2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2864797 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı worns

n'kodou bedavaya filan elden çıkartılacak adam değil bu arada. onun kalması gerektiğini düşünüyorum. bu sene hücum organizasyonları açısından çok kopuk kopuk anlar yaşadık. oyuncu uzun yıllardır maç ritmine sahip değildi zaten. ikisi birleşince küçük anlarda yeteneklerini gösterebildiği ama istikrar yakalayamadığı bir sezon oldu. sakatlık vsde yaşadı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

joe hart ile ilgileniyormuşuz haberlere göre. yine sağlam düşüşte olan kalecilerden.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş'ta Gökhan Gönül'ün sözleşme yenilemeye yakın olduğu, Atiba ve Caner ile temasların devam ettiği öğrenildi. 🔥

(beIN Sports)

Çevrimiçi levitate

n'kodou bedavaya filan elden çıkartılacak adam değil bu arada. onun kalması gerektiğini düşünüyorum. bu sene hücum organizasyonları açısından çok kopuk kopuk anlar yaşadık. oyuncu uzun yıllardır maç ritmine sahip değildi zaten. ikisi birleşince küçük anlarda yeteneklerini gösterebildiği ama istikrar yakalayamadığı bir sezon oldu. sakatlık vsde yaşadı.
+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

joe hart ile ilgileniyormuşuz haberlere göre. yine sağlam düşüşte olan kalecilerden.
İngiliz kalecilerde iş olsaydı kendi liglerinde oynarlardı. Oynayabileni çok değerli. Ancak piyasaları oluyor. Yanlış transfer yapsak bile ilerde gönderirken zorlanmayız. Hata yapacaksak bu Joe Hart olsun. İsmi duyulmamış iyi bir kaleciyi tercih ederim yaşlı ve isimli kaleciler yerine  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nkoudou'yu göndermek direk zarar hanesine yazar. En az bir sene daha şans vermeliyiz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sinan23

Hart karius tan daha kötü kaleci

Beşiktaş, Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren Fabrice N'Sakala ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. (NTV)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

caner ile sözleşme uzatmamak doğru karar da n'sakala için emin değilim.

Ben bu transferden hiç memnun değilim. Yarın çok üzüleceğiz bu transferi yaptığımıza :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

boyd'u ciddi maaş katkısı almayacaksak anadolu takımına değil de şöyle bi hollanda belçika dolaylarına kiralamak lazım larin gibi. hem orda gol katkısı yapıp piyasasını arttırır. hem de özgüven toplayıp daha derli toplu dönebilir. bir miktar da olsa potansiyel taşıyan her oyuncuya aynı tarifeyi izlemek lazım. hem oyuncunun da halen kendini geliştirebileceği yönler var. fizik ve teknik olarak o kadar da ümitsiz bi adam değil ama mental açıdan çok geride büyük takım seviyesinden.

En doğru karar bu olacaktır, Larin için de çok eleştiri yapılıyordu bizdeyken. Kanat için 2 kişilik rotasyon açabilirsek en kötü 1 adam transfer eder, belki Hasic'i 4. oyuncu olarak kullanabiliriz - en azından şut kabiliyeti olan bir genç.
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2020, 16:44:33 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen Yalçın orta saha istememekle hata ediyor haber doğruysa. Orta sahada Elneny gidince elimizde;

Atiba,
 Dorukhan,
 Ljajic,
 Fatih Aksoy,
 Necip,
 Kartal Kayra Yılmaz ve
 Oğuzhan Özyakup

gibi oyuncular kalacak. Bu oyuncularla ligde başarılı olmamız imkansız. En azından bir tane 8 numara almamız lazım. Bence bir tanede Ljajic'e yedek gerekiyor  :tabe:

https://twitter.com/mikserin/status/1274989826350211074

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Sergen Yalçın orta saha istememekle hata ediyor haber doğruysa. Orta sahada Elneny gidince elimizde;

Atiba,
 Dorukhan,
 Ljajic,
 Fatih Aksoy,
 Necip,
 Kartal Kayra Yılmaz ve
 Oğuzhan Özyakup

gibi oyuncular kalacak. Bu oyuncularla ligde başarılı olmamız imkansız. En azından bir tane 8 numara almamız lazım. Bence bir tanede Ljajic'e yedek gerekiyor  :tabe:

https://twitter.com/mikserin/status/1274989826350211074
Şu orta saha rotasyonunda ljajic dışında atibanın yaşı belli artık rotasyonda kullanmak lazım dorukhanın nasıl döneceği bilinmiyor Oğuzhan kafa olarak bizde değil necip için yoruma gerek yok fatihde bizde rotasyonda iş yapar ljajic hariç seneye on bire yazacağınız iyi dönerse dorukhan var sadece feri alıp oziyi hollanda ya gönderip bir transfer daha lazım

Çevrimdışı yoruk

Şu kadroda düzeninde (transferler gelse dahi) Oğuzhan'ın verim vermesi uzak ihtimal artık bence.
Acaba hoca başka bir kurgu mu düşünüyor ki ?

N'sakala için olumlu bakamıyorum.Ama savunmada kafamızı rahat ettirecekse bu süre içinde idare edebilir ?Sanırım hep ortalama düzeyde oynayan bir oyuncu bu arkadaş.Rıdvan-N'Sakala aynı anda oynar mı ne kadar verim verir ? Aslında Caner kalsın isterim ama indirim yapması ve sadece ön alanda rotasyonda olması şartı ile.

Gokhan Atiba Burak kalmalı.

Çevrimdışı Erman1903

Ben bu transferden hiç memnun değilim. Yarın çok üzüleceğiz bu transferi yaptığımıza :tabe:

Bu sezon performansı ortalama, lakin geçen sezon Sergen hoca ile epey iyi istatistik yapmış. Bu yüzden saygı duyuyorum.

Martin Frydek - Danilo Soares gibi kontratı biten - bana göre en az 200bin Euro daha aza oynayabilecek temiz bekler de vardı ama hoca tanıdığını tercih etti.

Hayırlısı olsun diyelim gerçekleştiyse.

Çevrimiçi yaço58

Bu sezon performansı ortalama, lakin geçen sezon Sergen hoca ile epey iyi istatistik yapmış. Bu yüzden saygı duyuyorum.

Martin Frydek - Danilo Soares gibi kontratı biten - bana göre en az 200bin Euro daha aza oynayabilecek temiz bekler de vardı ama hoca tanıdığını tercih etti.

Hayırlısı olsun diyelim gerçekleştiyse.
Frydek iyi topçuya benziyor daha dengeli en azından nsakala insanın içine sinmiyor hayırlısı olsun inşallah maaş 500 bin falandır

Çevrimiçi yaço58

Stoper içinde wellinton ismi konuşuluyor eğer savunmayı makul fiyatla dizip hücuma kalan parayı yatırma gibi bir stratejimiz vardur inşallah

Çevrimdışı kaan1903

@Erman1903 Hasic bana göre 10 numaraya daha yatkın oyuncu gibi geliyor bana orda kullanabiliriz

Çevrimdışı Erman1903

Stoper içinde wellinton ismi konuşuluyor eğer savunmayı makul fiyatla dizip hücuma kalan parayı yatırma gibi bir stratejimiz vardur inşallah

Pozisyon takibi anlamında Frydek ve Soares oyunu daha iyi bilen futbolcular. Frydek sonuca yönelik oynayan bir adam, bol bol ve isabetli orta yapmayı seven birisi. Soeres'in youtube videosu bulunmuyor lakin ben epey izledim, defansif anlamda çok güvenilir bir oyuncu, kaliteli-kabiliyetli olduğu da ilk bakışta bile belli oluyor.

Biri gitmeden stoper almamız zor lakin ben Wellinton gibi isimlere hiç sıcak bakmıyorum. Kontratı bitecek olanlarda pasör Timo Letschert bulunuyor. Bir de +1 uzatma opsiyonu kullanılmayacak olan Jozo Simunovic var (Daha klasik tip-korkutucu stoper tipinde) yalnız sakatlıktan çıkalı çok olmadı, durumu nasıl bilemiyorum.

İlerleyen zamanda bir liste paylaşacağım.
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2020, 18:26:51 Erman1903 ]

Şu orta saha rotasyonunda ljajic dışında atibanın yaşı belli artık rotasyonda kullanmak lazım dorukhanın nasıl döneceği bilinmiyor Oğuzhan kafa olarak bizde değil necip için yoruma gerek yok fatihde bizde rotasyonda iş yapar ljajic hariç seneye on bire yazacağınız iyi dönerse dorukhan var sadece feri alıp oziyi hollanda ya gönderip bir transfer daha lazım

Oğuzhan iyi dönerse kafa olarak bizde olursa 8 numarayı çok güzel taşır.Ljajic ile güzel anlaşır.

Dorukhan 6 numaraya çekilebilir.

Ama yine de tabi yedekleri lazım bence.

Sergen hoca oğuzhan için son şansı eğer bizde kalacaksa.

Tabi ki şu oğuzhandan bahsediyorum.

[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2020, 18:33:38 cursedofdragon ]