2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2895423 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

burak gitmiş diyolaa
Mevcut maaşını ödememiz imkansız. Yüksek maaş alan tüm oyuncularımızı gönderirsek şaşırmam  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1285927126932348928

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu senenin en büyük transferi Vida'yı para kazanarak göndermek olur  :tabe:

https://twitter.com/ilkecancanoglu/status/1285927409364197376

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Burak'ın gitmesi bize ekonomik şartları düşününce mantıklı. Burak'ın yaşı ve devamlılığını da düşününce mantıklı. Tek mantıksız yanı leblebici bir golcü bulamazsak çok sıkıntı yaşayacak olmamız. Bu transferin artı ve eksilerini yanyana yazdığımızda artılar daha ağır basıyor. Hayırlısı olsun  :tabe:

https://twitter.com/firatgunayer/status/1285930683618283524

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Galatasaray‚ Caner Erkin ile bu hafta masaya oturacak. (CNN Türk)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Galatasaray‚ Caner Erkin ile bu hafta masaya oturacak. (CNN Türk)
Daha giden çok oyuncu duyarız. Benim beklediğim kimlerin ne zaman geleceği  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Daha giden çok oyuncu duyarız. Benim beklediğim kimlerin ne zaman geleceği  :tabe:

O konuda biraz beklicez gibi Mustafa  :biggrinking:

Çevrimdışı MUSTAFA_

O konuda biraz beklicez gibi Mustafa  :biggrinking:
Beklerken sezonu komple gider o zaman. Her sene son haftalarda, ilk haftalarda kaybettiğimiz saçma puanları arıyoruz. Keşke ile başlayan cümleler kuruyoruz. Bu sene hem Avrupa hem de Türkiye'de fikstür çok sıkışacak Avrupa Futbol Şampiyonası ve Olimpiyat yüzünden  :tabe: Öyle çok bekleme lüksümüz olmayacak. En azından kadronun temel parçaları önümüzdeki 1 aylık süreçte tamamlanmalı  :tabe: Çok fazla belirsizlik var deyip transferde pasif kalırsak boştaki oyuncuların hepsini kaçırırız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Maşallah yerliler giden gidene, bakalım hangi gençleri müthiş yıldız adayı , yeni messi yeni ronaldo die bize yedirecekler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maşallah yerliler giden gidene, bakalım hangi gençleri müthiş yıldız adayı , yeni messi yeni ronaldo die bize yedirecekler.

Yerliler ya yaşlı ve devamlılığı sorun olan oyuncular ya da çok fazla maaş alan oyuncular. Bunların kalması sürpriz olur zaten. Yerli oyuncu kadromuzda senelerdir ertelediğimiz revizyonu yapmamız lazım bu sene  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı yoruk

Gökhan-Burak-Caner gibi oyuncuların yerine o verimde olacak oyuncuları almamız pek mümkün değil.Gitmesinler diyorum bu yüzden.Üstelik yanlarına adam alınmalı.Ama diğer yandan bu adamlar kalırsa yönetim adam almaz yeterli diyerek.Bu yüzden yine sıkıntı yaşarız

Ne olacaksa olsun  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gökhan-Burak-Caner gibi oyuncuların yerine o verimde olacak oyuncuları almamız pek mümkün değil.Gitmesinler diyorum bu yüzden.Üstelik yanlarına adam alınmalı.Ama diğer yandan bu adamlar kalırsa yönetim adam almaz yeterli diyerek.Bu yüzden yine sıkıntı yaşarız

Ne olacaksa olsun  :D
İstesek de istemesek de bir şeyler olacak. Biz de hiçbir şey olmasa bile bir şeyler oldu diyeceğiz  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı yoruk

İstesek de istemesek de bir şeyler olacak. Biz de hiçbir şey olmasa bile bir şeyler oldu diyeceğiz  :ebebe:
:ishock:

Çevrimdışı worns

Mevcut maaşını ödememiz imkansız. Yüksek maaş alan tüm oyuncularımızı gönderirsek şaşırmam  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1285927126932348928

alacaklarının tümünü bıraksın gitsin.

Çevrimdışı worns

erdal bey neyin 95%inden bahsediyor anlamadım gerçekten. kaleci gitmiş, as stoper gitmiş, beklerin sözleşmesi bitiyor, elneny gidiyor, diaby gidiyor. sadece sözleşmesi bitenleri esas alsak bile ciddi bir yeniden yapılanma lazım.

öte yandan her oyuncuyla sözleşmenin sonuna kadar gitmek zorunda değilsin, verim alamadıklarımızın önemli kısmını bir biçimde göndermek zorundasın.

sergen hoca beklediğimden çok daha fazla ışık verdi de adamın şanssızlığı son 7-8 yılın en kötü dönemine denk gelmesi oldu. umarım potansiyel vaat eden hocayı şartların ağırlığı altında kaybetmeyiz.

Çevrimiçi mayguntr

Su yoneticilerin aciklamalari F.Ormanin belki de hic transfer yapmayiz demecini hatirlatiyor. Piyasaya elimizde para yok, magduruz, cok para odeyemeyiz imaji verip milleti ucuza kapatma hamleleri bence. Bi transfer sezonu bitsin, sonra degerlendirirsiniz, hemen yonetim gitsin demenin ne faydasi/amaci var ?

Bu kadroyu onlar mi kurdu, vidaya, lense bu sozlesmeleri onlar mi verdi ? Bankayla sozlesmeyi kendileri mi imzaladi ?
Icraatlari simdiye kadar : Avciyi kovdular, Sergeni getirdiler. Transferde Boatengi aldilar, Ruizi ellerinden kacirdilar. Oyle asiri gomulecek bir karne gibi gorulmuyor.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

erdal bey neyin 95%inden bahsediyor anlamadım gerçekten. kaleci gitmiş, as stoper gitmiş, beklerin sözleşmesi bitiyor, elneny gidiyor, diaby gidiyor. sadece sözleşmesi bitenleri esas alsak bile ciddi bir yeniden yapılanma lazım.

öte yandan her oyuncuyla sözleşmenin sonuna kadar gitmek zorunda değilsin, verim alamadıklarımızın önemli kısmını bir biçimde göndermek zorundasın.

sergen hoca beklediğimden çok daha fazla ışık verdi de adamın şanssızlığı son 7-8 yılın en kötü dönemine denk gelmesi oldu. umarım potansiyel vaat eden hocayı şartların ağırlığı altında kaybetmeyiz.
Yüksek kontratlı olarak elimizde sadece Lens Oğuzhan Larin ve Vida var. Bunlardan 2 tanesini zaten satma durumumuz var. Torunoğulları neden bahsediyor ben de anlamadım. Boyd ve nkodoudan bahsediyorsa birini kiraya verebiliriz piyasası olan oyuncular yaşları da genç
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Hayırlı olsun. Bu transferde sorumlu Sergen Yalçın. O istediği için ses çıkarmıyorum.
Genç oyuncular falan verilirse gerçekten çok yazık olur bari geri satın alma opsiyonu falan koyduralım. 31 yaşındaki adam için elimizdeki gençleri vermeyelim versek bile geri alma maddesi yazdıralım
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

alacaklarının tümünü bıraksın gitsin.
Öyle olursa zaten bonservis almış gibi olacağız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Erdal Bey kedisi de ne dediğini bilmiyor. Başkanla çelişen açıklamaları da var.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

alanya'nın ismi bizimle çıkmayan sadece üç yabancısı kaldı galiba. marafona, bakasetas, siopis. bunları da izleyip değerlendirsinler.  :dry:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Genç oyuncular falan verilirse gerçekten çok yazık olur bari geri satın alma opsiyonu falan koyduralım. 31 yaşındaki adam için elimizdeki gençleri vermeyelim versek bile geri alma maddesi yazdıralım
Gençler sandığımız kadar iyi değiller. Ancak ben yabancı oyuncuları öncelikle takasa sokacağımızı düşünüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★