2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2889265 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

FO sevmiyorum ancak ona geldiğinde de yine aynı şeyler söylendi.Ezik dediler cart curt dediler öyle böyle stat yaptı 2 şampiyonluk yaşattı avrupa da başarılı olduk.

Nasıl oldu hocaya,yönetime sahip çıktık.

Biz nez zaman hocaya,yönetime sahip çıkarsak başarı geliyor.Ne zaman kendi içimiz de yok hoca yok yönetim diye bölündüğümüz de başarı filan yalan oluyor o yüzden seneye başarı filan beklemeyin.

Taraftar yönetim diye bölünmüş,cılız da olsa hocaya'da tepki var 1-2 mağlubiyet de hocaya tepki daha büyür bizi 8'e böler 4'le çarparlar.

Bu kafa yapısıyla bizden sittin sene bir şey olmaz.

Medya,hakemler aç kurtlar gibi bekleyenlere yem oluruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

O açıklmadan sonra.

*Dünya genelinde pandemi yaşandı.
*Yabancı kuralı geldi.

Ama siz bilirsiniz yine.

Ayrıca neden bizden bir şey beklemesinler biz taraftar değilmiyiz ? Sadece maddi destek olmaz onu da yapmıyoruz gerçi. manevi destek de verelim , fikir de verelim ?
Planlama tek plan üstünden yapılmaz. Komplike bir şeydir. A'dan Z'ye planın olacak. En kötüsünü düşünüp hareket edeceksin. Zaten takımda kalması istenilen bir oyuncu yok. Satmaya odaklanacaklar her türlü. Sözleşmesi uzatılacak oyuncular kararlaştırılıp sözleşme yapılacak bir de. Gerisi transfer dönemi başlamadan yapılmıyor ülkemizde. Transfer dönemi açılmadan oldu bu dediklerin. Planlarının bozulduğunu düşünmüyorum. Sadece biraz değişiklik olmuştur. Genç oyuncu alıp yetiştiricilik yapacağımızı düşünmüyordun herhalde  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

kimi alsınlar 30 milyon € bütçe var.Para yok kuracak olduğun kadro 30 milyon € geçmemesi gerekiyor.
(Maaş bonservis bedeli her şey dahil)

Yabancı kısıtlaması da geldi.
FO'nun bıraktığı kadro 35 yaş bağkur emeklisi oyuncularla dolu.Yerli kalitesi yerlede.Yabancılar anadolu takımında ki oyuncuların yanından bile geçemez.N'koudou,Boyd,Diaby,Larin,Lens satsan satılmaz alan olmaz.
Satmadan oyuncu alamayacağız.Klübün gelirleri temlik altında.

Sadece söylemek ile olmaz nasıl yapalım fikir verelim adamlar bu işin içinden çıksın bizim desteklerimiz ile.
Onu da ben mi düşüneceğim görevi almış olanlar düşünecek. Ligde bir oyuncu var başkanım 22 gol atmış 35 yaşında ama iş yapar adı Papiss Cisse alalım mantığıyla transfer yapmayacaksın. Bu adam Alanya'da kontra atak futbolunda başarılı oldu biz alırsak takım hücumu dar alanda yapacak bu oyuncu ne kadar başarılı olabilir bu düzende diye düşünen yok. Aynı şeyler Mensah içinde geçerli Vagner Love içinde geçerliydi.

Çevrimdışı haluk.m

insanların bir sözleşmesi var neden indirim yapmak zorunda kalsın.
pandemi mazeret olamazki ödeyeceksin parasını. kredin var pandemi var ödemeyeceğimmi diyorsun
insanları işden çıkartmasın diye devlet maaşların bir kısmını karşılıyor. işverene çıkartamazsın yada ödeme demiyor değilmi
maç başı para almıyorsunki sen tarihle sözleşme yapıyorsun şimdi bir yerde çalışıyorsun bir ay iş gelmedi firmaya
diyelim patron bu ay çalışmadınız maaş falan yok dese bundan sonrada bir ay iş yapmadık ya o yüzden maaşlarınızı düşüreceğim dese
kim kabul eder. sen oyuncuya karşı pandemiyi kullanacaksın oyuncuda buna razı olacak öylemi.
belkide ayrım yapıyorlar işlerine gelen oyuncuyu tutup işlerine gelmeyen oyuncuyu bu olayı kullanıp göndermeye çalışıyorlar. bilemeyizki
kulüp profesyonel davransın oyuncu davranınca suçlu olsun. hadi işe yaramaz bir oyuncuya yapsan anlarım kabullenmem ama anlarım
ama sen birde istikrarlı ve iyi oyuncularından birine yapacaksın bunu olmaz bu.

Bu oyuncularla maaşlı çalışanı bir tutamazsınız, günümüzde bazı şirketler çalışanlarını ücretsiz izine gönderip 2-3000 TL alırken devletin verdiği 1200 TL ile baş başa bırakıyor. 

5000 TL ile temel ihtiyaçlarını giderecek kadar yaşarsın ve gelirindeki azalma hayat akışını bozacak şekilde etkiler.
14.000.000  TL alan 2m eksilince hayatı, ailesi riske girmez. 

Market hesabıyla holding'i bir tutuyorsunuz. 

Çevrimdışı MUSTAFA_

FO sevmiyorum ancak ona geldiğinde de yine aynı şeyler söylendi.Ezik dediler cart curt dediler öyle böyle stat yaptı 2 şampiyonluk yaşattı avrupa da başarılı olduk.

Nasıl oldu hocaya,yönetime sahip çıktık.

Biz nez zaman hocaya,yönetime sahip çıkarsak başarı geliyor.Ne zaman kendi içimiz de yok hoca yok yönetim diye bölündüğümüz de başarı filan yalan oluyor o yüzden seneye başarı filan beklemeyin.

Taraftar yönetim diye bölünmüş,cılız da olsa hocaya'da tepki var 1-2 mağlubiyet de hocaya tepki daha büyür bizi 8'e böler 4'le çarparlar.

Bu kafa yapısıyla bizden sittin sene bir şey olmaz.

Medya,hakemler aç kurtlar gibi bekleyenlere yem oluruz.
Fikret Orman'dan bahsederken somut bir şeyler sayabiliyorsun. Stat yapıldı, borçlar yapılandırıldı vb. Şu anki yönetim geleli kaç ay oldu? Basketbol dışında futbol ile alakalı bir icraatlerini gördün mü? Beko ile anlaşma deme onu yapmak iş değildi, yer değişimiydi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

ruiz'in karakteri değil ki mesele. karaktersiz olsun ne farkeder? yönetim önce üzerine düşeni yapsın. burada kimsenin ruiz'i savunma gibi bir derdi yok, yönetimin beceriksizliği eleştiriliyor.

oyuncu para kaybetmeden elden çıkartabileceğin bir oyuncu. 2.5 milyon bonservis vermişsin aylar önce. bu yoklukta elinde tutman gereken değerlerden birisi. maaşı haketmediğini mi düşünüyorsun. öde hakedilmiş alacaklarını, çağır oyuncuyu yeni sözleşme öner atıyorum yılda 1 milyondan. kabul etmedi mi, sat la liga'da gayet talibi olacak oyuncu. 2'ye satarsın, olmadı 1'e satarsın ne farkeder. sen o kadar kampanya düzenliyorsun bir kaç milyon euro kazanabilmek için. şimdi oyuncudan kazanabileceğin olası bonservisi tamamen kaybettin. bir de üstüne iki yıllık ücretini ödeme riskiyle karşı karşıyasın. oyuncu haklı fesih yaptıysa ki %80 öyle olacak. büyük felaket. kaybettiğin 2.5 milyonun yanına en az 3 milyon euro daha yaz.

yönetimin bu oyuncuları almamış olmasıyla elindeki kontratlı oyuncuya sahip çıkamamasının ne alakası var? kimse yönetimi ruiz kötü oynuyor diye eleştirmiyor ki? o zaman dersin bunlar mı getirdi diye. sorun yönetimin elindeki değeri bir de üstüne tazminat ödeme riskiyle kaybetmesi. dünyanın her yerinde eleştirilir bunu yapan yönetim. daha ciddi bir futbol ülkesinde olsa yerinde de duramaz.

pandemi mazeret olamazki ödeyeceksin parasını. kredin var pandemi var ödemeyeceğimmi diyorsun
insanları işden çıkartmasın diye devlet maaşların bir kısmını karşılıyor. işverene çıkartamazsın yada ödeme demiyor değilmi
maç başı para almıyorsunki sen tarihle sözleşme yapıyorsun şimdi bir yerde çalışıyorsun bir ay iş gelmedi firmaya
diyelim patron bu ay çalışmadınız maaş falan yok dese bundan sonrada bir ay iş yapmadık ya o yüzden maaşlarınızı düşüreceğim dese
kim kabul eder. sen oyuncuya karşı pandemiyi kullanacaksın oyuncuda buna razı olacak öylemi.
belkide ayrım yapıyorlar işlerine gelen oyuncuyu tutup işlerine gelmeyen oyuncuyu bu olayı kullanıp göndermeye çalışıyorlar. bilemeyizki
kulüp profesyonel davransın oyuncu davranınca suçlu olsun. hadi işe yaramaz bir oyuncuya yapsan anlarım kabullenmem ama anlarım

Bütçemiz aşağı düşüyor o yüzden 30 milyon € düşmek zorundayız mecburu.İndirim kabul etmek istemiyorsa gidebilir.Sen Vidaya 3.5 ruize 2 milyon € verip diğer bölgeleri alt yapı ile çıkalım diyorsan o başka bütçemiz diğer bölgelere yetmeyecek o zaman çünkü.
Pandemi mazeret değil zaten olay 2 ay maç oynamadı orda almadığın paranı bu haziran,temmuz ayında çıktığında alacaksın.Dünya genelinde yaşanan bir olaydan bahsediyoruz ayrıca.Büyük klüpler bile sıkıntıya girdi taraftar olmadan gelir nerden gelecek klüplere gökten mi yağıyor bu  para  Sen pande mi sürecin de çalışmadığın da eve gönderildiğin de para verdiler mi sana iş yeri ?
Yardım ayrı sen normal çalıştığın gibi paranı aldın mı işe gitmez iken ?

İcralar durdu,Ev sahipleri kiracılara müsama gösterdi,Sular kesilmedi herkes biraz tolerans gösterdi.

Diğer futbolcular bir sıkıntı yaratmadı tek sıkıntı çıkartan ruiz oldu yönetim suçlu oldu.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2020, 18:42:47 cursedofdragon ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

ruiz'in karakteri değil ki mesele. karaktersiz olsun ne farkeder? yönetim önce üzerine düşeni yapsın. burada kimsenin ruiz'i savunma gibi bir derdi yok, yönetimin beceriksizliği eleştiriliyor.

oyuncu para kaybetmeden elden çıkartabileceğin bir oyuncu. 2.5 milyon bonservis vermişsin aylar önce. bu yoklukta elinde tutman gereken değerlerden birisi. maaşı haketmediğini mi düşünüyorsun. öde hakedilmiş alacaklarını, çağır oyuncuyu yeni sözleşme öner atıyorum yılda 1 milyondan. kabul etmedi mi, sat la liga'da gayet talibi olacak oyuncu. 2'ye satarsın, olmadı 1'e satarsın ne farkeder. sen o kadar kampanya düzenliyorsun bir kaç milyon euro kazanabilmek için. şimdi oyuncudan kazanabileceğin olası bonservisi tamamen kaybettin. bir de üstüne iki yıllık ücretini ödeme riskiyle karşı karşıyasın. oyuncu haklı fesih yaptıysa ki %80 öyle olacak. büyük felaket. kaybettiğin 2.5 milyonun yanına en az 3 milyon euro daha yaz.

yönetimin bu oyuncuları almamış olmasıyla elindeki kontratlı oyuncuya sahip çıkamamasının ne alakası var? kimse yönetimi ruiz kötü oynuyor diye eleştirmiyor ki? o zaman dersin bunlar mı getirdi diye. sorun yönetimin elindeki değeri bir de üstüne tazminat ödeme riskiyle kaybetmesi. dünyanın her yerinde eleştirilir bunu yapan yönetim. daha ciddi bir futbol ülkesinde olsa yerinde de duramaz.
Bazen biz mi hata ediyoruz olması gerekeni söyleyerek diye düşünüyorum. Ülke öyle bir hale geldi ki doğruları söyleyince, sistemi eleştirince, birilerinden farklı düşününce taraf oluyorsun  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı autopsy

10 gün beklese ne olur yahu ? Ad hominemin dibine vurmuşsun yine. 10 gün beklesin , sonra yine indirim de yapmasın istiyorsa da gitsin diyoruz. Hepsi hakkıdır. Neyle neyi kıyaslıyorsun ? Evine götürecek ekmeği zor bulan çalışanla, profesyonel futbolcuyu bir tutmak da nedir ?

Çevrimdışı worns

Sözleşmede aksi belirtilmediği halde oyuncunun maaşını her halükarda ödemek zorundasın. Doğal afet de olsa savaş da olsa fark etmez.

2,5Milyon Euro bonservis, oyuncunun yıllık ücretleri gibi bir sürü para var verdiğin, vereceğin. FIFA aksi yönde resmi karar almadığı sürece bir açıklamaya guvenip iki aylık maaş uğruna bu kadar büyük meblağaları riske atamazsın.

Oyuncular salak değil, sözleşmelerine güvenip avukatları aracılığıyla, mevcut kurallara göre yapıyorlar fesihleri.

FIFA aksi yönde bir karar almaz, oyuncu kurallara aykırı bir şey yapmamışsa geçmiş olsun.

Bir karar alınırsa en iyi ihtimalle tazminattan kurtuluruz, öyle olsa bile 2,5m bonservis büyük ihtimal su oldu.

Şimdiden geçmiş olsun, Anadolu yıldızları peşinde koşmaya devam.

ne yazık ki katılıyorum. oyuncunun haklı fesih koşulları oluşmadan durduk yere kendini tazminat riski altına atması ve iki yıllık kontratından doğan alacakları gözden çıkarması çok düşük ihtimal.

en iyi ihtimalle bile olası bonservis gelirini kaybettin ve şu yoklukta önemliydi.

Onu da ben mi düşüneceğim görevi almış olanlar düşünecek. Ligde bir oyuncu var başkanım 22 gol atmış 35 yaşında ama iş yapar adı Papiss Cisse alalım mantığıyla transfer yapmayacaksın. Bu adam Alanya'da kontra atak futbolunda başarılı oldu biz alırsak takım hücumu dar alanda yapacak bu oyuncu ne kadar başarılı olabilir bu düzende diye düşünen yok. Aynı şeyler Mensah içinde geçerli Vagner Love içinde geçerliydi.

Niye sen ben düşünmüyoruz bu klüp onların mı yoksa biz taraftarın mı ? Niye onlara yardımcı olmuyoruz yap diyoruz sadece ? Benim vicdanım buna el vermiyor empati yapıyorum adamlar yerine kendimi koyuyorum işim çok zor diyorum.Bütçe çok düşük,yabancı kısıtlaması,Oyuncu satışı yapman gerekiyor el de kiler 35+ üstü.Yabancılar vasat.Gelirler temlik altında.Kampanya da taraftar elini taşın altına sokmuyor.Eee ?

Basında çıkan her isme niye inanıyorsun ? Cisse'yi mi aldık şimdi ?

Yorumcular menejerler bize oyuncu çakmaya calısıyor hemen yönetime kitlenmişsiniz çakmak için hazır kıta bekliyorsunuz.

Olmamış şeyler için yönetimi suçluluyorsunuz bundan bahsediyorum.

Aman neyse dediğim gibi konuyu kapatıyorum bizden bu kafa yapısıyla bir halt olmaz.

Fikret Orman'dan bahsederken somut bir şeyler sayabiliyorsun. Stat yapıldı, borçlar yapılandırıldı vb. Şu anki yönetim geleli kaç ay oldu? Basketbol dışında futbol ile alakalı bir icraatlerini gördün mü? Beko ile anlaşma deme onu yapmak iş değildi, yer değişimiydi  :tabe:

Dalga mı geçiyorsun mustafa ? 8 sene yönetmiş adamla 2-3 aydır yönetimi bir mi tutuyorsun ? Cidden kafa filan mi buluyon benimle ?

Covid dönemini çıkar 2-3 ay 2-3 aydır başta olan yönetim.

Gerçekten çok ilginç kafalar.

Çıkıp biraz hava alacam yoksa forumda durdukça zeka seviyem de bir gerileme hisetmeye başladım.

Çevrimdışı autopsy

Bazen biz mi hata ediyoruz olması gerekeni söyleyerek diye düşünüyorum. Ülke öyle bir hale geldi ki doğruları söyleyince, sistemi eleştirince, birilerinden farklı düşününce taraf oluyorsun  :ebebe:

Hatanız bir tarafın haksız olduğuna emin olduktan sonra diğer tarafı mutlak haklı görmek. Neler yaşandığını bilmiyorsunuz. Yönetimin çok profesyonel hareket edemediği kesin zaten de bunun üzerinden iş ahlakına sahip değil dedik diye adamı ölümüne savunmanız çok enteresan. Bunun farklı düşünceyle falan alakası yok. Yönetimin kötü olması adamı haklı kılmaz. Daha Türkçe nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Burası hukuk platformu mu taraftar sitesi mi anlamıyorum bazen. Alın profesyonel Ruiz'inizi takılın o zaman ne diyim. Ağzımızı açamaz olduk. Yazanda kabahat zaten. Hadi selametle.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2020, 18:44:53 autopsy ]

Çevrimdışı worns

Hatanız bir tarafın haksız olduğuna emin olduktan sonra diğer tarafı mutlak haklı görmek. Neler yaşandığını bilmiyorsunuz. Yönetimin çok profesyonel hareket edemediği kesin zaten de bunun üzerinden iş ahlakına sahip değil dedik diye adamı ölümüne savunmanız çok enteresan. Bunun farklı düşünceyle falan alakası yok. Yönetimin kötü olması adamı haklı kılmaz. Daha Türkçe nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Burası hukuk platformu mu taraftar sitesi mi anlamıyorum bazen. Alın profesyonel Ruiz'inizi takılın o zaman ne diyim. Ağzımızı açamaz olduk . Hadi selametle.

kim ruiz'in neyini savunma peşinde olsun abi allahaşkına? ruiz'in iyi niyetli olacağını umarak kontrat mı yönetilir? insanları çıldırtan zaten yokluk içerisindeyken yönetim hatası yüzünden dünya kadar para kaybedecek olmak. karius meselesinde çoğu kimse umursamadı örneğin. oyuncunun zaten kontratı bitiyordu, bir şey de kazanmayacaktın, en fazla bu yıllık ücretini alır dava kapanır. ruiz de mesele oyuncunun oynamayacak olmasıyla sınırlı değil. üstte yazdık durduk işte, bu oyuncu bonservisli oyuncun. tut elinde sat sene sonunda. şimdi bonservisini kaybettin üstüne bir de adam ispanya'da yatarken iki senelik ücretini ödeme riskiyle karşı karşıyasın. daha önce ferrari'yi de ihya etti bu kulüp.  ruiz'in en büyük dostu yönetim şu anda, öyle görünüyor.

Çevrimdışı autopsy

kim ruiz'in neyini savunma peşinde olsun abi allahaşkına? ruiz'in iyi niyetli olacağını umarak kontrat mı yönetilir? insanları çıldırtan zaten yokluk içerisindeyken yönetim hatası yüzünden dünya kadar para kaybedecek olmak. karius meselesinde çoğu kimse umursamadı örneğin. oyuncunun zaten kontratı bitiyordu, bir şey de kazanmayacaktın, en fazla bu yıllık ücretini alır dava kapanır. ruiz de mesele oyuncunun oynamayacak olmasıyla sınırlı değil. üstte yazdık durduk işte, bu oyuncu bonservisli oyuncun. tut elinde sat sene sonunda. şimdi bonservisini kaybettin üstüne bir de adam ispanya'da yatarken iki senelik ücretini ödeme riskiyle karşı karşıyasın. daha önce ferrari'yi de ihya etti bu kulüp.  ruiz'in en büyük dostu yönetim şu anda, öyle görünüyor.

Hocam siz karşınızdakini gerizekalı falan mı zannediyorsunuz ? Ciddi soruyprum. Yazdığım her yazıda yönetim hatalı, yönetim profesyonel değil diye vurguladım zaten. Yönetime sövsem rahatlar mısınız mesela ? Kişisel bir fikir söyledim. Profesyonel hayatta her şey hukuk kuralları değildir, bazen de etik vardır dedim. Tıpkı Sergen'in hukuken ayrılabilecekken kalma hikayesi gibi. Bunu düşünme özgürlüğüm de yok mu ? Konu Ruiz'in karaktersizliği değil demişsin ? Sen mi karar veriyorsun benim neyi tartışacağıma ? Hisssettiğim bir duygumu diğer Beşiktaş'lılarla paylaşamayacaksam forum niye var? Öbürü de çıkmış üstten üstten doğrular söylenmiyor bu ülkede falan diyor. Siz kimsiniz kuzum, kanaat önderi mi ? Daha da yazmam zaten, kendi aranızda takılın gitsin .

Çevrimdışı direnç1903

Ruiz ne karaktersiz çıktın be kardeşim. Son 2 maç kala şampiyonlar ligi iddiamız varken yapılacak iş mi? Sezon bitsin al bonservisini git. Kulüp bu ekonomik krizde pandemi hariç ödemiş maaşını. Öyle az bir maaşın da yok. Neden yaptın bunu. Yönetim geldiği gün dedi tüm gelirler temlikli diye. Artık ödeyebileceğimiz maaşlar verilsin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dalga mı geçiyorsun mustafa ? 8 sene yönetmiş adamla 2-3 aydır yönetimi bir mi tutuyorsun ? Cidden kafa filan mi buluyon benimle ?

Covid dönemini çıkar 2-3 ay 2-3 aydır başta olan yönetim.

Gerçekten çok ilginç kafalar.

Çıkıp biraz hava alacam yoksa forumda durdukça zeka seviyem de bir gerileme hisetmeye başladım.
Sen hülyalara dalmışsın herhalde. Yönetim geleli 10 ay oldu neredeyse. Bence de bir hava alman lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Hocam siz karşınızdakini gerizekalı falan mı zannediyorsunuz ? Ciddi soruyprum. Yazdığım her yazıda yönetim hatalı, yönetim profesyonel değil diye vurguladım zaten. Yönetime sövsem rahatlar mısınız mesela ? Kişisel bir fikir söyledim. Profesyonel hayatta her şey hukuk kuralları değildir, bazen de etik vardır dedim. Tıpkı Sergen'in hukuken ayrılabilecekken kalma hikayesi gibi. Bunu düşünme özgürlüğüm de yok mu ? Konu Ruiz'in karaktersizliği değil demişsin ? Sen mi karar veriyorsun benim neyi tartışacağıma ? Hisssettiğim bir duygumu diğer Beşiktaş'lılarla paylaşamayacaksam forum niye var? Öbürü de çıkmış üstten üstten doğrular söylenmiyor bu ülkede falan diyor. Siz kimsiniz kuzum, kanaat önderi mi ? Daha da yazmam zaten, kendi aranızda takılın gitsin .

yönetime sallayalım diye ruiz'i savunmayın yazmışsın. ona istinaden söyledim. kimsenin ruiz'le kişisel bir bağı ya da sempatisi olduğunu sanmıyorum. ortadaki durumda yönetim değil de kim konuşulacak? sen siz böyle yapıyorsunuz dersen benim de yanıt yazma hakkım doğar haliyle. durduk yere senin görüşünle ilgili fikir beyan etme gibi bir derdim olmadı. belki farkında değilsin ama sen tersine alın profesyonelinizi vb diyerek saldırgan bir tutum takınmışsın.

diğer demagojilerin benimle ilgisi yok. hiç kimse değilim, konuyla ilgili görüşümü yazan biriyim sadece.

Çevrimdışı worns

Sonumuz da bu şekilde olur artık  :tabe:

https://twitter.com/cagriasarli/status/1283427306913005568

satılması mümkün değil bu kulüplerin geçelim. :) hukuki açıdan imkanlı hale getirilse bile karlı hale getirilmeleri hatta denk bütçenin kurulabilmesi çok zor.

bir biçimde devlet politikası olarak ayakta tutuluyorlar. bu olmasa zaten batık durumdalar.

Sen hülyalara dalmışsın herhalde. Yönetim geleli 10 ay oldu neredeyse. Bence de bir hava alman lazım  :tabe:

21 ekim 2019(Başkan seçilme tarihi)
15 haziran 2020

8.ci ayın içinde.

Covid

20 mart 2020(Liglere ara)
12 haziran 2020(lig başlama tarihi)

3 ay ara.

5 ay başkan gibi duruyor ama sen bilirsin yine de.

Çevrimdışı MUSTAFA_

21 ekim 2019(Başkan seçilme tarihi)
15 haziran 2020

8.ci ayın içinde.

Covid

20 mart 2020(Liglere ara)
12 haziran 2020(lig başlama tarihi)

3 ay ara.

5 ay başkan gibi duruyor ama sen bilirsin yine de.
Covid döneminde çalışma yaptıklarını bilmesem neyse. Basketbol şubesi görüşmeleri Mart ayı başından beri yapılıyor. Covid var diye koca kulüp işlerine ara vermez, vermemeli de zaten  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Covid döneminde çalışma yaptıklarını bilmesem neyse. Basketbol şubesi görüşmeleri Mart ayı başından beri yapılıyor. Covid var diye koca kulüp işlerine ara vermez, vermemeli de zaten  :tabe:

Ne çalışmışlar covid dönemin de sokağa çıkma yasağın da uçuş yasağın da ? oyuncu mu bakmışlar başka işleri mi halletmişler ?

Ara verdiklerini nerden çıkardın o dönemde ne kadar iş yapabilirlerse o kadar yapmışlardır uzaktan.

Benim esas takıldığım nokta 9 sene klüp yöneten biriyle hepi topu 5 ay doğru düzgün çalışmış birini karşılaştırılması komiğime gitti.(*Trajikomik).B :)

Ne diyelim ki çok iyiler  :D

https://twitter.com/alperbah/status/1283399244121071619

sporx  :)

Güvenilir kaynaktır bizim Türk basınına her zaman güvenirim :)