2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2880808 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi yaço58

Bu arada twitter'da bazı kişilere göre Dorukhan gemileri yakmış ve gidecekmiş.  Yönetimle arası çok kötü kalmaz diyorlar.

Yabancı sınırıyla kıymete bindi.

Töre'nin beynini selçuk, Dorukhan'nın beynini de emre yıkıyor.

Bizim kaptanımız da tatilde bu adamlarla selfie çektirsin.
Önceden olsa giderse gitsin derdik ama şu durumda kıymete bindi dorukhanda bunun farkında olacaktır para koparmak için güzel fırsat çıktı menajerine

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada twitter'da bazı kişilere göre Dorukhan gemileri yakmış ve gidecekmiş.  Yönetimle arası çok kötü kalmaz diyorlar.

Yabancı sınırıyla kıymete bindi.

Töre'nin beynini selçuk, Dorukhan'nın beynini de emre yıkıyor.

Bizim kaptanımız da tatilde bu adamlarla selfie çektirsin.
Yönetim işleri iyice batırıp kaçıp gidecek. Bunların iş yapmasını beklemiyorum. Tek işleri twitterda taraftara laf atmak. Bizim yöneticiler de taraftarla kavga edip duruyor ve bağış kampanyasında destek istiyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Yönetim işleri iyice batırıp kaçıp gidecek. Bunların iş yapmasını beklemiyorum. Tek işleri twitterda taraftara laf atmak. Bizim yöneticiler de taraftarla kavga edip duruyor ve bağış kampanyasında destek istiyor.

Ben burada az savunmadım, süre verelim eleştirmek için erken dedim ama  yanılmışım.

Bu saatten sonra ben de bir şey yapabileceklerine ihtimal vermiyorum.  Ne oyuncu bulabiliyorlar ne de eldekilerden kurtulabiliyorlar.  :s20:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben burada az savunmadım, süre verelim eleştirmek için erken dedim ama  yanılmışım.

Bu saatten sonra ben de bir şey yapabileceklerine ihtimal vermiyorum.  Ne oyuncu bulabiliyorlar ne de eldekilerden kurtulabiliyorlar.  :s20:
Eldeki ilk bonservisi bizde olan 11 oyuncularını kaçırmasınlar o da yeterli bu saatten sonra benim için. Ne kadar az zarar verirlerse o kadar iyi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Bonservissiz değilmiydi o
Acilen ozi yi çağırıp töreylede imzalasınlar bizim ekip kalitesi çok diplerde

Çevrimdışı MUSTAFA_

Acilen ozi yi çağırıp töreylede imzalasınlar bizim ekip kalitesi çok diplerde

Bizimkiler Türk futboluna yaraşır oyuncularla ilgileniyorlar. Mehmet Topal ile ciddi ciddi ilgileniyoruz herhalde  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bizimkiler Türk futboluna yaraşır oyuncularla ilgileniyorlar. Mehmet Topal ile ciddi ciddi ilgileniyoruz herhalde  :money:
Tek necip yetmiyor mu takima. Necipten tek fazlasi yok mehmet topalin.

Çevrimdışı worns

Kadro kötü olmasına kötü ama bu maça mazeret olamaz: Çünkü Kayseri berbat bir takım. Başka biri olsa büyük ihtimal Sergen hoca kadar puan toplayamazdı ama bu maça yanlış 11 çıkardığı gerçeğini değiştirmiyor.

Sorsan büyük ihtimalle nasıl böyle bir orta saha kurduğuna büyük ihtimal kendisi de inanamıyor şu an. Hayranı değilim ama Mensah oynasaydı bu maçta neler olurdu düşünmek bile istemiyorum.

Sergen'in bir huyu var, daha önce Ljajic'e triplendiği için puan kaybetmiştik. Bu hafta da muhtemelen diğerlerine inanmadığı için Neciple başladı. Bu huyunu acil olarak bırakması gerekiyor, şu takımdan çekinip de Necip'i oynattıysa zaten diyecek söz yok.

Ben sezon başından beri Sergen'in gelmesini isteyen biriyim, dost acı söyler. Şimdi görüyorum ki Avcı hayranları göz göre göre Sergen'in yaptığı hatayı görmezden geliyorlar ve bu iş bana hiç samimi gelmiyor.

ben ise aksine sergen'in gelmesini istemiyordum. ışık veren anları olsa da güvenilir bir kariyeri yoktu. orta üstü bir takımda istikrarlı tamamlanmış sezonları bile olmayan bir hocayla şampiyonluk yarışına girmeyi riskli bulurum. bugün yönetimde olsam bugün sorulsa yine sergen'i getirmezdim.

ama bir biçimde geldi ve artık herhangi bir önyargıyla değerlendirmiyorum. zaten geçmişinden dolayı üzerinde sempatim olan bir isim. kayseri maçıyla ilgili yapılan eleştirilerin büyük çoğunu haksız buluyorum. (ikinci yarıda yaptığı panik oyuncu değişiklikleri hariç onlar bence de yanlıştı)

herkes çıkış kadrosunu ve başlangıç planını eleştiriyor. duygusal ve skor odaklı bakıyorsunuz. takım ilk yarıda rakip ceza alanında 25 kez topla buluşmuş. gayet tatmin edici bir rakam. inanılmaz kısır oyunculardan kurulu olmasına rağmen pozisyon bulmuş. eldeki kadrodan çıkabilecek maksimuma yakın bir oyun oynamış. skoru bulamamış, bireysel bir kaç hatanın kombinasyonuyla geri düşmüş, tüm dağınıklığına karşın yine skora tutunup rüzgarı çevirmiş. sonra yine kaleci hatasıyla geri düşüp, dağılmış. oyunculara ve kadro yapısının yetersizliğine dair çok şey yazılabilir ama özellikle başlangıç planı anlamında hocalık bir durum yoktu.

elneni'nin bile sürekli idmanları salladığına dair haberler çıkıyor, boateng sakatlığını ileri sürüyor, ljajic yok. elinde necip-atiba-elneni-kartal rotasyonu var. diaby ortaya atılsa n'kodou için hoca 15 dakika ancak oynar sakat diyor. necip ısrarı deniliyor. adam ilk kez 11'de necip'i oynatmış. ondan önce toplasan 20-30 dakika son bölümlerde şans bulmuş sergen hoca döneminde.  birisi çıkıp hocanın bu 3lüden olabilecek en ideal senaryoyu çıkartmaya çalıştığını farketmiyor.

konunun korkaklıkla yok üç ön libero stratejisiyle filan ilgisi olsa adam başakşehir, gs, ts maçlarında filan böyle bir plan düşünürdü. hayır hiç bir zaman böyle çıkmadı. bu maçta da zaten oyuncuların dizilimi üç ya da iki defansif orta saha üzerinden değildi. atiba da elneni de 8 gibi kullanılmaya çalışıldı.

sergen gayet iyi biliyor neden böyle orta saha kurduğunu da. bizim takımı öfke boşaltma aracı olarak görmeyip rasyonel değerlendirmeyi de öğrenmemiz gerekiyor.

eğer iş taraftar reaksiyonlarına kalırsa hoşgeldin 2005. durum fena halde del bosque sonrası döneme benziyor. asıl sorunlara bakılmayıp geleli 3-5 ay olmuş hocalar üzerinden durum okunmaya çalışılırsa önümüzdeki seneleri 6 ayda bir hoca değiştirerek ve tamamen batarak geçirmek mümkün.
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2020, 20:49:54 worns ]

Çevrimdışı Erman1903

ben ise aksine sergen'in gelmesini istemiyordum. ışık veren anları olsa da güvenilir bir kariyeri yoktu. orta üstü bir takımda istikrarlı tamamlanmış sezonları bile olmayan bir hocayla şampiyonluk yarışına girmeyi riskli bulurum. bugün yönetimde olsam bugün sorulsa yine sergen'i getirmezdim.

ama bir biçimde geldi ve artık herhangi bir önyargıyla değerlendirmiyorum. zaten geçmişinden dolayı üzerinde sempatim olan bir isim. kayseri maçıyla ilgili yapılan eleştirilerin büyük çoğunu haksız buluyorum. (ikinci yarıda yaptığı panik oyuncu değişiklikleri hariç onlar bence de yanlıştı)

herkes çıkış kadrosunu ve başlangıç planını eleştiriyor. duygusal ve skor odaklı bakıyorsunuz. takım ilk yarıda rakip ceza alanında 25 kez topla buluşmuş. gayet tatmin edici bir rakam. inanılmaz kısır oyunculardan kurulu olmasına rağmen pozisyon bulmuş. eldeki kadrodan çıkabilecek maksimuma yakın bir oyun oynamış. skoru bulamamış, bireysel bir kaç hatanın kombinasyonuyla geri düşmüş, tüm dağınıklığına karşın yine skora tutunup rüzgarı çevirmiş. sonra yine kaleci hatasıyla geri düşüp, dağılmış. oyunculara ve kadro yapısının yetersizliğine dair çok şey yazılabilir ama özellikle başlangıç planı anlamında hocalık bir durum yoktu.

elneni'nin bile sürekli idmanları salladığına dair haberler çıkıyor, boateng sakatlığını ileri sürüyor, ljajic yok. elinde necip-atiba-elneni-kartal rotasyonu var. diaby ortaya atılsa n'kodou için hoca 15 dakika ancak oynar sakat diyor. necip ısrarı deniliyor. adam ilk kez 11'de necip'i oynatmış. ondan önce toplasan 20-30 dakika son bölümlerde şans bulmuş sergen hoca döneminde.  birisi çıkıp hocanın bu 3lüden olabilecek en ideal senaryoyu çıkartmaya çalıştığını farketmiyor.

konunun korkaklıkla yok üç ön libero stratejisiyle filan ilgisi olsa adam başakşehir, gs, ts maçlarında filan böyle bir plan düşünürdü. hayır hiç bir zaman böyle çıkmadı. bu maçta da zaten oyuncuların dizilimi üç ya da iki defansif orta saha üzerinden değildi. atiba da elneni de 8 gibi kullanılmaya çalışıldı.

sergen gayet iyi biliyor neden böyle orta saha kurduğunu da. bizim takımı öfke boşaltma aracı olarak görmeyip rasyonel değerlendirmeyi de öğrenmemiz gerekiyor.

eğer iş taraftar reaksiyonlarına kalırsa hoşgeldin 2005. durum fena halde del bosque sonrası döneme benziyor. asıl sorunlara bakılmayıp geleli 3-5 ay olmuş hocalar üzerinden durum okunmaya çalışılırsa önümüzdeki seneleri 6 ayda bir hoca değiştirerek ve tamamen batarak geçirmek mümkün.

Ön libero 6 numara oyuncusunu tanımlamak için kullanılan bir terim, bunlara bence gereğinden fazla takılıyorsun, onu söyleyenler de Atiba - Elneny nin 8 oynadığını biliyor, önde bastığımızı görüyordur herhalde.

Adamın Elneny 8 numara oynadığı, hic de fena iş yapmadığı için bu 3lü ile çıkılır mı dendiğinde alınganlık yapıyorsun bana göre. Kim oynasın Kante mi cümlenden bile görebiliyorum.

Ne kadar anlatsan da bana göre Neciple başlanmasının hiçbir mantıklı açıklaması yok. Dediğim gibi sakatlanması pahasına da olsa Boateng başlayabilirdi. Diaby ortaya atılıp sola Boyd çekilebilirdi. Hiç olmadı Güvenle oynarsın. Bunların harici golü bulana kadar çift forvet başlarsın vs çeşitler artırılabilir.

Artık çok fazla konuşmanın bir manası yok bana göre, Sergen bunları düşünemeyecek biri değil. Şu son çıkan gelişmeler beni bu Neciple başlama olayında başka düşüncelere itiyor. Gidip Kayseri de yenen yemekler vs Mensahla ilgili böyle bir kumar mı oynandı artık bilemiyorum.

Maçı verdik Mensahı aldık diyor insanlar, para olmadığından bir yönetici de çıkıp yabancı kuralına konuşmuyor. Sanki 4 ayak ustüne düştüler.

Önümüzdeki sezon şimdiden midemi bulandırdı, o maça kızıp kırıcı konuştuğum için kusuruma bakma. Fazla aktif olmayı düşünmüyorum bundan sonra.

Bu arada, ne ben ne de Sergen'i bu şekilde maça başladığı için eleştiren kimsenin hoca olmadı-değişsin diye bunları yazdığını düşünmüyorum. En azından henüz burada öyle bir şey görmedim. Bazı insanların da böyle durumlarda sert tepki vermesi gerekiyor, nasıl yumuşak karşılayanlar da gerekiyorsa.
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2020, 21:47:43 Erman1903 ]

Çevrimiçi yaço58

Eğer gidip alanyadan bir topçu alacaksak cisseyi alalım bonservissiz seneye Burak la götürsün sonrasına bakarız bu yönetimle artık minimum tutuyorum beklentiyi şimdi gs yine kaybetse yarın için inşallah kazanırız ama yinede fazla beklentim yok

Çevrimdışı haluk.m

Eğer gidip alanyadan bir topçu alacaksak cisseyi alalım bonservissiz seneye Burak la götürsün sonrasına bakarız bu yönetimle artık minimum tutuyorum beklentiyi şimdi gs yine kaybetse yarın için inşallah kazanırız ama yinede fazla beklentim yok

Cisse Gol kralı olarak gelecek ve Burak'ın arkasında yedek olmayı kabul edecek mi ?  ya da Burak Euro 2021 varken yedek kalmayı kabullenebilir mi ?   

Biri olmasa öteki sıkıntı çıkartabilir, Burak'ı gönderip daha ucuza Cisse getirmeyi planlarsanız o başka  :alala:

Çevrimiçi yaço58

Cisse Gol kralı olarak gelecek ve Burak'ın arkasında yedek olmayı kabul edecek mi ?  ya da Burak Euro 2021 varken yedek kalmayı kabullenebilir mi ?   

Biri olmasa öteki sıkıntı çıkartabilir, Burak'ı gönderip daha ucuza Cisse getirmeyi planlarsanız o başka  :alala:
Çift forvet yapalım zaten kanatlarda bu kadar zayıfken

Çevrimdışı haluk.m

Çift forvet yapalım zaten kanatlarda bu kadar zayıfken

Burak + Cisse benim aklıma yatmıyor ama daha iyi analiz edebileceklerin fikirlerini okumak isterim.  :alala:

Çevrimiçi yaço58

Burak + Cisse benim aklıma yatmıyor ama daha iyi analiz edebileceklerin fikirlerini okumak isterim.  :alala:
Şu mali durumda daha iyisini bulabileceklerini sanmıyorum bizim hedefimiz Anadolu topçuları olduğu içinde nsakala yerine falan Cisse daha mantıklı duruyor yoksa giidp kazmanın tekini getirirler yoksa illa Cisse olsundiyr değil

Çevrimdışı celiker1

Türk futbulunu düşünüyorsan eğer mevcut oyuncu oynatma kurallarına "ilk 11 de sahaya 20 yaş altı 2 altyapı oyuncusu çıkarmak zorunludur" maddesi eklersin maddi-manevi Türk futbolunun kurtuluşu olur.Bunların derdi Türk futbolu değil ki ama :akuma: Yeteneksiz Türk futbolcularını ve menejerlerini zengin futbolun iyice.içine edelim
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı haluk.m

Şu mali durumda daha iyisini bulabileceklerini sanmıyorum bizim hedefimiz Anadolu topçuları olduğu içinde nsakala yerine falan Cisse daha mantıklı duruyor yoksa giidp kazmanın tekini getirirler yoksa illa Cisse olsundiyr değil

Ben olsam sadece lig'deki performansından etkilenip transfer etmezdim,  zaten bu yabancı sınırı ve parasızlıkla beklentim kalmadı.

Çevrimiçi yaço58

Ben olsam sadece lig'deki performansından etkilenip transfer etmezdim,  zaten bu yabancı sınırı ve parasızlıkla beklentim kalmadı.
Valla nsakala Wellinton fernandes falan kovalamak yerine şu adamı kovalarsın anlarım maddiyat belli kısa vadeli en iyi seçenek olabilir

Çevrimdışı Erman1903

Hedefi olan her takımın 2 iyi santraforu olması gerekiyor. Kim olursa olsun parasını biz vereceğiz, otur diyorsak oturacak, oyna diyorsak oynayacaklar: Başak'ın Demba'ya yaptığı gibi.  Kim formdaysa/rakibe uygunsa o oynayacaktır. İkisinin de sahada olduğu durumlar maçlar da olabilir.

Cisse mi olacak bilmiyorum ama o da Burak gibi tecrübeli bir futbolcu, daha genç ya da prime'ında futbolcular gibi sorun yaratacaklarını sanmıyorum.

Çevrimdışı Erman1903

Türk futbulunu düşünüyorsan eğer mevcut oyuncu oynatma kurallarına "ilk 11 de sahaya 20 yaş altı 2 altyapı oyuncusu çıkarmak zorunludur" maddesi eklersin maddi-manevi Türk futbolunun kurtuluşu olur.Bunların derdi Türk futbolu değil ki ama :akuma: Yeteneksiz Türk futbolcularını ve menejerlerini zengin futbolun iyice.içine edelim

Dertleri belli, bu işin Türk futboluyla/oyuncusuyla falan alakası yok. Birileri gözünü dikti büyük klüplere, bu iş artık bitiyor. Birkaç seneye satılmalar gerçekleşecek, sonra bir dönem her şey serbest olur. Bahsettiğin akılcı uygulamaları da ondan sonraki dönemde görebiliriz.

Çevrimdışı haluk.m

Valla nsakala Wellinton fernandes falan kovalamak yerine şu adamı kovalarsın anlarım maddiyat belli kısa vadeli en iyi seçenek olabilir

Olabilir, o riske girebilirler mi ?  oyuncunun talibi de var, eğer bu riske gireceklerse yarın imza attırmak zorundalar.

Hedefi olan her takımın 2 iyi santraforu olması gerekiyor. Kim olursa olsun parasını biz vereceğiz, otur diyorsak oturacak, oyna diyorsak oynayacaklar: Başak'ın Demba'ya yaptığı gibi.  Kim formdaysa/rakibe uygunsa o oynayacaktır. İkisinin de sahada olduğu durumlar maçlar da olabilir.

Cisse mi olacak bilmiyorum ama o da Burak gibi tecrübeli bir futbolcu, daha genç ya da prime'ında futbolcular gibi sorun yaratacaklarını sanmıyorum.

2021 olduğu için Burak'a güvenemiyorum, haddi Cisse parasına bakar ama Burak ?  çok iyi bir golcü olmasına rağmen ts'de yaşadıkları beni korkutuyor.  3 Tane alfa adam, işler yolunda giderken çok iyi ama kötüyken ortalık birbirine girer.

Ben sizler gibi işin teknik, taktik yönünden çok psikolojik, mali yönlerine bakıyor ve bundan korkuyorum.   

Çevrimdışı kahyaoglueren

Alanyadan alinacaksa bir oyuncu baketesas olabilir ucuz bir maasla. Onun dışında fernandes wellinton cisse olmaz olmamali.

Çevrimiçi yaço58

Alanyadan alinacaksa bir oyuncu baketesas olabilir ucuz bir maasla. Onun dışında fernandes wellinton cisse olmaz olmamali.
Alanyadan önce bulacaksın şimdi sittin sene alamayız o adamı helede bonservis ile

Çevrimdışı levitate

n'sakala fena değildi bu arada hep böyle oynayacaksa iş yapar
bipbipbupbup

Çevrimdışı kahyaoglueren

Alanyadan önce bulacaksın şimdi sittin sene alamayız o adamı helede bonservis ile
Yetenek olarak söyledim aslinda mutlaka muadili bir yerlerde var ama biz ulasmak istemiyoruz. Hep ayni isimlerle devam ediyoruz.