Açıklamalarının mantıklı bir tarafı yok. Nabza göre şerbet veriyorlar. Sosyal medyanın nabzını tutuyorlar. Planları oyuncu yetiştirmekti. Sonra şampiyonluğa oynayacak kadro kurmak oldu. Şimdi de elimizdeki oyuncuları nasıl göndereceğiz diyorlarsa bence hiç durmasınlar
Haberin yalan olduğuna inanmak istiyorum. Umarım yalanlarlar. Eğer yalan değilse bence transfer falan da yapmaya kalkışmasın en büyük hizmet, daha iyi yöneteceklerin önünü açmaktır deyip gitsinler.
Daha geleli bir sene olmadan hem maddi hem manevi anlamda küçük düşürmeye başladılar bizi. (
...) adamın hikayesi Cem Yılmaz'ın Hokkabaz filmi gibi acıklı bir şeye dönüşüyor. Böyle olacağı kampanya adından bile belliydi biliyor musun, hani kimsenin dilinde değil? Bugün bile sokağa çıktığımda hala Feda T-Shirt ile gezen insanlar görüyorum, Orman'dan hiç haz etmesem de ben de hala keyifle giymekteyim çünkü Fedakarlık bize yakışan bir şey, küçüklük değil büyüklüktür.
Hangi zihniyetle konulduğunu söyleyeyim bu ismin, düşündüler ve çaresizlik içinde oldukları için ilk akıllarına gelen Bırakmayın Bizi, Bırakma Beni gibi bir şey oldu, daha sonra bu kadar da olmaz diyip Bırakmam Seni koyalım dediler. Bir de ağlayan emoji ile süsleseler tam olacaktı.
Zaten geldikleri günden beri inanmıyorum, beceremedikleri kampanya - Ruiz'i kaçırtmalarıyla önümüzdeki senenin planlamasını falan iyice yalan ettiler gözümde. Demirören'e karşı mahkemenin aldığı kararı iptal etmeye çalışmak için yırtınmalarını falan hiç saymıyorum bile.