2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2863873 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi yaço58

"Basında, Beşiktaş camiası ile ilgili algı yaratılmasın. Biz seneye şampiyonluğa oynayan takım kuracağız. Herkes bunu iyi anlasın!"

-- 👤 Sergen Yalçın / Beşiktaş https://t.co/h5Cuhd9E9H
SERGEN YALÇIN

Çevrimdışı Erman1903

Nkadou kendi özelliklerini bilerek oynasa mesela deliciliğini hızını daha çok kullansa çok ekmek yer mesela Alanya maçı penaltı aldı hızıyla bu ligde hızlı kanatlar iş yapıyor ama nkadou bunu doğru kullanmıyor doğru kullansa çok daha iyi olacak birde 5m bonservis olunca o sıkıntı çok daha fazla şey bekliyor insan 5m bizim için büyük para işte ljajic diyoruz bazen kızsakta bu sene 7 gol 7 asist yapmış avcının. Kısır takımı olmasa kesinlikle şimdiden çift haneleri görmüştü birde burağın çok sakatlanması etrafında bitirici olmaması falan çok etkiledi ama oyuna ağırlığını koyduğu zaman kesinlikle ligin en iyi 10 numarası

Hem öyle hem de şu var. En basitinden Karius oynamamış olsaydı şimdi belki de çok daha farklı yerde olabilirdik. Veya bana göre +Vida.

Ljajic böyle devam ederse - N'Koudou bir tık vites arttırırsa teklif alabilir görüyorum. Lakin Boyd umutsuz, Lens zor alıcı bulur gibi.

Ljajic ilk defa serbest, en sevdiği rolde oynatıldı belki de sezon başından beri. İyi oynanmasında etkili olduğunu düşünüyorum.

Tankovic sol ön oyuncusu lakin Sağ ön iç forvet iyi adam da pek yok kontratı bitenlerde. Bir tek Fabio Lima var o da yüksek ücret alıyor.
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2020, 00:13:08 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/mikserin/status/1274445108784529411?s=19
Hadi inşallah bakalım
Larin'in ortalama bir fiyata satılması transferde elimizi çok güçlendirir. Umarım bizim için piyango sayılacak bir paraya gider  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Hem öyle hem de şu var. En basitinden Karius oynamamış olsaydı şimdi belki de çok daha farklı yerde olabilirdik. Veya bana göre +Vida.

Ljajic böyle devam ederse - N'Koudou bir tık vites arttırırsa teklif alabilir görüyorum. Lakin Boyd umutsuz, Lens zor alıcı bulur gibi.

Ljajic ilk defa serbest, en sevdiği rolde oynatıldı belki de sezon başından beri. İyi oynanmasında etkili olduğunu düşünüyorum.

Tankovic sol ön oyuncusu lakin Sağ ön iç forvet iyi adam da pek yok kontratı bitenlerde. Bir tek Fabio Lima var o da yüksek ücret alıyor.
Nkadou sağ ön olarak kullanılamaz mı acaba

Çevrimdışı Erman1903

Nkadou sağ ön olarak kullanılamaz mı acaba

Kullanılır bence.

Çevrimdışı Erman1903

dün de yazdım ismi geçen en düzgün oyuncu bence. ilk yarıda izlemişliğim var kendisini. kesinlikle etki yaratır. novak'tan aşağı bir oyuncu değil hatta daha komple bir bek.

Görmemişim, katılıyorum. Pozisyon takibi yüksek bir adam, yapabilitesi de var bir çok açıdan. Büyük ihtimalle sonuca yönelik oynadığı için pas yüzdesi düşük.

[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2020, 02:17:13 Erman1903 ]

Çevrimdışı worns

Görmemişim, katılıyorum. Pozisyon takibi yüksek bir adam, yapabilitesi de var bir çok açıdan. Büyük ihtimalle sonuca yönelik oynadığı için pas yüzdesi düşük.

bi de sözleşmesi bitiyormuş bunun. yaşı genç değil büyük liglerin radarına girmez. n'sakala falan uğraşana kadar direk alıp getirmek lazım. prag'da aldığı taş çatlasa 500 bindir. 750 bin eurodan 2+1 verilir.

Çevrimdışı Erman1903

bi de sözleşmesi bitiyormuş bunun. yaşı genç değil büyük liglerin radarına girmez. n'sakala falan uğraşana kadar direk alıp getirmek lazım. prag'da aldığı taş çatlasa 500 bindir. 750 bin eurodan 2+1 verilir.

Şu ana kadar çıkanlardan bize en uygun isim.

Danilo Soares var bir de serbest kalacak olan, biraz daha balanslı-ısı grafiği sevdiğim tarzda ben onu tercih ederdim sanırım. İkisinin de ücreti 250-300Bin Euro civarı gözüküyor.

Soares kısa boyuna rağmen hava topundan cekinmeyen, ceza sahası içinde de kıymetli defansif işler yapabilen biri.
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2020, 02:40:28 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Önceki dönemlerde bahsettiğim Jose Machin kiralık olduğu Monza tarafından 4M'a satın alınıyor gibi. 3.Lige düşen takıma bak sen...

Hem defansif hem ofansif ciddi yüksek toplam katkı veren, ileride seviyesini net artırmasını beklediğim bir box to box.
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2020, 02:31:49 Erman1903 ]

Çevrimdışı worns

Önceki dönemlerde bahsettiğim Jose Machin kiralık olduğu Monza tarafından 4M'a satın alınıyor gibi. 3.Lige düşen takıma bak sen...

Hem defansif hem ofansif ciddi yüksek toplam katkı veren, ileride seviyesini net artırmasını beklediğim bir box to box.

monza berlusconi'nin. galliani filan da orda eski yönetimi toplamış. 4 filan koymaz seneye direk serie a'ya çıkacak kadro toplar onlar. zaten baktım bu seneki kadroları da absürtmüş. paletta, samprisi, lamanna, rigoni filan. çoğu 1-2 sene önce serie a orta sıra takımı oyuncusuydu. samprisi fm'lerde iyi kanat bek olurdu 2017'de 2018'de :) 20 küsür puan fark atmışlar ama direk seviye farkı var. senin machin'de 2022'de serie a'da oynuyor olur muhtemelen.

https://www.skysports.com/football/news/11095/12003695/silvio-berlusconi-former-ac-milan-owner-takes-ac-monza-into-serie-b
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2020, 02:46:58 worns ]

Çevrimdışı Erman1903

monza berlusconi'nin. galliani filan da orda eski yönetimi toplamış. 4 filan koymaz seneye direk serie a'ya çıkacak kadro toplar onlar. zaten baktım bu seneki kadroları da absürtmüş. paletta, samprisi, lamanna, rigoni filan. çoğu 1-2 sene önce serie a orta sıra takımı oyuncusuydu. samprisi fm'lerde iyi kanat bek olurdu 2017'de 2018'de :) 20 küsür puan fark atmışlar ama direk seviye farkı var. senin machin'de 2022'de serie a'da oynuyor olur muhtemelen.

https://www.skysports.com/football/news/11095/12003695/silvio-berlusconi-former-ac-milan-owner-takes-ac-monza-into-serie-b

Bilmiyordum, tevekkeli sürekli listeleniyor oyuncuları değişik bölgelere bakarken :). Morosini de son gördüklerimden biriydi mesela, tabi o bilindik biri değil.

İstediğim tarz bbm bulamıyorum pek, genelde fm diliyle central attack tarzı role uyabilecek adamlar var.
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2020, 03:20:14 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Kaliteli sağ ön oyuncusu için minimum 1M bonservisi gözden çıkarmak gerekiyor. Eski yaptığım liste üzerine o civarlarda 2-3 adam daha söyleyebilirim ama çok da manası yok. Olaya kanat oyuncusu olarak bakıp aslen sol ön Tankovic'i uyguna kapatmak mantıklı olabilir.

Karşılaşmadığım 3 farklı oyuncu çarptı gözüme, onları listeleyelim. Daha önce paylaşan oldu mu bilmiyorum

Fredrick Ulvestad: Kafa topuna da çıkan güvenilir pasör 6. Kontratı yıl sonunda biteceği için klübüyle pazarlık edilebilir, istatistikleri epey iyi.
https://www.transfermarkt.com.tr/fredrik-ulvestad/profil/spieler/158022

Francesco Antonucci: Yeni nesil skorer 10/ofansif 8. Zor ama kesinlikle takip edilmesi gerekiyor.
https://www.transfermarkt.com.tr/francesco-antonucci/profil/spieler/338627

Rezan Çorlu: F/P Yerli 10 numara. Vatantaşlığı var mı emin değilim.
https://www.transfermarkt.com.tr/rezan-corlu/profil/spieler/283193

[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2020, 08:12:33 Erman1903 ]

Çevrimiçi Kartal Ç

Önümüzdeki sezon şuan mevcut olan yabancı kuralıyla mı devam edilecek yoksa yaz başı dillendirilen 8+2+2 ucubesiyle mi  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Önümüzdeki sezon şuan mevcut olan yabancı kuralıyla mı devam edilecek yoksa yaz başı dillendirilen 8+2+2 ucubesiyle mi  :alala:
Seneye aynı kalacak büyük ihtimalle. Bir sonraki sene gelecek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Caner Erkin engellediği fbli taraftarların engelini kaldırmış. Babasi ile fb instagram hesabini takip etmis. Daha sonra ise kaldırmış.Buyuk ihtimal gidici.

Çevrimiçi yaço58

Seneye kanat rotasyonu nkadou boyd Hasic birde tenkovici FREE alıp kapatmak lazım lensinde Bi şekilde fes etmemiz lazım anlaşıp böyle olursa bir nebze düzelebilir kanat rotasyonumuz

Çevrimiçi yaço58

Caner Erkin engellediği fbli taraftarların engelini kaldırmış. Babasi ile fb instagram hesabini takip etmis. Daha sonra ise kaldırmış.Buyuk ihtimal gidici.
Yolu açık olsun fbliler bol bol söver artık

Çevrimiçi tolga1903

Seneye kanat rotasyonu nkadou boyd Hasic birde tenkovici FREE alıp kapatmak lazım lensinde Bi şekilde fes etmemiz lazım anlaşıp böyle olursa bir nebze düzelebilir kanat rotasyonumuz

Boyd mu? Fenerle yarışırız yine 4. kim 5. kim olur diye tartışırız. Umarım hoca da böyle düşünmüyordur.

Çevrimiçi yaço58

Boyd mu? Fenerle yarışırız yine 4. kim 5. kim olur diye tartışırız. Umarım hoca da böyle düşünmüyordur.
Boyd mecbur kalacak nere göndereceğiz yoksa bende meraklısı değilim ama alıcısı çıkmaz anca maaşını biz ödeyip biyere kiralarsak maalesef kanatlarımızın elinde taş gibi kontratlar var ve o kontratlar dan kolay kolay çıkamayız

Çevrimdışı sEuL

Haydi hayirlisi, en kisa zamanda kendisinden kurtulmamiz dilegi ile, yolu acik olsun.

Çevrimiçi tolga1903

Boyd mecbur kalacak nere göndereceğiz yoksa bende meraklısı değilim ama alıcısı çıkmaz anca maaşını biz ödeyip biyere kiralarsak maalesef kanatlarımızın elinde taş gibi kontratlar var ve o kontratlar dan kolay kolay çıkamayız

Gidip kendini bulması lazım kiralık çıkarsın anadolu takımları alır onu. Eğer hocanın dediği gibi şampiyonluğa oynayacak fiyat/performans oranı yüksek kadro istiyorsak bu 4lu kanat rotasyonu yetmez yetmeyeceğini acı şekilde gösterdiler bize bu sene. Bize ekuban bulacak o scout ekipleri 5 milyon euro verip aldıkları adam dün 2.golünü attı nasıl guvenip yola çıkarız bunlara

Çevrimiçi yaço58

Gidip kendini bulması lazım kiralık çıkarsın anadolu takımları alır onu. Eğer hocanın dediği gibi şampiyonluğa oynayacak fiyat/performans oranı yüksek kadro istiyorsak bu 4lu kanat rotasyonu yetmez yetmeyeceğini acı şekilde gösterdiler bize bu sene. Bize ekuban bulacak o scout ekipleri 5 milyon euro verip aldıkları adam dün 2.golünü attı nasıl guvenip yola çıkarız bunlara
Bunlara güvenip yola çıkılmaz çok doğru ancak lens nkadou boyd 5.5m gibi bir maaş yüki var ve bunu bizden başka kimseden alamazlar ben bir şekilde lensin bile sözleşmeden çıksak başarı gözüyle bakarım cidden eski yönetim kanatta çok ağır bir yük bıraktı nasıl toparlanır şu mali şartlarda hiç bilmiyorum

Çevrimdışı worns

boyd'u ciddi maaş katkısı almayacaksak anadolu takımına değil de şöyle bi hollanda belçika dolaylarına kiralamak lazım larin gibi. hem orda gol katkısı yapıp piyasasını arttırır. hem de özgüven toplayıp daha derli toplu dönebilir. bir miktar da olsa potansiyel taşıyan her oyuncuya aynı tarifeyi izlemek lazım. hem oyuncunun da halen kendini geliştirebileceği yönler var. fizik ve teknik olarak o kadar da ümitsiz bi adam değil ama mental açıdan çok geride büyük takım seviyesinden.

Çevrimdışı worns

Bunlara güvenip yola çıkılmaz çok doğru ancak lens nkadou boyd 5.5m gibi bir maaş yüki var ve bunu bizden başka kimseden alamazlar ben bir şekilde lensin bile sözleşmeden çıksak başarı gözüyle bakarım cidden eski yönetim kanatta çok ağır bir yük bıraktı nasıl toparlanır şu mali şartlarda hiç bilmiyorum

lens çıkılması en imkansız sözleşme. hocanın da bunun farkında olduğunu ve performansını yükseltmeye çalıştığını düşünüyorum.