2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2843261 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi Samet Ç

Çağan denilen tipin yazdıklarını okudum, önce 8 diyor sonra 6. Ne dediğinden haberi yok.

Oyuncu kötü değil ama bize asıl lazım olan tarzlara uymuyor. Yani ne bir pasör 6 ne de gol asist yapabilen 8 olarak iş görmez.

Söylediği tek doğru oyuncunun bir asker olması. Dikine oynamıyor diyemeyiz ama çoğunlukla yan pası tercih ediyor.

En önemli özelliği dengeli bir oyuncu olması, top kaybetmemesi. Hem defansa hem ofansa yardım ediyor lakin ikisinde de usta değil.

En değerli 3-4 kontratı bitecek oyuncudan biri cümlesine yorum bile yapmıyorum, burada kimlerin iyi olduğunu birkaç sayfa önce paylaştık.
Bu çocukta anadolu topçusu Sergen hocanın kabul etmemesi için dua ediyorum ama hiç umudum yok.

Çevrimdışı Erman1903

Bu çocukta anadolu topçusu Sergen hocanın kabul etmemesi için dua ediyorum ama hiç umudum yok.

Kötü bir oyuncu değil ama kanat-orta sahadan skor gelmiyor. Bir takımda 1-2 tane bu tarz orta sahan olur, bizde hepsi aynı. Adamın pozisyonları gole çevirme oranı %5  :lol:

Kansere devam, top-şut atan adam göremeyeceğiz böyle giderse. Quintilla'yı göremediler.

Ekici'yi falan alsalardı bari ne bileyim, en azından ihtiyacımıza uygun.

Çevrimiçi Samet Ç

Sol Kanat: Anton Zinkovskiy

Sağ Bek : Mads Thychosen

Merkez Orta Saha : Evander

Santrafor : Aldin Turkes
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2020, 05:13:59 Samet Ç ]

Çevrimdışı Erman1903

Sol Bek: Anton Zinkovskiy

Sağ Bek : Mads Thychosen

Merkez Orta Saha : Evander

Santrafor : Aldin Turkes

Sardın bu işe :)... Evander'i daha önce izlemiştim. Turkes de iyiymiş. Zivkovsky sol açık, Thychosen'i pek tutmadım :)

Boşver, özellikle iyi birilerini bulma. Bizimkiler iyi adamlarla ilgilenmiyor, rakiplere çalışıyoruz burada resmen. :)

Çevrimiçi Samet Ç

Sardın bu işe :)... Evander'i daha önce izlemiştim. Turkes de iyiymiş. Zivkovsky sol açık, Thychosen'i pek tutmadım :)

Boşver, özellikle iyi birilerini bulma. Bizimkiler iyi adamlarla ilgilenmiyor, rakiplere çalışıyoruz burada resmen. :)
Zinkovsky'nin mevkisini uyku sersemi yanlış yazmışım. Daha önce yazdığım Lucas Andersen'in ismi çıkmış basında bir umut belki katkımız olur.

Çevrimdışı Erman1903

Zinkovsky'nin mevkisini uyku sersemi yanlış yazmışım. Daha önce yazdığım Lucas Andersen'in ismi çıkmış basında bir umut belki katkımız olur.

İnşallah, açıkçası benim canım çok sıkıldı ciddi ilgilendiğimiz isimlere.

Çevrimiçi Necmi

Hiç bir kaleci kariustan kötü olamaz en azındna elleri vardır :D

beterin beteri vardır :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

beterin beteri vardır :D
Zaten bu durumda transfer yapacaksak. Ancak yaptığımız transferlre kötünün iyisi olur. Soruna çözüm değil pansuman olur. Düzgün bir kalecimiz olacağına inanmamaya başladım. Umarım atanımız iyi olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1268134948604719104?s=19
Larin 2.5 gibi Bir bonservisl3 giderse öpüp başımıza koyalım adamın yıllık ücreti zaten yüksek 4m kim veriyor şu piyasada

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Larin 2.5 gibi Bir bonservisl3 giderse öpüp başımıza koyalım adamın yıllık ücreti zaten yüksek 4m kim veriyor şu piyasada
İsteyene zarar etmeyecek biçimde verelim. Karını düşüneceğimiz eşiği çoktan aştık  :tabe:
cska diyorlar rus kardeşlerimiz kesenin ağzını açar inş
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/BrKgol/status/1267423704117661697?s=19

burada birisi çok istiyordu ama kim unuttum
Kanga iyi oyuncu oyun görüşü, topsuz alandaki aktifliği, liderlik özellikleri ve bitiriciliği bizim lig için fazla bile diyebiliriz.

Çevrimdışı Erman1903

Kanga iyi oyuncu oyun görüşü, topsuz alandaki aktifliği, liderlik özellikleri ve bitiriciliği bizim lig için fazla bile diyebiliriz.

Bonservissizler arasında Fabio Lima ile birlikte en iyi iki ofansif oyuncu diyebilirim.

Sağ ön ve santraforda da oynayabilmesi, yaş avantajından dolayı Fabio Lima'cıyım ben  :icool:

3.Numara için de Tankovic - Kevin Bua çekişirler...
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2020, 18:47:41 Erman1903 ]

Çevrimdışı levitate

@worns ve @mrred'in gözdesi :).

Çok etkili bir 10
o zaman kam tu beşiktaş
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Bonservissizler arasında Fabio Lima ile birlikte en iyi iki ofansif oyuncu diyebilirim.

Sağ ön ve santraforda da oynayabilmesi, yaş avantajından dolayı Fabio Lima'cıyım ben  :icool:

3.Numaraya da Tankovic'i yazabiliriz.
ben afrika jk'nin kurulmasından yanayım o yüzden kanga gelsin

şaka bi yana lima çok sıradan geldi kanga daha özel duruyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

ben afrika jk'nin kurulmasından yanayım o yüzden kanga gelsin

şaka bi yana lima çok sıradan geldi kanga daha özel duruyor

İşi gücü futbol olan bir adam Lima, çok gol atıyor. İstatistikleri deli.

Şu Cantelapiedra, Zoet, Barry falan gibi adamları almayalım da sizin beğendikleriniz gelsin problem yok  :)

Çevrimiçi Samet Ç

Merkez Orta Saha:  Pedro Gonçalves

Önlibero:  Clinton Mola

Sağ Kanat: Marcus Edwards

Çevrimdışı Erman1903

Hamza Barry yemiş vetoyu teknik heyetten, adsasdassd.

Sergen hocam adamsın.  :icool:

Çevrimiçi mayguntr

isbilmez tff buyuk ihtimal yabanci kurali getirecek, artili martili, sahada min 3 turk oynatmamiz gerekecek buyuk ihtimal ya bu sene ya bir sonraki senelerde.

burak disinda 11 oynayacak turk kalmiyor bu sene sonu elimizde, ki en fazla 2 sene oynar. kalsa bile gg de oyle. 4-5 tane almanci almak lazim bu sene 1/2 si tutsa yeter.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hamza Barry yemiş vetoyu teknik heyetten, adsasdassd.

Sergen hocam adamsın.  :icool:
Orta sıra takımlarında oynayabilecek kapasitede bir adamı bize önermeleri ve biz de ciddi ciddi ilgilenmemiz tam anlamıyla saçmalıktı zaten. Sergen Yalçın umarım bizimle anılan bu tip oyuncuları veto eder ve kendi istediği oyuncularda yönetimi diretir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Merkez Orta Saha:  Pedro Gonçalves

Önlibero:  Clinton Mola

Sağ Kanat: Marcus Edwards

Gonçalvesi pek tutmadım.

Clinton Mola, Marcus Edwards ilginç oyuncular ama azıcık daha yükselmeleri lazım gibi. Clinton'un  top kaybı yapmaması, pas yüzdesi, kafa topu mücadeleleri özellikle hoşuma gitti.