2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2896881 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

alanya'nın ismi bizimle çıkmayan sadece üç yabancısı kaldı galiba. marafona, bakasetas, siopis. bunları da izleyip değerlendirsinler.  :dry:
Bakasetas'ın da ismi çıktı. 2 yabacısı kaldı herhalde.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mrred

Çakal Alanyaya bak hele Oğuzhanı istemişler. Bizimkiler olmaz demiş. Rıdvan ve Fatih'e bonservisini istemişler bizimkiler yine olmaz demiş. Bunlar hep elimizdeki oyunculara güvenmemiz gerektiğini gösteren emareler. Tam tahmin ettiğim gibi elimizdeki genç oyunculara salça olmaya başlayacaklar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Siyah beyazlılar Aytemiz Alanyaspor’dan Brezilyalı stoper oyuncusu Welinton’u kadrosuna katmak istiyor.

Edinilen bilgiye göre; Aytemiz Alanyaspor’un Welinton’a karşılık Oğuzhan Özyakup’u istediği öğrenildi.

Siyah beyazlı yönetim ise bu teklife karşılık Fatih Aksoy’u 1 yıllığına kiralama teklifinde bulundu.

Aytemiz Alanyaspor ise Fatih Aksoy ve Rıdvan Yılmaz’ı bonservisiyle birlikte talep etti.

Beşiktaş yönetiminin ise bu teklifi kabul etmediği ifade edildi.

İlerleyen günlerde tarafların tekrar görüşmesi bekleniyor. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çakal Alanyaya bak hele Oğuzhanı istemişler. Bizimkiler olmaz demiş. Rıdvan ve Fatih'e bonservis vermişler bizimkiler yine olmaz demiş. Bunlar hep elimizdeki oyunculara güvenmemiz gerektiğini gösteren emareler.
Yabancıları öne sürsek daha iyi olurmuş  :tabe: Ancak senin korktuğun gibi kimseyi bonservisi ile vermeyi düşünmüyoruz gibi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Siyah beyazlılar Aytemiz Alanyaspor’dan Brezilyalı stoper oyuncusu Welinton’u kadrosuna katmak istiyor.

Edinilen bilgiye göre; Aytemiz Alanyaspor’un Welinton’a karşılık Oğuzhan Özyakup’u istediği öğrenildi.

Siyah beyazlı yönetim ise bu teklife karşılık Fatih Aksoy’u 1 yıllığına kiralama teklifinde bulundu.

Aytemiz Alanyaspor ise Fatih Aksoy ve Rıdvan Yılmaz’ı bonservisiyle birlikte talep etti.

Beşiktaş yönetiminin ise bu teklifi kabul etmediği ifade edildi.

İlerleyen günlerde tarafların tekrar görüşmesi bekleniyor. (via. Murat Özen)
uzak dursunlar aman

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Seneye
Alanya JK oluyoruz
Bu kadar çok haber çıkınca belliydi olacak olan: Aytemiz Beşiktaş JK. Bakalım seviyeyi daha ne kadar düşüreceğiz  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Yabancıları öne sürsek daha iyi olurmuş  :tabe: Ancak senin korktuğun gibi kimseyi bonservisi ile vermeyi düşünmüyoruz gibi  :tabe:
Bizdeki yabancılardan sadece boyd ve nkodou alınabilir diğerlerini kimse almaz kimi yaş olarak kimi yetenek olarak kimi de maaş olarak anadolu takımlarına uymaz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

uzak dursunlar aman
Yüzsüzlüğe bakar mısın genç milli takımın sol bekini ve şampiyonluğa oynayan takımın 6 numarasını hem de bonservisi ile istiyorlar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bu kadar çok haber çıkınca belliydi olacak olan: Aytemiz Beşiktaş JK. Bakalım seviyeyi daha ne kadar düşüreceğiz  :D
Yazalım oraya bir üçüncülük. Yönetim bunu başarı sayar 100 milyonluk kadroyla dördüncü olundu biz 30 milyonla üçüncü oluyoruz diye :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Siyah beyazlılarda Burak Yılmaz ile yol ayrımına gelindi.

Fransız ekiplerinden Lille, 35 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

Beşiktaş Kulübü’nden alacağı olan Burak Yılmaz ile pazarlıklar sürüyor.

Edinilen bilgiye göre; siyah beyazlı yönetim, yapılan görüşmelerde ayrıca Burak Yılmaz’ın menajerlik ücretinin de silinmesini istediği öğrenildi.

Beşiktaş yönetiminin bu talebinin ardından görüşmelerin tıkandığı ifade edildi. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yazalım oraya bir üçüncülük. Yönetim bunu başarı sayar 100 milyonluk kadroyla dördüncü olundu biz 30 milyonla üçüncü oluyoruz diye :D
Hiç birşey olmasa da bir şeyler oldu mod on  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Siyah beyazlılarda Burak Yılmaz ile yol ayrımına gelindi.

Fransız ekiplerinden Lille, 35 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

Beşiktaş Kulübü’nden alacağı olan Burak Yılmaz ile pazarlıklar sürüyor.

Edinilen bilgiye göre; siyah beyazlı yönetim, yapılan görüşmelerde ayrıca Burak Yılmaz’ın menajerlik ücretinin de silinmesini istediği öğrenildi.

Beşiktaş yönetiminin bu talebinin ardından görüşmelerin tıkandığı ifade edildi. (via. Murat Özen)
ohoooo
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Yüzsüzlüğe bakar mısın genç milli takımın sol bekini ve şampiyonluğa oynayan takımın 6 numarasını hem de bonservisi ile istiyorlar.
bize bonservis verin diyorlar işte

kesin 1 milyon verirler sezon sonu :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Asporda Doğukan İncinin maçı var
The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

welinton'dan bildiğin bonservis istemişler işte, daha ne istesinler? bu şartlarda yerli oyuncu verilmez 31 yaşındaki ortalama stopere. rıdvan, fatih ya da ozi hiç verilmez. roco'yla filan takas kabul ediyorlarsa göndersinler. bana kalırsa zaten hepten uzak dursunlar welinton'dan başka adam mı bulamadınız yahu?

Çevrimdışı MUSTAFA_

welinton'dan bildiğin bonservis istemişler işte, daha ne istesinler? bu şartlarda yerli oyuncu verilmez 31 yaşındaki ortalama stopere. roco'yla filan takas kabul ediyorlarsa göndersinler. bana kalırsa zaten hepten uzak dursunlar welinton'dan başka adam mı bulamadınız yahu?
Beleş stoper listesi bile yapmamışlar herhalde. Yine menajerlerin kucağında gezeceğiz anlaşılan  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

vida-jesus takasını yap yoshida'yı getir tamam işte ligde yeter bize

fazla masraflı olmaz neyi bekliyorlar anlamıyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Lig düşmeyi falan hedefliyoruz herhalde. Lig düşen takımların oyuncularına da saldırıyoruz  :D

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1285984708774506499

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1285984743922765824
malatya-töre
rize-gökhan
kayseri-mensah

töre ve mensah beni çok rahatsız etmez ama gökhan gelirse fena gömerim
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

vida-jesus takasını yap yoshida'yı getir tamam işte ligde yeter bize

fazla masraflı olmaz neyi bekliyorlar anlamıyorum
Welinton var ya. Daha fazla iş yapma potansiyeline sahip oyuncuları neden alalım  :ebebe: Ayrıca stoper konusundan çok hücum oyuncularına el atmamız lazım. Bizim hücum hattımız ve orta sahamız boşluklardan oluşuyor şu anda  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Erdal Bey kedisi de ne dediğini bilmiyor. Başkanla çelişen açıklamaları da var.

garip bir tutumları var. olabildiğince pozitif yaklaşmaya çalışıyordum ama kendi plan ve projelerinden bahsetmek yerine sürekli geçmişten ve imkanlardan yakınmaları, negatif söylem dışında camiaya hiç bir şey vermemeleri antipati yarattı. aldığın durumu 1-2 ay hadi konuştun, kendi kredini arttırmaya çalıştın diyelim hadi ok. ee artık kendi planına, programına geç. ne yapacaksın ne edeceksin onu tartış medyayla. öyle demeçler veriyorlar ki bu şartlarda bir şey yapamayız demeye getiriyorlar. o halde niye yönetimde duruyorsun? olacak iş değil kafasındaysan yürü git, bu şartlarda da birşeyler yapabileceğini söyleyen biri gelsin.

şimdi biri gelir bu kadar ayda yönetim gitsin denir mi der? ben demiyorum yönetim gitsin diye. yönetmeye dair motivasyonları varsa, bir programları varsa tamam açıklasınlar, uygulansınlar. kendileri öyle açıklamalar yapıyorlar ki insan haliyle e o zaman yönetimde ne işin var diye sormak zorunda kalıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Açın elinizi Demirspor lige çıksın diye dua edin. Hem lige çıkarsa kombinem de hazır. Bir taşla iki kuş vuralım  :D

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1285988077425561600

Beşiktaş Tarihi
★★★