 2.liginden bulup getirsinler ama uygun adam olsun.

[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2020, 18:34:52 yoruk ]

Çevrimdışı murat

Tosiç sol bekte hızlı sayılabilecek biri değildi ama stoper için gayet yeterli bir oyuncu olmuştu. Sol bek sağ bek hızı ve fiziği yerinde oyunculardan devşirme stoper bek yedeği yapılabilir.yokmu bu tanıma uyan biri. Sol bekte hücumu verimsiz fiziği iyi biraz süratli olan adam. Sol ve sağ bekte dikkate alınmayacak performans stoper de yeterli gelebilir.

Çevrimdışı Erman1903

Tosiç sol bekte hızlı sayılabilecek biri değildi ama stoper için gayet yeterli bir oyuncu olmuştu. Sol bek sağ bek hızı ve fiziği yerinde oyunculardan devşirme stoper bek yedeği yapılabilir.yokmu bu tanıma uyan biri. Sol bekte hücumu verimsiz fiziği iyi biraz süratli olan adam. Sol ve sağ bekte dikkate alınmayacak performans stoper de yeterli gelebilir.

Var: N'Sakala :D

Çevrimdışı murat

Var: N'Sakala :D
Olabilir fizik ve hız olarak birebirde ligdeki oyuncularla başedebilir.

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yerli ve sağ karşılığı nazım sangare
O kadar değerli hale geldi ki en az 2-3 milyon eurolar konuşulur onun için  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Olabilir fizik ve hız olarak birebirde ligdeki oyuncularla başedebilir.

Evet, olabilir ama öncelikli plan olacağını sanmam abi. Kendisiyle her konuda anlaşıldı, geri adım atacağımız bir transfer değil o yüzden direk N'Sakala dedim :)