2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2861945 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

Bende kiralamak istiyorlar yazısını görünce 5-6m euroluk adam sandım bir baktım 400k şaşırdım ,yani potansiyeli varsa basarsın 1m alırsın demek ki scout ekibine de güvenmiyorlar . Keşke bunu düşeneceklerine Shanklandı düşünseler en azından potansiyeli yüksek tutarsa leblebi gibi gol atar.

Shankland zaten şu anki haliyle de yeterince iyi. Gol vuruşu - sezgi - pozisyon takibi mis gibi.
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2020, 16:53:30 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Bekliyoruz bakalım  :money:

https://twitter.com/buzzspor/status/1273613248244449282
Bu ekiple sahaya 12 kişi çıkarsak bi ihtimal şampiyonluğa oynarız, yoksa bu iş baskete döner ilk 5 de bitirdiğimiz her sezon başkan mutlu olur.

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı cursedofdragon

Bekliyoruz bakalım  :money:

https://twitter.com/buzzspor/status/1273613248244449282

4 tane alt yapı hazır  :tabe:

Ersin,Rıdvan,Erdoğan,Kartal Kayra yılmaz(Erdem seçgin)

https://twitter.com/footballitalia/status/1273615573327458307?s=19
Robin olseni istediğimiz dış basında çıkmış romadan

atan ve tutan sağlam olmalı en önemli nokta burası.

Ahmet Nur Çebi: “Bu kulüpte bir futbolcunun, yüzde 20 menajerlik ücretiyle oynadığını öğrendik.”

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/footballitalia/status/1273615573327458307?s=19
Robin olseni istediğimiz dış basında çıkmış romadan

Defans hattını kaleye yakın kuran takımların iyi kalecisi. Önde kuran Roma'da iyi bocaladıydı.  İşi inada bindirdiler, forumda paylaşılan 1 adamın bile klüple adı anılmıyor dikkat ediyor musunuz?

Getirin bir kiralık kaleci daha, gideceğini bilerek oynasın. Sonra önümüzdeki sezon başkası gelir, son bir daha, bir daha...

Güvercinlere atacak kadar akıl yok ulan, sonunda çıldırdım.

Çevrimiçi yaço58

Defans hattını kaleye yakın kuran takımların iyi kalecisi. Önde kuran Roma'da iyi bocaladıydı.  İşi inada bindirdiler, forumda paylaşılan 1 adamın bile klüple adı anılmıyor dikkat ediyor musunuz?

Getirin bir kiralık kaleci daha, gideceğini bilerek oynasın. Sonra önümüzdeki sezon başkası gelir, son bir daha, bir daha...

Güvercinlere atacak kadar akıl yok ulan, sonunda çıldırdım.
https://twitter.com/EvrenChicago/status/1273677241545830400?s=19
Bakalım bahtımıza kim çıkacak kaleci olarak

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1273677241545830400?s=19
Bakalım bahtımıza kim çıkacak kaleci olarak

Ben anlamıyorum arkadaş, hem para yok diyoruz hem milletin yedek - postaladıkları adamlar için peşlerinde rezil oluyoruz. Tecrübeli arıyorlarsa boşa düşecek Arlauskis var, taş gibi kalecidir ve iyi performans veriyor. Parlatıp satabilecekleri Unsain var. Bu adamlar maksimum 500Bin Euroya biter bonuslar imza parası vs dahil. Kalan parayı da diğer bölgelere aktarırsın.

Gerçekten sinirlerim bozuldu artık. Gidip klübüne + kendisine minimum 1M verip birini kiralayacaklar ve gözlerinin önündeki adamları bulamayan insanlar kaleci arayacak yine önümüzdeki sezon sonu.

Şuraya bak, adam boş cüzdan resmi koymuş :s20: yakında iyice geyiğe bağlayacak herkes.

Yahu akıl var mantık var, 9M verdikleri Olsen'i yedek bile tutmuyorlar. Onun Yerine 4M verdikleri 36'lık Miranteyle oynamışlar, üstüne Pau Lopez gelmiş Mirante devam ediyor şimdi yedekte... Azıcık oluru olsa yapar mı Roma böyle bir şeyi, başkalarının hatalarından ders çıkarmayı da öğrenemiyoruz.
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2020, 21:32:37 Erman1903 ]

Çevrimdışı Sinan23

Olsen iyi kaleci ama biraz salak. Zor topları çıkarır. Ama 3 yaşında bebenin tutacağı topları yer. Ortası yok. Heyecan fırtınası.

Çevrimdışı Erman1903

Olsen iyi kaleci ama biraz salak. Zor topları çıkarır. Ama 3 yaşında bebenin tutacağı topları yer. Ortası yok. Heyecan fırtınası.

Hatalar yapsa da defansif mentalitede takımların iyi kalecisi olay ihtiyacını bilmemek.

Bütün kurtarışlarinda defans ceza sahasında.
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2020, 23:21:34 Erman1903 ]

Çevrimiçi mayguntr

Ahmet Nur Çebi: “Altyapıya, tabii ki Beşiktaş'ın en çok değer verdiği bu ailenin evladı Mehmet Ekşi'yi düşünüyorum. Bugün yarın inşallah kendisiyle el sıkışacağım." (CNN Türk)

alt yapi alt yapi diyolar, getirdikleri adam 10 yildir calismiyor. Cidden akil alir gibi degil, en kotu yani da ufurukten uydurulan oyunculardan daha az konusuluyor su an.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Hiç gerek böyle heyecana
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Erman1903

alt yapi alt yapi diyolar, getirdikleri adam 10 yildir calismiyor. Cidden akil alir gibi degil, en kotu yani da ufurukten uydurulan oyunculardan daha az konusuluyor su an.

Büyük ihtimalle Sergen hoca önermiştir, yoksa yonetimdekiler pek tanımaz Mehmet Ekşiyi. Onun yanına Ernst ismi geçiyor.

Eski toprak birinin oralarda olması fena olmayabilir, tek başına olmayacaktır. Bir hava getirebilir, yapamazsa gider o kadar olumsuz bakmiyorum daha önce dediğim gibi.

Şu anda üst yapımız daha bozuk, fazla zamanımız yok batacagız.

Yonetimler başarısız olduğunda gidiyor zaten, yeni gelenler de hocalari değiştiriyor. Alt yapı uzun iş öyle 2-3 sene de olacak bir şey değil.

Çevrimdışı worns

Büyük ihtimalle Sergen hoca önermiştir, yoksa yonetimdekiler pek tanımaz Mehmet Ekşiyi. Onun yanına Ernst ismi geçiyor.

Eski toprak birinin oralarda olması fena olmayabilir, tek başına olmayacaktır. Bir hava getirebilir, yapamazsa gider o kadar olumsuz bakmiyorum daha önce dediğim gibi.

Şu anda üst yapımız daha bozuk, fazla zamanımız yok batacagız.

Yonetimler başarısız olduğunda gidiyor zaten, yeni gelenler de hocalari değiştiriyor. Alt yapı uzun iş öyle 2-3 sene de olacak bir şey değil.

mehmet ekşi sevdiğim bi abimiz. 2000'li yıllarda altyapının başındaydı. sergen'le ilişkisinin iyi olduğunu ben de düşünüyorum.

yalnız eğer sözü edilecek şey altyapının yeniden yapılanmasıysa bu iş mehmet ekşi'yi getirerek olmaz malesef. iyi niyetli, çalışkan ve alt yaş oyuncularına söz geçen bir profildi ama en iyi durumda bile çok eski tarz bir isim. bizim altyapımız her şeyden önce oyuncuyu mental açıdan geliştirmiyor. mental gelişim de sadece pozisyon bilgisi vs öğreterek olacak şey değil alt yaş gruplarındaki oyuncuların birey olarak gelişimini önemsemek gerekiyor. zihinsel gelişim süreçlerinden eksik kalmamalarını sağlayacak bütünsel bir eğitsel süreç kurmadan 20'li yaşlarda hala temel donanımı eksik oyuncularla karşı karşıya kalıyoruz. kendi performansıyla ilgili doğru düzgün iki cümle kurabilecek kadar donanımı olmayan adamın saha içinde de akıllı olmasını beklemek zor. avrupa altyapılarıyla tr altyapılarının en keskin farkı bu. bunun için 23-24 yaşında hala birşeyler öğrenmeye çalışan oyuncuları izliyoruz.

mesela mehmet ekşi'nin de içinde bulunduğu 2000 sürecinin üst ligde oynayabilmiş ürünlerine bakalım. az sayıda isimden öne çıkanlar sanırım, necip, serdar özkan, ibrahim kaş, mehmet sedef filandır. ha bi de batuhan var. bu oyuncuların ortak özelliği ne? aslında üç harfli daha güzel bi tabir var. ama biri halen sözleşmeli oyuncumuz olduğundan söylemiyorum, kavramsal konuşalım :) mental açıdan yetersiz olmaları. serdar özkan mesela aslında yetenekli adamdı ama karar alma özelliği altyapısı zayıf fizikli siyahi kenar oyuncularından halliceydi.

sorunların hala doğru tespit edilemediğini düşünüyorum malesef. altyapı tamamen yeniden inşa edilmeden de tesadüfi gelecek bir kaç örnek dışında bir şey çıkarabileceğimizi de düşünmüyorum.

Çevrimdışı Erman1903

mehmet ekşi sevdiğim bi abimiz. 2000'li yıllarda altyapının başındaydı. sergen'le ilişkisinin iyi olduğunu ben de düşünüyorum.

yalnız eğer sözü edilecek şey altyapının yeniden yapılanmasıysa bu iş mehmet ekşi'yi getirerek olmaz malesef. iyi niyetli, çalışkan ve alt yaş oyuncularına söz geçen bir profildi ama en iyi durumda bile çok eski tarz bir isim. bizim altyapımız her şeyden önce oyuncuyu mental açıdan geliştirmiyor. mental gelişim de sadece pozisyon bilgisi vs öğreterek olacak şey değil alt yaş gruplarındaki oyuncuların birey olarak gelişimini önemsemek gerekiyor. zihinsel gelişim süreçlerinden eksik kalmamalarını sağlayacak bütünsel bir eğitsel süreç kurmadan 20'li yaşlarda hala temel donanımı eksik oyuncularla karşı karşıya kalıyoruz. kendi performansıyla ilgili doğru düzgün iki cümle kurabilecek kadar donanımı olmayan adamın saha içinde de akıllı olmasını beklemek zor. avrupa altyapılarıyla tr altyapılarının en keskin farkı bu. bunun için 23-24 yaşında hala birşeyler öğrenmeye çalışan oyuncuları izliyoruz.

mesela mehmet ekşi'nin de içinde bulunduğu 2000 sürecinin üst ligde oynayabilmiş ürünlerine bakalım. az sayıda isimden öne çıkanlar sanırım, necip, serdar özkan, ibrahim kaş, mehmet sedef filandır. ha bi de batuhan var. bu oyuncuların ortak özelliği ne? aslında üç harfli daha güzel bi tabir var. ama biri halen sözleşmeli oyuncumuz olduğundan söylemiyorum, kavramsal konuşalım :) mental açıdan yetersiz olmaları. serdar özkan mesela aslında yetenekli adamdı ama karar alma özelliği altyapısı zayıf fizikli siyahi kenar oyuncularından halliceydi.

sorunların hala doğru tespit edilemediğini düşünüyorum malesef. altyapı tamamen yeniden inşa edilmeden de tesadüfi gelecek bir kaç örnek dışında bir şey çıkarabileceğimizi de düşünmüyorum.

Söylediklerinin hepsine katılıyorum, altyapı çok ciddi bir iş. Kadro planlamasına gittiğimiz bir donemde orada da ciddi bir değişimin altından kalkmak yönetici/teknik ekibe ağır gelecektir diye düşünüyorum.

Kesinlikle daha farklı birileri olabilirdi ama anlaştık muhtemelen.

Herkesin durumu önümüzdeki sezonun üst yapı başarısına bağlı biraz, bu yüzden 2. Sezonlarında teferruatlı plan yapmaları daha hayrımıza olabilir. 

İmkan olduğu zaman yatırım yapabiliriz, yoğunlaşabiliriz altyapiya bu yüzden kısa dönemde Ekşi çok da ters gelmiyor 🙂

Çevrimdışı kaan1903

Kaleci önerisi
Josip Posavec Hajduk Split de oynuyor İtalya/Palermo geçmişi var sicili temiz :D Henüz 24 yaşında , Potansiyeli yüksek  market değeri 1m kaleci arayanlara duyrulur

https://www.transfermarkt.com.tr/josip-posavec/leistungsdaten/spieler/255322/plus/0?saison=2016

[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2020, 14:06:46 kaan1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Kaleci önerisi
Josip Posavec Hajduk Split de oynuyor İtalya/Palermo geçmişi var sicili temiz :D Henüz 24 yaşında , Potansiyeli yüksek  market değeri 1m kaleci arayanlara duyrulur

https://www.transfermarkt.com.tr/josip-posavec/leistungsdaten/spieler/255322/plus/0?saison=2016

Temiz kaleci evet 🙂, geçen sezon 200bine almışlar. Yaşı da genç. @Samet Ç 'de paylaşmıştı daha önce. Tecrübeli birinden ziyade bu tarz çok da pahalı olmayan genç-tecrubeli birini almak bana da daha mantıklı geliyor.

Ersin de Karius dan kötü olmayacak gibi, iki kaleciyi yarıştırıp bonservis kazanabiliriz kısa süre içinde.

Herhalde 1,5 2 isterler gibi geliyor Posavec'e. Unsain 300-400 bine Feyenoorda gidecek muhtemelen, şimdiden 2m üstü değeri var. Çok Üst seviye oynamıyor henüz ama Avrupa'ya uygun bir tarzı var, egzantrik bir kaleci de değil.

Bana kalırsa çok da uğraşmadan imzalayıp diğer ihtiyaçlara yönelmek en mantıklısı. 500bin Euro bile değerli artık bizim için.
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2020, 14:24:25 Erman1903 ]

Temiz kaleci evet 🙂, geçen sezon 200bine almışlar. Yaşı da genç. @Samet Ç 'de paylaşmıştı daha önce. Tecrübeli birinden ziyade bu tarz çok da pahalı olmayan genç-tecrubeli birini almak bana da daha mantıklı geliyor.

Ersin de Karius dan kötü olmayacak gibi, iki kaleciyi yarıştırıp bonservis kazanabiliriz kısa süre içinde.

Herhalde 1,5 2 isterler gibi geliyor Posavec'e. Unsain 300-400 bine Feyenoorda gidecek muhtemelen, şimdiden 2m üstü değeri var. Çok Üst seviye oynamıyor henüz ama Avrupa'ya uygun bir tarzı var, egzantrik bir kaleci de değil.

Bana kalırsa çok da uğraşmadan imzalayıp diğer ihtiyaçlara yönelmek en mantıklısı. 500bin Euro bile değerli artık bizim için.

Bizim 1.5 milyon €'umuz yok ki :)

Çevrimdışı kaan1903

Begovic babacan zoet olsen falan olacağına böyle bir kaleci alınması taraftarıyım @Samet Ç 'nin paylaşımı gözümden kaçmış ama iyi kaleci duruyor şahsen beğendim  Unsain de iyi kaleci oda olur
bir kaleci daha var izlediğim kadarıyla fena değil tam çözemedim Kristijan Kahlina

https://www.transfermarkt.com.tr/kristijan-kahlina/leistungsdaten/spieler/133831/plus/0?saison=2017

Çevrimdışı kaan1903

Bizim 1.5 milyon €'umuz yok ki :)
1.5m euro da bulamıyorlarsa kulübü kapatsınlar :)

Çevrimdışı kaan1903

Michal Skvarka ----Merkez Orta saha   Yaş 27

8 numaraya düşünebiliriz Bitiriciliği iyi pas işini de iyi yapıyor alınırsa faydalı olabilir  325 bin euro market değeri

19/20 Sezonu 26 Maç    4 Gol   6 Asist

18/19 Sezonu 32 Maç  10 Gol   15 Asist

17/18 Sezonu 38 Maç    6 Gol   7 Asist

16/17 Sezonu 34 Maç    14 Gol   16 Asist

https://www.transfermarkt.com.tr/michal-skvarka/leistungsdaten/spieler/104977/plus/0?saison=2019