2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2854143 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı kahyaoglueren

Caner-Gokhan-Boateng-Diaby-Rebecho sozlesmeleri bitiyor. Bırakalım nereye gidiyorsa gitsinler. Güvene teklif varsa tek saniye düşünmeye gerek yok. Vida da ya %50 60 indirim ya da teklif varsa güle güle.

Çevrimdışı Erman1903

Takımda kalmaması gereken oyuncular listesi arttı bu maçta. Gerçekleri görmek açısından baya iyi maç oluyor  :money:

https://twitter.com/Besiktas10line/status/1271891163532984321

Tipe bak, ulan oynadığı da bir halt olsa.

Çevrimdışı Erman1903

Caner-Gokhan-Boateng-Diaby-Rebecho sozlesmeleri bitiyor. Bırakalım nereye gidiyorsa gitsinler. Güvene teklif varsa tek saniye düşünmeye gerek yok. Vida da ya %50 60 indirim ya da teklif varsa güle güle.

Aynen öyle, aslında acımayıp oynatmayacan bile o Vidayı ama neyse işte... Güven'i hiç maça bile çıkarmadan vermeleri gerekiyordu, teklif olduysa da caymış olabilirler şu an.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Takımda kalmaması gereken oyuncular listesi arttı bu maçta. Gerçekleri görmek açısından baya iyi maç oluyor  :money:

https://twitter.com/Besiktas10line/status/1271891163532984321
Güle güle 👋🏼 zaten kalmasını isteyen yoktur
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı solar

Belki ilk yarıyı kaçırdığımdan, ikinci yarı ile görüşüm takım zaten buydu kaldığı yerden devam. Yani bence kendini pek paralamanın, bir fotoğraftan yeni hainler yaratmanın pek bir getirisi yok. Şu an yönetim+hoca+tüm topçuların silbaştan yenilenebileceği bir dönem değil, öyle bir dönem de yok zaten. Bilemiyorum belki ben pek takım üzerine kafa yoracak durumda değilimdir. Önümüzdeki maçlara bakalım.

Çevrimdışı Erman1903

Belki ilk yarıyı kaçırdığımdan, ikinci yarı ile görüşüm takım zaten buydu kaldığı yerden devam. Yani bence kendini pek paralamanın, bir fotoğraftan yeni hainler yaratmanın pek bir getirisi yok. Şu an yönetim+hoca+tüm topçuların silbaştan yenilenebileceği bir dönem değil, öyle bir dönem de yok zaten. Bilemiyorum belki ben pek takım üzerine kafa yoracak durumda değilimdir. Önümüzdeki maçlara bakalım.

İlk yarı feci kötüydük, Vida - Gökhan şov yaptı. Güven emekli topçu gibi gezindi sahada.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Takımın stratejisi hücumu plani fena değil ama asiri yeteneksiz bir takımız. Bu kadar yeteneksizi bir araya toplamak da basari bence.

Çevrimiçi mayguntr

Boyd, Lens, Vida, Rocco, Douglas, Larin, Mirin

vay anam vay, baskanin yerinde olsam kanser olmustum heral.

Çevrimdışı Erman1903

Takımın stratejisi hücumu plani fena değil ama asiri yeteneksiz bir takımız. Bu kadar yeteneksizi bir araya toplamak da basari bence.

Orman ve Profesör'ün ustalık eseri.

Çevrimdışı cursedofdragon

FO'nun eserleri.Avcı ile birlikte.Bunlara değilde ; Sergen ve ANÇ'a tepki gösterilmesi daha komik.

Çevrimiçi levitate

diaby'i unutmayalım
bipbipbupbup

diaby'i unutmayalım

o kadar çok ki aklına gelmemiştir kısacası takımın tamamı.

Ben geçen seneden beri diyorum sil baştan yapmak lazım kadroyu herkesi göndereceksin alt yapı + yerli + kaliteli yabancı almış olmak için değil gelecekse kaliteli yabancı kiralık olmuyorsa olmasın.

Atan tutan iyi olacak hepsi bu.

Hakemleri de yeneceksin tabi sesini sonuna kadar çıkartacaksın mhk,tff,medya da var tabi baya bir rakip var.Fikstür oyunlarını da bozacaksın.

İçim karardı...

Çevrimdışı MUSTAFA_

diaby'i unutmayalım
Bunlar sözleşmeli olup sözleşmesi devam eden oyuncularımız. Bunları gönderebilirsek yerine kimseyi almasak da olur. O derece göndermesi zor oyuncular. Umarım gönderebildiğimiz kadar göndeririz. Sözleşme yenilemek intihar olur bu oyuncularla  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

o kadar çok ki aklına gelmemiştir kısacası takımın tamamı.
böyle kadro kurmak büyük başarıdır

bunları bulanlar deli gibi para alıyor, biz forumda 5-10 kişi daha iyi adamlar buluyoruz trajikomik
bipbipbupbup

Çevrimdışı AigleBordeaux

Göndersekte aynı seviye adamlar alınacak. Transferde hiç bir stratejimizin olduğunu inanmıyorum Ali Ece adam öneriyor

Çevrimiçi yaço58

Birde atiba gerçeği var helal olsun 3 ay top oynamadı bugun Bi an bile sırıtmadı çatır çatır oynadı keşke 30 yaşında olsaydı çok başka topçu takıma gelirsek artık kiralıkları oynamayalım elneny yerine mesela kartal kayra oynasın vida yerine Erdoğan olabilir gerçekten işimiz çok zor elden çıkarılmasu gereken tonla adam var nasıl yapacaksak

Çevrimdışı AigleBordeaux

Birde atiba gerçeği var helal olsun 3 ay top oynamadı bugun Bi an bile sırıtmadı çatır çatır oynadı keşke 30 yaşında olsaydı çok başka topçu takıma gelirsek artık kiralıkları oynamayalım elneny yerine mesela kartal kayra oynasın vida yerine Erdoğan olabilir gerçekten işimiz çok zor elden çıkarılmasu gereken tonla adam var nasıl yapacaksak
Atiba gerçek bir profesyonel

böyle kadro kurmak büyük başarıdır

bunları bulanlar deli gibi para alıyor, biz forumda 5-10 kişi daha iyi adamlar buluyoruz trajikomik

asıl zorluk 7 maç sonra başlıyor.

Diaby,Elneny,Boateng,Rebocho kiralıktan geri dönecekler.

Gökhan,caner,Atibanın sözleşmesi bitiyor.

Larin,Mirin,Oğuzhan geri dönüyor.

Klüpte para yok bütçe her şey dahil 35 milyon €.

Avrupa vizesi zor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Atiba gerçek bir profesyonel
Atiba belki yıldız olarak tanınmıyor ama benim gözümde takımımızın tek yıldızı. İzlemeye doyamıyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Bu Güven'in oynamasını gelen teklife bağlıyorum. Büyük ihtimal düşük buldukları bir teklif oldu, şu fiyattan aşağı satmayız diye santrafor oynattılar gol falan atar az daha yüksek bir teklif gelir diye.

Duba gibi şişmiş oyuncun niye zorluyorsun ki...
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2020, 00:20:37 Erman1903 ]

Bu Güven'in oynamasını gelen teklife bağlıyorum. Büyük ihtimal düşük buldukları bir teklif oldu, şu fiyattan aşağı satmayız diye santrafor oynattılar gol falan atar az daha yüksek bir teklif gelir diye.

Güvenden gelecek para için 185 bin mesajdan olduk.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alman altyapısı almış bir oyuncunun profesyonellikten bu kadar uzak olması düşündürücü  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Alman altyapısı almış bir oyuncunun profesyonellikten bu kadar uzak olması düşündürücü  :alala:
Almanlar belki ondan serbest bırakmıştır

Almanlar da bozmuş kariusta almandı.  :ebebe: