Bilmiyorum valla hocam ben videodan izlediğim kadarıyla yorumladım bu sene performansı düşük olsa da geçen sene falan baya katkı vermiş gene de detaylı bakmak lazım tabi
Ancak Bizim kesin yaratıcı bir 8 numara almamız lazım Oğuzhana güvenip yola çıkılmaz Dorukhan zaten düz bir oyuncu ,orta sahamızda yaratıcı oyuncu yok hepsi düz , orta saha dan hücüm anlamında hiç katkı alamıyoruz.Bunun sıkıntısını çok çektik Hücüm transferleri kadar önemli bence, hatta Ljajic'in de satılıp Maestro 10 numara lazım sosa gibi oyunu yönetecek biri.
Bu arada bu ismi geçen Pervis Estupinan'da baya iyi gözüküyor geçen maç 4 top çalma, %93 pas isabeti, %100 uzun top isabetiyle oynamış .Ama zor transfer bence
Bizim taktikte 10 numara tarzı oyuncu kullanılmıyor. Bir adet pasör altı biri skor katkılı box to box digeri defansif sorumluluk da alan fakat tabela da yapabilen merkez 8 tarzı olmak üzere iki 8 ile oynamak en ideali.
Mesela Sosa da bu tip 8 oynuyor artık, defansif katkısı inanılmaz yuksek. Skrawka'nin iki katı falan.
Farklı tipler ama bu tarza katkı verebilecek iki oyuncu bulabildim ben. Biri Josip Misic, diğeri Martin Tavara. Onlar da Sosa kadar yüksek istatistik sahibi değil ama çalışırlar.
@worns 'un dediği gibi. Skrawka bu iki tip 8 e de pek uymuyor.
Bu ara ben de şu ana kadar gecenlerdense Sehiç çok daha iyi olur görüşündeyim, ofansif futbola Uygun, oyun katkısı olan bir kaleci.