2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2895239 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi yaço58

Şu saçma sapan kural uygulanacağı için Canere ne kadar hataları için kızsam isa kalması taraftarıyım yabancı hakkını hücum hattında kullanmak en iyisi bizim lig için

Çevrimdışı sefaköykartali

Sörloth'a nasıl salça olabiliriz? Satın alma opsiyonu 6 miyon euro ile Trabzonspor'da.Trabzon opsiyonu kullanıp 15-20 milyon eurolara bir yerlere okutacaktır Sörloth'un artık kalmak istemeyeceğinden dolayı.Olurda Ts ceza almaz ise gruplara kalabilme  durumuna bakarlar.Şampiyinlar ligi görüp 3-4 maç atarsa 30-40 milyon eurolarada çıkabilir.
Sanırım Sörloth sözleşmesine çıkış maddesi koydurmuş 9 milyon euro civarı. Bu sene alırlarsa 9 milyona ayrılabiliyor oyuncu. Al sat yapmaları karlı değil o yüzden.

Çevrimdışı sefaköykartali

Şu saçma sapan kural uygulanacağı için Canere ne kadar hataları için kızsam isa kalması taraftarıyım yabancı hakkını hücum hattında kullanmak en iyisi bizim lig için
+1. Ayrıca Tosic gibi agresif ve önde basan bir stoperin olduğu oyunumuzda Caner de Adriano da oldukça rahat etmişlerdi. Aşil sakatlığına kadar da gayet verimliydi. Yine aynı şekilde bir hızlı stoper alarak orayı sağlamlaştırabiliriz. Yerli bek, bu sezon da 3 gol 10 asistlik katkı vermiş kanatlarımızdan fazla katkı vermiş. Ben de beğenmiyorum savunma anlamında zayıf buluyorum ama yapacak bir şey yok.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Beşiktaş ın hücum hattında Burak gibi golcülere yer yok haklısınız...2.5 m euro çok para 13 gol atmış bu sene gol başına maliyeti 1.5 m tl.

Oysa 2.4 m euro bonservis 4 yıllık 4.8 m euro maaşa toplam 72 m tl gibi cüzzi bir rakama atletik ankaragücü gibi bir devde 6 ay müthiş işler çıkaran kanat oyuncularına yönelmemiz gerekir her sene 1 gol atsa 14.4 m tl gibi gol başı maliyeti olur. ortalama 10 m altı gol maliyeti yapan skorerlerin Beşiktaş da işi yok...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi kahyaoglueren

Doğukan Inci yerine yine 3. Ligden Muhammed Kerem Aktürkoğlu alınabilirdi. Bu sezon totalde 19 gole ulaştı bugünle birlikte. Ama galatasaray almış oyuncuyu. Benim siralamam Gökdeniz>Muhammed Kerem>Doğukan. Bence doğukana para vermeye pek gerek yok şu şartlarda.

Çevrimiçi yaço58

Beşiktaş ın hücum hattında Burak gibi golcülere yer yok haklısınız...2.5 m euro çok para 13 gol atmış bu sene gol başına maliyeti 1.5 m tl.

Oysa 2.4 m euro bonservis 4 yıllık 4.8 m euro maaşa toplam 72 m tl gibi cüzzi bir rakama atletik ankaragücü gibi bir devde 6 ay müthiş işler çıkaran kanat oyuncularına yönelmemiz gerekir her sene 1 gol atsa 14.4 m tl gibi gol başı maliyeti olur. ortalama 10 m altı gol maliyeti yapan skorerlerin Beşiktaş da işi yok...
Burağın kaçırdığı maçlara aç bak istersen bu sene çoğu önemli maçta Burak Yılmaz yoktu hangi derbiyi aldırdı bu sene burak 35 yaşında devamlılığı olmayan biri tamam oynayınca ligin en iyisi tartışılamaz ama Burak artık olsa olsa yedek olur en önemli virajlarda Burak yoktu hiç bu sezon kaçırdığı gollerede bakalım göztepe fb deplasmanlarındajilere burak yedek kalmayı kabullenmez ve indirim de yapmıyorsa burağa güvenip nasıl yola çıkacağız en önemli maçımız olan paşa ve Malatya maçlarında toplam aldığı süre 15 olan bir oyuncu acı ama gerçek bu sağlam bir Burak en iyisi ligin ama o sağlamlık 5 maçı geçmiyor attığı gollerinde kaçı penaltı bir bakalım ligin ilk yarısı falan duran top dışında gol atmamıştı çok formsuzdu Burak yerine net biri alınmalı eğer kontrattan çıkabiliyorsak

Çevrimdışı worns

dünyada burak ve boyd'dan başka oyuncu yok mu? illa ikisinden birini mi seçmek zorundayız?

Çevrimdışı levitate

İyi bir forvet ve kaleci ile anlaştığımız söyleniyor. Demek Burak'ın gitme ihtimali daha önce de varmış  :tabe:
menajer şeyside olabilir

geçen yaz lecce haberleri çıkıyordu örneğin
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

İnter'in gençleri çok iyi oluyor. Bize yar etmezler  :tabe:
kadroları çok şişmeye başladı salarlar bence
bipbipbupbup

Çevrimiçi kahyaoglueren

Doğukan Inci yerine yine 3. Ligden Muhammed Kerem Aktürkoğlu alınabilirdi. Bu sezon totalde 19 gole ulaştı bugünle birlikte. Ama galatasaray almış oyuncuyu. Benim siralamam Gökdeniz>Muhammed Kerem>Doğukan. Bence doğukana para vermeye pek gerek yok şu şartlarda.
Hattrick yaptı. 20. gole ulaştı bu sezon.

Çevrimiçi yaço58

Burak Yılmaz bu sezon 11 12 maç kaçırmış ligde seneye bir yaş yaşanacak burağa güveni başlamak yanlış olur burak varkende yönetim net bir adam almaz o yüzden burağın gitmesi yada maaşında iyi bir indirim yapıp kalmayı kabul etmesi lazım başkada seçenek yok

Çevrimdışı Nartallo

Burak’ın menajerinin her sene uyguladığı taktik, geçen sene de bir takıma gidiyordu sözde

Çevrimdışı MUSTAFA_

Burak’ın menajerinin her sene uyguladığı taktik, geçen sene de bir takıma gidiyordu sözde
Haber yabancı kaynaklı olunca olabilitesi artıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Burak gitsin diyenlerin hiçbirisi boyd kalsın demiyor ki bu kıyaslama neden? 35 yaşında olacak seneye gitmese bile yedek santrafor olmayı kabul edip maaşında indirim yapacak mı yoksa ts'de ki son sezonu gibi huzursuzluk mu yaratacak önümüzdeki sene bence önemli olan bu. Euro 2021 için bir hedefi var ve yararlı olacaksa mevcut yabancı sınırı tahkimden dönmediği sürece kalabilir ancak direk 11'e yazılacak durumda değil hem yaş hem sakatlık riskine bakarsak. Gitsin diyenlere de anlayışlı olmak lazım bence hatta şu mevcut kadrodan kim kalsın diye anket açılsa takımdaki kimseye oy çıkmayabilir o derece takımımız var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Para kazanma durumumuz da varsa gitmesi her açıdan işimize gelir. Tabi yerini doldurmamız lazım  :tabe:

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1285691413246730241

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/CemGnc2/status/1285849040215777281?s=19
Geçende sporx de röportajı vardı saçma sapan yalansa çıkıp yalanlasımlar  doğruysa ise vay halimize sonrada taraftar niye destek vermedi olur

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/CemGnc2/status/1285849040215777281?s=19
Geçende sporx de röportajı vardı saçma sapan yalansa çıkıp yalanlasımlar  doğruysa ise vay halimize sonrada taraftar niye destek vermedi olur
https://twitter.com/MadidAsper/status/1285860128055611395?s=19
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Planlamamız konusunda biraz kafa yordum ve şöyle bir tablo ortaya çıkardım  :)

Yabancı kuralını dikkate almama rağmen yabancı sayısını mümkün olduğunca düşük tutmaya çalıştım. Elimizdeki oyuncuları düşünüp hazırlamadım. Bence ideal olması gereken bu  :tabe: Kalan 3 yabancı hakkını da yatırım amaçlı kullanabiliriz mevcut yabancı kuralını devam edeceğini düşünürsek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Açıklamalarının mantıklı bir tarafı yok. Nabza göre şerbet veriyorlar. Sosyal medyanın nabzını tutuyorlar. Planları oyuncu yetiştirmekti. Sonra şampiyonluğa oynayacak kadro kurmak oldu. Şimdi de elimizdeki oyuncuları nasıl göndereceğiz diyorlarsa bence hiç durmasınlar  :tabe: Haberin yalan olduğuna inanmak istiyorum. Umarım yalanlarlar. Eğer yalan değilse bence transfer falan da yapmaya kalkışmasın en büyük hizmet, daha iyi yöneteceklerin önünü açmaktır deyip gitsinler.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi kahyaoglueren

Ahmet Nur Cebi konusuyor canlı. Yine yüzde 80 gecmisle alakali. Boşuna okumayın bile. Ezberledik. Ruizi de ruizi alani da mahkemeye verecekmiş  :D Senin tesisinde hirsizlik oluyor bunu oyunclar kendi çözüyor hala cıkmış neler neler  :)

Çevrimdışı Erman1903

Açıklamalarının mantıklı bir tarafı yok. Nabza göre şerbet veriyorlar. Sosyal medyanın nabzını tutuyorlar. Planları oyuncu yetiştirmekti. Sonra şampiyonluğa oynayacak kadro kurmak oldu. Şimdi de elimizdeki oyuncuları nasıl göndereceğiz diyorlarsa bence hiç durmasınlar  :tabe: Haberin yalan olduğuna inanmak istiyorum. Umarım yalanlarlar. Eğer yalan değilse bence transfer falan da yapmaya kalkışmasın en büyük hizmet, daha iyi yöneteceklerin önünü açmaktır deyip gitsinler.

Daha geleli bir sene olmadan hem maddi hem manevi anlamda küçük düşürmeye başladılar bizi. (...) adamın hikayesi Cem Yılmaz'ın Hokkabaz filmi gibi acıklı bir şeye dönüşüyor. Böyle olacağı kampanya adından bile belliydi biliyor musun, hani kimsenin dilinde değil? Bugün bile sokağa çıktığımda hala Feda T-Shirt ile gezen insanlar görüyorum, Orman'dan hiç haz etmesem de ben de hala keyifle giymekteyim çünkü Fedakarlık bize yakışan bir şey, küçüklük değil büyüklüktür.

Hangi zihniyetle konulduğunu söyleyeyim  bu ismin, düşündüler ve çaresizlik içinde oldukları için ilk akıllarına gelen Bırakmayın Bizi, Bırakma Beni gibi bir şey oldu, daha sonra bu kadar da olmaz diyip Bırakmam Seni koyalım dediler. Bir de ağlayan emoji ile süsleseler tam olacaktı.

Zaten geldikleri günden beri inanmıyorum, beceremedikleri kampanya - Ruiz'i kaçırtmalarıyla önümüzdeki senenin planlamasını falan iyice yalan ettiler gözümde. Demirören'e karşı mahkemenin aldığı kararı iptal etmeye çalışmak için yırtınmalarını falan hiç saymıyorum bile.
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2020, 13:18:29 Erman1903 ]

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup