2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2862965 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

Michal Skvarka ----Merkez Orta saha   Yaş 27

8 numaraya düşünebiliriz Bitiriciliği iyi pas işini de iyi yapıyor alınırsa faydalı olabilir  325 bin euro market değeri

19/20 Sezonu 26 Maç    4 Gol   6 Asist

18/19 Sezonu 32 Maç  10 Gol   15 Asist

17/18 Sezonu 38 Maç    6 Gol   7 Asist

16/17 Sezonu 34 Maç    14 Gol   16 Asist

https://www.transfermarkt.com.tr/michal-skvarka/leistungsdaten/spieler/104977/plus/0?saison=2019

Kahlina ve Skvarka da çalışır adamlar ama bu sezon istatistikleri biraz düşmüş. Geçen sezon gayet iyiler. Posevac daha yatırımlık sanki.

Skvarka bu sezon ekstra bir düşüş vermiş tam incelemedim ama bir problem var gibi. Bazı istatistikler yarı yarıya düşmüş neredeyse. Tam 8 diyemeyiz kendisine daha çok 10 gibi oynuyor.

Şu kaleci transferi falan bakış açımızın biraz Boateng mantığı olduğununu gösteriyor bana.

Bu arada 10umsu 8 olarak Riley Mcgree epey ilginç buluyorum 🙂

Çevrimdışı kaan1903

Kahlina ve Skvarka da çalışır adamlar ama bu sezon istatistikleri biraz düşmüş. Geçen sezon gayet iyiler. Posevac daha yatırımlık sanki.

Skvarka bu sezon ekstra bir düşüş vermiş tam incelemedim ama bir problem var gibi. Bazı istatistikler yarı yarıya düşmüş neredeyse. Tam 8 diyemeyiz kendisine daha çok 10 gibi oynuyor.

Şu kaleci transferi falan bakış açımızın biraz Boateng mantığı olduğununu gösteriyor bana.

Bu arada 10umsu 8 olarak Riley Mcgree epey ilginç buluyorum
İnşAllah yatırımlık alırlar ismi geçenlerin hiç biri güven vermiyor hiç birşey yapamıyorlarsa gitsinler Sehici getirsinler  her türlü yeterli olur .
dediğin oyuncuyu izleyeceğim hocam 10 Numara olarak bir de şöyle oyuncular da var ama daha tam izlemedim :)

András Radó

Thomás Chacón

Zsolt Kalmár
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2020, 16:48:07 kaan1903 ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi yaço58

Tahtanın açılmasına 10gün var yaklaşık bizim bonservis verecek paramız ve yüksek maaş verecek bütçemiz olmadığı için hızlı davranmanız gerekiyor çünkü bu sene rakiplerimizde bizle aynı durumda mesela şuanda unsain yada o tip bir kaleci artı tenkovici bağlamak lazımdı hiç değilse bonservisde vermeyeceğiz gidip kiralık girdabına girmeyelim gene gerek yok bize yetecek oyuncular bonservissiz durumda var maalesef sportif başarı için birazda parayı koyacaksın ortaya yoksa o iş yaş işte tsde bir lider var sosa 3 küsür maaş veriyorlar ama gerisi daha az alıyor bizimde hücuma bir tane lider bulmamız gerek kesinlikle mesela tenkovic fer unsain aldın 3 mevkiyi bonservissiz halledersin sağ bek gökhan Douglas giderse planlama yapmak için beklersin sol beki beklersin planlama için ama as mevkilerde pazardan ne düşerse mantığı ile ilerememek lazım hem taraftarı havaya sokarsın bonservissiz oyuncular ile mesela düşünelim temmuz 1 de forma tanıtımına fer tenkovic unsain 3lüsü ile yapıyorsun kimsenin burun kıvıracağını beğenmeme lüksü olduğunu düşünmüyorum yada bu ayarda bonservissiz isimler ama şuana kadar bir planlama maalesef görememek üzüyor insanı bizde düşünüyorum ilerde gol atacak adam yok ljajic iyi günündeyse atar Burak artık duran toptan sadece atıyor oyuncu transfer ederken gol alışkanlığı önemli inşallah yönetimin planı vardır burada ne konuşulsa boş ne dense boş

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

İnşAllah yatırımlık alırlar ismi geçenlerin hiç biri güven vermiyor hiç birşey yapamıyorlarsa gitsinler Sehici getirsinler  her türlü yeterli olur .
dediğin oyuncuyu izleyeceğim hocam 10 Numara olarak bir de şöyle oyuncular da var ama daha tam izlemedim :)

András Radó

Thomás Chacón

Zsolt Kalmár

Bakalım inşallah, oyuncuları bir kontrol ettim Rado daha sol iç gibi. Düzgün gol katkısı vermiş. Chacon henüz çok genc, Kalmar ise düzgün gol katkısı veren, ofansif 8 gibi de düşünülebilecek bir oyuncu lakin pek mobil bir arkadaş değil.

Zaten bizim çok da 10 tarzı birine ihtiyacimiz yok. Şu 1,6,9u bütçeyi yormadan halledebilirsek sonrasında yapacağımız her transfer bizim için bonus olacak.

@Samet Ç arkadaşımızın paylaştığı Patrick Berg de pasör 6 için hiç fena durmuyor bu arada.

Unsain , Berg, Shankland yapsan mesela sudan ucuza kapanıyor 1-6-9 🙂

Çevrimdışı worns

martin frydek ismi geçmiş. sözleşmesi bitiyormuş sezon sonunda. basında ismi anılan oyuncuların içinde en net oyuncu olabilir. kendisini bu sezonun ilk yarısında kanga, komlicenko peşinde çek ligine bakarken çok gördüm. taş gibi bek bence. direk kapın gelin. novak'tan eksiği yok fazlası var. daha dengeli oyuncu. hücum katkısı da bence tatminkar. rıdvan'la birlikte uzun dönem sol beki götürürler.

prag'a gitmişken yanında kanga'yı da getirin. :)

Çevrimdışı kahyaoglueren

Abubakar kadro dışı bırakılmış.

Çevrimdışı worns

@kaan1903 skravka fiziksel açıdan burada sorun yaşayabilir. tsl'de 8 oynamak için fazla yumuşak bence.

Çevrimdışı worns

bende güvenilir olmayan bi kaleci kumarına girmektense düşük maliyetli sehic çözümüne okeyim. ideal alternatif değil ama en azından ortalama üstü bir performans vereceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/HaberKartali/status/1273959688112046081?s=19

iki senedir oynamıyor adam ya. hani alternatiflerin tam olur tutarsa diye alırsın. şu şartlarda bizim ihtiyacımız abou değil. dahası sağlık raporları vs zaten böyle bi süreci öngörüyordu. istemem açıkçası

Çevrimdışı kaan1903

@kaan1903 skravka fiziksel açıdan burada sorun yaşayabilir. tsl'de 8 oynamak için fazla yumuşak bence.
Bilmiyorum valla hocam ben videodan izlediğim kadarıyla yorumladım bu sene performansı düşük olsa da geçen sene falan baya katkı vermiş gene de detaylı bakmak lazım tabi
Ancak Bizim kesin yaratıcı bir 8 numara almamız lazım Oğuzhana güvenip yola çıkılmaz Dorukhan zaten düz bir oyuncu ,orta sahamızda yaratıcı oyuncu yok hepsi düz , orta saha dan hücüm anlamında hiç katkı alamıyoruz.Bunun sıkıntısını çok çektik Hücüm transferleri kadar önemli bence, hatta Ljajic'in de satılıp Maestro 10 numara lazım sosa gibi oyunu yönetecek biri.
Bu arada bu ismi geçen Pervis Estupinan'da baya iyi gözüküyor geçen maç 4 top çalma, %93 pas isabeti, %100 uzun top isabetiyle oynamış .Ama zor transfer bence
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2020, 20:10:53 kaan1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Bilmiyorum valla hocam ben videodan izlediğim kadarıyla yorumladım bu sene performansı düşük olsa da geçen sene falan baya katkı vermiş gene de detaylı bakmak lazım tabi
Ancak Bizim kesin yaratıcı bir 8 numara almamız lazım Oğuzhana güvenip yola çıkılmaz Dorukhan zaten düz bir oyuncu ,orta sahamızda yaratıcı oyuncu yok hepsi düz , orta saha dan hücüm anlamında hiç katkı alamıyoruz.Bunun sıkıntısını çok çektik Hücüm transferleri kadar önemli bence, hatta Ljajic'in de satılıp Maestro 10 numara lazım sosa gibi oyunu yönetecek biri.
Bu arada bu ismi geçen Pervis Estupinan'da baya iyi gözüküyor geçen maç 4 top çalma, %93 pas isabeti, %100 uzun top isabetiyle oynamış .Ama zor transfer bence

Bizim taktikte 10 numara tarzı oyuncu kullanılmıyor. Bir adet pasör altı biri skor katkılı box to box digeri defansif sorumluluk da alan fakat tabela da yapabilen merkez 8 tarzı olmak üzere iki 8 ile oynamak en ideali.

Mesela Sosa da bu tip 8 oynuyor artık, defansif katkısı inanılmaz yuksek. Skrawka'nin iki katı falan.

Farklı tipler ama bu tarza katkı verebilecek iki oyuncu bulabildim ben. Biri Josip Misic, diğeri Martin Tavara. Onlar da Sosa kadar yüksek istatistik sahibi değil ama çalışırlar.

@worns 'un dediği gibi. Skrawka bu iki tip 8 e de pek uymuyor.

Bu ara ben de şu ana kadar gecenlerdense Sehiç çok daha iyi olur görüşündeyim, ofansif futbola Uygun, oyun katkısı olan bir kaleci.
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2020, 20:36:50 Erman1903 ]

https://twitter.com/ekremalpay8/status/1273943161149231105

:D?

şaka bi yana aybaşı haberleri çıkmış

rıdvan ile birlikte sürklase etsinler sol beki come to besiktas :D

Çevrimdışı kaan1903

Bizim taktikte 10 numara tarzı oyuncu kullanılmıyor. Bir adet pasör altı biri skor katkılı box to box digeri defansif sorumluluk da alan fakat tabela da yapabilen merkez 8 tarzı olmak üzere iki 8 ile oynamak en ideali.

Mesela Sosa da bu tip 8 oynuyor artık, defansif katkısı inanılmaz yuksek. Skrawka'nin iki katı falan.

Farklı tipler ama bu tarza katkı verebilecek iki oyuncu bulabildim ben. Biri Josip Misic, diğeri Martin Tavara. Onlar da Sosa kadar yüksek istatistik sahibi değil.

@worns 'un dediği gibi. Skrawka bu iki tip 8 e de pek uymuyor.

Bu ara ben de şu ana kadar gecenlerdense Sehiç çok daha iyi olur görüşündeyim, ofansif futbola Uygun, oyun katkısı olan bir kaleci.
Abdullah Avcı bunu denedi 2 tane 8 numara ile oynadı ama olmadı elimizde ki kadroda buna uygun oyuncu yok bence eğer 2 tane  8 numara ile oynayacaksak 3 tane transfer lazım bir pasör ön libero 2 tane de 8 numara  Dorukhan Oğuzhan dan falan anca rotasyon olur eğer as olarak düşünürlerse şimdiden  geçmiş olsun seneye de 4-5 bitiririz. 2 Senedir diyorum bu takımın ana sorunlarından biri kısır orta sahası  Ne Atiba Ne Elneny Ne Dorukhanla Ne de Oğuzhanla olmaz.. Yana pas vermeyle  oyuna hükmedemezsin.Yaratıcı ,oyun kurucu oyuncu eksikliği hissediyoruz .Skrawka yeterlidir değildir tartışılır tabi videolarda gözüme hoş geldi paylaşmak istedim daha iyisi illa ki vardır mutlaka :)
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2020, 20:52:09 kaan1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Abdullah Avcı bunu denedi 2 tane 8 numara ile oynadı ama olmadı elimizde ki kadroda buna uygun oyuncu yok bence eğer 2 tane  8 numara ile oynayacaksak 3 tane transfer lazım bir pasör ön libero 2 tane de 8 numara  Dorukhan Oğuzhan dan falan anca rotasyon olur eğer as olarak düşünürlerse şimdiden  geçmiş olsun seneye de 4-5 bitiririz. 2 Senedir diyorum bu takımın ana sorunlarından biri kısır orta sahası  Ne Atiba Ne Elneny Ne Dorukhanla Ne de Oğuzhanla olmaz.. Yana pas vermeyle  oyuna hükmedemezsin.Yaratıcı ,oyun kurucu oyuncu eksikliği hissediyoruz .Skrawka yeterlidir değildir tartışılır tabi videolarda gözüme hoş geldi paylaşmak istedim daha iyisi illa ki vardır mutlaka :)

Ljajic var elimizde, 10 ile oynayacak olsak oynardık zaten. Bu şekilde kullanmadik bu sezon, Malatya'da Sergen hoca daha çok 4 2 3 1 tercih ediyordu.

Neden böyle oynuyor bilemeyiz ama Ljajic gitmeden 10 bakmak öyle veya böyle pek mantıklı değil.

Daha bölgesinin oyuncusu tarzı bir 8 alırsak yanına defansif birini koyup Ljajic'i ileri de atabiliriz

Bu yüzden öncelikli ihtiyaçlara göre hareket etmek lazım.

[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2020, 21:58:40 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Tahtanın açılmasına 10gün var yaklaşık bizim bonservis verecek paramız ve yüksek maaş verecek bütçemiz olmadığı için hızlı davranmanız gerekiyor çünkü bu sene rakiplerimizde bizle aynı durumda mesela şuanda unsain yada o tip bir kaleci artı tenkovici bağlamak lazımdı hiç değilse bonservisde vermeyeceğiz gidip kiralık girdabına girmeyelim gene gerek yok bize yetecek oyuncular bonservissiz durumda var maalesef sportif başarı için birazda parayı koyacaksın ortaya yoksa o iş yaş işte tsde bir lider var sosa 3 küsür maaş veriyorlar ama gerisi daha az alıyor bizimde hücuma bir tane lider bulmamız gerek kesinlikle mesela tenkovic fer unsain aldın 3 mevkiyi bonservissiz halledersin sağ bek gökhan Douglas giderse planlama yapmak için beklersin sol beki beklersin planlama için ama as mevkilerde pazardan ne düşerse mantığı ile ilerememek lazım hem taraftarı havaya sokarsın bonservissiz oyuncular ile mesela düşünelim temmuz 1 de forma tanıtımına fer tenkovic unsain 3lüsü ile yapıyorsun kimsenin burun kıvıracağını beğenmeme lüksü olduğunu düşünmüyorum yada bu ayarda bonservissiz isimler ama şuana kadar bir planlama maalesef görememek üzüyor insanı bizde düşünüyorum ilerde gol atacak adam yok ljajic iyi günündeyse atar Burak artık duran toptan sadece atıyor oyuncu transfer ederken gol alışkanlığı önemli inşallah yönetimin planı vardır burada ne konuşulsa boş ne dense boş

Bence de şu anda piyasadaki kelepir ve değer artırma potansiyeli olan adamları toplamak gerekiyor.

Özellikle laçka olmuş oyuncuları kiralamanın bizim için hiç manasi olduğunu düşünmüyorum.

Bu arada başka oyuncular da olabilir o biraz tercihe bağlı, saygı duymak lazım. tecrübeli kaleci deniyorsa Sehic, Arlauskis örneğin ucuza anlaşılabilir. Her şey bir planlama, öncelikler dahilinde gerçekleşmeli.

[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2020, 00:59:41 Erman1903 ]

Çevrimdışı mrred

Eslemi seyrediyorlardır mıdır ? 3 gol 7 asisti olmuş. Keşke bedelsiz bırakacağımıza geri alma maddeli olacak şekilde bedavaya satsaymışız
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

https://www.transfermarkt.com.tr/elayis-tavsan/profil/spieler/462086

Elayis Tavsan

Bu çocuk fena durmuyor aradığımız profile uygun hollanda altyapısı genç ve golcü hem de Türk
Güçlü ayağı sol fakat sağ ayakla da baya golü var
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2020, 09:04:37 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimiçi yaço58

https://www.transfermarkt.com.tr/elayis-tavsan/profil/spieler/462086

Elayis Tavsan

Bu çocuk fena durmuyor aradığımız profile uygun hollanda altyapısı genç ve golcü hem de Türk
Güçlü ayağı sol fakat sağ ayakla da baya golü var
https://twitter.com/EvrenChicago/status/1272534804957970439?s=19

Eslemi seyrediyorlardır mıdır ? 3 gol 7 asisti olmuş. Keşke bedelsiz bırakacağımıza geri alma maddeli olacak şekilde bedavaya satsaymışız

Orası ptt 1.ci lig ama :)

Çevrimdışı levitate

dün yazacaktım buraya ama üşendim :D

sakatlanana kadar herkes ondan çok ümitliydi
bipbipbupbup