2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2860250 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

iyi mi  :D

İyi duruyor ama Valencia'da sportif direktörlük yapmış - Newcastle'ın yine sportif direktör olarak transfer etmek istediği adamı buraya Scout olarak getiremezsin.

İsteyeceği maaş minimum yıllık 1M Euro bu adamın artık.
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2020, 13:05:49 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

İyi duruyor ama Valencia'da sportif direktörlük yapmış - Newcastle'ın yine sportif direktör olarak transfer etmek istediği adamı buraya Scout olarak getiremezsin artık.

İsteyeceği maaş minimum yıllık 1M Euro bu adamın artık.
Parasını veremezsek zaten getiremeyiz de scout ekibi kurup potansiyelli oyuncular bulacağız deniliyorsa bu tip profildeki adamlara ihtiyacımız var. Çünkü bu konuda elimizde kimse yok. Scout ekibi dediğimiz kişilerin de önerdikleri isimler ortada. Bizim daha geniş bilgi birikimine sahip scoutlara ihtiyacımız var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bazı oyuncuların sözleşme bitiş tarihlerine bakınca içim karardı  :uyucam: Hedef 2023...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Parasını veremezsek zaten getiremeyiz de scout ekibi kurup potansiyelli oyuncular bulacağız deniliyorsa bu tip profildeki adamlara ihtiyacımız var. Çünkü bu konuda elimizde kimse yok. Scout ekibi dediğimiz kişilerin de önerdikleri isimler ortada. Bizim daha geniş bilgi birikimine sahip scoutlara ihtiyacımız var  :tabe:

Öncelikle Naibi ve klübün batışına katkı sağlayan scout arkadaşlarla yolların ayrılması gerekiyor. Çıkan isimleri geçtim, bu adamlar mevcut kadronun oluşmasında zaten büyük pay sahibiler.

Bu sene işleri o kadar da zor değil, uygun fiyatlı iyi adamların çoğu forumda paylaşıldı. Mourinho da gelse şu saatten sonra anca arada derede kalmış adamları bulur. Ekibi kuracan da, çalışmaya başlayacaklar da ölme eşeğim ölme. Kimin nerede ne oynadığı belli, sayılar yalan söylemez, 2 hafta sonra zaten atı alan Üsküdar'ı geçmiş olacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir isimden daha kurtulduk  :tabe:

Pedro Rebocho’ya Teşekkür Ederiz

2019-20 sezonu başında bir yıllık kiralık transfer olarak kadromuza katılan Pedro Rebocho ile sözleşme süresinin sona ermesi ve gelecek sezon kadro planlamasında yer almamasından dolayı karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Pedro Rebocho, Futbol Takımımızın bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenman öncesinde; Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın, teknik heyetimiz ve futbolcularımızla vedalaştı.

Pedro Rebocho’ya emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Beşiktaş JK

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

2019-20 sezonu başında bir yıllık kiralık transfer olarak kadromuza katılan Pedro Rebocho ile sözleşme süresinin sona ermesi ve gelecek sezon kadro planlamasında yer almamasından dolayı karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Pedro Rebocho, Futbol Takımımızın bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenman öncesinde; Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın, teknik heyetimiz ve futbolcularımızla vedalaştı.

Pedro Rebocho’ya emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Beşiktaş JK
Darısı douglasin başına.

Çevrimdışı Akil Emre

Beşiktaş JK
Geriye gitmesi gereken en az 10 kişi falan kaldı

Çevrimdışı levitate

iyi mi  :D
çok çok iyi

bu tip adamlar epl'de porto'da var öyle diyeyim
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Beşiktaş JK

Kesinlikle öyle çöp bir adam değildi, Avcı'nın mental olarak darmadağın ettiği adamların başında geliyor. Douglas'da aynı şekilde, bana göre Dorukhan'ın sakatlanmasının da baş sorumlusu kendisidir. Yolu açık olsun, inşallah toparlar gittiği yerde.

Çevrimdışı levitate

Beşiktaş JK
kötü bir oyuncu değildi yazık oldu

darısı douglas'ın başına ne diyeyim
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Kesinlikle öyle çöp bir adam değildi, Avcı'nın mental olarak darmadağın ettiği adamların başında geliyor. Douglas'da aynı şekilde, bana göre Dorukhan'ın sakatlanmasının da baş sorumlusu kendisidir. Yolu açık olsun, inşallah toparlar gittiği yerde.
+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maaşının bir kısmından feragat ettiği için öyle yazdım. Yoksa ben de iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş JK

Yolu açık olsun bence kötü bir oyuncu değild avcı yaktı adamın başını.

Çevrimdışı Erman1903

Maaşının bir kısmından feragat ettiği için öyle yazdım. Yoksa ben de iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum  :tabe:

Zaten senin için dememiştim Mustafa :). Genel olarak öyle bakılıyor bu oyunculara, belki de gerçekten çöp oldular artık. İnşallah bu buhranı atlatabilirler  :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/HaberKartali/status/1273538160241360896?s=19
Sezon sonu ayrılacak adamları oynatmanın bir mantığı yok. Anlaşması da çok zor. Mantıklı hamle olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Sezon sonu ayrılacak adamları oynatmanın bir mantığı yok. Anlaşması da çok zor. Mantıklı hamle olur  :tabe:

oouuv :D Bir şeyler mi biliyorsun mustafa :D

Çevrimdışı kaan1903

Caner den kurtuluyoruz galiba :)  Rebecho nun kumaşı iyiydi A. avcının Caner sevgisi çocuğu bitirdi. Birde onu şu kadar maç oynarsa zorunlu satın alma opsiyonu ekleyen eski yönetiminde suçu var yolu açık olsun

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Caner den kurtuluyoruz galiba :)  Rebecho nun kumaşı iyiydi A. avcının Caner sevgisi çocuğu bitirdi. Birde onu şu kadar maç oynarsa zorunlu satın alma opsiyonu ekleyen eski yönetiminde suçu var yolu açık olsun

Caner için de sepet havası net duyuluyor artık, ferah bir gün. Belki de böyle olmasaydı Rıdvan gibi bir genci kazanamayacaktık, her şeyin hayırlısı :)

Çevrimdışı kaan1903

https://twitter.com/_hakankurt/status/1273384130928095237?s=21                                                             Sam Surridge ismi geçmiş forvet için nasıl bir adam bilen var mı?  Fm profilinde potansiyelli gözüküyor

Ahmet Nur Çebi: “Altyapıya, tabii ki Beşiktaş'ın en çok değer verdiği bu ailenin evladı Mehmet Ekşi'yi düşünüyorum. Bugün yarın inşallah kendisiyle el sıkışacağım." (CNN Türk)

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/_hakankurt/status/1273384130928095237?s=21                                                             Sam Surridge ismi geçmiş forvet için nasıl bir adam bilen var mı?  Fm profilinde potansiyelli gözüküyor

İstatistikler fena durmuyor, fakat izlediğimde biraz alelade buldum. Potansiyelli olabilir ama parıldayan bir özelliğini göremedim şu an için.

Bu arada 400Bin Euroluk oyuncuyu kiralamak da ne bileyim... Beğendiysen, iş yapacağına inanıyorsan alırsın kardeşim. Bu kadar mı kendimize güvenimiz yok bizim?
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2020, 16:37:34 Erman1903 ]

Çevrimdışı kaan1903

İstatistikler fena durmuyor, fakat izlediğimde biraz alelade buldum. Potansiyelli olabilir ama parıldayan bir özelliğini göremedim şu an için.

Bu arada 400Bin Euroluk oyuncuyu kiralamak da ne bileyim... Beğendiysen, iş yapacağına inanıyorsan alırsın kardeşim. Bu kadar mı kendimize güvenimiz yok bizim?
Bende kiralamak istiyorlar yazısını görünce 5-6m euroluk adam sandım bir baktım 400k şaşırdım ,yani potansiyeli varsa basarsın 1m alırsın demek ki scout ekibine de güvenmiyorlar . Keşke bunu düşeneceklerine Shanklandı düşünseler en azından potansiyeli yüksek tutarsa leblebi gibi gol atar.