2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2895440 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sefaköykartali

Ibe' la anlaştıysak düşünce olarak iyi bir transfer. Oyuncu yatışa gelmezse atletizmiyle ve tekniğiyle burada iş yapar. Asıl olarak Aston Villa' nın düşmesini bekleyip Trezeguet' e yanlamamız lazım. Kiralayabilirsek Nakamba' yı bile kiralamaya çalışmamız lazım. Gyasi myasi hikaye.
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2020, 10:26:27 sefaköykartali ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Burak seneye gitse kimse üzülmez herhalde  :tabe: Yabancı kuralını savunan kim olursa olsun dikkate alamıyorum. Argümanları çok kötü  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1285478398069035010

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim gençleşeceğiz, gençleri yetiştirip para kazanacağız masalı anlatıyordu. Bu takımlarla yarışmaları imkansız. Kimse kendini kandırmasın. Bizim bu borç yükünden kurtulabilmek için başarılı olmaktan başka çaremiz yok.

https://twitter.com/mikserin/status/1285499736439619586

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu Samatta'yı alcagımızı hiç sanmıyorum ama inş ben şey olurum @MUSTAFA_  :biggrinking:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu Samatta'yı alcagımızı hiç sanmıyorum ama inş ben şey olurum @MUSTAFA_  :biggrinking:
Ben de pek şans tanımıyorum ama bir umuttur yaşamak  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/LOSC_TR/status/1285590474867257349?s=19
Burağın gitmesi iyi olur gerçekten iyi olunca ligin en iyisi ama oda taş çatlasın bu sene 5 maçtı ondan dolayı giderse yeri dolar 35 yaşında hatta gitmesi daha hayırlı cenkin sakatlık ne alemde acaba cenk artı bir yabancı getirsek

Çevrimdışı worns

burak'ın gitmesi bence de hayırlı olur. zaten kötü bir sezon geçirdi ama öte yandan performansın ötesinde gökhan, caner ve burak'la devam etmemenin uzun vadede daha iyi bir yapılanmaya zemin hazırlayacağı fikrindeyim. yabancı sınırı nedeniyle söylediklerime karşı çıkılabilir. ama bu oyuncular artık gerek yaş gerek düşen atletik kapasiteleri nedeniyle en fazla bir yıl daha verim alabileceğin oyuncular. o verimi de ne ölçüde verdikleri şüpheli. elde bunlar olduğunda o mevkiyi kotaracakları düşünülerek hesap yapılıyor ve beklenen karşılık da gelmiyordu. şimdi en azından açıklar gölgelenmeden göz önüne serilir.

burak'ın kalacağını düşündüğümden santrafor rotasyonunun yerlilerden planlanacağını söylüyordum. burak giderse o ihtimal ortadan kalkar keza başka yerli birinci santrafor bulunamaz, alternatifi olabilecek bir oyuncu değil.

son gelişmelerden sonra (kulüplerin toplu itirazı) yabancı sınırında da tekrar bir değişiklik olabilir öte yandan. saçma sapan yönetilen bir futbol yapısına sahip olduğumuz için şaşırmam.

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/LOSC_TR/status/1285590474867257349?s=19
Burağın gitmesi iyi olur gerçekten iyi olunca ligin en iyisi ama oda taş çatlasın bu sene 5 maçtı ondan dolayı giderse yeri dolar 35 yaşında hatta gitmesi daha hayırlı cenkin sakatlık ne alemde acaba cenk artı bir yabancı getirsek

cenk yılbaşına kadar oynayabilecek gibi gözükmüyor.

Çevrimdışı worns

burak giderse bizi ciddi bir maaş yükünden kurtaracağı için samatta ya da o profilde bir oyuncunun gelme ihtimali artar.

bizim yönetimin yapabileceği iş değil ama ben olsam sörloth'a salça olurdum.

Çevrimdışı cursedofdragon

burak giderse bizi ciddi bir maaş yükünden kurtaracağı için samatta ya da o profilde bir oyuncunun gelme ihtimali artar.

bize gomez gibi kaliteli iyi bir adam şart bir tane olsun adam gibi olsun  :tabe:

Çevrimdışı celiker1

Sörloth'a nasıl salça olabiliriz? Satın alma opsiyonu 6 miyon euro ile Trabzonspor'da.Trabzon opsiyonu kullanıp 15-20 milyon eurolara bir yerlere okutacaktır Sörloth'un artık kalmak istemeyeceğinden dolayı.Olurda Ts ceza almaz ise gruplara kalabilme  durumuna bakarlar.Şampiyinlar ligi görüp 3-4 maç atarsa 30-40 milyon eurolarada çıkabilir.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı worns

Sörloth'a nasıl salça olabiliriz? Satın alma opsiyonu 6 miyon euro ile Trabzonspor'da.Trabzon opsiyonu kullanıp 15-20 milyon eurolara bir yerlere okutacaktır Sörloth'un artık kalmak istemeyeceğinden dolayı.Olurda Ts ceza almaz ise gruplara kalabilme  durumuna bakarlar.Şampiyinlar ligi görüp 3-4 maç atarsa 30-40 milyon eurolarada çıkabilir.

doğru opsiyonlu kiralamışlar. sözleşmesine bakmamıştım.

Çevrimdışı worns

bize gomez gibi kaliteli iyi bir adam şart bir tane olsun adam gibi olsun  :tabe:

gomez'den kalmadı piyasada malesef :) alabileceğimiz bi muadili yok.

Çevrimdışı cursedofdragon

gomez'den kalmadı piyasada malesef :) alabileceğimiz bi muadili yok.

kaliteli bir ayak olsun anlamında söylemiştim atan ve tutan önemli  :tabe:

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1285596690519658496?s=19
Burak herhalde inşallah gider maaş yükünden kurtuluruz yaş olmuş 35 Burak olduğu sürece net bir santrafor getiremeyiz o yüzden umarım gider

Çevrimdışı levitate

Burak herhalde inşallah gider maaş yükünden kurtuluruz yaş olmuş 35 Burak olduğu sürece net bir santrafor getiremeyiz o yüzden umarım gider
gitmesi, kalması, maaşı vs. çok önemli değil benim için

en büyük korkum yönetimin "burak var ya xd" deyip golcü almama ihtimaliydi, giderse seve seve alacaklar
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

gitmesi, kalması, maaşı vs. çok önemli değil benim için

en büyük korkum yönetimin "burak var ya xd" deyip golcü almama ihtimaliydi, giderse seve seve alacaklar
İyi bir forvet ve kaleci ile anlaştığımız söyleniyor. Demek Burak'ın gitme ihtimali daha önce de varmış  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★